FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#4026 Re: FC Bayern Munchen
Pep ce od ovog sadašnjeg Bayerna napraviti monstruozan stroj za uništavanje protivnicke žive sile, ionako su vec preopasni...toga se i bojim kao simpatizer Barce.
Za stopere se slažem, no Bayernu ce se na ljeto prikljuciti Manizov mladi Kirchhoff (U-21 Njemacke) i jedan od najtalentovanijih stopera Bundesa - i to besplatno, cini mi se, što je sjajan posao Bayerna....taj bi mogao izrasti u vrhunskog stopera.
I ocekujem da Šakiri igracki procvjeta u Guardiolinom sistemu.
Za stopere se slažem, no Bayernu ce se na ljeto prikljuciti Manizov mladi Kirchhoff (U-21 Njemacke) i jedan od najtalentovanijih stopera Bundesa - i to besplatno, cini mi se, što je sjajan posao Bayerna....taj bi mogao izrasti u vrhunskog stopera.
I ocekujem da Šakiri igracki procvjeta u Guardiolinom sistemu.
- pirmin
#4027 Re: FC Bayern Munchen
Smije li se ko kladiti da Bayern nece uzeti CL ove sezone?
Ko izgubi nema ga na forumu mjesec dana - samoban.
Ko izgubi nema ga na forumu mjesec dana - samoban.
- Mišo_Kovač
#4028 Re: FC Bayern Munchen
Čemu hejt prema bavarskom velikanu, čemu tolika skepsa glede lige prvaka?
pa majku mu, Bajern je medju pet najtrofejnijih klubova svih vremena, trenutno u najboljoj formi od svih europskih klubova, sa strašnim igračkim kadrom i klupom kakvu nema nijedan drugi tim - zar bi toliko nevjerovatno bilo da četverostruki europski prvaci podignu pehar i peti put ove godine (a hoce btw
) 
- cvrčak_na_hedonizmu
#4029 Re: FC Bayern Munchen
Malo sam zanemario činjenicu da je Jupp-u 68 godina, al opet koliko sam mogao da upratim on je demantovao svoj odlazak u penziju što će reći da je mogao da odradi još sezonu-dvije. Zašto ne Fink, bivši je igrač, uzeo je već par titula za Bazelom, ne blamira se sa HSV-om koliko sam primjetio. 2012 je za dvadesetak miliona eura napravio više-manje konkuretnu ekipu koja se bori za Europu. 2011 su bili totalno rasulo ( iskreno, ne znam ko je kriv za isto ) 
Guardiola "nije dokazan" trener koliko god to čudno zvučalo. Naletio je na strašnu generaciju Barselone, gladnu uspjeha, koja je čak uspjela da od gubitničke reprezentacije Španije napravi velesilu ( + Mesi ) u ligi gdje su u zadnjih 30 godina samo četiri ekipe bile šampioni osim Reala i Barselone ( Valensija i Bilbao x 2 i La Korunja i Atletiko Madrid x 1 ) pa se postavlja pitanje kako će se ovaj snaći u Bundesligi gdje ruku na srce nema Reala ali postoji masa ekipa koja može da ti zakomplikuje život za razliku od Španije gdje ipak to nije slučaj u većini slučajeva.
Lako je biti trener sa Ramosom i Pikeom na štoperima, Busketsom, Iniestom, Čavijem u vezi i Mesijem, Ibrahimoviće, Anrijem, Viljom u napadu. Vidjećemo šta će biti u BL
Guardiola "nije dokazan" trener koliko god to čudno zvučalo. Naletio je na strašnu generaciju Barselone, gladnu uspjeha, koja je čak uspjela da od gubitničke reprezentacije Španije napravi velesilu ( + Mesi ) u ligi gdje su u zadnjih 30 godina samo četiri ekipe bile šampioni osim Reala i Barselone ( Valensija i Bilbao x 2 i La Korunja i Atletiko Madrid x 1 ) pa se postavlja pitanje kako će se ovaj snaći u Bundesligi gdje ruku na srce nema Reala ali postoji masa ekipa koja može da ti zakomplikuje život za razliku od Španije gdje ipak to nije slučaj u većini slučajeva.
Lako je biti trener sa Ramosom i Pikeom na štoperima, Busketsom, Iniestom, Čavijem u vezi i Mesijem, Ibrahimoviće, Anrijem, Viljom u napadu. Vidjećemo šta će biti u BL
- PILJA
#4030 Re: FC Bayern Munchen
pep je doveden iskljucivo za ligu prvaka za bundesligu pa tu bayern nema pravog konkurenta,jos pep mora usavrsti te sitne pasove da ne igramo po krili(kao u vecini tekmi),i bayern kod jupa igra puno otvoreno a stoperi nam ko tanak led.
- pirmin
#4031 Re: FC Bayern Munchen
Ja ih licno ne "hejtam"Mišo_Kovač wrote:Čemu hejt prema bavarskom velikanu, čemu tolika skepsa glede lige prvaka?![]()
mi ona njihova "down"-faza koja mora doci kad-tad pa makar ne znam ti koga imali u ekipi- sve sa klupom.
- Mišo_Kovač
#4032 Re: FC Bayern Munchen
Bila i prošla down-faza one hefte kad su izgubili od Leverkuzenapirmin wrote:Ja ih licno ne "hejtam"Mišo_Kovač wrote:Čemu hejt prema bavarskom velikanu, čemu tolika skepsa glede lige prvaka?![]()
kao ni jednu ekipu iz BL kad igraju u Evropi ali jednostavno mi ove godine nesto smrdi, fali
mi ona njihova "down"-faza koja mora doci kad-tad pa makar ne znam ti koga imali u ekipi- sve sa klupom.
- PILJA
-
iamia
#4034 Re: FC Bayern Munchen
ja nisam odavno (zadnjih 10 godina) vidio bayern ovako jak.
ako ove godine ne uzmu LP,, bit cu iznenadjen.
- MOSALJOZE
#4035 Re: FC Bayern Munchen
The Mirror: Zaboravite Barcelonu i počmite kopirat Bayern Munchen
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ew-1728549 a vi kako te

