English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Trasimaco

#4026 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

United je bio bolji veceras, ali opet nista posebno. Rutina. Mic po mic... do titule. :D

Sad slijedi FA Cup i mec sa najdrazim komsijama. :D Jos nisam zaboravio Leeds, tako da ne mogu nista sigurno prognozirati. Bez obzira u kakvom je stanju Liverpool, oni protiv Uniteda uvijek igraju kao opsjednuti. Kao da je finale LP. :lol: Jedino sto ne bih volio je da bude remi. Ostalo bih sve lakse podnio.
Bordolini

#4027 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

Trasimaco wrote:United je bio bolji veceras, ali opet nista posebno. Rutina. Mic po mic... do titule. :D

Sad slijedi FA Cup i mec sa najdrazim komsijama. :D Jos nisam zaboravio Leeds, tako da ne mogu nista sigurno prognozirati. Bez obzira u kakvom je stanju Liverpool, oni protiv Uniteda uvijek igraju kao opsjednuti. Kao da je finale LP. :lol: Jedino sto ne bih volio je da bude remi. Ostalo bih sve lakse podnio.
naravno da ce biti remi..pa revans...do istrijebljenja :D
Trasimaco

#4028 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

Taj remi bi stvarno bio uzas. Onda bi se moralo ici na revans na Anfield. Utakmica vise na najgorem mjestu... Necu cak vise ni da razmisljam o ovome. :-) Uglavnom neka sve bude gotovo na OT, kako god. Liga je mnogo bitnija, mada FA Cup vec neko vrijeme nisu osvojili.
cyprus

#4029 Re: English Premier League

Post by cyprus »

alternativni wrote:
cyprus wrote:
alternativni wrote:Posjed lopte 65% za ManUtd :evil:
Jedina ekipa koji bi u CL mogla parirati Barceloni.
:lol: :lol:
Jedan sut po golu - jedan gol --> Kuszczak je ipak rezerva, kao i Smalling, kao i Gibson

Ja sam ocekivao da prime gol i drago mi je da je to bilo rano, tako da su se mogli vratiti.
I to ti daje za pravo da misliš da je Man Utd ubjedljivo drugi najjači tim Evrope? :D
cyprus

#4030 Re: English Premier League

Post by cyprus »

alternativni wrote:
cyprus wrote: I to ti daje za pravo da misliš da je Man Utd ubjedljivo drugi najjači tim Evrope? :D
Jok, prvi :evil:

Pratio sam njihove posljednje utakmice. Cak i kad je vezni red slobodan, odbrana salje loptu do golmana, golman do bekova, oni do stopera, pa onda sve isponova... Cisto kopiranje Barsine igre... Manchester se priprema za CL, SAF racuna da je ova liga vec osvojena :evil:
Ne znam, biće jebeno na Velodromu :D
extraordinary

#4031 Re: English Premier League

Post by extraordinary »

Manchesterov vezni red dugo nije bio manje kreativan. Kakva crna Barcelona, ni blizu.
ultima_palabra

#4032 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

extraordinary wrote:Manchesterov vezni red dugo nije bio manje kreativan. Kakva crna Barcelona, ni blizu.
To... da ne govorim da su bili nadigrani od njih kad su imali Ronalda i Teveza :roll:
vaučer

#4033 Re: English Premier League

Post by vaučer »

Trasimaco wrote:Taj remi bi stvarno bio uzas. Onda bi se moralo ici na revans na Anfield. Utakmica vise na najgorem mjestu... Necu cak vise ni da razmisljam o ovome. :-) Uglavnom neka sve bude gotovo na OT, kako god. Liga je mnogo bitnija, mada FA Cup vec neko vrijeme nisu osvojili.
Mislim da se ne trebaš uopće brinuti.
Ujko Roy će pripremiti duboki, pasivni 442 gdje će klasični srednjak Meireles igrati desno krilo, Konchesky lijevog beka. Ngog će se petljati Torresu pod noge dok im Kyrgiakos i Skrtel nabijaju lopte iz odbrane. Royeve taktike su savršene za Man United i potpuno očekujem razmontiranje na Old Traffordu. Jedino što je sranje u cijeloj priči je da stari prdonja ni nakon tog neće dobiti otkaz.
ultima_palabra

#4034 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

alternativni wrote:Sa Ronaldom, Manchester je igrao kao Real u posljednjem klasiku.
Ja samo konstatujem da sad Manchester igra mudrije, cilj je drzati loptu kod sebe bez obzira na rezultat.

