Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
l33t
#4026 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma imam i ja instalirano puno gluposti tih igrica pesova govana itd
al kad mi ode particija u crveno onda me neka klaustrofobija uhvati pa brisem stvari 
- KPNCTNJAH
#4027 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
l33t wrote: pa jbt kolko imas hdda
Teru i eksterni jos toliko... ima jos buraz nekih svojih igara... world of tanks, planetside 2, nba2k13, sleeping dogs, skyrim, LOL, dota2, pes, FM13, Fifa Manager 13, Euro Truck Simulator, City Car Driving, CS steam
-
damke_85
#4028 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Da te nafataju odlezo bi 3 dozivotne zbog piraterijeKPNCTNJAH wrote:l33t wrote: pa jbt kolko imas hdda
Teru i eksterni jos toliko... ima jos buraz nekih svojih igara... world of tanks, planetside 2, nba2k13, sleeping dogs, skyrim, LOL, dota2, pes, FM13, Fifa Manager 13, Euro Truck Simulator, City Car Driving, CS steamkad mi ostane manje od 100 giga na toj particiji, onda pocnem brisati... jos 100 giga muzike i 400 giga filmova i serija
- KPNCTNJAH
#4029 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zaboravio sam reci da su sve originali u pitanju... shatro 
malo je falilo da ostanem bez steam acc-a, na kojem imam dosta kupljenih igara, a sve zbog F1 i automatskog ulazenja na steam koje sam zaboravio ugasiti
malo je falilo da ostanem bez steam acc-a, na kojem imam dosta kupljenih igara, a sve zbog F1 i automatskog ulazenja na steam koje sam zaboravio ugasiti
-
l33t
#4030 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
cuj 2 tere masala 
- inSighT
- Vozim: na guranje
#4031 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Eee, ja toliko imam na jednom' eksternom! A vjerovatno sam kroz jedan glup potez izgubio više podataka u vidu filmova, serija, igara itd. nego će većina "casual" pirata skinuti za života! Elem, nije da me sekira, disk je opet dupke pun!l33t wrote:cuj 2 tere masala
- KPNCTNJAH
#4032 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zato je ostatak rinaka, cekam da izadje igra koju bih htio igrati, a da je ne mognem pokrenuti, pa da me to natjera da kupim novi procesor i maticnu... imam i samo dvije gige rama
novi cod igram na max detaljima, f1 isto tako, hitman i AC3 mi na medium rade normalno...
za 450 KM mogu uzeti to sto mi treba, pa da bude solidan, al' eto sve dok radi ovako zao mi para
sto se tice filmova, ja sam pobrisao sve osim ovih sto mi nije mrsko gledati ih vise puta... i jos 200 giga filmova koje sam skinuo iz nekog razloga i nikad ih nisam gledao 
-
Eborg
#4033 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja sam bio zakleti anti-konzolaš čitav život ali sam se preporodio kada sam nabavio Xbox. Sada se ne sekiram oko grafičke, RAM-a i procesora svakih 6 mjeseci. Vazda miran i uživam. No zaista mi nije jasno kako neko može igrati Assassin's Creed recimo bez gamepada na mišu i tastaturi.
- inSighT
#4034 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Vjeruj da ni meni nije jasno kako neko FPS može igrati bez tastature i miša na gamepadu, a da ne pričam o zaostaloj grafici! Krejzi world!Eborg wrote:Ja sam bio zakleti anti-konzolaš čitav život ali sam se preporodio kada sam nabavio Xbox. Sada se ne sekiram oko grafičke, RAM-a i procesora svakih 6 mjeseci. Vazda miran i uživam. No zaista mi nije jasno kako neko može igrati Assassin's Creed recimo bez gamepada na mišu i tastaturi.
-
Eborg
#4035 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Dobro, to stoji. Ali u FPS-u ti je dovoljno 3-4 tipke odjednom a na Assasin's Creedu i sličnim igrama jedno 10.
Grafika je već subjektivna stvar. Kome je to presudna stvar ili nije pravi gamer ili ima 15 godina. Sjećam se kada je Duke Nukem 3D nekad tamo '96. bio nevjerovatan i nisam mogao vjerovati da su napravili nešto tako i pokopali Wolfensteina.
Grafika je već subjektivna stvar. Kome je to presudna stvar ili nije pravi gamer ili ima 15 godina. Sjećam se kada je Duke Nukem 3D nekad tamo '96. bio nevjerovatan i nisam mogao vjerovati da su napravili nešto tako i pokopali Wolfensteina.
- KPNCTNJAH
#4036 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Svaki combo koji napravis na dzojstiku, to mozes i na tastaturi... i ne znam kakvih 10 tipki u isto vrijeme ti treba na assassinu, onda ti to igras kao oni prije Tekkena, pritisnu sve tipke na dzojstiku i slucajno naprave dobar potez, malo se hvale, pa kad trazis da ponove kao ma mrsko mi, necu sve na isti fazon
jedino sto mi nema smisla je igranje sportskih igara (pes, nba, auta itd.) na tastaturu i igranje FPS pucacina na dzojstik... imam BF3 na PS3 i ono stelno sam se online nakon 10-20 dana, ali se to nikad ne moze porediti s tastaturom i misem...
Edit : i zaboravih napisati da je dzojstik na xbox-u nesto najgluplje sto sam vidio u zivotu
pokusavao sam s haverom jedno vrijeme igrati pes na tome (maltretirao ga na ps3, pa on promijenio teren u nadi da ce tu biti bolji
) glupost... i ono mijenjanje baterija 
jedino sto mi nema smisla je igranje sportskih igara (pes, nba, auta itd.) na tastaturu i igranje FPS pucacina na dzojstik... imam BF3 na PS3 i ono stelno sam se online nakon 10-20 dana, ali se to nikad ne moze porediti s tastaturom i misem...
