A šta ćeš...gdje prestaje logika nastavlja Bosna.leškarenje wrote:I ja sad citam i ne vjerujemItsoktobealone wrote:Cuj Vladimir Petkovic bio u uzem izboru
P:S: markomilanov na aparatima
Moderators: Charuga, Tomahawk11
A šta ćeš...gdje prestaje logika nastavlja Bosna.leškarenje wrote:I ja sad citam i ne vjerujemItsoktobealone wrote:Cuj Vladimir Petkovic bio u uzem izboru
Pa za BiH navija onih 51 zarez nesto sa popisa....znaci vecina koju haba manjina u svemu,posebno ovi sto ih ima 15%.markomilanov wrote:e jbg,šta reći,ne znam,koja su veća govna ovi iz rs ili ovi iz federacije,ova djubrad iz rs,nikad neće predložiti kvalitetnog srpskog stručnjaka,jer ne žele dobro bih,a ovi glupaci iz federacije zadovoljni što im srbin nije selektor,a ovi iz rs sve rade,da bude jedna država dve repreeznetacije.Nemam ja problem sa kvalitetnim stručnjakom,ali kad ti 60% stanovništva ne navija za svoju zemlju,zapitaj se zašto je tako,ili nemoj se lažno zalgati za multi kuti bih.
Kako si tako nerealan dupla kruna u poljskoj,titula u srbiji,trener godine u kini 2012,polufinale ep sa u21,kako su ovi bolji,objasni, ova dva zajedno nisu trenirali četri kluba.Itsoktobealone wrote:Aj da sve stoji što si rekao al' oba preostala kandidata su 2x bolja nego OkukaTako da smiri se...nije on uopste zakinut. Bolji su izabrani.
Pa da moze ovcama sutra reci kako on nije izabrao sina vec ostali jer on uopce nije bio u sali. Narod=ovce. A novinari su svakako pokazali karakter tokom ovog izbora..luckylaka wrote:Sta bi sa Svabom![]()
Na sjednicu u Zenicu posljednji je stigao Ivica Osim, koji je pred okupljenim novinarima odbio ući u salu gdje se održava sastanak, rekavši da on nema šta da radi u toj sali.
Stoji, ali ovo sa Obilicem mu je mrlja, zaista ga nisu mogli izabratimarkomilanov wrote:Kako si tako nerealan dupla kruna u poljskoj,titula u srbiji,trener godine u kini 2012,polufinale ep sa u21,kako su ovi bolji,objasni, ova dva zajedno nisu trenirali četri kluba.Itsoktobealone wrote:Aj da sve stoji što si rekao al' oba preostala kandidata su 2x bolja nego OkukaTako da smiri se...nije on uopste zakinut. Bolji su izabrani.
Je'l ti ne bi da si u njegovoj situaciji?SSemir wrote:Pa da moze ovcama sutra reci kako on nije izabrao sina vec ostali jer on uopce nije bio u sali. Narod=ovce. A novinari su svakako pokazali karakter tokom ovog izbora..luckylaka wrote:Sta bi sa Svabom![]()
Na sjednicu u Zenicu posljednji je stigao Ivica Osim, koji je pred okupljenim novinarima odbio ući u salu gdje se održava sastanak, rekavši da on nema šta da radi u toj sali.
A to sto ga porodica ovako starog i bolesnog pati vec godina samo da uvali sina...ma zao mi ga bgm
pola državnog aparata zajedničkih organa iz rs,su potencijalni zločinci,a ti se uhvatio trenera koji afirmativno govori o bih.Edin H. wrote:Stoji, ali ovo sa Obilicem mu je mrlja, zaista ga nisu mogli izabratimarkomilanov wrote:Kako si tako nerealan dupla kruna u poljskoj,titula u srbiji,trener godine u kini 2012,polufinale ep sa u21,kako su ovi bolji,objasni, ova dva zajedno nisu trenirali četri kluba.Itsoktobealone wrote:Aj da sve stoji što si rekao al' oba preostala kandidata su 2x bolja nego OkukaTako da smiri se...nije on uopste zakinut. Bolji su izabrani.
Zadnji put je bio relevantan kad je vodio Lokomotivu. Al' da ti odgovorim...jedan bolje poznaje fudbal općenito a drugi bolje poznaje naš fudbal. Obojica su bolji izbornici za trenutnu reprezentaciju. Uostalom ako je već toliko dobar trener siguran sam da će ubrzo biti angažovan u nekom klubu iz Jelen lige.markomilanov wrote:Kako si tako nerealan dupla kruna u poljskoj,titula u srbiji,trener godine u kini 2012,polufinale ep sa u21,kako su ovi bolji,objasni, ova dva zajedno nisu trenirali četri kluba.Itsoktobealone wrote:Aj da sve stoji što si rekao al' oba preostala kandidata su 2x bolja nego OkukaTako da smiri se...nije on uopste zakinut. Bolji su izabrani.
Po treci put.Pogodices jednom.Inace mozes ...........Melbourne_Australia wrote:Posto ce biti Amar selektor i posto sam ja prvi na ovom forumu to napisaoA vecina se smijala od muke
samo cu reci, da sad mozete samo da ...................................
ne bi da sam na ivicinom mjestu. obraz je obraz...Edin H. wrote:Je'l ti ne bi da si u njegovoj situaciji?SSemir wrote:Pa da moze ovcama sutra reci kako on nije izabrao sina vec ostali jer on uopce nije bio u sali. Narod=ovce. A novinari su svakako pokazali karakter tokom ovog izbora..luckylaka wrote:Sta bi sa Svabom![]()
A to sto ga porodica ovako starog i bolesnog pati vec godina samo da uvali sina...ma zao mi ga bgm
Pa očito da nisu baš čista posla. Nije normalno koliko traje izbor.luckylaka wrote:Jebo te koji nas kreteni predstavljaju.Od dva kandidata ne mogu izabrati jednog.Ko da se radi o dvije svjetske klase pa morajju vijecati mjesecima.Ostala dva duduka ,daj im posao obojici.Ne mogu naci nista plati ih po 10.000 i nek pocnu raditi.
Sta znaci "dorasti"?! Biti prethodno veoma uspjesan/veoma dobar fudbaler? Bazdarevic nam je pokazao da je taj argument kita Musanova. Voditi neke klubove, iako su sljam, koji su van granica BiH, samo da bi se reklo da si vani radio? Pa i tu nam je Bazdarevic pokazao da je to kita Musanova od reference/argumenta.SSemir wrote: ne bi da sam na ivicinom mjestu. obraz je obraz...
a radio bi se bacio u miljacku nego spao na to da me u tim godinama bolesni otac mora da uvaljuje i nalazi mi posao.
a pogotovo ne da me uvaljuje na nesto cemu nisam dorastao, jer bi me tad bilo stid biti toliko bezobrazan...