Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pravili su i listu break-up albuma raznih autora - ovaj je pri vrhu
Ali jedan od neobičnijih svakako. Ko bi očekivao break-up album od jednog od prominentnijih prog rock muzičara tog doba.
Ali Hammill nikada nije radio ono što se očekivalo od njega. Čak je i John Lydon bio fan.
dale cooper wrote:Meni je ova obrada Like A Rolling Stone od Stonesa uvijek bila pomalo besmislena.
Sad ces me zbost
ali meni se vise svida njihova nego od unjkavog frcke
Ali njihova verzija je poprilično vjerna Dylanovom predlošku, čak i do Jaggerovih pokušaja imitiranja Dylanovih
vokalnih inklinacija. Zato i jeste besmisleno. Ne donosi ništa novo, nikakav sopstveni pečat. Nešto što su mnogi
drugi izvođači znali donijeti Dylanovim pjesmama.
dale cooper wrote:
Ali njihova verzija je poprilično vjerna Dylanovom predlošku, čak i do Jaggerovih pokušaja imitiranja Dylanovih
vokalnih inklinacija. Zato i jeste besmisleno. Ne donosi ništa novo, nikakav sopstveni pečat. Nešto što su mnogi
Nije unjkav glas.
Ide mi super uz spot, dapače pojačava tekst.
Od Dylana mogu svariti samo Times there are a-changing uglavnom. Ostalo zahtijeva da budes ekstra raspolozena.
hejter sam
dale cooper wrote:
Nije unjkav glas.
Ide mi super uz spot, dapače pojačava tekst.
Od Dylana mogu svariti samo Times there are a-changing uglavnom. Ostalo zahtijeva da budes ekstra raspolozena.
hejter sam