Imam ja jednu teoriju, ali će me proglasiti nacionalistom, pa nećujeza u ledja wrote:I nije samo to, ako ne ucis bosanski u skoli vec samo vako u krugu porodice i prijatelja - vrlo vjerovatno da ces zvucati ko djiber zadnji. (khm khm, Salihovic, a i mescini Medunjanin).
Inace Begovicev bosanski uopste nije los kakav bi covjek ocekivao. Otprilike na nivou Pjanica.
Medjutim, jedini pravi Zapadnjak je Misimovic, a on govori naski kao i svaki drugi Bosanac, i to cak ima i mali krajiski naglasak. Kako to?
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#4026 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
-
Eborg
#4027 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Koji je razlog nepozivanja Rahimića?
Je li povrijeđen, čeka se da izbori mjesto u ekipi ili ga se štedi za proljeće?
-
zlajapravaraja
#4028 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Puko mu chirEborg wrote:Koji je razlog nepozivanja Rahimića?
-
Eborg
#4029 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ne diraj Generala!
Ne znam je li tačna informacija sa CSKA stranice da je Rahimić ove godine odigrao samo jednu utakmicu i to u aprilu. 
- Edin H.
#4030 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Bjezi ba, kakva Nicole i burek i zeljanica, ne ganja ga dzaba nana po hotelu u Sarajevu sa burekom koji napravi.Eborg wrote:Jah, kad vikne Nicole Begović: "Talk Bosnian to me baby, it really turns me on!" a on tamo: "Ćevapi, zeljanica, japrak, bosanski lonac, Spaha daj loptu, selektore bolestan sam, phone battery is dead."![]()
Ja mislim da zbog nane covjek dodje na utakmice reprezentacije, nema vala nijedan drugi razlog, ionako Pulis ne voli kad po Bosni i Amerikama
- GeneralBHF
#4031 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Švicarci već spremaju poziv u reprezentaciju
Petković dovodi Hajrovića u Lazio?
Izet Hajrović fudbaler švicarskog Grasshoppera i potencijalni reprezentativac BiH bilježi odličan početak sezone, koji nije prošao nezapaženo...
Izet Hajrović fudbaler švicarskog Grasshoppera i potencijalni reprezentativac BiH bilježi odličan početak sezone, koji nije prošao nezapaženo.
U dosadašnjih 11 odigranih utakmica, postigao je dva gola, a sa pet asistencija prvi je asistent švicarske lige i nalazi se među najkorisnijim igračima švicarskog prvenstva.
Sjajna forma privukla je mnoge evropske klubove, koji prate mladog švicarskog reprezentativca, a jedan od interesanata je i italijanski Lazio, kojeg sa klupe predvodi Sarajlija Vladimir Petković, a za Nebeskoplave nastupa i naš reprezentativac Senad Lulić.
Petković je upoznat sa Hajrovićem još iz vremena dok je radio u Švicarskoj, a desno krilo Grasshoppera, navodno su već gledali i skauti Lazia, jer Laziali planiraju pojačati ekipu u januaru, a Hajrović se svojim fizičkim i tehničkim karaktersitika odlično uklapa u njihovu koncepciju i mogli bi poslati ponudu za njega.
Ipak, ono što neće previše obradovati ljubitelje fudbala u BiH je činjenica da je Ottmar Hitzfeld, selektor Švicarske A reprezentacije već pripremio poziv za ovoga mladog igrača, a iako je Hajrović već razgovarao sa Sušićem i izrazio je želju da igra za BiH, čini se da će njegovo opredjeljenje zavisiti od toga iz kojeg saveza će brže stići poziv.
Autor: Sport Centar Datum: 2012-10-18 12:37:00
Zna li neko dali ce ovaj uskoro dobiti poziv od nase A reprezentacije jer momak ima potencijala a mi igramo prijateljsku sa Alzirom.
Izet Hajrović fudbaler švicarskog Grasshoppera i potencijalni reprezentativac BiH bilježi odličan početak sezone, koji nije prošao nezapaženo...
Izet Hajrović fudbaler švicarskog Grasshoppera i potencijalni reprezentativac BiH bilježi odličan početak sezone, koji nije prošao nezapaženo.
U dosadašnjih 11 odigranih utakmica, postigao je dva gola, a sa pet asistencija prvi je asistent švicarske lige i nalazi se među najkorisnijim igračima švicarskog prvenstva.
Sjajna forma privukla je mnoge evropske klubove, koji prate mladog švicarskog reprezentativca, a jedan od interesanata je i italijanski Lazio, kojeg sa klupe predvodi Sarajlija Vladimir Petković, a za Nebeskoplave nastupa i naš reprezentativac Senad Lulić.
Petković je upoznat sa Hajrovićem još iz vremena dok je radio u Švicarskoj, a desno krilo Grasshoppera, navodno su već gledali i skauti Lazia, jer Laziali planiraju pojačati ekipu u januaru, a Hajrović se svojim fizičkim i tehničkim karaktersitika odlično uklapa u njihovu koncepciju i mogli bi poslati ponudu za njega.
Ipak, ono što neće previše obradovati ljubitelje fudbala u BiH je činjenica da je Ottmar Hitzfeld, selektor Švicarske A reprezentacije već pripremio poziv za ovoga mladog igrača, a iako je Hajrović već razgovarao sa Sušićem i izrazio je želju da igra za BiH, čini se da će njegovo opredjeljenje zavisiti od toga iz kojeg saveza će brže stići poziv.
Zna li neko dali ce ovaj uskoro dobiti poziv od nase A reprezentacije jer momak ima potencijala a mi igramo prijateljsku sa Alzirom.
