Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Drago mi je što Hoffenheim nije direktno ispao, drago mi je iz razloga što oni nemaju lošu momčad nego činimi se ove sezone nisu bili dobro posloženi i iz tog razloga imaju ovako loše rezultate. Oni imaju kvalitet za Bundesligu nije Hoffe za Cvajte. Trebao bi Hoffe pobjediti Kaiserslautern.
Kick-Ass wrote:Groove, ostao je Augzburg u ligi.Tesko si ga Verderu i sledece sezone.
Koga bi ti voleo da vidis kao naslednika Safa?
streich je odlican trener a i hecking bi bio dobar izbor ako dobije otkaz u wob-u.
samo da ne dovedu kakvu ublehu kao babbel, skibbe, schuster, doll...
Kick-Ass wrote:Groove, ostao je Augzburg u ligi.Tesko si ga Verderu i sledece sezone.
streich je odlican trener a i hecking bi bio dobar izbor ako dobije otkaz u wob-u.
Nije Schuster ni meni tolika ubleha, nije on loše vodio Real, druga stvar je što u Realu ne postoji sistem i što se Schuster morao klati sa onakvom Barcelonom.
Sarajevo1946 wrote:Nije Schuster ni meni tolika ubleha, nije on loše vodio Real, druga stvar je što u Realu ne postoji sistem i što se Schuster morao klati sa onakvom Barcelonom.
i ja a i ti bi kao trener reala u onoj sezoni osvojio prvenstvo.
Jeste, bravo majstore, tako se osvajaju titule! Sjednes na klupu i samo se sve po sebo odradit! Bravo!
Pa sta ako je kritikovao Mourinha? Je li to Jose neka svetinja u koju se ne dira?
A to sto je imao neuspjesnu epizodu u Besiktasu, pa ja cu ti navest primjer jos 10 trenera koji nisu bili uspjesni u svakom klubu koji su vodilI! Kakva ti je to logika Allahati?!