Ima on Mileta u shaci....jedino da se dogovore za lovu ili da kasnije dobije neku drugu funkcijuOtto_13 wrote:spreca wrote:duminjo wrote:Sad i medjunarodna mora ucit cirilicu![]()
odmah se vidi da je tipicni pajkan...pisi cirilicom da te citav svijet razumije
![]()
Hamana ce ga Mile glomazni pustit niz vodu.....
Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
- spreca
#4026 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
- Kikibombona
#4027 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Apsolutno nije kolega.apsidejzi wrote:Fazon je u tome sto je i Dragicevic pravi srbin samo mu se to obilo malo od glavu. On kad govori drzava ne misli na BiH.Kikibombona wrote:Gospodin Dragicevic je postigao veliki uspjeh.
- kod pravih Bosnjaka je cetnik, genocidas i koljac
- kod pravih Srba je izdajnik, muslimanski placenik, sorosevac
- sta kazu pravi Hrvati?
Ja bih se zapalio da me podrze pravi Srbi, Hrvati i Bosnjaci. Cijeli zivot se trudim da me ne vole.
Pravi Srbin bi savio siju i pomirio sa zadesnom smrcu djetata. Malo bi oplakao i aj cao. Vlast je vlast, crkva je crkva.
Ovaj Dragicevic je izdajnik prve kategorije. Proziva Vucica i Srbiju. Proziva bosansko-srpske vlasti i crkvu. Dize bunu protiv srpskih institucija i lijepi im najgore etikete. Ide po podrsku u neprijateljski OHR. Ide na proteste u Sarajevo i druzi se sa balijskom porodicom Memic. U Banjaluku dovodi balije da mitingiju. Poziva ljude u cijeloj BiH i regionu da ga podrze protiv srpske vlasti. Majka njegovog djeteta kaze da joj nije bitna nacija i vjera, da poziva sve ljude na trg. Poziva zapadno-vatikanske drzave da se angazuju i pomognu. Itd, itd... Mogao bih jos dosta ovako nabrajati.
Pravi Srbin nikada ne bi nacionio ovoliko izdajnickih koraka. Nikada. I sve radi jednog djeteta, kao sto rece Dodik. Pravom Srbinu je srpstvo iznad svega.
- pirmin
#4028 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Banjaluka je "okicena" plakatima cuvajmo srpsku, ne udara Srbin na Srbina i slicna alt-nacionalna patetika.
Policija legimitise "sumnjiva" lica oko trga.
Policija legimitise "sumnjiva" lica oko trga.
- vatrogasac
#4029 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Što reče sinoć Saša Janković...šta ću ja rušiti Vučića kada u Srbiji nema kvalitetnije alternative. Isto je i u Bosni.
- mO k3
#4030 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Sta reče onaj seljak nekidan na TVvatrogasac wrote:Što reče sinoć Saša Janković...šta ću ja rušiti Vučića kada u Srbiji nema kvalitetnije alternative. Isto je i u Bosni.
Boljeg nemamo , gorega nećemo naći
- Kejn
-
Neregistrirani
-
1GB
#4033 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ma zna Mile kako fercera narod u "rs". I zato ce pobjedjivat dok je ziv.
- mO k3
#4034 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ključ je u ekonomiji , ekonomija u pederaciji je bolja nego u manjem entitetu , nije superiorna ali je bolja . Da preracija smanji nezaposlenost da imaju ekonomske skokove iz godine u godinu +3% , da se odliv stanovništa zaustavi manji entitet bi se sam od sebe urušio ...1GB wrote:Ma zna Mile kako fercera narod u "rs". I zato ce pobjedjivat dok je ziv.
- BHF_Manijak
#4035 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Brate sjedi, oguli jabuku.Ricken wrote: Koga boli k. koga ti podržavaš? Pravi SDA bot u odbrani koalicionog partnera.
Tako ste neki dan spinovali i Fortu prozivali da nije ratovao. Možda nije ratovo, ali nije bio ni u trezoru CB.
Meni je jasno da jedino vama SDAovcima odgovara ova priča o ratu. To je jedini način da se ne priča o vašem kriminalu i vaših pajtosa u drugom entitetu.
S ponosk mogu reci da nikad niti sam bio clan kakve stranke niti cu biti i sto se mene licno tice nabijem ih na qrac sve. Od prvog do zadnjeg.
Isto tako na spolovilo nabijem ove dobrovoljce sto su se iz Italije vracali i po Prijedoru, Banja Luci jahali i ubijali neduznu djecu, majke, zene, sestre...
O Sarajevu je suvisno vise pricati. Ispricana prica milion puta.
I kad skontas da Dragicevica i slicne, vecinu na onom skupu, boli qrac za tobom, za mno, za BiH generalno bice ti lakse. Ali ja sam nacionalista i supak, a ti kozmopolita. Neka bude tako.
