Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja mislim da ce najbolju ponudu imati premier kladionica..Rano je jos, treba sacekati slijedecu sedmicu, tad ce vecina kladionica izbaciti te specijalne parove.
Btw jel to imas neku dojavu za najboljeg golgetttera? ko ce biti u finalu ? Podijeli sa rajom xD
gentoo wrote:Cuj dojavu.. pa nije poljska 3. liga da ima "dojava"
E jesi bukvalac,eto fakat ja mislio lik ima dojavu, nigdje veze. Sta se pališ bezveze.
Vec vidim hoce da igra polufinale i finale pa se zezam za dojavu i reko da podijeli sa rajom.
Vidim dosli voucheri za bet-at-home u avazu. Koji je fazon? Jel se placa registracija i otvaranje racuna? Reko da se prijavim samo dok ne potrosim ovih 5 eura.
Nemam iskustva sa online kladjenjem. Nemojte se smijati.
CollegeGunner wrote:Vidim dosli voucheri za bet-at-home u avazu. Koji je fazon? Jel se placa registracija i otvaranje racuna? Reko da se prijavim samo dok ne potrosim ovih 5 eura.
Nemam iskustva sa online kladjenjem. Nemojte se smijati.
evo ja maloprije odradio, besplatna je registracija. Uneseš kod i navali
plejka2 wrote:kakva je procedura kod registracije?mora li se unjet sve tacno kao i broj kartice?pitam zato posto kontam moze li se kupit jedno 10 avaza pa navalit
ja podatke kartice nisam ni unosio (a sigurno će tražiti kod eventualne isplate).
Umm jesam li dobro skontao...kupim avaz i uz njega dobijem vaucer...registrujem se i imam 5eura? U slucaju dobitka - isplate ili eventualne uplate na racun moram dati broj kartice? Ako je tako nije problem xD ako dobijem super,dat cu im sa merakom broj kartice, svakako je ne koristim, a ako zijanim..nikom nista xD
plejka2 wrote:kakva je procedura kod registracije?mora li se unjet sve tacno kao i broj kartice?pitam zato posto kontam moze li se kupit jedno 10 avaza pa navalit
ja podatke kartice nisam ni unosio (a sigurno će tražiti kod eventualne isplate).
@College, ne pin kartice, vec ona 3 broja sto se nalaze na poledjini pored potpisa.
@Leet, a moze li se npr, u tom slucaju staviti na racun ( iznos koji je potreban ) i onda sve zajedno skinuti sa kartice (dobitak + izos koji sam stavio na karticu)
Ja kao da sam dobio vec ali kako mi se cini garant ima neka procedura, da mora proci neko odredjeno vrijeme il potrositi neki iznos. Ako se neko kladi preko neta moze li malo objasniti