Sad slijedi FA Cup i mec sa najdrazim komsijama.
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Trasimaco
#4026 Re: English Premier League
United je bio bolji veceras, ali opet nista posebno. Rutina. Mic po mic... do titule.
Jos nisam zaboravio Leeds, tako da ne mogu nista sigurno prognozirati. Bez obzira u kakvom je stanju Liverpool, oni protiv Uniteda uvijek igraju kao opsjednuti. Kao da je finale LP.
Jedino sto ne bih volio je da bude remi. Ostalo bih sve lakse podnio.
-
Bordolini
#4027 Re: English Premier League
naravno da ce biti remi..pa revans...do istrijebljenjaTrasimaco wrote:United je bio bolji veceras, ali opet nista posebno. Rutina. Mic po mic... do titule.![]()
Sad slijedi FA Cup i mec sa najdrazim komsijama.Jos nisam zaboravio Leeds, tako da ne mogu nista sigurno prognozirati. Bez obzira u kakvom je stanju Liverpool, oni protiv Uniteda uvijek igraju kao opsjednuti. Kao da je finale LP.
Jedino sto ne bih volio je da bude remi. Ostalo bih sve lakse podnio.
- Trasimaco
#4028 Re: English Premier League
Taj remi bi stvarno bio uzas. Onda bi se moralo ici na revans na Anfield. Utakmica vise na najgorem mjestu... Necu cak vise ni da razmisljam o ovome.
Uglavnom neka sve bude gotovo na OT, kako god. Liga je mnogo bitnija, mada FA Cup vec neko vrijeme nisu osvojili.
- cyprus
#4029 Re: English Premier League
I to ti daje za pravo da misliš da je Man Utd ubjedljivo drugi najjači tim Evrope?alternativni wrote:Jedan sut po golu - jedan gol --> Kuszczak je ipak rezerva, kao i Smalling, kao i Gibsoncyprus wrote:alternativni wrote:Posjed lopte 65% za ManUtd![]()
Jedina ekipa koji bi u CL mogla parirati Barceloni.![]()
Ja sam ocekivao da prime gol i drago mi je da je to bilo rano, tako da su se mogli vratiti.
- cyprus
#4030 Re: English Premier League
Ne znam, biće jebeno na Velodromualternativni wrote:Jok, prvicyprus wrote: I to ti daje za pravo da misliš da je Man Utd ubjedljivo drugi najjači tim Evrope?![]()
Pratio sam njihove posljednje utakmice. Cak i kad je vezni red slobodan, odbrana salje loptu do golmana, golman do bekova, oni do stopera, pa onda sve isponova... Cisto kopiranje Barsine igre... Manchester se priprema za CL, SAF racuna da je ova liga vec osvojena
-
extraordinary
#4031 Re: English Premier League
Manchesterov vezni red dugo nije bio manje kreativan. Kakva crna Barcelona, ni blizu.
- ultima_palabra
#4032 Re: English Premier League
To... da ne govorim da su bili nadigrani od njih kad su imali Ronalda i Tevezaextraordinary wrote:Manchesterov vezni red dugo nije bio manje kreativan. Kakva crna Barcelona, ni blizu.
- vaučer
#4033 Re: English Premier League
Mislim da se ne trebaš uopće brinuti.Trasimaco wrote:Taj remi bi stvarno bio uzas. Onda bi se moralo ici na revans na Anfield. Utakmica vise na najgorem mjestu... Necu cak vise ni da razmisljam o ovome.Uglavnom neka sve bude gotovo na OT, kako god. Liga je mnogo bitnija, mada FA Cup vec neko vrijeme nisu osvojili.
Ujko Roy će pripremiti duboki, pasivni 442 gdje će klasični srednjak Meireles igrati desno krilo, Konchesky lijevog beka. Ngog će se petljati Torresu pod noge dok im Kyrgiakos i Skrtel nabijaju lopte iz odbrane. Royeve taktike su savršene za Man United i potpuno očekujem razmontiranje na Old Traffordu. Jedino što je sranje u cijeloj priči je da stari prdonja ni nakon tog neće dobiti otkaz.
- ultima_palabra
#4034 Re: English Premier League
alternativni wrote:Sa Ronaldom, Manchester je igrao kao Real u posljednjem klasiku.
Ja samo konstatujem da sad Manchester igra mudrije, cilj je drzati loptu kod sebe bez obzira na rezultat.
