Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jbga bas me nesto zainteresova i generalno i nije toliko lose misljenje o toj gumi.
Bas bi volio cuti misljenje nekog ko je vozio na toj gumi.
A da je skupa to jest, barem na osnovu "brand-a".
Pirelli Sotozero 3 225 55 R16 Stavljene prije dva dana . Zadnji pogon je u pitanju pa sam odusevljen njihovim ponasanjem po mokrom ,a mislim da ni snjezne padavine nece bit problem.
muha-V8 wrote:Pirelli Sotozero 3 225 55 R16 Stavljene prije dva dana . Zadnji pogon je u pitanju pa sam odusevljen njihovim ponasanjem po mokrom ,a mislim da ni snjezne padavine nece bit problem.
Ovo mi više liči na pokušaj nekoga da reklamira prodaju tog kineskog smeća i tog prodavca iz Gruda na pik-u a mnogi se upecali da raspravljaju o nekim čunga lunga gumama koje koštaju kao gume iz prve lige
skafiskafsnjak wrote:Pa majku mu ako vec para nemam za Conti, Michelin ili goodyear, onda imam za Savu ili Sportivu ...
A sta fali ovoj, ako ispunjava sve standarde? Ja koliko znam, nedavno je kupljen i pirelli od Kineza, sto znaci da imaju sad i dostupnu tehnologiju, u koju mnogi sumnjaju kad se spomene Kina?!
Dennis Quaid wrote:Stavljanje zimskih guma trebalo bi biti uvjetovano vanjskom temperaturom, ako je temperatura oko 7 stupnjeva i niže, može se stavljati zimska guma.
Dennis Quaid wrote:Stavljanje zimskih guma trebalo bi biti uvjetovano vanjskom temperaturom, ako je temperatura oko 7 stupnjeva i niže, može se stavljati zimska guma.
Znači ovo je sve na granici staviti/ne staviti.
TAKO JE, MEĐUTIM HLADNI DANI DOLAZE TAKO DA SE MOŽE STAVLJATI JER ĆE BITI HLADNIJE A NE TOPLIJE...
skafiskafsnjak wrote:Pa majku mu ako vec para nemam za Conti, Michelin ili goodyear, onda imam za Savu ili Sportivu ...
A sta fali ovoj, ako ispunjava sve standarde? Ja koliko znam, nedavno je kupljen i pirelli od Kineza, sto znaci da imaju sad i dostupnu tehnologiju, u koju mnogi sumnjaju kad se spomene Kina?!
Imaju i ove sto ih proizvode COnti Michelin i ekipa...barum sportiva itd.
Generalno, ja smatram da na manje dimenzije pocevsi od 195 pa dole, mogu se stavljati ove jeftinije malo ...
205 pa dalje ja ne rizikujem i nikad nisam stavljao gumu koja nije Conti, Michelin , GY itd... ne qrcim se nesto nego je samo moje razmisljanje.