ja se prosipam, a ti Bakira zoveš dobrim čovjekom i muslimanom.udrch wrote: hehe, de ba cmoljo nemoj se prosipati..
kako bilo ko može imati monopol nad vjerom..nisi li ti od onih kji smatraju da je vjera stvar između čovjeka i Boga, privatna stvar, između četiri zida..
tačno se zna šta je islamofobija, a šta kritika organa i uposlenika IZ-a..samo što vi ne pravite razliku, jer vam ne odgovara..
@Libero
Bakir je dobar čovjek i dobar musliman..kako ga ti doživljavaš to je druga stvar i tvoje privatno mišljenje..
Bičakčiću se pakovalo svašta, a dokazano ništa..nemam nikakav stav o njemu, antipatičan mi je, ali znam sigurno da mu vikendica u Malešićima ne vrijedi dva miliona kako se pričalo, već nekih 50 hiljada i koliko ja imam info imao ju je od ranije..znam sigurno da je nakon zabrane da se bavi politikom nije imao nikakvih sredstava za život, bio je frontalni kokuz..
Branković je sam sebe uništio i drago mi je da je tako..jeftinije smo prošli..IZ nema potrebu da se oko njega izjašnjava, ali kada bi pitao bilo kojeg poštenog čovjeka šta misli o stanu koji je dobio "po zakonu" svako bi reko da je to čisti, drski lopovluk..
ajd ćao