Od vas covjek ne moze ni navijati
West Bromwich Albion Manchester United
21(3) Shots (on Goal) 6(4)
9 Fouls 15
4 Corner Kicks 5
1 Offsides 3
48% Time of Possession 52%
1 Yellow Cards 3
0 Red Cards 0
2 Saves 2
- Better Man
#4035 Re: English Premier League
Kao što je i Barcelona sezonu prije bila nadigrana od strane Manchester Uniteda!ultima_palabra wrote:To... da ne govorim da su bili nadigrani od njih kad su imali Ronalda i Tevezaextraordinary wrote:Manchesterov vezni red dugo nije bio manje kreativan. Kakva crna Barcelona, ni blizu.
- Trasimaco
#4036 Re: English Premier League
Cak ni ti ne mozes biti ovoliko pesimistican. Ovo je neki jinx, jel da?vaučer wrote:Mislim da se ne trebaš uopće brinuti.
Ujko Roy će pripremiti duboki, pasivni 442 gdje će klasični srednjak Meireles igrati desno krilo, Konchesky lijevog beka. Ngog će se petljati Torresu pod noge dok im Kyrgiakos i Skrtel nabijaju lopte iz odbrane. Royeve taktike su savršene za Man United i potpuno očekujem razmontiranje na Old Traffordu. Jedino što je sranje u cijeloj priči je da stari prdonja ni nakon tog neće dobiti otkaz.
Ja bih volio da si upravu, ali prosto znam kakva ce utakmica biti. Bez obzira ko vodi Liverpool, ovo je poseban mec i trenutna forma i ne igra bas bitnu ulogu. 10000 Scousera dolazi na OT. To ti sve govori. Ima da grizu.
- belafonte
#4037 Re: English Premier League
ManU je karanana, ali najbolja karanana trenutno od svih ostalih i zato su prvi, ova izjednačenost daje draž ligi, al nije ni ManU ko što je nekad bio, može SAF pričat bajke, al stanje na terenu je drugačije, to lagano već počinju primjećivati mnogi u Engleskoj zbog čega se ovih dana "prao" SAF...
Zbog ovog Better Mana bi volio da popuše na svim frontovima, čisto da malo dublju mišju rupu napravi sljedeći put
Zbog ovog Better Mana bi volio da popuše na svim frontovima, čisto da malo dublju mišju rupu napravi sljedeći put
- vaučer
#4038 Re: English Premier League
Ne znam jesi li gledao koju Liverpoolovu utakmicu ove sezone osim one na Old Traffordu ali 'Pool je užasno postavljen.Trasimaco wrote: Cak ni ti ne mozes biti ovoliko pesimistican. Ovo je neki jinx, jel da?![]()
Ja bih volio da si upravu, ali prosto znam kakva ce utakmica biti. Bez obzira ko vodi Liverpool, ovo je poseban mec i trenutna forma i ne igra bas bitnu ulogu. 10000 Scousera dolazi na OT. To ti sve govori. Ima da grizu.
Dvije duboke linije po 4 i napucavanje lopte na napadače. Kao Stoke s potpuno krivim igračima.
Bez sumnje će se igrači boriti i htjeti pobjedu, ali to je sekundarno kad te podriva vlastiti trener.
-
LSD
#4039 Re: English Premier League
Roy je grobar Liverpoola, kakvi god da su trenutno ipak je to Liverpool ali nikad nisu imali lošijeg trenera...drži se ti care Fulhama i slicnih klubova.
-
Mustang1
#4040 Re: English Premier League
Negdje procitah spominjanje Ragninka i Liverpoola..Nedo bog 
- Trasimaco
#4041 Re: English Premier League
Znaci doslo se do te tacke gdje ce se srozati svi timovi (ukljucujuci i onaj koji podrzavas) samo da bi se uspjeh Uniteda degradirao? Nevjerovatno zaista.belafonte wrote:ManU je karanana, ali najbolja karanana trenutno od svih ostalih i zato su prvi, ova izjednačenost daje draž ligi, al nije ni ManU ko što je nekad bio, može SAF pričat bajke, al stanje na terenu je drugačije, to lagano već počinju primjećivati mnogi u Engleskoj zbog čega se ovih dana "prao" SAF...
- Trasimaco
#4042 Re: English Premier League
Gledao sam ih naravno. Chelsea su razbili. To ti govori da taj tim moze jako dobro igrati. Opet ti ponavljam, ovo nije obicna utakmica. Ja bih volio da United izađe s rezervama i nabije ih 5:0, ali gotovo sam siguran da znam kako ce to izgledati u nedjelju.vaučer wrote:Ne znam jesi li gledao koju Liverpoolovu utakmicu ove sezone osim one na Old Traffordu ali 'Pool je užasno postavljen.
Dvije duboke linije po 4 i napucavanje lopte na napadače. Kao Stoke s potpuno krivim igračima.
