Champions League 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
matt9

#4026 Re: Champions League 2011/12

Post by matt9 »

Sarajevo_Grad wrote:Čuj 4.50 kvota na Chelsea ? Pa šta su ovi jarane, svemirci, meleki ? Dabogda im Drogba dao još jedan, dabogda im Ramires još pet dao, a Zola ušao u teren i tri gola uvalio. Nema mi mrže ekipe od ove Barcelone, isto kokoške, samo se koprcaju i bijednički igraju. Uvijek sam volio pratiti mušku ekipu, jaku, stamenu, a ne ove balerine. Dabogda vas nalupali k'o letve.
:thumbup:
bosanski.tornjak

#4027 Re: Champions League 2011/12

Post by bosanski.tornjak »

Sarajevo_Grad wrote:Čuj 4.50 kvota na Chelsea ? Pa šta su ovi jarane, svemirci, meleki ? Dabogda im Drogba dao još jedan, dabogda im Ramires još pet dao, a Zola ušao u teren i tri gola uvalio. Nema mi mrže ekipe od ove Barcelone, isto kokoške, samo se koprcaju i bijednički igraju. Uvijek sam volio pratiti mušku ekipu, jaku, stamenu, a ne ove balerine. Dabogda vas nalupali k'o letve.
Onda navijaj za Leotar.
Mračajski proto

#4028 Re: Champions League 2011/12

Post by Mračajski proto »

Šta koji dio za Drogbu ? Čovjek trči, skače . A šta Puyol radi ? Iskočila mu bubuljica mala a cijelu mu ruku zamotaše, jado jadni.
thEnd

#4029 Champions League 2011/12

Post by thEnd »

Celzi je sramota za ligu prvaka. Imali su 3% posjed lopte i dva puta presli centar. Da veceras dobiji 3:0, tamo ce ih razguliti
missko

#4030 Re: Champions League 2011/12

Post by missko »

I u vecerasnjoj tekmi se osjeti jebeni clasico, odoh uplatit cenera da Bayern osvaja LP.
bosanski.tornjak

#4031 Re: Champions League 2011/12

Post by bosanski.tornjak »

Sarajevo_Grad wrote:Šta koji dio za Drogbu ? Čovjek trči, skače . A šta Puyol radi ? Iskočila mu bubuljica mala a cijelu mu ruku zamotaše, jado jadni.
Mene ne bih iznenadilo da Puyolu kazu da je slomio kicmu poslije tekme a da odigra 90 minuta.tako da ti je ovo komentar na nivou sestogodisnje curice koja gleda prvi put fudbal.
Edinho2011

#4032 Re: Champions League 2011/12

Post by Edinho2011 »

thEnd wrote:Celzi je sramota za ligu prvaka. Imali su 3% posjed lopte i dva puta presli centar. Da veceras dobiji 3:0, tamo ce ih razguliti
Tipicna Farselonovska prica kad im rezultat ne odgovara !
Last edited by Edinho2011 on 18/04/2012 21:51, edited 1 time in total.
salle_eh1986

#4033 Re: Champions League 2011/12

Post by salle_eh1986 »

thEnd wrote:Celzi je sramota za ligu prvaka. Imali su 3% posjed lopte i dva puta presli centar. Da veceras dobiji 3:0, tamo ce ih razguliti
gluplji komentar nisam čuo, pa recimo od nikad

ne igra se ko će imati veći posjed već ko će zabiti više golova...

hoće li barcelona dobiti bodove za posjed?
Sezam

#4034 Re: Champions League 2011/12

Post by Sezam »

Sarajevo_Grad wrote:Šta koji dio za Drogbu ? Čovjek trči, skače . A šta Puyol radi ? Iskočila mu bubuljica mala a cijelu mu ruku zamotaše, jado jadni.
Koju ti utakmicu gledas? Nema dijela terena na kojem se Drogba nije povaljao veceras. Barem 15 minuta je proveo na travi. Da ga je barem neko skrsio, pa hajde. Kihnes pored njega, a on pada ko da ga je snajper skinuo. :D
zalizani

#4035 Re: Champions League 2011/12

Post by zalizani »

frustracija lagano izlazi iz svog prirodnog ambijenta :dance:
5 0 5

#4036 Re: Champions League 2011/12

Post by 5 0 5 »

bosanski.tornjak wrote:
Mene ne bih iznenadilo da Puyolu kazu da je slomio kicmu poslije tekme a da odigra 90 minuta.tako da ti je ovo komentar na nivou sestogodisnje curice koja gleda prvi put fudbal.
Image

:)
Edin H.

