hmm.koliko je istina ono da hiljade ljudi posjecuju njegove skupove..vidjecemo...d ace biti bolji od SDA, hoce..da ce uzeti puno nadamo se da nece..hoce samo kod primitivaca i neobrazovanih ljudi....Been wrote:po čitanju Avaza svih 500 i nešto kandidata su kriminalci, lopuže i probisvijeti, ali samo su Fahrovci vrlo fina i uljudna gospoda koja mesijanski pohodi svaki kraj opustošenog zavičaja, a narod ih dočekuje baklavom i đul šerbetom uzvikujući : "Dobro nam došao, gusinjski spasitelju". Prava pobjednička atmosfeta !bullmastiff wrote:jbt valjda ne ce bas dobro proci... to da fahro ima veliku podrsku mozda se cini na osnovu citanja avaza..al ne zna se niakd..proci ce bolje od sda sigurno..ali nadajmo se da nece puno glasova pobrati
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
-
bullmastiff
#4026 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
-
Nezbilj
#4027 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Potvrđeno iz prve ruke i nezavisnih izvora da su jučer autobusi iz Sarajeva otišli da bi napunili salu u Ilijašu. Ništa iznenađujuće. Cilj opravdava sredstvo. Pobjedimo beznađebullmastiff wrote:hmm.koliko je istina ono da hiljade ljudi posjecuju njegove skupove..vidjecemo...d ace biti bolji od SDA, hoce..da ce uzeti puno nadamo se da nece..hoce samo kod primitivaca i neobrazovanih ljudi....Been wrote:po čitanju Avaza svih 500 i nešto kandidata su kriminalci, lopuže i probisvijeti, ali samo su Fahrovci vrlo fina i uljudna gospoda koja mesijanski pohodi svaki kraj opustošenog zavičaja, a narod ih dočekuje baklavom i đul šerbetom uzvikujući : "Dobro nam došao, gusinjski spasitelju". Prava pobjednička atmosfeta !bullmastiff wrote:jbt valjda ne ce bas dobro proci... to da fahro ima veliku podrsku mozda se cini na osnovu citanja avaza..al ne zna se niakd..proci ce bolje od sda sigurno..ali nadajmo se da nece puno glasova pobrati
- nikad_vise
#4028 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
postoje mnoge spekulacije da ce uzeti 50% i vise glasova..i to je sranje..to je nemoguce u federaciji..jer fahrudin je anonimus i narod nije upoznat s njim i to mu je najveca mana..al ce sigurno dovoljno glasova uzeti i da ce aktivno ucestvovati u vlasti..greska mu je jedino sto se kasno ukljucio u sve ovo i nije se na vrijeme poceo promovisati..i sve ovo lizanje s SDP-om je cisto radi skidanja vlasti..kako ce se oni dogovorit kasnije i dali ce uspste to neznam al jasno je da bi SdP-u fahro dosao kao kec na desetku u koaliciji jer bi tim narod imali pod kontrolom putem avaza,60 minuta i svega ostalog..meni je jedino zanimljivo kako ce SDP ako udje u koaliciju s fahrom morat razjebati kontakt s selimovicima..to je vise zanimljivo..al politika je cudo vidjet cemo sta ce procjenit od koga vise koristi mogu da imaju 
-
bullmastiff
#4029 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ma ako ce SDP sa Fahrom u koaliciju..ja ni glasati za SDP necu..onda idemo svi za GDS.nek nove face dodju na vlastnikad_vise wrote:postoje mnoge spekulacije da ce uzeti 50% i vise glasova..i to je sranje..to je nemoguce u federaciji..jer fahrudin je anonimus i narod nije upoznat s njim i to mu je najveca mana..al ce sigurno dovoljno glasova uzeti i da ce aktivno ucestvovati u vlasti..greska mu je jedino sto se kasno ukljucio u sve ovo i nije se na vrijeme poceo promovisati..i sve ovo lizanje s SDP-om je cisto radi skidanja vlasti..kako ce se oni dogovorit kasnije i dali ce uspste to neznam al jasno je da bi SdP-u fahro dosao kao kec na desetku u koaliciji jer bi tim narod imali pod kontrolom putem avaza,60 minuta i svega ostalog..meni je jedino zanimljivo kako ce SDP ako udje u koaliciju s fahrom morat razjebati kontakt s selimovicima..to je vise zanimljivo..al politika je cudo vidjet cemo sta ce procjenit od koga vise koristi mogu da imaju
