Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hajde, hajde. Da ja nisam alarmirao CT da vidi ima li nekoga na IDEF-u vraga bi vi gledali ove slike. Za čašćenje ćemo se dogovoriti. Može janje omanje
Hajde, hajde. Da ja nisam alarmirao CT da vidi ima li nekoga na IDEF-u vraga bi vi gledali ove slike. Za čašćenje ćemo se dogovoriti. Može janje omanje
sad znamo i s kojom su firmom sarađivali
ipak ima neke koristi od slovenaca
Hoću ovu pušku. Jednu na zidu, jednu u ormaru i jednu zakopanu u dvorištu.
a smg ništa ?
ono za oko kuće da gađaš limenke i glodare
Smg je bio zanimljiv dok nisam vidio ovo.
Hoću da me 3 dana boli rame nakon pucanja.
Ne znam kakvi su zakoni i koliko je teško doći do dozvole ali potrudiću se da saznam.
Napomena za Alfu. Znamo da postoji međutim danas se nije moglo do njenong kataloga na štandu....
Mada nije mala stvar saznati da praviš pištolj kapaciteta 15 metaka, 9mm i jurišnu pušku, derivat AK47, relativno kratku i laganu
Hoću ovu pušku. Jednu na zidu, jednu u ormaru i jednu zakopanu u dvorištu.
a smg ništa ?
ono za oko kuće da gađaš limenke i glodare
Smg je bio zanimljiv dok nisam vidio ovo.
Hoću da me 3 dana boli rame nakon pucanja.
Ne znam kakvi su zakoni i koliko je teško doći do dozvole ali potrudiću se da saznam.
samo poluatomatska i to uz lovačku dozvolu
ne znam koliki je okvir dozvoljen, mislim da je 5 metaka ali ima zakon o lovu pa ti prouči ili pitaj nekog lovca iz prve ruke
jao_situacije wrote:
ne znam koliki je okvir dozvoljen, mislim da je 5 metaka ali ima zakon o lovu pa ti prouči ili pitaj nekog lovca iz prve ruke
Nema ograničenja na okvir. Znam po tome da KM Trade prodaje Mossberg MMR AR-15 s 30 metaka ako se ne varam. Mada je meni i okvir od 15 ok
jao_situacije wrote:
Nema ograničenja na okvir. Znam po tome da KM Trade prodaje Mossberg MMR AR-15 s 30 metaka ako se ne varam. Mada je meni i okvir od 15 ok
dobro je to onda, nešto mi se u glavi vrti taj broj 5, možda je to promijenjeno
bilo je izmjena zakona
Nuken wrote:AC1 AKB15. Prva bh. jurišna puška te Rex zero1. Uživajte u fotografijama
Mene buni ovo...
We got an exclusive look at the new AKB15 rifle concept from Arex, a Slovenian defense company that recently release the Rex Zero 1 pistol and now surprised everyone with their vision of the AK rifle.
Izgleda neka licenca u pitanju. Treba vidjeti sta je sa tom Alfom, ovo nije BH proizvod. Volio bih da sam pogrijesio, ali izgleda da je ovo Janez razvio
Neka suradnja je u pitanju. Mada, ne vidim zašto onda to AC izlaže kao svoj proizvod ako nisu učestvovali u razvoju/proizvodnji toga. Opet, naša verzija ima AC1 u prefiksu za razliku od slovenske, a naš pištolj ima AC5 u prefiksu