eh....dok se uvjezbavaju junacke dvije policije u nezavisnoj druzavi Kosovo nema ko da zastiti srpski narod i nejac...
jbt... u tom cucu grmi zec....trebalo naci opravdanje....ono mi malo trenirali....nemamo koga poslat da vas brani....
... svaki četnik za trojicu vrijedi, ravna gora mora da pobijedize kalanga wrote:Ko se zadnji smije, najslađe se smije.
Apsolutno pogrešan kontekst.japin_mutapi wrote:... svaki četnik za trojicu vrijedi, ravna gora mora da pobijedize kalanga wrote:Ko se zadnji smije, najslađe se smije.
Odrzite preliminarni parastos ili panihidu svim od 26.09.2016. naivno nastradalim nevazecim policajcima nepostojece RS koji ce pokusati silom i hajducki da ugroze slobodu kretanja gradjana Republike BIH.ze kalanga wrote:Ko se zadnji smije, najslađe se smije.
zasjenise im Albanci danasnju vjezbu....japin_mutapi wrote:... svaki četnik za trojicu vrijedi, ravna gora mora da pobijedize kalanga wrote:Ko se zadnji smije, najslađe se smije.
Republika BiH ne postoji. Tako da je to prva greška u koracima.mirsek wrote:Odrzite preliminarni parastos ili panihidu svim od 26.09.2016. naivno nastradalim nevazecim policajcima nepostojece RS koji ce pokusati silom i hajducki da ugroze slobodu kretanja gradjana Republike BIH.ze kalanga wrote:Ko se zadnji smije, najslađe se smije.
ze kalanga wrote:Ko se zadnji smije, najslađe se smije.
radili su i gore dok su imali JNA iza ledja i u svojim redovima....Pedja123 wrote:Da su to uradili Srbi Albancima ili bilo kome, onda bi bilo "četnički velikosrpski krvoloci opet ne daju mira drugim ljudima" a ovako kad se to radi nad Srbima onda je simpatično...
ne stignemo od.naricanja za Titom i bratstvom i jedinstvomL u c i f e r wrote:Imamo mi od Albanaca još da učimo izgleda...
Sta? kao npr. napasti ljude koji su dosli u crkvu koju su isti ti albanci porusili?L u c i f e r wrote:Imamo mi od Albanaca još da učimo izgleda...
KatarinaKosaca wrote:ne stignemo od.naricanja za Titom i bratstvom i jedinstvomL u c i f e r wrote:Imamo mi od Albanaca još da učimo izgleda...
nisu dopustili da obave obred do se SUDSKU NE PROCESUIRAJU ONI KOJI SU RADILI ZLOCINERipicipi wrote:Sta? kao npr. napasti ljude koji su dosli u crkvu koju su isti ti albanci porusili?L u c i f e r wrote:Imamo mi od Albanaca još da učimo izgleda...
Ako tako razmisljas, nisi nista bolji od onih koji su poruslili dzamije u Bl.
Svi ste vi isti, samo mislite da ste drugaciji, a u sustini... isto g.... samo drugo pakovanje.
Joj koje ti gluposti pišeš. Kakva JNA u kosovskom ratu, odnosno to nije ni bio rat nego antiteroristička operacija policije i vosjke SRJ, sve do uključivanja NATO zbog svojih interesa. I Albanci su tad pravili strašne pokolje nad Srbima na nivou ISIL-a (ne bi bilo prijatno da stavljam slike albanskih koljača koji se veseli slikaju sa odsečenim glavama Srba).bh.tornjak wrote:radili su i gore dok su imali JNA iza ledja i u svojim redovima....
sad je patnja...niko ih je je*be ni za suhu sljivu....a kako vrijeme prolazi sve manje se pitaju...
ne treba zaboraviti da su Albanci nove gazde (i garant mira i sigurnosti) na Balkanu u skorijoj buducnosti...
Opa! Pa jesi li ti prespavao jučerašnju instrukciju Predsjednika o tome šta je država, a šta nije?ze kalanga wrote:Republika BiH ne postoji. Tako da je to prva greška u koracima.mirsek wrote:Odrzite preliminarni parastos ili panihidu svim od 26.09.2016. naivno nastradalim nevazecim policajcima nepostojece RS koji ce pokusati silom i hajducki da ugroze slobodu kretanja gradjana Republike BIH.ze kalanga wrote:Ko se zadnji smije, najslađe se smije.
Živimo u nečemu što se zove država Bosna i Hercegovina.
21-vi je vijek.
Što se policajaca tiče, ne brinite vi za njih. Ovo danas je djelić njihovih mogućnosti i asortimana. Vjerujem da je borba protiv terorista zajednički cilj svih naroda u BiH. Ukoliko nije, nama Srbima to na globalnom planu itekako ide na ruku. Terorizam je bolest i tako ga treba tretirati. Ispaštaju nevini. Podjednako u Parizu, Anakari, Zvorniku.
Onda su trebali ici pred sud ili gdje vec, a ne sprjecavati ljude da idu u crkvu.KatarinaKosaca wrote:nisu dopustili da obave obred do se SUDSKU NE PROCESUIRAJU ONI KOJI SU RADILI ZLOCINERipicipi wrote:Sta? kao npr. napasti ljude koji su dosli u crkvu koju su isti ti albanci porusili?L u c i f e r wrote:Imamo mi od Albanaca još da učimo izgleda...
Ako tako razmisljas, nisi nista bolji od onih koji su poruslili dzamije u Bl.
Svi ste vi isti, samo mislite da ste drugaciji, a u sustini... isto g.... samo drugo pakovanje.
elhamdulillah.....sad mogu mirno spavat