Isto k'o sto su nas jos jednom tako za proteste "odjebali". Kao digla se cijela drzava, kad hladno na anketama po Banja Luci redom izjavljuju da oni protestuju radi sopstvenih problema, a ne da daju podrsku Sarajevu. Mislim da je oko JMBG bilo, slagat cu, nisam 100% siguran.
Meni je jedino u cijeloj prici zao djeteta. To je tragedija koju nikad nikome ne bih pozelio. Imam jednog, a prosli smo rkoz razna sranja sa njim. Nije ni blizu isti osjecaj kao potpuno izgubiti dijete, ali i kod bolesti je osjecaj uzasan, a mogu tek misliti gubitak. Neizmjerno mi je zao covjeka u tom kontekstu. Sve ostalo - neka hvala. Treb'o si i ti pasukane razmisljat kad si po neduznoj djeci rok'o u, kako kazes, stvaranju "drzave".
Last edited by BHF_Manijak on 30/12/2018 15:54, edited 1 time in total.
- video
#4036 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Jel ovo svadja na relaciji miske/morz
Pa ostavite vas dvojica bar ovu temu cistu od tih razmirica
Pa ostavite vas dvojica bar ovu temu cistu od tih razmirica
-
dzevad gazibara 1978
#4037 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Isto mozes reci i za drugu stranu,tada su svi mislili da ih neko napada
sto se tice Davora stavis se u njegovu situaciju i sve ce ti biti jasno,ovo govorim za trenutnu situaciju....nedo Bog nikome i zasto sve vezujete za nesto od prije 30 godina,njemu je sin ubijen prije 10 mjeseci ?
- bingov buraz
#4038 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Zajebi tu priču,nije on postao izdajnik iz uvjerenja nego iz očaja.Kikibombona wrote:Gospodin Dragicevic je postigao veliki uspjeh.
- kod pravih Bosnjaka je cetnik, genocidas i koljac
- kod pravih Srba je izdajnik, muslimanski placenik, sorosevac
- sta kazu pravi Hrvati?
Ja bih se zapalio da me podrze pravi Srbi, Hrvati i Bosnjaci. Cijeli zivot se trudim da me ne vole.
- BHF_Manijak
#4039 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Brate sad dodadoh. Prosao sam dosta toga sa svojim djetetom, razumijem ga u tom kontekstu. Mislim da je to najgori moguci gubitak, pa i od gubitka roditelja, bracnog partnera. Ne d'o Bog nikom.dzevad gazibara 1978 wrote:Isto mozes reci i za drugu stranu,tada su svi mislili da ih neko napadasto se tice Davora stavis se u njegovu situaciju i sve ce ti biti jasno,ovo govorim za trenutnu situaciju....nedo Bog nikome i zasto sve vezujete za nesto od prije 30 godina,njemu je sin ubijen prije 10 mjeseci ?
Ja samo pricam o frajeru kao osobi i onome sto vidim od izjava po medijima.
One nekakve bradate spodobe koje potenciraju "mi smo napadali tamo gdje smo trebali", htjeoh postaviti, ali ukinuli su klip na Facebooku.
Onu su stvarali drzavu RS i njih boli qrac za BiH. Vama je to OK, meni ne.
I onda mene napadate da ja potenciram ratnu pricu, a frajer na svakom mogucem skupu trubi da se iz Italije vratio kao dobrovoljac da stvara ovu "drzavu". Ko tu sta potencira?!
-
dzevad gazibara 1978
#4040 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Jednom to isprico za 300 danaBHF_Manijak wrote:Brate sad dodadoh. Prosao sam dosta toga sa svojim djetetom, razumijem ga u tom kontekstu. Mislim da je to najgori moguci gubitak, pa i od gubitka roditelja, bracnog partnera. Ne d'o Bog nikom.dzevad gazibara 1978 wrote:Isto mozes reci i za drugu stranu,tada su svi mislili da ih neko napadasto se tice Davora stavis se u njegovu situaciju i sve ce ti biti jasno,ovo govorim za trenutnu situaciju....nedo Bog nikome i zasto sve vezujete za nesto od prije 30 godina,njemu je sin ubijen prije 10 mjeseci ?
Ja samo pricam o frajeru kao osobi i onome sto vidim od izjava po medijima.
One nekakve bradate spodobe koje potenciraju "mi smo napadali tamo gdje smo trebali", htjeoh postaviti, ali ukinuli su klip na Facebooku.
Onu su stvarali drzavu RS i njih boli qrac za BiH. Vama je to OK, meni ne.
I onda mene napadate da ja potenciram ratnu pricu, a frajer na svakom mogucem skupu trubi da se iz Italije vratio kao dobrovoljac da stvara ovu "drzavu". Ko tu sta potencira?!
