_Alcatraz_ wrote:desperate housewife wrote:
Polupao si lončiće

HA HA HA
mislilo se na Radončića
Opet offtopic na ovoj temi.
Od 4 komentara imas 104 offtopica.
Ja bih svakome ko doprinese zaposljavanju ljudi i uredjenju BiH (zakonski, arhitektonski, privredno...), pa makar te pare stekao na neki nelegalan nacin dao doktorat, jer nasa drzava je puna postratnih strucnjaka koji ne znaju nista osim da budzetare i unistavaju i ono sto je stvoreno teskom mukom.
Samo objasni zasto ti smeta taj Radoncic? Zaposljava hiljade ljudi, gradi zgrade, eto osnovao je i stranku za sve neradnike, uhljebe i budzetare u BiH... Za svakoga po nesto.
On pare jest stekao na nelegalan nacin, ali je ulozio u BiH. Sta je sa Harisom, Bakirom, i njihovom rajom? Svi su oni multimilioneri, a jos uvijek peru novac i nastoje da kradu od drzave.
Da se ne bismo ti i ja prepucavali do ujutru imaju teme koje su vezane za radoncica i sl. pa cemo tamo voditi diskusiju, a ovdje je tema Ilidza (ako treba i sliku cu ti poslati radi objasnjenja pojma Ilidža) pa bih te molio da ne trolujes temu osim ako nemas nesto pametno da pises vezano za nasu (nekada) najljepsu Ilidžu.
Ovo je tek lobotomija i raspad sistema.
Ovo su stavovi koji ce i Ilidzu i BiH sasvim upropastiti.
Još su stari Grci, Rimljani, perzijsko, arapsko, tursko itd.. carstva, dok su bili u samom vrhuncu razvoja ISKLUČIVO zabranjivali svim trgovcima robljem, hranom isl. da se bave politikom!
Ljudi koji to ne shvataju, razmišljaju emocijama
(jer ne posjeduju znanje), i onda izjave postaju dokazi i argumenti. To je znak totalne nazadnosti i lobotomija u društvu.
Ljudi koji "padaju" na izjave "mi smo najbolji, mi imamo rješenje za sve, mi ćemo to sve popraviti..." + još kažu recimo: "ja ću svojim ličnim helikopterom nadgledati izgradnju auto puta..."
To su po svim historijskim iskustvima najveći lažovi. Ljudi, samo čitaj te historiju, naći ćete more primjera ljudi koji su na taj način upropaštavali društva kojim su vladali.
jeste offtopic al' upravo se odnosi na ovo prepucavanje "SBB i predstojeći izbori".