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4030 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Oni koji su glasovali za SDA i SBiH a razočarali se u pomenute dvije će dati šČepi glas i to je to,zato je i napravljena treĆa BošnjaČka partija s blagoslovom Cerketa.....transferi koji su se desili to i potvrđuju....nema tu nikakve "nove snage nove nade"......RAZVOJNA BANKA MORA PASTI
.....inaće ode toranj na bubanj skupa s ABA3OM
.....SDP i SBBBBB ...mala rekljamica 
-
klixober
#4031 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
nikad_vise wrote:postoje mnoge spekulacije da ce uzeti 50% i vise glasova..i to je sranje..to je nemoguce u federaciji..jer fahrudin je anonimus i narod nije upoznat s njim i to mu je najveca mana..al ce sigurno dovoljno glasova uzeti i da ce aktivno ucestvovati u vlasti..greska mu je jedino sto se kasno ukljucio u sve ovo i nije se na vrijeme poceo promovisati..i sve ovo lizanje s SDP-om je cisto radi skidanja vlasti..kako ce se oni dogovorit kasnije i dali ce uspste to neznam al jasno je da bi SdP-u fahro dosao kao kec na desetku u koaliciji jer bi tim narod imali pod kontrolom putem avaza,60 minuta i svega ostalog..meni je jedino zanimljivo kako ce SDP ako udje u koaliciju s fahrom morat razjebati kontakt s selimovicima..to je vise zanimljivo..al politika je cudo vidjet cemo sta ce procjenit od koga vise koristi mogu da imaju
Ja ne znam kako vam vise ne dosadi se registrovati samo kako bi se pljuvalo po sdp-u.SDP niti je,niti ce,u koaliciju sa Radoncicem.To izmisljaju samo zlonamjerni ljudi.
- Comrad
- pici
#4033 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
s druge je teme al nije loša procjena samo ovo s BPS-om malo su naštiklali ja bi tu stavio SDA i SBiH...al eto...
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 8#p4459358
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 8#p4459358
SBB – MALO LJUDI POZNAJE RADONČIĆA A NI ONI NE MISLE NAJBOLJE O NJEMU
Broj građana BiH koji se identifikuju sa stavovima SBB-a se od prošle godine povećao za četiri puta ali ne i broj onih koji bi na glasačkom listiću zaokružili ovu stranku. Uprkos velikom rastu u ukupnom zbiru ova stranka ne prelazi pet posto ni na jednom nivou vlasti.
U isto vrijeme, dok raste broj pristalica SBB-a gotovo identičan broj glasova gube SBiH i BPS Sefera Halilovića. Rast popularnosti i četiri posto koje bi dobio da se izbori održavaju sada SBB prije svega može zahvaliti nezadovoljstvu građana ostalim strankama. To se jasno može vidjeti kroz stav građana o sposobnosti ove stranke da riješi najveće probleme BiH poput nezaposlenosti, kriminala i ekonomskih problema gdje su uglavnom dobijali dva posto i ta cifra u odnosu na prošlu godinu nije rasla. Svojim skupovima širom BiH Radončić je donekle uspio nagovoriti građane da glasaju za njega ali ih još uvijek nije uvjerio da može riješiti njihove probleme. Silan trud da se dodvori borcima, između ostalog i dovođenjem Dževada Rađe, predsjednika boračke organizacije u SBB, čini se da nisu dali željeni rezultat. Procenat građana koji misle da SBB može riješiti boračke probleme povećao se tek sa jedan na dva posto u posljednjih šest mjeseci.
Izborni adut: Dnevni avaz![]()
Najveći izborni adut Saveza za bolju budućnost jeste Dnevni avaz. Prema istraživanjima iz 2008. godine o izvorima političkih novosti glasača, Avaz se nalazi odmah iza tri javna emitera.
Izborni problem: Neprepoznatljiva lica![]()
Radončić još uvijek nije uspio povezati ime Dnevnog avaza sa svojim i imenom stranke. Skoro četvrtina ljudi u BiH uopšte nije čula za njega. Iako njegova popularnost značajno raste teško da će do oktobra imati vremena da prvo bude prepoznatljiv svima a onda da nagovori glasače da baš njemu daju svoj glas. Za sada se Radončić nalazi na dnu liste političara o kojima ljudi imaju pozitivno mišljenje.