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ew-1728549 a vi kako te
-
missko
#4036 Re: FC Bayern Munchen
Jaki jesu ali potvrda da su najjaci tek treba da uslijedi, ako u srijedu izbace BvB i jos ako u LP izbace taj isti BvB i Barcu.iamia wrote:ja nisam odavno (zadnjih 10 godina) vidio bayern ovako jak.
- MOSALJOZE
#4037 Re: FC Bayern Munchen
e to bi bio veliki zalogaj ali vidjecemomissko wrote:Jaki jesu ali potvrda da su najjaci tek treba da uslijedi, ako u srijedu izbace BvB i jos ako u LP izbace taj isti BvB i Barcu.iamia wrote:ja nisam odavno (zadnjih 10 godina) vidio bayern ovako jak.
- simonese
#4038 Re: FC Bayern Munchen
da,ali ako zelis sami vrh onda moras biti najveca ajkulaMOSALJOZE wrote:e to bi bio veliki zalogaj ali vidjecemomissko wrote:Jaki jesu ali potvrda da su najjaci tek treba da uslijedi, ako u srijedu izbace BvB i jos ako u LP izbace taj isti BvB i Barcu.iamia wrote:ja nisam odavno (zadnjih 10 godina) vidio bayern ovako jak.
- MOSALJOZE
- MaroonBrigade
#4040 Re: FC Bayern Munchen
Gledam neku statistiku izmedju Bajerna i dortmunda. U zadnjih 5 godina odigrali su 12 tekmi.
U prvih 6, Bajern je dobio 5 uz jedan remi. I onda u zadnjih 6, dortmund je dobio 5 uz jedan remi
Gol razlika u prvih 6 je 19:5 u korist Bajerna, a u zadnjih 6 13:4 u korist dortmunda.
U prvih 6 tekmi, po 3 su se igrale u Minhenu odnosno dortmundu.
Dok je u zadnjih 6 dortmund imao samo 2 domace tekme i jedna se igrala u Berlinu.
U prvih 6, Bajern je dobio 5 uz jedan remi. I onda u zadnjih 6, dortmund je dobio 5 uz jedan remi
Gol razlika u prvih 6 je 19:5 u korist Bajerna, a u zadnjih 6 13:4 u korist dortmunda.
U prvih 6 tekmi, po 3 su se igrale u Minhenu odnosno dortmundu.
Dok je u zadnjih 6 dortmund imao samo 2 domace tekme i jedna se igrala u Berlinu.
- MOSALJOZE
#4041 Re: FC Bayern Munchen

