Iskreno, ne bih volio da se vrati Musemic.Svaka cast i hvala mu na tituli,ali sa novim ljudima u upravi,treba da dodje i novo lice za trenera.north wrote:Velike promjene u Sarajevu, Blekić predsjednik, trener Musemić
Prema informacijama do kojih dolazi naš portal, ponedjeljak će biti dan d što se tiče dalje sudbine tima sa Koševa koji bi u narednu sezonu trebao ući jači nego ikada u poslijeratnom periodu.
ovo je sa jednog drugog portala, moguće je da je mahala, ali gdje ima dima........
E hajmo sad, može li neko reći ko je ovaj Blekić, znam da je direktor EUROHAUS-a i poznat u gradu, ali zna li iko išta konkretnije o njemu, može li sa nekom većom lovom ući u klub i donijeti nešto dobro, ili je još jedan u nizu hoštaplera.....
takođe, govori se da Mućo gotovo sigurno ulazi, i to je fakat sramota..... ali mi je ovaj Blekić nepoznanica, kao i istali kandidati UO koji se spominju, pa eto da malo vidimo šta ostali misle.....
što se tiče Musemića, mislim da je šuplja, ali eto vidjećemo.....
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
ibizza
#4026 Re: FK Sarajevo
-
north
#4027 Re: FK Sarajevo
slažem se!!!bermiin wrote:Iskreno, ne bih volio da se vrati Musemic.Svaka cast i hvala mu na tituli,ali sa novim ljudima u upravi,treba da dodje i novo lice za trenera.north wrote:Velike promjene u Sarajevu, Blekić predsjednik, trener Musemić
Prema informacijama do kojih dolazi naš portal, ponedjeljak će biti dan d što se tiče dalje sudbine tima sa Koševa koji bi u narednu sezonu trebao ući jači nego ikada u poslijeratnom periodu.
ovo je sa jednog drugog portala, moguće je da je mahala, ali gdje ima dima........
E hajmo sad, može li neko reći ko je ovaj Blekić, znam da je direktor EUROHAUS-a i poznat u gradu, ali zna li iko išta konkretnije o njemu, može li sa nekom većom lovom ući u klub i donijeti nešto dobro, ili je još jedan u nizu hoštaplera.....
takođe, govori se da Mućo gotovo sigurno ulazi, i to je fakat sramota..... ali mi je ovaj Blekić nepoznanica, kao i istali kandidati UO koji se spominju, pa eto da malo vidimo šta ostali misle.....
što se tiče Musemića, mislim da je šuplja, ali eto vidjećemo.....
- strong69
#4028 Re: FK Sarajevo
Ako su ove informacije tacne onda nam je bolje sa ovim sadasnjim idiotima. Cuj raja trazi Mucu??? Ne znam samo koja je to raja?
Nadam se da je ovo suplja prica.
- aerosa
#4029 Re: FK Sarajevo
Ma kakav Mućo....Ulazi Blekić i zadržava sadašnju postavu ako BP ne uspije ništa na sjednici....strong69 wrote:Ako su ove informacije tacne onda nam je bolje sa ovim sadasnjim idiotima. Cuj raja trazi Mucu??? Ne znam samo koja je to raja?
- strong69
#4030 Re: FK Sarajevo
To je jos gora opcija. Ali prema nekim mojim drugovima iz BP mislim da se i to preuvelicalo i razgovor s njima se pretvorio u tu informaciju.aerosa wrote: Ma kakav Mućo....Ulazi Blekić i zadržava sadašnju postavu ako BP ne uspije ništa na sjednici....![]()
![]()
![]()
![]()
Strpimo se jos malo. Sve ce biti jasno za par dana. Jedno sigurno, sve zainteresovane strane igraju neku igru i svi pripremaju taktiku za skupstinu. Bice gusto..