Od vas covjek ne moze ni navijati :razz:
:-D Možda kod kuće protiv slabijih ekipa... vidi ovu statistiku recimo...
West Bromwich Albion Manchester United
21(3) Shots (on Goal) 6(4)
9 Fouls 15
4 Corner Kicks 5
1 Offsides 3
48% Time of Possession 52%
1 Yellow Cards 3
0 Red Cards 0
2 Saves 2
Better Man

#4035 Re: English Premier League

Post by Better Man »

ultima_palabra wrote:
extraordinary wrote:Manchesterov vezni red dugo nije bio manje kreativan. Kakva crna Barcelona, ni blizu.
To... da ne govorim da su bili nadigrani od njih kad su imali Ronalda i Teveza :roll:
Kao što je i Barcelona sezonu prije bila nadigrana od strane Manchester Uniteda!
Trasimaco

#4036 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

vaučer wrote:Mislim da se ne trebaš uopće brinuti.
Ujko Roy će pripremiti duboki, pasivni 442 gdje će klasični srednjak Meireles igrati desno krilo, Konchesky lijevog beka. Ngog će se petljati Torresu pod noge dok im Kyrgiakos i Skrtel nabijaju lopte iz odbrane. Royeve taktike su savršene za Man United i potpuno očekujem razmontiranje na Old Traffordu. Jedino što je sranje u cijeloj priči je da stari prdonja ni nakon tog neće dobiti otkaz.
Cak ni ti ne mozes biti ovoliko pesimistican. Ovo je neki jinx, jel da? :lol:

Ja bih volio da si upravu, ali prosto znam kakva ce utakmica biti. Bez obzira ko vodi Liverpool, ovo je poseban mec i trenutna forma i ne igra bas bitnu ulogu. 10000 Scousera dolazi na OT. To ti sve govori. Ima da grizu.
belafonte

#4037 Re: English Premier League

Post by belafonte »

ManU je karanana, ali najbolja karanana trenutno od svih ostalih i zato su prvi, ova izjednačenost daje draž ligi, al nije ni ManU ko što je nekad bio, može SAF pričat bajke, al stanje na terenu je drugačije, to lagano već počinju primjećivati mnogi u Engleskoj zbog čega se ovih dana "prao" SAF...

Zbog ovog Better Mana bi volio da popuše na svim frontovima, čisto da malo dublju mišju rupu napravi sljedeći put :skoljka:
vaučer

#4038 Re: English Premier League

Post by vaučer »

Trasimaco wrote: Cak ni ti ne mozes biti ovoliko pesimistican. Ovo je neki jinx, jel da? :lol:

Ja bih volio da si upravu, ali prosto znam kakva ce utakmica biti. Bez obzira ko vodi Liverpool, ovo je poseban mec i trenutna forma i ne igra bas bitnu ulogu. 10000 Scousera dolazi na OT. To ti sve govori. Ima da grizu.
Ne znam jesi li gledao koju Liverpoolovu utakmicu ove sezone osim one na Old Traffordu ali 'Pool je užasno postavljen.
Dvije duboke linije po 4 i napucavanje lopte na napadače. Kao Stoke s potpuno krivim igračima.
Bez sumnje će se igrači boriti i htjeti pobjedu, ali to je sekundarno kad te podriva vlastiti trener.
LSD

#4039 Re: English Premier League

Post by LSD »

Roy je grobar Liverpoola, kakvi god da su trenutno ipak je to Liverpool ali nikad nisu imali lošijeg trenera...drži se ti care Fulhama i slicnih klubova.
Mustang1

#4040 Re: English Premier League

Post by Mustang1 »

Negdje procitah spominjanje Ragninka i Liverpoola..Nedo bog :D
Trasimaco

#4041 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

belafonte wrote:ManU je karanana, ali najbolja karanana trenutno od svih ostalih i zato su prvi, ova izjednačenost daje draž ligi, al nije ni ManU ko što je nekad bio, može SAF pričat bajke, al stanje na terenu je drugačije, to lagano već počinju primjećivati mnogi u Engleskoj zbog čega se ovih dana "prao" SAF...
Znaci doslo se do te tacke gdje ce se srozati svi timovi (ukljucujuci i onaj koji podrzavas) samo da bi se uspjeh Uniteda degradirao? Nevjerovatno zaista. :lol:
Trasimaco

#4042 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

vaučer wrote:Ne znam jesi li gledao koju Liverpoolovu utakmicu ove sezone osim one na Old Traffordu ali 'Pool je užasno postavljen.
Dvije duboke linije po 4 i napucavanje lopte na napadače. Kao Stoke s potpuno krivim igračima.
Bez sumnje će se igrači boriti i htjeti pobjedu, ali to je sekundarno kad te podriva vlastiti trener.
Gledao sam ih naravno. Chelsea su razbili. To ti govori da taj tim moze jako dobro igrati. Opet ti ponavljam, ovo nije obicna utakmica. Ja bih volio da United izađe s rezervama i nabije ih 5:0, ali gotovo sam siguran da znam kako ce to izgledati u nedjelju.
Joey Tribbiani

#4043 Re: English Premier League

Post by Joey Tribbiani »