- Comrad
#4034 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ma ja vise ne vjerujem niti jednoj anketi. Kod nas nema objektivnih istrazivanja. U avazu imas da SBB apsolutni pobjednik, na tv1 je to haris itd itd. Isto ko i gledanost televizije. NIKADA nijedna tv nije objavila da je ona druga po gledanosti. Svaka televizija je prva po gledanosti.
Tako da ja cekam 4. oktobar i 00:01h kada ce biti objavljeni neoficijalni rezultati. Sve ostalo su nagadjanja i gluposti.
Tako da ja cekam 4. oktobar i 00:01h kada ce biti objavljeni neoficijalni rezultati. Sve ostalo su nagadjanja i gluposti.
- pici
#4035 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Comrad wrote:Ma ja vise ne vjerujem niti jednoj anketi. Kod nas nema objektivnih istrazivanja. U avazu imas da SBB apsolutni pobjednik, na tv1 je to haris itd itd. Isto ko i gledanost televizije. NIKADA nijedna tv nije objavila da je ona druga po gledanosti. Svaka televizija je prva po gledanosti.![]()
ma jok.BA ne gledam ja procente i te gluposti ,već procjenu tj ocjenu kampanje i uboli su u bocu osim po mom mišljenju ovo s BPS-om tu su trebali staviti SDA ,al nije ni to bitno,bitno je da ovaj lopovski patuljak od tornja prokužen
- silent_BoB
#4036 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
pa sta su oni ako nisu to hahahahahaal Bakir i SDA prave cirkusijadu po gradu još samo fale MeĆke da se veru po banderama
- 1gorstak
#4037 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Kao sto je i do sada radjeno, pritiscima izvana. Svaka agencija na drzavnom nivou, sve sto ima veze sa drzavom, pa i drzavna zastava, jeste rezultat nametanja velikosrbima. Nema sa njima dijaloga, tu politicku opciju treba pobjediti kao sto je pobjedjena u Crnoj Gori, Kosovu i Hrvatskoj.A1fa wrote:To vec spada u pricu o ustavnim reformama, kako da ih demokratskim nacinom ,,nagovoris'' da pristanu na to, kad im je to vec dato i obezbjedjeno?1gorstak wrote:Nudis nepotpun izbor. Manji entitet ne mora biti ukinut, dovoljno je eliminisati zloupotrebu entitetskog glasanja (ili recimo naziv, obiljezje i praznike istog). A to jeste moguce postici ucjenama i pritiscima i to je puno realnija opcija od nametanja rezervata Bosnjacima. A sto se tice spasavanja drzave, za to se ne brini. Oni koji mrze suzivot su danas u puno goroj poziciji nego prije dvadeset godina. Ako bi ti da se predas bez borbe danas kada oni vise nemaju 700 tenkova vise, tvoja stvar, ne ocekuj to od mene.
Znaci, treba u Vasingtonu i Briselu traziti saveznike za dalje pritiske na velikosrbe. Ogranicis finansijsku pomoc manjem entitetu (ili preko OHR-a blokiras racune) i kada nakon pete ili sedme neisplacene plate ljekari, policajci, nastavnici, (penzioneri i ostali koji su na entitetskom budzetu) blokiraju ulice Banjaluke, eto ti izlaza iz ove situacije. Treba vratiti Pedija Esdauna ili nekog slicnog na poziciju sa koje bi se ovo moglo organizovati i problem rijesen, bez krvi i mrtvih.
Ne nego ti i Radoncic narodu prodajete izdaju i kapitulaciju kao jedinu mogucu opciju. Vi ste (nadam se nesvjesno) velikosrpski agitatori koji stabilizaciju traze kroz etnicku podjelu drzave te nema razlike izmedju vas i brkatih majora JNA koji su izmrcvareno stanovnistvo Vukovara pozivali na predaju i "prihvatanje realnosti". Visijska Francuska je istorijska paralela onom sto vi predlazete bosnjackom narodu. Kao, ako se vec nema muda suprotstaviti velikosrbima (nacistima) na podrucju citave drzave, zadovoljices se onim sto ti ostave. Ako Bosnjaci prihvate to tvoje razmisljanje, ne zasluzuju ni taj rezervat kojeg im predlazes.Zbog toga sam ja za novo uredjenje, bez da se vise maltretiramo i frustriramo.