- aerosa
#4031 Re: FK Sarajevo
Informacija je sa dvije potpuno različite strane, i dva potpuno različita izvora...strong69 wrote:To je jos gora opcija. Ali prema nekim mojim drugovima iz BP mislim da se i to preuvelicalo i razgovor s njima se pretvorio u tu informaciju.aerosa wrote: Ma kakav Mućo....Ulazi Blekić i zadržava sadašnju postavu ako BP ne uspije ništa na sjednici....![]()
![]()
![]()
![]()
Strpimo se jos malo. Sve ce biti jasno za par dana. Jedno sigurno, sve zainteresovane strane igraju neku igru i svi pripremaju taktiku za skupstinu. Bice gusto..
Čak ako se ne varam BP-u se svjesno gura priča da je Blekić odustao, a ovamo se vode pripreme za završno preuzimanje kluba od strane ovih trenutno prisutnih gadova....
- strong69
#4032 Re: FK Sarajevo
21. je veoma blizu. Nadam se potpunom tektonskom poremecaju u klubu i uspostavljanju novih vizija i ideala koji ce klub voditi do novih i boljih dana.
Sve dode i prode al´ ti si zauvijek, Sarajevo moje moj jedini je svijet...
Sve dode i prode al´ ti si zauvijek, Sarajevo moje moj jedini je svijet...
- Logovan
#4033 Re: FK Sarajevo
kompleksaš
- zeljonista
#4034 Re: FK Sarajevo
pa ne neki dan ste stavljali neke slicne zezancije,sorry nisam skontao da je vasa tema 
-
north
#4035 Re: FK Sarajevo
uuuu jarane, nadam se da imaš pogrešne informacije, jer u suprotnom načekaćemo se da vidimo pravo Sarajevoaerosa wrote:Informacija je sa dvije potpuno različite strane, i dva potpuno različita izvora...strong69 wrote:To je jos gora opcija. Ali prema nekim mojim drugovima iz BP mislim da se i to preuvelicalo i razgovor s njima se pretvorio u tu informaciju.aerosa wrote: Ma kakav Mućo....Ulazi Blekić i zadržava sadašnju postavu ako BP ne uspije ništa na sjednici....![]()
![]()
![]()
![]()
Čak ako se ne varam BP-u se svjesno gura priča da je Blekić odustao, a ovamo se vode pripreme za završno preuzimanje kluba od strane ovih trenutno prisutnih gadova....
ja samo znam da se ovakva prilika za velike promjene zadugo neće ukazati, tako da, ako sad ne bude kako se svi nadamo, najmanje par godina nas neće biti na mapi...
-
The 51st State
#4036 Re: FK Sarajevo
uglavnom ishod skupstine ce biti takav da nijedna strana nece ostvariti maksimalisticka ocekivanja, ko ce se u tom ekvilibriju bolje snaci pokazace vrijeme, jebi ga, realnost prilika u bh-a drustvu ne dozvoljava preovladjujucu poziciju altruizma.
- Globus
#4037 Re: FK Sarajevo
Fordas wrote:Simpa video, nema sta![]()
juniori solidni, ali brate uprskase bez veze. U prvom su imali najmanje jos 4 zicera i onda iz jedne kontre prime pravo blesav gol, a trebali su na kraju pobjediti, po prikazanom, najmanje sa 2 gola razlike![]()
Ali dobro, ako u zenici bude fer sudjenje, ovi momci mogu pobjediti. Mada ni celik nije los, kad se otvorise pred kraj susreta imali su dvije pravo dobre sanse
- lerdi
#4038 Re: FK Sarajevo
Prije svega za čelik se nisu mogla svirati dva već jedan penal, ali takođe i sarajevu nije sviran čist penal. Jesi li bio ili ti je neko od ovih iz Zenice što su bili prenio kako ste pokradeni? Al iskrenoGlobus wrote:Fordas wrote:Simpa video, nema sta![]()
juniori solidni, ali brate uprskase bez veze. U prvom su imali najmanje jos 4 zicera i onda iz jedne kontre prime pravo blesav gol, a trebali su na kraju pobjediti, po prikazanom, najmanje sa 2 gola razlike![]()
Ali dobro, ako u zenici bude fer sudjenje, ovi momci mogu pobjediti. Mada ni celik nije los, kad se otvorise pred kraj susreta imali su dvije pravo dobre sanse
Ne mogu da vjerujem ..Al necu da se prepirem ban cu dobit bezveze al de mi samo reci sta je sa dva penala koja nisu svirana celiku sad na kosevu ..
