Svecenik malo saceka, ovaj nista ne govori...jos malo mu da vremena, ali kad ovaj i dalje suti pocne se nakasljavati i
kucati, a pijanac ce na to: "Ej, nema ti svrhe kucati, ni ovdje nema toalet papira!"
Moderator: Chloe
-bajke za odrasle...todd_smith wrote:kakve li ti bajke citasMcMoy wrote:Šetala Crvenkapa kroz šumu i naiđe na Pinokia,zgrabi ga i baci na zemlju,
pa mu sjedne na nos i kaže mu:" Laži Pinokio, laži!!"![]()
setao deen kroz sumu i naidje pinokio, zgrabi ga i baci na zemlju pa mu sjedne na nos i pocne mu pjevatiMcMoy wrote:Šetala Crvenkapa kroz šumu i naiđe na Pinokia,zgrabi ga i baci na zemlju,
pa mu sjedne na nos i kaže mu:" Laži Pinokio, laži!!"
Lakat Jebić wrote:setao deen kroz sumu i naidje pinokio, zgrabi ga i baci na zemlju pa mu sjedne na nos i pocne mu pjevatiMcMoy wrote:Šetala Crvenkapa kroz šumu i naiđe na Pinokia,zgrabi ga i baci na zemlju,
"lazi me lazi vjerovacu sve"
todd_smith wrote:Lakat Jebić wrote:setao deen kroz sumu i naidje pinokio, zgrabi ga i baci na zemlju pa mu sjedne na nos i pocne mu pjevatiMcMoy wrote:Šetala Crvenkapa kroz šumu i naiđe na Pinokia,zgrabi ga i baci na zemlju,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
najjaci vic u cijeloj temi
a onda idi neka boli meLakat Jebić wrote:setao deen kroz sumu i naidje pinokio, zgrabi ga i baci na zemlju pa mu sjedne na nos i pocne mu pjevatiMcMoy wrote:Šetala Crvenkapa kroz šumu i naiđe na Pinokia,zgrabi ga i baci na zemlju,
oplakahEweleen wrote:a onda idi neka boli meLakat Jebić wrote:setao deen kroz sumu i naidje pinokio, zgrabi ga i baci na zemlju pa mu sjedne na nos i pocne mu pjevatiMcMoy wrote:Šetala Crvenkapa kroz šumu i naiđe na Pinokia,zgrabi ga i baci na zemlju,
Sljedeci...McMoy wrote: * Sljedeći!![]()
Eweleen wrote:a onda idi neka boli meLakat Jebić wrote:setao deen kroz sumu i naidje pinokio, zgrabi ga i baci na zemlju pa mu sjedne na nos i pocne mu pjevatiMcMoy wrote:Šetala Crvenkapa kroz šumu i naiđe na Pinokia,zgrabi ga i baci na zemlju,
Lakat Jebić wrote:setao deen kroz sumu i naidje pinokio, zgrabi ga i baci na zemlju pa mu sjedne na nos i pocne mu pjevatiMcMoy wrote:Šetala Crvenkapa kroz šumu i naiđe na Pinokia,zgrabi ga i baci na zemlju,
jest, a onda Pinokio proplače ispod nje: "Puštaj me, ja nisam gay."shaqqa wrote:Lakat Jebić wrote:setao deen kroz sumu i naidje pinokio, zgrabi ga i baci na zemlju pa mu sjedne na nos i pocne mu pjevatiMcMoy wrote:Šetala Crvenkapa kroz šumu i naiđe na Pinokia,zgrabi ga i baci na zemlju,
"lazi me lazi vjerovacu sve"![]()
Bila je verzija i sa Alkom Vuicom "laži, laži, laži me"...
podsjeti me na onajMcMoy wrote:Ode čovjek kod doktora:
"Doktore, doktore suzi mi lijevo oko."
Doktor uze skalpel i suzi mu lijevo oko.![]()
Neelix wrote:podsjeti me na onajMcMoy wrote:Ode čovjek kod doktora:
"Doktore, doktore suzi mi lijevo oko."
Doktor uze skalpel i suzi mu lijevo oko.![]()
dodje covjek sa nozem u ledjima u dom zdravlja i kaze...doktoreeee....pomagaj
- zao mi je, evo 5 sati, ne radimo vise, dodjite sutra
- ali doktoreeee, boliii me
- stvarno mi je zao, idem sada kuci, evo zapisacu vas, bicete prvi ujutro
- doktoreee, imam noz u ledjima, boliii
dopizdi doktoru, pa mu izvadi noz i ledja i zabije mu u oko
- eto, idi sad ocnom, on radi do 6
McMoy wrote:Dodje zena kod ljekara:"Doktore, patim od impotencije."
"Kako to vi? Valjda vaš muž?"
"Ne doktore, on boluje, a ja patim!"![]()
drekalica28 wrote:Grupa posjetilaca obilazi tvornicu u kojoj se izrađuju proizvodi od gume. Vodič im sa ponosom pokazuje liniju na kojoj se izrađuju dude. Sve besprijekorno, linija savršeno radi. Zatim odlaze do linije gdje se proizvode kondomi. Na kraju linije je neki uređaj sa iglom i jedan posjetilac sa odličnom sposobnošću zapažanja primijeti da svaki deseti kondom igla jednostavno probuši.
Začuđen pita vodica:
- Pa, vi izgleda namjerno bušite svaki deseti kondom?
- Pa. .. da... tako nekako.
- Pa, to nije dobro za posao sa kondomima?!
- Pa, i nije... Ali je odlično za posao sa dudama!![]()
![]()