- Aphex_
#4038 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Hahahahahahahahahahaah.silent_BoB wrote:pa sta su oni ako nisu to hahahahahaal Bakir i SDA prave cirkusijadu po gradu još samo fale MeĆke da se veru po banderama
- dinGospo_SA
#4039 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
izvor informacije?komeba wrote:
Ja ne znam kako vam vise ne dosadi se registrovati samo kako bi se pljuvalo po sdp-u.SDP niti je,niti ce,u koaliciju sa Radoncicem.To izmisljaju samo zlonamjerni ljudi.
ili samo tvoje nagadjanje ?
- Aphex_
#4040 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Pouzdani su izvori. Potvrdjujem. Nema sanse da SDP udje u koaliciju sa Radoncicem.dinGospo_SA wrote:izvor informacije?komeba wrote:
ili samo tvoje nagadjanje ?
- dinGospo_SA
#4041 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
iz tvojih usta u bozije usiAphex_ wrote: Pouzdani su izvori. Potvrdjujem. Nema sanse da SDP udje u koaliciju sa Radoncicem.
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#4042 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Simpaticno razmisljanje1gorstak wrote:Kao sto je i do sada radjeno, pritiscima izvana. Svaka agencija na drzavnom nivou, sve sto ima veze sa drzavom, pa i drzavna zastava, jeste rezultat nametanja velikosrbima. Nema sa njima dijaloga, tu politicku opciju treba pobjediti kao sto je pobjedjena u Crnoj Gori, Kosovu i Hrvatskoj.A1fa wrote:To vec spada u pricu o ustavnim reformama, kako da ih demokratskim nacinom ,,nagovoris'' da pristanu na to, kad im je to vec dato i obezbjedjeno?1gorstak wrote:Nudis nepotpun izbor. Manji entitet ne mora biti ukinut, dovoljno je eliminisati zloupotrebu entitetskog glasanja (ili recimo naziv, obiljezje i praznike istog). A to jeste moguce postici ucjenama i pritiscima i to je puno realnija opcija od nametanja rezervata Bosnjacima. A sto se tice spasavanja drzave, za to se ne brini. Oni koji mrze suzivot su danas u puno goroj poziciji nego prije dvadeset godina. Ako bi ti da se predas bez borbe danas kada oni vise nemaju 700 tenkova vise, tvoja stvar, ne ocekuj to od mene.
Znaci, treba u Vasingtonu i Briselu traziti saveznike za dalje pritiske na velikosrbe. Ogranicis finansijsku pomoc manjem entitetu (ili preko OHR-a blokiras racune) i kada nakon pete ili sedme neisplacene plate ljekari, policajci, nastavnici, (penzioneri i ostali koji su na entitetskom budzetu) blokiraju ulice Banjaluke, eto ti izlaza iz ove situacije. Treba vratiti Pedija Esdauna ili nekog slicnog na poziciju sa koje bi se ovo moglo organizovati i problem rijesen, bez krvi i mrtvih.
Ne nego ti i Radoncic narodu prodajete izdaju i kapitulaciju kao jedinu mogucu opciju. Vi ste (nadam se nesvjesno) velikosrpski agitatori koji stabilizaciju traze kroz etnicku podjelu drzave te nema razlike izmedju vas i brkatih majora JNA koji su izmrcvareno stanovnistvo Vukovara pozivali na predaju i "prihvatanje realnosti". Visijska Francuska je istorijska paralela onom sto vi predlazete bosnjackom narodu. Kao, ako se vec nema muda suprotstaviti velikosrbima (nacistima) na podrucju citave drzave, zadovoljices se onim sto ti ostave. Ako Bosnjaci prihvate to tvoje razmisljanje, ne zasluzuju ni taj rezervat kojeg im predlazes.Zbog toga sam ja za novo uredjenje, bez da se vise maltretiramo i frustriramo.
A sto se rezrvata tice, on nama i ne gine u slucaju da se nastavi sa ovom balijskom sitnopihtijarskom politikom koju sprovode SDA i njihov politicki klon, SZBIH vec 20 godina.
- 1gorstak
#4043 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Etnicka podjela koju predlazes nije rjesenje. To je kapitulacija. A stranci su korisni samo zato sto se preko njih do cilja moze doci bez mrtvih.A1fa wrote:Simpaticno razmisljanje1gorstak wrote:Kao sto je i do sada radjeno, pritiscima izvana. Svaka agencija na drzavnom nivou, sve sto ima veze sa drzavom, pa i drzavna zastava, jeste rezultat nametanja velikosrbima. Nema sa njima dijaloga, tu politicku opciju treba pobjediti kao sto je pobjedjena u Crnoj Gori, Kosovu i Hrvatskoj.A1fa wrote:To vec spada u pricu o ustavnim reformama, kako da ih demokratskim nacinom ,,nagovoris'' da pristanu na to, kad im je to vec dato i obezbjedjeno?