- Globus
#4039 Re: FK Sarajevo
Edit:Necu nema veze ...
Ne smijem se zamjerit papetu
- lerdi
#4040 Re: FK Sarajevo
Ne vidim razlog zbog čega ćeš se zamjeriti sa papetom ako mi odgovoriš na pitanje. Al nebitno. Evo ti izvještaj sa utakmice pa sam prosudi
- Globus
#4041 Re: FK Sarajevo
Ma javit ce se neko drugi pa ce me povuc ...
nisam trebo pocet tu temu
a nisam bio na utakmici vidio si da sam piso dok je utakmica trajala .. sve info koje imam su od igraca
- lerdi
#4042 Re: FK Sarajevo
Tom što se vadio na suđenje fino porući da se stidi, jer su bili nadigrani u svakom segmentu. U prvih pola sata moglo je lako biti 4:0 i da nije bilo ove gluposti Čizmića i Logića ne bi ga zabili nikad. Tek su se u zadnjih 15 minuta nešto malo probudili i pokazali. Stvarno ne mogu da vjerujem.Globus wrote:Ma javit ce se neko drugi pa ce me povuc ...nisam trebo pocet tu temu
a nisam bio na utakmici vidio si da sam piso dok je utakmica trajala .. sve info koje imam su od igraca
- burek_in_space
#4043 Re: FK Sarajevo
Ne shvataj ba Globusa ozbiljno, on je vishe pijan nego trijezan.lerdi wrote: Tom što se vadio na suđenje fino porući da se stidi, jer su bili nadigrani u svakom segmentu. U prvih pola sata moglo je lako biti 4:0 i da nije bilo ove gluposti Čizmića i Logića ne bi ga zabili nikad. Tek su se u zadnjih 15 minuta nešto malo probudili i pokazali. Stvarno ne mogu da vjerujem.
- Globus
#4044 Re: FK Sarajevo
Pa nisam ja rekao da se neko vadi na sudjenje .. jasno je da je Sarajevo bilo bolje i to svaki od njih kaze.. penal za celik bio ..ono za Sarajevo ako mislis pred kraj snimka nije penal .. oova druga situacija koju sam spomeno gdje je sudija izvadio faul iz sesnaest isto nema ovdje ... Jedna je vadit se na sudjenje kad si slab iz ocaja ..a drugo je reci da je sudija pogrijesio kad i jest tako ..lerdi wrote:Tom što se vadio na suđenje fino porući da se stidi, jer su bili nadigrani u svakom segmentu. U prvih pola sata moglo je lako biti 4:0 i da nije bilo ove gluposti Čizmića i Logića ne bi ga zabili nikad. Tek su se u zadnjih 15 minuta nešto malo probudili i pokazali. Stvarno ne mogu da vjerujem.Globus wrote:Ma javit ce se neko drugi pa ce me povuc ...nisam trebo pocet tu temu
i pusti ti bureka ne zna on da ja ne pijem vec par sedmica
- lerdi
#4045 Re: FK Sarajevo
burek_in_space wrote:Ne shvataj ba Globusa ozbiljno, on je vishe pijan nego trijezan.lerdi wrote: Tom što se vadio na suđenje fino porući da se stidi, jer su bili nadigrani u svakom segmentu. U prvih pola sata moglo je lako biti 4:0 i da nije bilo ove gluposti Čizmića i Logića ne bi ga zabili nikad. Tek su se u zadnjih 15 minuta nešto malo probudili i pokazali. Stvarno ne mogu da vjerujem.