evo tekmi u 2013 i kao što vidite DOMINACIJA
- Basler
#4042 Re: FC Bayern Munchen
prepisuje dominacija, prepisuje.
evo i ja ću.

Bayern bi ovom pobjedom vjerovatno došao do doubla i dobio vjetar u đale da dođe do tripla.
Moja skromna prognoza 3:1.
evo i ja ću.

Bayern bi ovom pobjedom vjerovatno došao do doubla i dobio vjetar u đale da dođe do tripla.
Moja skromna prognoza 3:1.
- abondanzieri
#4043 Re: FC Bayern Munchen
ja mislim da je vrijeme da Bajern dobije po pičCi
prognoza 2-3
prognoza 2-3
- vicious
#4044 Re: FC Bayern Munchen
1:1 u regularnom toku, Lewandowski u 116. zabija za 1:2 
(Koliko god bih želio da bude tako, ipak moram priznati da je Bayern veliki favorit)
(Koliko god bih želio da bude tako, ipak moram priznati da je Bayern veliki favorit)
- Partijaner
#4045 Re: FC Bayern Munchen
Treba nama dati trofej nakon tekme sa Hoffom, jbes ga ionako nas nece stici kvazipratioci, nema smisla vise
, neka se ne takmice, sad nek se okrenu kupu i LP, mada mogu i batalit kup da je klempu hapit. 
- PILJA
#4046 Re: FC Bayern Munchen
bayern sigurno dobija,pa vrijeme je da bvb spustimo puno su se digli,te ako ih pobjedimo dokazat cemo se,trebaju oni nama da se dokazuju a ne mi pa pogledajmo titule..MOSALJOZE wrote:e to bi bio veliki zalogaj ali vidjecemomissko wrote:Jaki jesu ali potvrda da su najjaci tek treba da uslijedi, ako u srijedu izbace BvB i jos ako u LP izbace taj isti BvB i Barcu.iamia wrote:ja nisam odavno (zadnjih 10 godina) vidio bayern ovako jak.
- MOSALJOZE
#4047 Re: FC Bayern Munchen
ma hoce da zakucaju rekorde nekaPartijaner wrote:Treba nama dati trofej nakon tekme sa Hoffom, jbes ga ionako nas nece stici kvazipratioci, nema smisla vise, neka se ne takmice, sad nek se okrenu kupu i LP, mada mogu i batalit kup da je klempu hapit.
- Partijaner
#4048 Re: FC Bayern Munchen
To neka obaraju ovi sto su na klupi, prvotimci neka se odmaraju za klempu.MOSALJOZE wrote:ma hoce da zakucaju rekorde nekaPartijaner wrote:Treba nama dati trofej nakon tekme sa Hoffom, jbes ga ionako nas nece stici kvazipratioci, nema smisla vise, neka se ne takmice, sad nek se okrenu kupu i LP, mada mogu i batalit kup da je klempu hapit.
- MOSALJOZE
- Logovan
#4050 Re: FC Bayern Munchen
Sretan rođendan!
Vidi Neuera kako drži svoje slovo, isto kao da mu nije drago zbog rođendana.

Vidi Neuera kako drži svoje slovo, isto kao da mu nije drago zbog rođendana.