Ne nego ti i Radoncic narodu prodajete izdaju i kapitulaciju kao jedinu mogucu opciju. Vi ste (nadam se nesvjesno) velikosrpski agitatori koji stabilizaciju traze kroz etnicku podjelu drzave te nema razlike izmedju vas i brkatih majora JNA koji su izmrcvareno stanovnistvo Vukovara pozivali na predaju i "prihvatanje realnosti". Visijska Francuska je istorijska paralela onom sto vi predlazete bosnjackom narodu. Kao, ako se vec nema muda suprotstaviti velikosrbima (nacistima) na podrucju citave drzave, zadovoljices se onim sto ti ostave. Ako Bosnjaci prihvate to tvoje razmisljanje, ne zasluzuju ni taj rezervat kojeg im predlazes.Zbog toga sam ja za novo uredjenje, bez da se vise maltretiramo i frustriramo., stereotipno za kvazipatrote, koji pricaju o borbi i ustrajavanju, a istovremeno u istoj recenici govore kako nam drugi trebaju ocuvati Bosnu, OHR, Amerikanci, treci, deseti...
lakse je i dalje zivjeti u zabludama i cekati da nam drugi rijese probleme nego pokusati ih sam rijesiti.
Kako je god pritisak na velikosrbe oslabio, tako moze i ojacati. Potrebno je lobiranje.Pricas o vracanju nekoga kao sto je Esdaun, a upravo se na potezima EU-a vidi da njih vise nametanje i koristenje bonskih ovlasti ne zanima.
Ti trazis etnicku podjelu BiH na tri monoetnicke teritorije a druge optuzujes za stvaranje rezervata ? Smijesno.A sto se rezrvata tice, on nama i ne gine u slucaju da se nastavi sa ovom balijskom sitnopihtijarskom politikom koju sprovode SDA i njihov politicki klon, SZBIH vec 20 godina.
- A1fa
#4044 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
A kako bi definisao ovo u cemu zivimo zadnjih 15 godina? Zivot u bratstvu i jedinstvu?1gorstak wrote:Ti trazis etnicku podjelu BiH na tri monoetnicke teritorije a druge optuzujes za stvaranje rezervata ? Smijesno.
Kako ti covjece boziji nije jasno da nikada bosanske Hrvate a pogotovo Srbe mirnim putem i dobrovoljno neces natjerati da pristanu na unitaristicko uredjenje drzave? Nema te unutarnje ni vanjske sile koja ce ih mirnim putem na to prisiliti, kao sto ni Bosnjake niko nikad nece prisiliti da prihvate bilo kakvo teritorijalno cijepanje BIH.
i sad imas kantone sa hrvatskom i sa bosnjackom vecinom i one mjesovite. Nista se ne bi promjenilo sem sto bi se u federaciji smanjila administracija, ljudi bi se konacno okrenuli ekonomiji a ne vjecitoj nacionalnoj retorici. Svi vise znaju i percepcija naroda je takva da su u Sarajevu, Tuzli, Zivinicama, Visokom ,,nasi'', a u Kiseljaku, Vitezu, Sirokom, Ljubuskom, Doboju, Rogatici itd ,,njihovi''. Ja samo zastupam ono sto je realno, ono sto ionako vec imas na terenu. Bitno mi je jedino da pasos vadim tek na Savi i u Metkovicima, a podrzat cu svako drugo unutarnje uredjenje koje ce smanjiti administraciju i koje ce kroz harmonizaciju i stabilizaciju odnosa medju narodima u BIH doprinjeti boljoj ekonomskoj situaciji i prikljucivanju EU.
A ti i dalje vjeruj u te bajke o ,,pojacavanju pritiska'' na ,,velikosrbe'', to mozes zajedno sa slijedbenicima onih koji su i potpisali nasu kapitulaciju u Daytonu, jer priznanje RS-a i nije nista drugo tada bilo vec kapitulacija ideje o jedinstvenoj BIH. Ako vec ne moze biti jedinstvena, treba se potruditi da je barem ima ikako, a vi kako ste krenuli, uskoro je nece ni biti!