Edit : i zaboravih napisati da je dzojstik na xbox-u nesto najgluplje sto sam vidio u zivotu
- inSighT
#4037 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Vjeruj da su meni gameplay i FPS bitniji od svega, bez obzira koja je igra u pitanju, ali zonfa je u tome što i kada spustim detalje na low i dignem rezoluciju OPET sve 10x bolje izgleda nego na bilo kojoj konzoli, e u tome je štos!Eborg wrote:Dobro, to stoji. Ali u FPS-u ti je dovoljno 3-4 tipke odjednom a na Assasin's Creedu i sličnim igrama jedno 10.![]()
- Pokerboy11
#4038 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Oce ovo izbiti pc konzola war
Meni je bitno sve od gameplay-a do grafike itd... Ali imam tu bolest da volim sve na max raspaliti
Nije mi nesto grafika na Far Cry 3 ( sve max ) ali je igrica beton, ubila me svinja 
Meni je bitno sve od gameplay-a do grafike itd... Ali imam tu bolest da volim sve na max raspaliti
-
l33t
#4039 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
PC + hdmi + full hd led tv recimo 50" il manje + wireless gamepad;keyboard i mis ? zasto se svadjate oko PCA i konzola kad mozete imati oboje ?????
-
Mustang1
#4040 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ti si meni kralj !l33t wrote:PC + hdmi + full hd led tv recimo 50" il manje + wireless gamepad;keyboard i mis ? zasto se svadjate oko PCA i konzola kad mozete imati oboje ?????
-
l33t
#4041 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
vidio sam gore kod nekog http://www.planetside2.eu jel iko igra ? kakva je 
- inSighT
#4042 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Evo kratki review:l33t wrote:vidio sam gore kod nekog http://www.planetside2.eu jel iko igra ? kakva je
Koliko mogu vidjeti, dosta zahtjevna igra (divi grafe), a neka je samo besplatna!
Inače, evo izašao Black Ops 2 Proper Reloaded verzija, pa ako neko ima problema sa onom skidrow verzijom (kao ja), neka ovu skine i trebalo bi da radi savršeno, uzimajući u obzir reputaciju ove ekipe, ne smije da fali!
-
l33t
#4043 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
skino je igrao stopa mi i na low grafa gt220 jbg sranje.... nije optimizirana igrainSighT wrote:Evo kratki review:l33t wrote:vidio sam gore kod nekog http://www.planetside2.eu jel iko igra ? kakva je
Koliko mogu vidjeti, dosta zahtjevna igra (divi grafe), a neka je samo besplatna!![]()
Inače, evo izašao Black Ops 2 Proper Reloaded verzija, pa ako neko ima problema sa onom skidrow verzijom (kao ja), neka ovu skine i trebalo bi da radi savršeno, uzimajući u obzir reputaciju ove ekipe, ne smije da fali!
- Spear
#4044 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ne znam ovo da postavim pa evo ovdje cu:
kupujem diablo 3 accaunt za neku pristojnu cijenu, ako ima prodavača PM please
kupujem diablo 3 accaunt za neku pristojnu cijenu, ako ima prodavača PM please
- KPNCTNJAH
#4045 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kako je COD debilna igra... kad igras na Veteran svaki protivnik je Bosko Buha, bace mi po 4 granate pod noge, a udaljeni 400m od mene... i to je jedina igra gdje ti napravi checkpoint dok si okruzen sa 100 protivnika, 10 helikoptera, tenkova itd. ili dok umires, pa kad ti load-a imas tacno jednu sekundu da skontas gdje ces se okrenuti... uvijek su me nervirali bombasi u toj igri... i offline i online...
i ne kontam kakav je ovo sad fazon da mogu imati samo jedno oruzje
dobio stinger i borim se s tim protiv pjesadije, a kad uzmem pusku traze od mene da obaram helikoptere...
i ne kontam kakav je ovo sad fazon da mogu imati samo jedno oruzje
-
l33t
#4046 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
treyarch produkcija 
- Partijaner
#4047 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kad bi trebao otprilike Metro novi izaci, tu igricu sa nestrpljenjem ocekujem, mscni mi se da je trebala izac ove godine, ali kako sam cuo da su je pomjerili za sljedecu god ?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4048 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
haj' nauči čitat' pmove il' dođi na msnl33t wrote:treyarch produkcija
-
Bosnian Dragon1
#4049 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
FAR CRY 3 sve super osim debilne opcije spasavanja, iako ti pise chekpoint reached i ja do toga chekpointa pokupavo oruzja i svasta nesta, i vidim pise chekpoint reached i ugasim igru da odmorim, nako par sati opet upalim kad ono nista se nije spasilo, stavi me na sam pocetak misije i moram ponovo sve kupovat. Isto tako kad u sred nekog istrazivanja po ostrvu skupljam ona cuda i haj reko da spasim posto ima opcija manual save pa cu nastaviti kasnije, prvo sto nema opcije load, vec kad udjes u igru stavi te na najblizi save house pa ponovo skupljaj sve..... jel izasao neki patch da se ovo rijesi??? NE MOGU DA VJERUJEM KAKO SU TO DEBILNO NAPRAVILI SA OPCIJOM SAVE!!
-
T-pain
#4050 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jel neko probo FM 2013, imam neki error ne mogu da pokrenem igricu nikako ? pls help