Ja mislim da su dali Azerbejdzanu 12 ... sve jedno, ako nisu, dali su im 10.ema_ wrote:Tijana_NS wrote:Pa dali su poene ( 12 ) ubedljivo najvecem djubretu od pesme,theTruePath wrote:ne znam sto se zalite na poene iz HR,,kao prvo i da su nam dali veci poen nebi nam znatno pomoglo,kao drugo ne glasa se za komsije vec za najbolju pjesmu
mada meni ni bosanska pesma nije bila nikakva, ali sam znala da ce iz Srbije dobiti 12, samo zbog Merlina;
ove godine je ziri u svim zemljama bio dobro podmazan $$$ od strane Azerbejdzana, prvi put da je pobedila pesma koja je ubedljivo bila OUT u svakom smislu.
Po čemu je to slovenska pjesma "najveće đubre"?![]()
![]()
Dino Merlin 2011
Moderator: _BataZiv_0809
- Tijana_NS
#4026 Re: Dino Merlin 2011
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4027 Re: Dino Merlin 2011
bogumi slovenkama se digla cijena ovim nastupom na eurisongetu......corolla02 wrote:ne znam ljudi al ovo je riba![]()
a ovo ostalo je sto bi dino reko: Love in Rewind
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#4028 Re: Dino Merlin 2011
nista bolje no dobar pupak na zensku vidjetytrcicu trceci wrote: daj ba, veci joj krug na pupku, nego na s**i
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#4029 Re: Dino Merlin 2011
Slovenci su nama dali 12Tijana_NS wrote: Ja mislim da su dali Azerbejdzanu 12 ... sve jedno, ako nisu, dali su im 10.
-
Hendrix
#4030 Re: Dino Merlin 2011
Eh hajmo sad iskreno, nakon sve furtutme i euforije, pjesmica i ostalih kičarija....je li ovo vrijedilo sve 150.000 Eura koliko je potrošeno na naš ''projekat'' Eurosonga...da li se možda moglo to sve preusmjeriti na neki pametniji projekat tipa hrana povratnicima, krov nad glavom, narodne kuhinje....ovako što ja vidim je da se 10ak osoba svake godine vrti po Evropi i smješka, slaže neke priče o BiH okolo, sve super...a na kraju ništa, zaboravićemo ovo za 7 dana.
Veoma licemjerno u ovakvoj državi je trošiti pare na ove parade a izađeš van Sarajeva neimaština i nezaposlenost vlada...
Veoma licemjerno u ovakvoj državi je trošiti pare na ove parade a izađeš van Sarajeva neimaština i nezaposlenost vlada...
- Not My Idea
#4031 Re: Dino Merlin 2011
corolla02 wrote:ne znam ljudi al ovo je riba![]()
a ovo ostalo je sto bi dino reko: Love in Rewind
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#4032 Re: Dino Merlin 2011
jock, ti si najboljaNot My Idea wrote:corolla02 wrote:ne znam ljudi al ovo je riba![]()
a ovo ostalo je sto bi dino reko: Love in Rewind![]()
![]()
![]()
- Karabaja
#4033 Re: Dino Merlin 2011
Ne slažem se. BiH nije siromašna država! Na našim računima se nalaze milijarde KM. Naš problem je u pogrešnoj raspodjeli novca. Neka se ulaže u projekte tipa Eurosong, ali neka se ne ulaže u projekte "Vikendice na poljinama" i onda će ostati dovoljno i za hranu za povratnike i krovove nad glavama.Hendrix wrote:Eh hajmo sad iskreno, nakon sve furtutme i euforije, pjesmica i ostalih kičarija....je li ovo vrijedilo sve 150.000 Eura koliko je potrošeno na naš ''projekat'' Eurosonga...da li se možda moglo to sve preusmjeriti na neki pametniji projekat tipa hrana povratnicima, krov nad glavom, narodne kuhinje....ovako što ja vidim je da se 10ak osoba svake godine vrti po Evropi i smješka, slaže neke priče o BiH okolo, sve super...a na kraju ništa, zaboravićemo ovo za 7 dana.
- ema_
#4034 Re: Dino Merlin 2011
Hendrix wrote:Eh hajmo sad iskreno, nakon sve furtutme i euforije, pjesmica i ostalih kičarija....je li ovo vrijedilo sve 150.000 Eura koliko je potrošeno na naš ''projekat'' Eurosonga...da li se možda moglo to sve preusmjeriti na neki pametniji projekat tipa hrana povratnicima, krov nad glavom, narodne kuhinje....ovako što ja vidim je da se 10ak osoba svake godine vrti po Evropi i smješka, slaže neke priče o BiH okolo, sve super...a na kraju ništa, zaboravićemo ovo za 7 dana.
Pa nazor se finansira, gdje bi mi kao CG bili iskreni i rekli da nemamo novca
Vidiš i da kritikuju ovi predstavinci kao mi smo samo 150k eura dali, eto drugi daju milione. Samo još fali da i mi damo milione, ne bi li pobijedili