-
zrakomlat
#4041 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Bosna i Hercegovina se navodi skraćeno, BiH, dok se mup rs navodi kao ministarstvo unutrašnjih poslova republike srpske. koji kompleksiNeregistrirani wrote:http://www.zurnal.info/novost/21773/sut ... tiv-naroda
- JThomas
#4042 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
kako uopšte dođe do toga da jedna "civilna" smrt 2018. godine postane pitanje za i protiv republike srpske?
da su čisti riješili bi slučaj, i ne bi se više protestovalo. ali očito da bi to rješenje značilo veći rizik i štetu za časnu institucije i od ovoga.
da su čisti riješili bi slučaj, i ne bi se više protestovalo. ali očito da bi to rješenje značilo veći rizik i štetu za časnu institucije i od ovoga.
- LBVIEW
#4043 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Jah, "svako svakog napada", "ko puca - svi pucaju" i ta prica.
Nego, ko je te jebene "Orlove Grmeca" napadao kad su krenuli na Bihac?
Ko ih je tjerao da pjevaju. "Grmec ori Bihac gori", ono dok su jos mogli pjevati(Grabez)?

Nego, ko je te jebene "Orlove Grmeca" napadao kad su krenuli na Bihac?
Ko ih je tjerao da pjevaju. "Grmec ori Bihac gori", ono dok su jos mogli pjevati(Grabez)?
-
dzevad gazibara 1978
#4044 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Pa mediji,politika i to....ko da su oni ista drugo mogli gledati osim DJoge koji je kiselio noge u lavoru dok vodi dnevnikLBVIEW wrote:Jah, "svako svakog napada", "ko puca - svi pucaju" i ta prica.![]()
Nego, ko je te jebene "Orlove Grmeca" napadao kad su krenuli na Bihac?![]()
Ko ih je tjerao da pjevaju. "Grmec ori Bihac gori", ono dok su jos mogli pjevati(Grabez)?![]()
- LBVIEW
#4045 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Cuj mediji, znaci ja tebe ubijedim da ides braniti kucu 100km od iste, i tebi to udure, daj bolan.dzevad gazibara 1978 wrote:Pa mediji,politika i to....ko da su oni ista drugo mogli gledati osim DJoge koji je kiselio noge u lavoru dok vodi dnevnikLBVIEW wrote:Jah, "svako svakog napada", "ko puca - svi pucaju" i ta prica.![]()
Ko ih je tjerao da pjevaju. "Grmec ori Bihac gori", ono dok su jos mogli pjevati(Grabez)?![]()
Ovi "Orlovi Grmeca" su Banja Luku "branili" u predgradju Bihaca, tj. pokusali "braniti" do debakla na Grabezu.
Da ne spominem kako i danas, 23 godine nakon rata, "pusu u isti rog".
-
dzevad gazibara 1978
#4046 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ne mozes me ti ubjediti,ali mogu mediji i politika kad si prisiljen slusati samo njih a niposto drugu stranu....ne znam sta nije jasno tu ?LBVIEW wrote:Cuj mediji, znaci ja tebe ubijedim da ides braniti kucu 100km od iste, i tebi to udure, daj bolan.dzevad gazibara 1978 wrote:Pa mediji,politika i to....ko da su oni ista drugo mogli gledati osim DJoge koji je kiselio noge u lavoru dok vodi dnevnikLBVIEW wrote:Jah, "svako svakog napada", "ko puca - svi pucaju" i ta prica.![]()
Ovi "Orlovi Grmeca" su Banja Luku "branili" u predgradju Bihaca, tj. pokusali "braniti" do debakla na Grabezu.![]()
Da ne spominem kako i danas, 23 godine nakon rata, "pusu i sti rog".
Branio je V korpus na ulazu BL,branili su iz Sarajeva oslobadjajuci Mrkonjic Grad
- mO k3
#4047 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Eto koliko je krhka tvorevina takozvana rsJThomas wrote:kako uopšte dođe do toga da jedna "civilna" smrt 2018. godine postane pitanje za i protiv republike srpske?
- LBVIEW
#4048 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ma tebi je sve jasno, samo se pravis blesav.dzevad gazibara 1978 wrote:
Ne mozes me ti ubjediti,ali mogu mediji i politika kad si prisiljen slusati samo njih a niposto drugu stranu....ne znam sta nije jasno tu ?
Branio je V korpus na ulazu BL,branili su iz Sarajeva oslobadjajuci Mrkonjic Grad
Koja propaganda im danas, 23 godine nakon rata, gura te rijeci u usta?
A sto se tice V i I Korpusa, poredjenje s vojskom presudjenom za genocid je deplasirano,
naravno da su isti oslobadjali svoju zemlju od fasistickih srpskih formacija.
- mO k3
- kokakolas
#4050 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Direktni prijenos na BN TV u 18. sati