- Been
#4045 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
SBB će imati 2 poslanika u državnom parlamentu ( i to iz katona 4. i 9. ). u parlamentu federacije će imati 5 ( iz kantona 1. 4. 6. i 9. )... ozbiljniji broj poslanika u kantonalnim skupštinama će imati jedino u kantonima 4. i 9.

- 1gorstak
#4046 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
A ti vizu i za Novi Zeland. Predaje nece biti.A1fa wrote:Ako vec ne moze biti jedinstvena, treba se potruditi da je barem ima ikako, a vi kako ste krenuli, uskoro je nece ni biti!
-
Only1
#4047 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
I zbog toga nikad necu glasati za Radoncica i za SBB. Fahro je ono sto je Abdic bio '92.A1fa wrote:A kako bi definisao ovo u cemu zivimo zadnjih 15 godina? Zivot u bratstvu i jedinstvu?1gorstak wrote:Ti trazis etnicku podjelu BiH na tri monoetnicke teritorije a druge optuzujes za stvaranje rezervata ? Smijesno.![]()
Kako ti covjece boziji nije jasno da nikada bosanske Hrvate a pogotovo Srbe mirnim putem i dobrovoljno neces natjerati da pristanu na unitaristicko uredjenje drzave? Nema te unutarnje ni vanjske sile koja ce ih mirnim putem na to prisiliti, kao sto ni Bosnjake niko nikad nece prisiliti da prihvate bilo kakvo teritorijalno cijepanje BIH.
i sad imas kantone sa hrvatskom i sa bosnjackom vecinom i one mjesovite. Nista se ne bi promjenilo sem sto bi se u federaciji smanjila administracija, ljudi bi se konacno okrenuli ekonomiji a ne vjecitoj nacionalnoj retorici. Svi vise znaju i percepcija naroda je takva da su u Sarajevu, Tuzli, Zivinicama, Visokom ,,nasi'', a u Kiseljaku, Vitezu, Sirokom, Ljubuskom, Doboju, Rogatici itd ,,njihovi''. Ja samo zastupam ono sto je realno, ono sto ionako vec imas na terenu. Bitno mi je jedino da pasos vadim tek na Savi i u Metkovicima, a podrzat cu svako drugo unutarnje uredjenje koje ce smanjiti administraciju i koje ce kroz harmonizaciju i stabilizaciju odnosa medju narodima u BIH doprinjeti boljoj ekonomskoj situaciji i prikljucivanju EU.
A ti i dalje vjeruj u te bajke o ,,pojacavanju pritiska'' na ,,velikosrbe'', to mozes zajedno sa slijedbenicima onih koji su i potpisali nasu kapitulaciju u Daytonu, jer priznanje RS-a i nije nista drugo tada bilo vec kapitulacija ideje o jedinstvenoj BIH. Ako vec ne moze biti jedinstvena, treba se potruditi da je barem ima ikako, a vi kako ste krenuli, uskoro je nece ni biti!
- A1fa
#4048 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
I da vama ostavim da definitvno rasturite Bosnu? Jock hvala1gorstak wrote:A ti vizu i za Novi Zeland. Predaje nece biti.A1fa wrote:Ako vec ne moze biti jedinstvena, treba se potruditi da je barem ima ikako, a vi kako ste krenuli, uskoro je nece ni biti!
-
nonca
#4049 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
svako ko ponetncija srbe bosnjake i hrvate i dijeli nas tako u torove ne misli dobro ovom narodu i ovoj zemlji!
jedini izlaz da ugasimo lazne nacionaliste na sve tri strane je opcija koja nudi BOSANSKO!, znaci da se sve tri nacije dovedu na zejednicki imenilac: BOSANSKO!
to je jedini put da nacionalisti nestanu!
jedini izlaz da ugasimo lazne nacionaliste na sve tri strane je opcija koja nudi BOSANSKO!, znaci da se sve tri nacije dovedu na zejednicki imenilac: BOSANSKO!
- A1fa
#4050 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Slazem se 100%, daj mi samo jos taj recept kako da u rs-u i zapadnoj hercegovini proturimo tu pricu i ja sam odmah za!nonca wrote:svako ko ponetncija srbe bosnjake i hrvate i dijeli nas tako u torove ne misli dobro ovom narodu i ovoj zemlji!