#4037 Re: Champions League 2011/12

Post by Edin H. »

Sezam wrote:
Koju ti utakmicu gledas? Nema dijela terena na kojem se Drogba nije povaljao veceras. Barem 15 minuta je proveo na travi. Da ga je barem neko skrsio, pa hajde. Kihnes pored njega, a on pada ko da ga je snajper skinuo. :D
Gol ionako nema puno veze sa Drogbom, nego onim igracem, koji ima prezime kao da je medjunarodni trgovac sredstvima za razbibrigu omladine :oops:

Vrijeme je da Torres udje.
vejza00

#4038 Re: Champions League 2011/12

Post by vejza00 »

Sezam wrote:Drogba je sramota za fudbal. Trebo je vec fasovati dva zuta zbog simuliranja i valjanja po terenu.
Busqets ponos fudbala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mračajski proto

#4039 Re: Champions League 2011/12

Post by Mračajski proto »

Povlačim sve što sam rekao, tačnije napisao. Blago nama, blago naciji, puna nam država fudbalskih stručnjaka i skauta. Vjerujem u bolje dane bh sporta, sigurno. Drogba jeste prljav igrač, često to zna i pokazati na terenu, ali ovo od maloprije je opravdano. Obrati pažnju u kojim situacijama se nalazio, na koju nogu je doskočio. Uostalom, okružen je dvojicom bio stalno. A očito da je neko spavao s Puyolom, pa ga tako brani. Odnio ga Drogba maloprije, pa ga Alves dočekao. Svako dobro, Bosno i Hercegovino.
2407

#4040 Re: Champions League 2011/12

Post by 2407 »

Sarajevo_Grad wrote:Povlačim sve što sam rekao, tačnije napisao. Blago nama, blago naciji, puna nam država fudbalskih stručnjaka i skauta. Vjerujem u bolje dane bh sporta, sigurno. Drogba jeste prljav igrač, često to zna i pokazati na terenu, ali ovo od maloprije je opravdano. Obrati pažnju u kojim situacijama se nalazio, na koju nogu je doskočio. Uostalom, okružen je dvojicom bio stalno. A očito da je neko spavao s Puyolom, pa ga tako brani. Odnio ga Drogba maloprije, pa ga Alves dočekao. Svako dobro, Bosno i Hercegovino.
:lol:
Sta se ba nerviras forum je :razz:
groove

#4041 Re: Champions League 2011/12

Post by groove »

Sarajevo_Grad wrote:Povlačim sve što sam rekao, tačnije napisao. Blago nama, blago naciji, puna nam država fudbalskih stručnjaka i skauta. Vjerujem u bolje dane bh sporta, sigurno. Drogba jeste prljav igrač, često to zna i pokazati na terenu, ali ovo od maloprije je opravdano. Obrati pažnju u kojim situacijama se nalazio, na koju nogu je doskočio. Uostalom, okružen je dvojicom bio stalno. A očito da je neko spavao s Puyolom, pa ga tako brani. Odnio ga Drogba maloprije, pa ga Alves dočekao. Svako dobro, Bosno i Hercegovino.
odlazis? :lol:
Edin H.