Momci hoce li iko, od ovih nama dostupnih kanala preko kablovske, prenosti Arsenal-ManC?
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#4044 Re: English Premier League

Post by 1946 »

Joey Tribbiani wrote:Momci hoce li iko, od ovih nama dostupnih kanala preko kablovske, prenosti Arsenal-ManC?
Hoće sportklub kao što prenosi i ostale tekme premiershipa
ratata

#4045 Re: English Premier League

Post by ratata »

da ih hoce City poderat ko siroche napolitanku
krusty

#4046 Re: English Premier League

Post by krusty »

LSD wrote:
krusty wrote:yebo vas Begovic vala, eto sad sto je nas golman moramo mu nalazit opravdanja :lol: :lol:

lik je prosjecan golman, kad ne primi Stoke gol, samo se o Begovicu pise sacuvao mrezu, evo sad primio 2, eto nije nista mogao kod golova :lol: :lol:

realno neki golman bi skinuo oba ona suta a neki i ne bi, mislim petom Hernandez suta, nije lopta imala gdje nego u blizi ugao, i prodje mu 2cm od noge... a ni Nanijev sut nije isao u raslje pa da to niko ne bi odbranio...
Jel to mogao odbraniti one golove ili se samo na silu smiješ?? šta je radila odbrana Stokea?? dozvolila Hernandezu da se uvali na 5 metara od gola i da im petom zabije gol i Begović je kriv odmah, ma jašta....Nani se fino namjesti na lijevu (i to na 16 metara) i raspali po lopti ko da je na treningu jer odbrane nema da to blokira i to je naravno krivica golmana a nikako odbrane....ahaaa svakako.

smijem se vama koji nakon svake tekme trazite nekakva opravdanja za Begovica... sto niko nije napisao da ni Kuzcak nije nista mogao uraditi kad je Stoke dao gol ?
mislim uredu jest to nas golman, brani za repku, al ga svaki put moramo pravdati, pa eto nek se skloni sa gola najbolje je pa kad god prime gol nek je krivica odbrane :lol:
Bordolini

#4047 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

Theo je upalio motore, nece plavci znati sta ih je snaslo. Theo i Nasri strijelci danas.
LSD

#4048 Re: English Premier League

Post by LSD »

krusty wrote:
LSD wrote:
krusty wrote:yebo vas Begovic vala, eto sad sto je nas golman moramo mu nalazit opravdanja :lol: :lol:

lik je prosjecan golman, kad ne primi Stoke gol, samo se o Begovicu pise sacuvao mrezu, evo sad primio 2, eto nije nista mogao kod golova :lol: :lol:

realno neki golman bi skinuo oba ona suta a neki i ne bi, mislim petom Hernandez suta, nije lopta imala gdje nego u blizi ugao, i prodje mu 2cm od noge... a ni Nanijev sut nije isao u raslje pa da to niko ne bi odbranio...
Jel to mogao odbraniti one golove ili se samo na silu smiješ?? šta je radila odbrana Stokea?? dozvolila Hernandezu da se uvali na 5 metara od gola i da im petom zabije gol i Begović je kriv odmah, ma jašta....Nani se fino namjesti na lijevu (i to na 16 metara) i raspali po lopti ko da je na treningu jer odbrane nema da to blokira i to je naravno krivica golmana a nikako odbrane....ahaaa svakako.

smijem se vama koji nakon svake tekme trazite nekakva opravdanja za Begovica... sto niko nije napisao da ni Kuzcak nije nista mogao uraditi kad je Stoke dao gol ?
mislim uredu jest to nas golman, brani za repku, al ga svaki put moramo pravdati, pa eto nek se skloni sa gola najbolje je pa kad god prime gol nek je krivica odbrane :lol:
Ko ga ba opravdava nakon svake utakmice?? jesi li dobar care? :shock: hajd nađi te moje postove sviju ti...samo jednom sam to napisao i to sinoc i odmah si poceo kenjati...gdje sam ja to pravdao ikad ikoga :?: 0 navedi odmah te moje postove...i nije bilo nikakvo pravdanje...nemoj se sad praviti budala, yeboga ti...ne smije covjek ni napisati mišljenje što se nece ismijavati od "strucnjaka".
I još nešto, ne znam jesi li gledao tekmu uopšte ali Begovic nije niti za jedan gol kriv...ne može se vazda golman kriviti, a odbrana aminovati- ne ide jbg.
Pitaš što ne pišem o Kuzcaku?? pa šta me boli neka stvar za tog golmana?? kakva ti je to logika, ne kontam.
Baron_Samedi

#4049 Re: English Premier League

Post by Baron_Samedi »

Chelsea je kesa. Ja sam ih otpisao jos u augustu kad su dobijali po 7-0.
Bordolini

#4050 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

Joj stativa i precki u pm. :x
Samo da ne sjevne neka kontra, uzece ovo Arsenal.
Post Reply