- Murat Sabanovic
#4032 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ne vjerujem da je ovo istina.mediji lazu kao i obicno . no medjutim, mislim da momak ima mjesta u medju nasim najboljim igracima.GeneralBHF wrote:Švicarci već spremaju poziv u reprezentaciju
-
todd_smith
#4033 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
United slao skaute za Vranjesa 
- It_is_a_Leclerc
#4034 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Onda bi utakmice Citya i Uniteda imale posebnu draž za bh. javnost. 
- amoninan
#4035 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Bolji je sigurno od one dvije klade Jonsa i Evansa.
- jeza u ledja
#4036 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
"Potvrđeno: Manchester United želi Vranješa!"
Meni ovo zvuci fakat ko "Laudrup u Celiku".
Meni ovo zvuci fakat ko "Laudrup u Celiku".
-
IlijaLadin
#4037 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
mutd je solidan izbor
-
todd_smith
#4038 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mislim da su prepoznali potencijal, ako sada ode u United, mislim da bi za 2-3 sezone bio jedan od nasih najboljih stopera ikada
- amoninan
#4039 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
MA dobro, skauti su možda bili. Mislim, što bi izmišljao momak. Ali isto tako Boga pitaj na koliko tekmi su to večer bili Unitedovi skauti i gledali neke igrače. Bez obzira, sigurno da će mu biti dodatni impuls da radi i trenira još više. Ima potencijal to je sigurno.
-
todd_smith
#4040 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Evo i neki novinari se javljaju da potvrde da su u VIP lozi bili sa skautima, ali hajde ti vjeruj nasim novinarima. Ali i sam Ognjen je priznao da postoji interes sa Unitedove strane
- jeza u ledja
#4041 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa valjda da si nabije cijenu?amoninan wrote:Mislim, što bi izmišljao momak.
Mislim, moguce je, ne kazem da nije. Ali nekako mi tesko povjerovati.
U svakom slucaju nek mu je sa srecom ako je tacno.
-
todd_smith
#4042 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
pa valjda bi bilo bolje da spominje Real i Barcujeza u ledja wrote:Pa valjda da si nabije cijenu?amoninan wrote:Mislim, što bi izmišljao momak.
U svakom slucaju nek mu je sa srecom ako je tacno.
-
KenCo
#4043 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
vranjes u man utd
daj Boze
daj Boze
- amoninan
#4044 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mah slabo ćeš tako nabiti cjenu ako nemaš šta da pokažeš. Druga je stvar kad već imaš 2-3 kluba koja se takmiče za igrača, pa trenutni klub preko medija pokušava izvući koji milion više cureći netačne informacije o visini odštete koju je voljan platiti neki od zainteresovanih itsl...jeza u ledja wrote:Pa valjda da si nabije cijenu?amoninan wrote:Mislim, što bi izmišljao momak.
Kako rekoh, skauti vrlo moguće da su bili. Ali klubovi poput Uniteda imaju na desetine skauta na 3-4 kontinenta. Kladim se da su imali ljude na tekmama gotovo svake kvalifikacione zone prošle sedmice. Snimali neke igrače. Dug je put od skauta do zvabnične ponude.
-
todd_smith
#4045 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Dosli Vranjesa da gledaju, na kraju SAF-u preporucili Pjanica 
- Mračajski proto
#4046 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Haha, koja bomba.
- BHF_Manijak
#4047 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Hajd ok, recimo da je istina, ali ja i dalje ne mogu da zamislim da pored mora mladih odbrambenih igraca sirom Evrope United i SAF se odluce za naseg malog Vranjesa, jednostavno ne mogu!
Mislim sta to on ima ponuditi sto nema neko u Engleskoj, Njemackoj, Spaniji itd...
Mogli su i Stojana dovest, ali da ga samo nauce da one stvari radi ko u Mexicu ali na protivnickoj polovini!
Mogli su i Stojana dovest, ali da ga samo nauce da one stvari radi ko u Mexicu ali na protivnickoj polovini!
-
todd_smith
#4048 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
pa kao da bi Svabe i Spanci pustali svoje za sitne pare kao ovi sa Balkana?BHF_Manijak wrote:Hajd ok, recimo da je istina, ali ja i dalje ne mogu da zamislim da pored mora mladih odbrambenih igraca sirom Evrope United i SAF se odluce za naseg malog Vranjesa, jednostavno ne mogu!Mislim sta to on ima ponuditi sto nema neko u Engleskoj, Njemackoj, Spaniji itd...
nema veze, neka se dize hajka, ako nista ne bude makar ce se cuti njegovo ime, neko ce ga ici gledati ko zna
- shake69
#4049 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ManU je veliki klub i brzo ce se oglasiti ima li u ovome istine. Nesto ne vjerujem, ali opet tako jeftino nigdje ne mogu pazariti kao na Balkanu ili preko Rusije s balkanskim talentima.
-
palermo
#4050 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Zašto ne možeš zamisliti.Who is jebeni Savić pa je igrao u Citiju,who is Nastasić pa igra protiv Reala.BHF_Manijak wrote:Hajd ok, recimo da je istina, ali ja i dalje ne mogu da zamislim da pored mora mladih odbrambenih igraca sirom Evrope United i SAF se odluce za naseg malog Vranjesa, jednostavno ne mogu!Mislim sta to on ima ponuditi sto nema neko u Engleskoj, Njemackoj, Spaniji itd...
Vranješ ne bi mnogo koštao,mlad je,ima dobre fizičke predispozicije,nema tu šta mnogo izgubiti United.
Naravno, možda je sve patka....ali meni ne izgleda nemoguće.