#4042 Re: Champions League 2011/12

Post by Edin H. »

Image
SaPnA

#4043 Re: Champions League 2011/12

Post by SaPnA »

Ne treba svakom klubu 45743 dodavanja, 1212 polusansi, 785 100% sanse da da gol, jedna je dovoljna
thEnd

#4044 Champions League 2011/12

Post by thEnd »

Ma bolji celzi nema sta
groove

#4045 Re: Champions League 2011/12

Post by groove »

thEnd wrote:Ma bolji celzi nema sta
:lol:
salle_eh1986

#4046 Re: Champions League 2011/12

Post by salle_eh1986 »

SaPnA wrote:Ne treba svakom klubu 45743 dodavanja, 1212 polusansi, 785 100% sanse da da gol, jedna je dovoljna
:thumbup:
Edin H.

#4047 Re: Champions League 2011/12

Post by Edin H. »

thEnd wrote:Ma bolji celzi nema sta
Bas si nestprljiv, cekaj dok Lampard i Terry uvedu Torresa za 2 - 0 ;-)
pirmin

#4048 Re: Champions League 2011/12

Post by pirmin »

http://www.youtube.com/watch?v=Jc1oaN8y ... r_embedded
Acheron

#4049 Re: Champions League 2011/12

Post by Acheron »

Vidi ga... ziv...Majstore, dje bi?

oridjidji wrote:
Koji crni kvantitet? To hoces da kazes da je Rajkardova Barsa bila bolja u odnosu na ovu?
Kvantitet tvojih postova. Ako napises 5 stranica, ne znaci da si ista kvalitetno rekao. Bojim se da si opet otisao u prazno.
Spomenuo sam crni inter jer je on prekinuo Gvardiolinu seriju uspijeha u ligi prvaka.
Inter je drugo ime za Real?
Ko si ti da odlucujes sta je mjerilo jednome Florentino Perezu sa Realom uspijeh? Da slusa tebe Murinja bi zamjenio vjerovatno neki poludaroviti trener koji nemoze u istu recenicu sa njim. Sta ti je priberi se?
Mozda bi ga zamjenio trener koji bi u dvije sezone, takodjer osvojio Kup kralja i prvenstvo. Ko zna.
I ne koristi moje 'fore'.
Nije Rajkardova Barsa slovila za najbolju ikada momcad koja je postojala u modernom fudbalu, vec ova Gvardiolina.
Ta ekipa se kovala i nadogradjivala 5 godina. Naravno da je nije niko proglasio najboljom, istog trena kad su Arsenal dobili u finalu. Zasto si toliko zapeo za Rajkarda? Covjek ima titulu manje LP od Guardiole. Imao je igraca koji je osvojio Zlatnu loptu i bio apsulutno caroban nekoliko sezona. (umjetnicki dojam bolji i od Messievog)

Nije valjda Xavi, tih godina, bio dijete, debitant? I ne pricamo o 2006., Real je dobio Barcu u prvenstvu 2007. i 2008. Zar je Messi 2008. bio losiji igrac? Zasto je Jozo nemocan? (osim ako ne dobije ovaj vikend)
Fali mu igraca?
Da uzeli su protiv Barselone, koja nije ni bila nalik ovoj, u timu kojem nisu bili glavna zvijezda Messi i Iniesta jer su bili premladi da bi nosili jednu Barsu, cak ni Xavijeve igre nisu bile na ovome nivou. Pogledaj ko su bile glavne zvjezde tima. Jos ti navedem godine i informacije kada je ko vodio Real i Barsu, trebam li ti jos navoditi razlike u sastavu i postavci igre kod Rajkarda i Gvardiole tada i sada.
Boooriiiing. Kome, bolan, govoris kad je Real osvojo titule? Ne znam ko je igrao, haj mi nabroj.