Ma dobar je Globus
- lerdi
#4046 Re: FK Sarajevo
Bio sam na utakmici i vjeruj da se te sitacije kada je sudija vadio prekršaj van 16 uopšte ne sječam. Ostavljam mogućnost da je bila ta sitacija, ali sam bar 90% uvjeren da je nije bilo. Što se tiče situacije kod penala za Sarajevo mislim da ova slika sve govori.Globus wrote:Pa nisam ja rekao da se neko vadi na sudjenje .. jasno je da je Sarajevo bilo bolje i to svaki od njih kaze.. penal za celik bio ..ono za Sarajevo ako mislis pred kraj snimka nije penal .. oova druga situacija koju sam spomeno gdje je sudija izvadio faul iz sesnaest isto nema ovdje ... Jedna je vadit se na sudjenje kad si slab iz ocaja ..a drugo je reci da je sudija pogrijesio kad i jest tako ..lerdi wrote:Tom što se vadio na suđenje fino porući da se stidi, jer su bili nadigrani u svakom segmentu. U prvih pola sata moglo je lako biti 4:0 i da nije bilo ove gluposti Čizmića i Logića ne bi ga zabili nikad. Tek su se u zadnjih 15 minuta nešto malo probudili i pokazali. Stvarno ne mogu da vjerujem.Globus wrote:Ma javit ce se neko drugi pa ce me povuc ...nisam trebo pocet tu temu
i pusti ti bureka ne zna on da ja ne pijem vec par sedmica![]()

- Globus
#4047 Re: FK Sarajevo
Jel prije ovog ovaj ne znam mu ime
izbio loptu meni se ucinilo da jest ..ako nije jest penal .. mrsko mi opet gledat snimak
Aj vidjet cemo u ponedjeljak sta ce bit
Meni samo ne ide jos uvijek u glavu izjava Handzica da su ih sudije ostetile prosle godine ovdje a Celik dobio crveni .. stvarno ne kontam tu logiku
a ni penala za celik nije bilo da covjek kaze da je tu nastimano ..
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#4048 Re: FK Sarajevo
Po tvojoj logici ako dobijes crveni karton automatski mora da znaci da ova protivnicka ekipa nije ostecena??Globus wrote:Jel prije ovog ovaj ne znam mu imeizbio loptu meni se ucinilo da jest ..ako nije jest penal .. mrsko mi opet gledat snimak
Aj vidjet cemo u ponedjeljak sta ce bit
![]()
Meni samo ne ide jos uvijek u glavu izjava Handzica da su ih sudije ostetile prosle godine ovdje a Celik dobio crveni .. stvarno ne kontam tu logiku
a ni penala za celik nije bilo da covjek kaze da je tu nastimano ..
"...dodjeljen crveni karton,automatski brise sve ostalo sto je ostetilo drugu ekipu ..." teorija by: Globus
- Globus
#4049 Re: FK Sarajevo
Pa ya
Gledo sam utakmicu i uopste nije tacno ta je sudija skiljio za nas sto karton pokazuje .. da je skiljio ne bi ga pokazao ... Pa ajd objasni bogati kako nije
Milion sitnih prekrsaja kojih nije bilo sudio za celik? Nije ... ajd reci kako su vas mogli ostetit ja cu ti rec jel bilo toga ..et
necu lagat 
-
Fordas
#4050 Re: FK Sarajevo
Ovo je fudbal majstore, ne hrvanje. Pravo bi cudo i bilo da je od ovog zahvata dosao do lopte! Ko je bio na Kosevu mogao se uvjeriti kako se sudija gotovo nije ni primjetio na terenu, a eto vidjecemo hoce li tako biti i u Zenici.Globus wrote:Jel prije ovog ovaj ne znam mu imeizbio loptu meni se ucinilo da jest ..ako nije jest penal ..
I nisu u pitanju 2 penala za Celik, neko te je pogresno informisao. Tacnije, 6 penala vam sudija nije svirao i to po jedan za svaki put kad ste presli centar
Bas zbog ovakvih likova i ovakvih komentara krivo mi je sto vam nisu napunili mrezu sa jedno 6-7 komada sto bi bilo adekvatno stanju na terenu pa da onda ne mozete bajke pricati! Ispade da je ko biva sudija kumovao minimalnom porazu, inace ne biste nikako ni izgubili, jelde?? Je li to teorija vasih juniora, buducih sportista reprezentativaca ove zemlje??? Pa smjesni ste boga mi dragog...