Bez sumnje će se igrači boriti i htjeti pobjedu, ali to je sekundarno kad te podriva vlastiti trener.
- Joey Tribbiani
#4043 Re: English Premier League
Momci hoce li iko, od ovih nama dostupnih kanala preko kablovske, prenosti Arsenal-ManC?
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#4044 Re: English Premier League
Hoće sportklub kao što prenosi i ostale tekme premiershipaJoey Tribbiani wrote:Momci hoce li iko, od ovih nama dostupnih kanala preko kablovske, prenosti Arsenal-ManC?
- ratata
#4045 Re: English Premier League
da ih hoce City poderat ko siroche napolitanku
-
krusty
#4046 Re: English Premier League
LSD wrote:Jel to mogao odbraniti one golove ili se samo na silu smiješ?? šta je radila odbrana Stokea?? dozvolila Hernandezu da se uvali na 5 metara od gola i da im petom zabije gol i Begović je kriv odmah, ma jašta....Nani se fino namjesti na lijevu (i to na 16 metara) i raspali po lopti ko da je na treningu jer odbrane nema da to blokira i to je naravno krivica golmana a nikako odbrane....ahaaa svakako.krusty wrote:yebo vas Begovic vala, eto sad sto je nas golman moramo mu nalazit opravdanja![]()
![]()
lik je prosjecan golman, kad ne primi Stoke gol, samo se o Begovicu pise sacuvao mrezu, evo sad primio 2, eto nije nista mogao kod golova![]()
![]()
realno neki golman bi skinuo oba ona suta a neki i ne bi, mislim petom Hernandez suta, nije lopta imala gdje nego u blizi ugao, i prodje mu 2cm od noge... a ni Nanijev sut nije isao u raslje pa da to niko ne bi odbranio...
smijem se vama koji nakon svake tekme trazite nekakva opravdanja za Begovica... sto niko nije napisao da ni Kuzcak nije nista mogao uraditi kad je Stoke dao gol ?
mislim uredu jest to nas golman, brani za repku, al ga svaki put moramo pravdati, pa eto nek se skloni sa gola najbolje je pa kad god prime gol nek je krivica odbrane
-
Bordolini
#4047 Re: English Premier League
Theo je upalio motore, nece plavci znati sta ih je snaslo. Theo i Nasri strijelci danas.
-
LSD
#4048 Re: English Premier League
Ko ga ba opravdava nakon svake utakmice?? jesi li dobar care?krusty wrote:LSD wrote:Jel to mogao odbraniti one golove ili se samo na silu smiješ?? šta je radila odbrana Stokea?? dozvolila Hernandezu da se uvali na 5 metara od gola i da im petom zabije gol i Begović je kriv odmah, ma jašta....Nani se fino namjesti na lijevu (i to na 16 metara) i raspali po lopti ko da je na treningu jer odbrane nema da to blokira i to je naravno krivica golmana a nikako odbrane....ahaaa svakako.krusty wrote:yebo vas Begovic vala, eto sad sto je nas golman moramo mu nalazit opravdanja![]()
![]()
lik je prosjecan golman, kad ne primi Stoke gol, samo se o Begovicu pise sacuvao mrezu, evo sad primio 2, eto nije nista mogao kod golova![]()
![]()
realno neki golman bi skinuo oba ona suta a neki i ne bi, mislim petom Hernandez suta, nije lopta imala gdje nego u blizi ugao, i prodje mu 2cm od noge... a ni Nanijev sut nije isao u raslje pa da to niko ne bi odbranio...
smijem se vama koji nakon svake tekme trazite nekakva opravdanja za Begovica... sto niko nije napisao da ni Kuzcak nije nista mogao uraditi kad je Stoke dao gol ?
mislim uredu jest to nas golman, brani za repku, al ga svaki put moramo pravdati, pa eto nek se skloni sa gola najbolje je pa kad god prime gol nek je krivica odbrane
I još nešto, ne znam jesi li gledao tekmu uopšte ali Begovic nije niti za jedan gol kriv...ne može se vazda golman kriviti, a odbrana aminovati- ne ide jbg.
Pitaš što ne pišem o Kuzcaku?? pa šta me boli neka stvar za tog golmana?? kakva ti je to logika, ne kontam.
- Baron_Samedi
#4049 Re: English Premier League
Chelsea je kesa. Ja sam ih otpisao jos u augustu kad su dobijali po 7-0.
-
Bordolini
#4050 Re: English Premier League
Joj stativa i precki u pm.
Samo da ne sjevne neka kontra, uzece ovo Arsenal.
Samo da ne sjevne neka kontra, uzece ovo Arsenal.