Realove standarde ne kreiramo ja i ti. Nijedan se uspijeh ne stvara horuk. Zadnji trofej u lp je Real osvojio jos daleke 2002 godine. Od 2004 godine nisu mogli preko 4 - finale da prebace. Od 2005 do 2011 nisu mogli preko osmine finala da prebace u ligi prvaka, a ti se pravis pametan i zakljucujes kako je Murinjov doprinos u popravljanju Realove igre mal i kako su Kapelo i Suster napravili vise iako su osvojili prvenstvo. Obojica smjesno ispali iz lige prvaka jedan od bajerna, drugi od rome i to u osmini finala. ODLICNO JE TO ZA REALOVE STANDARDE. Na kraju ce Kapelo i Suster ispasti mnogo bolji od Murinja.
Pitam se, zasto imas potrebu da drzis predavanja o opcepoznatom? Zasto se gubis? Ja bas pricam o Realovim (kao kluba, uprava je nebitna) standardima. Ne o svojim ili Mourinhovim. I pricam o trofejima; ne zanima me unapredjenje igre i sto je napravljen nevjerovatan iskorak da vise Real ne ispada u 'osminifinala' vec u 'polufinalu'.

Pitam te jednostavne stvari. Jel Mourinho dobio Barcelonu u prvenstvu ili nije? Jel duze u klubu od Capella i Schustera, ili nije?

Pazi, ne pitam te jel dobio Rajkardovu Barcelonu :D jer sam prilicno siguran da je dosao poslije njegove 'ere'.
Izgubiti od ove Barselone pet nula, pa na kraju od iste osvojiti makar jedan trofej i ispasti u ligi sampiona od buduceg sampiona nije mala stvar.
Na sta spade kuca Petrovica. Real se ponosi sto gubi od Barcelone, kluba koji ima 5 titula manje LP. Ja, za razliku od tebe, ipak vise cijenim Real.

Real je u svojoj igri mnogo uznapredovao u odnosu kada su Kapelo i Suster vodili ekipu.
Super. Napredovao je toliko da ih Barcelona zlostavlja a najveci uspjeh je Kup kralja.

Neimpliciram da je Gvardiola bolji strucnjak od Murinja.
Zasto onda fasuje u medjusobnom srazu? Ne mozes pricat da je ova ekipa Reala losija od Schusterove, naprotiv, niti da je tada genijalni Ronaldinho, losiji igrac od npr. Inieste.

Velikog li argumenta! Pa sta ako su je pobjedili u prvenstvu kad nije rijec o istoj ekipi. Od odbrane, sredine, pa i veze, do trenera haman je sve razlicito bilo.
Znaci, ipak Messi, Puyol, Xavi, Iniesta itd, nisu igrali 2007. i 2008? I nisu se zvali Barcelona?
Ti ocito uzivas u popljuvavanju onih s cijim se misljenjem ne slazes. Sigurno su tvoj Kapelo i Suster preporodili Real ispadajuci od Rome i Bajerna u ligi prvaka. Ne kaki molim te.
Nikog ja ne pljujem. Nemam ambciju progonit po forumu svoje neistomisljenike, samo nekad imam poriv da pojacano dosadne osobe :D postavim na pravo mjesto.

Cija je kicma ista? Jesi li ti corav? Ronaldinjo, Eto, Deko,xavi, Pujol Markez, Silvinjo, Markez, Beleti, Mota, Gio, Zambrota, Edmilson, Gudjonsen, Zili... to ti je ekipa iz 2006 godine. 2008 je Gvardiolina Barsa vec drugacije .
Pa jeste, druga je to ekipa. Guardilona ekipa je puno bolja. Pogotovo kako je ubacio u prvi klub Buskeca, Jefrena, Pedra; doveo Hleba, Keitu...

Nemoj molim te praviti se prepametan i znalac kad pojma nemas.
Zakaj imam osjecaj da si se iznervirao?

Jednom sam nabasao na tvoj post u kojem velicas humor Ismeta Hore, pa eto, pusti Horu i proce te. :-D
Otprilike ti je na tom nivou i poimanje fudbala.

Morel' 2 km sljedeceg posta? Neka Ilijada i Odiseja?

Mantras ko vehabija jedno te isto.
---------------------------------------------------

Drogba je Tito. 8-)

PS. izinjavam se publici, postao sam i sebi naporan. :mrgreen: Sta cu, kad je ovaj zavro.
groove

#4050 Re: Champions League 2011/12

Post by groove »

e moj drogba jesi vise dosadan :run:
Locked