Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nekad su, cini mi se, na ovoj temi neki od poznavalaca fudbala pisali i tvrdili kako je go koji je Slavija postigla u Lukavici na utakmici protiv Zelje bio 100% regularan. Bila je ona situacija kad je jedan igrac Slavije stajao ispred Sehe i lopta koja je upucena prema golu prosla je njemu kroz noge a sudija je svirao ofsajd. Sinoc na utakmici Stuttgart-Sevilla, domacini su postigli identican go ALI sudija ga je ponistio jer je pomocni digao zastavicu. Jeli to dovoljan dokaz da je i onaj u Lukavici bio neregularan ..
Plavih_11 wrote:Nekad su, cini mi se, na ovoj temi neki od poznavalaca fudbala pisali i tvrdili kako je go koji je Slavija postigla u Lukavici na utakmici protiv Zelje bio 100% regularan. Bila je ona situacija kad je jedan igrac Slavije stajao ispred Sehe i lopta koja je upucena prema golu prosla je njemu kroz noge a sudija je svirao ofsajd. Sinoc na utakmici Stuttgart-Sevilla, domacini su postigli identican go ALI sudija ga je ponistio jer je pomocni digao zastavicu. Jeli to dovoljan dokaz da je i onaj u Lukavici bio neregularan ..
Plavih_11 wrote:Nekad su, cini mi se, na ovoj temi neki od poznavalaca fudbala pisali i tvrdili kako je go koji je Slavija postigla u Lukavici na utakmici protiv Zelje bio 100% regularan. Bila je ona situacija kad je jedan igrac Slavije stajao ispred Sehe i lopta koja je upucena prema golu prosla je njemu kroz noge a sudija je svirao ofsajd. Sinoc na utakmici Stuttgart-Sevilla, domacini su postigli identican go ALI sudija ga je ponistio jer je pomocni digao zastavicu. Jeli to dovoljan dokaz da je i onaj u Lukavici bio neregularan ..
, stvarno si fudbalski fanatik
Ja bih rekao bolesnik ali na isto se svodi .. Ma cim sam vidio sinoc da je onaj ponistio go vrati mi se film na Lukavicu ...
Meni nije jasna jedna stvar. Što debili seru po Šehi. Jel najgori, nije. Ne zna da izbije loptu, u redu. Što je izbija, što ne izbija neko drugi. Koji im je qurac. Mi smo počeli nakon što naši fule šansu da se deremo Šeha, yebemo ti sve. Mislim, ne kontam fol. Stvarno ima čobana po trEbini to je čudo jedno.
Utakmica Malo sam se oznojio, potonule lađe a onda Srđan Stanić je donio radost.
Lijepa vijest, dajemo konstantno barem gol po utakmici a nekada i dva, četiri
Šeha je novi Jamak. Jamaku se yebavalo sve po spisku bez obzira da li je on bio kriv ili ne. Danas je tako sa Šehom. Mislim da su Bekrić i Bučan mnogo više zaslužili zviždanje i negativno prozivanje nego Ibrahim, ali eto... to je samo moje mišljenje.
da li je zeljo dobio pare od svih dzekinih transfera?
vidim traze nekakvi senegalci od zelje 150 hiljada eura za treniranje dialibe i nekakvog diate. zasto oni traze ovolike pare za ovu dvojicu? zar je zeljo zaradio puno para na ovoj dvojici? nije mi jasno.
karanana wrote:da li je zeljo dobio pare od svih dzekinih transfera?
vidim traze nekakvi senegalci od zelje 150 hiljada eura za treniranje dialibe i nekakvog diate. zasto oni traze ovolike pare za ovu dvojicu? zar je zeljo zaradio puno para na ovoj dvojici? nije mi jasno.
Kako si ti danas ? Boli li ispadanje iz Kup-a ?
Nista ne bi od gorenja sjeveroistoka
Siguran prolaz bolje ekipe u Kup-u .....
Vi cekajte sljedecu priliku ....
Sto se tice Sehe - to je najveci talenat trenutno u Zelji ( uz Stanica ) .....
bolja ekipa sigurno niste. ispadanje boli malo radi sudjenja, ali proci ce to brzo, vec u subotu je sljedeca prilika.
kamo nam stolice na onom dijelu da ih malo pripalimo?
bolja ekipa sigurno niste. ispadanje boli malo radi sudjenja, ali proci ce to brzo, vec u subotu je sljedeca prilika.
kamo nam stolice na onom dijelu da ih malo pripalimo?
Jedno pitanje, nije provokacija. Zašto su RA šutili čitavu utakmicu, jel neki fol u pitanju. Malo su se čuli poslije gola. Ne kontam, putovati 5 sati tamo i vamo i onda stajati i šutjeti
Last edited by ultima_palabra on 22/10/2009 15:15, edited 2 times in total.
Upravo tako. Dodao bi još i Čolića među ta dva igrača. Al džaba, čobani su čobani.
Usput, kako Šeha da napreduje kada ga Gušo trenira Liku je domet bio branjenje u ekipi iz Rumunije pod imenom Panduri
Opet, Šeha je i takav bolji od Guše u njegovim najboljim danima. To odgovorno tvrdim.
ko me je pitao sto smo sutili? jeli veljaca? pogresno se citiralo. nema veze.
nisam bas vatreni navijac, nisam u kopu ni u vrapcicima nisam na navijackoj tribini. ali mislim da jucer nije dosao kop ni glavnina vatrenih navijaca kao ni vodje. nije bilo ni transparenata ni zastava. jucer su bili vecinom simpatizeri, starija raja. mislim da je to razlog relativno loseg ili nikakvog navijanja, osim u nekoliko navrata nakon sto smo dali gol.
mislim da ce subota biti drugacija i doci ce nas puno puno vise. predvidjam 400-500.
karanana wrote:ko me je pitao sto smo sutili? jeli veljaca? pogresno se citiralo. nema veze.
nisam bas vatreni navijac, nisam u kopu ni u vrapcicima nisam na navijackoj tribini. ali mislim da jucer nije dosao kop ni glavnina vatrenih navijaca kao ni vodje. nije bilo ni transparenata ni zastava. jucer su bili vecinom simpatizeri, starija raja. mislim da je to razlog relativno loseg ili nikakvog navijanja, osim u nekoliko navrata nakon sto smo dali gol.
mislim da ce subota biti drugacija i doci ce nas puno puno vise. predvidjam 400-500.
Ja, evo editovao sam
Aha, to je raja koja živi u SA? Ma mogli ste onda stati i na sjever među željovce ako nećete navijati Al vako karta džabana
jeste bio dzaba ulaz.
a ono medo brundo, ha? pa sta ima veze, bas simpaticno bilo. nisam ljut, tako mi i trebe tepaju.
a javio sam se. reko sam: dez ba sarajlija, s'a ima ba sarajlija.