Popularne stvari koje ne kontam
- Evelinda
#4026 Re: Popularne stvari koje ne kontam
------------------D
Last edited by Evelinda on 15/07/2015 19:05, edited 1 time in total.
- ho oponopono
#4027 Re: Popularne stvari koje ne kontam
...nekada je cutanje dovoljno rjecito... 
- sunceKOtepsija
#4028 Re: Popularne stvari koje ne kontam
dobar osjecaj wrote:Nije popularno, ali je cesto, pa moze proci i kao popularno cim toliko ljudi to rado cini. Dakle, ne kontam ljude koji imaju poriv, zelju, nagon i drskost da komentarisu izgled ljudi koje poznaju - nije mi to ok ni kad se radi o bliskim ljudima, a posebno ne kad su u pitanju neki povrsni poznanici.
Konkretan primjer: idem s kolegicom s posla i nabasamo na neku njenu bivsu kolegicu s kojom se nije ni vidjela ni cula godinama (dakle uopste nisu bliske). Umjesto uljudnih pozdrava i pitanja reda radi, ova daleka zvrlj poznanica njoj kroz sapat, polukonspirativno rece "jesi li se to udebljala". Sigurna sam da nijednoj osobi nije svejedno ako se udebljala i da nikome ne prija taj besmisleni zakljucak.
a sta da ju je pitala "jesil to smrsala"?
mozda ako se udebvljala, mozda joj taj komentar da podsticaj da se mrdne i smrsa i bude zdravija i veselija
-
kakavdanakneiskustvu
#4029 Re: Popularne stvari koje ne kontam
mozda zenama ne prija komentar da se udebljala,nisam siguran da to vecini muskaraca smeta
-
hanamontanaa
#4030 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nekulturno u svakom slučaju.kakavdanakneiskustvu wrote:mozda zenama ne prija komentar da se udebljala,nisam siguran da to vecini muskaraca smeta
Prilikom tih slučajnih susreta uvijek je bolje držati se standardnih učtivih pitanja, eventualno dodam "dobro mi izgledaš "(pogotovo ako je frajer u pitanju
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#4031 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam likove koji dižu kredit i zadužuju se do guše da žensku odvedu 10 dana u Tursku, Egipat, Grčku pi**u materinu, pa onda cijelu godinu nemaju prebijene u džepu otplaćuju isto ljetovanje da bi mogli slike da okače na FB.....Zlatna je ona bolje je žensko naviknuti na batine nego na gotivu.
- Better Man
#4032 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Osobe kojima smeta pitanje da li se udebljao ili smršao su iskompleksirane osobe. Meni bi to bilo normalno pitanje, jer možda možeš na neki način pomoći nekom da vrati kilažu bilo da smrša ili da se udeblja.hanamontanaa wrote:Nekulturno u svakom slučaju.kakavdanakneiskustvu wrote:mozda zenama ne prija komentar da se udebljala,nisam siguran da to vecini muskaraca smeta
Prilikom tih slučajnih susreta uvijek je bolje držati se standardnih učtivih pitanja, eventualno dodam "dobro mi izgledaš "(pogotovo ako je frajer u pitanju). Ako je neko bas "oronuo",pokušavam prikriti sokirani izraz lica
- Cherry-Cherry
#4033 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Možda je neko baš želio da se udeblja, pa mu je drago kada ga neko to pita. Ja sam jedno vrijeme bilo mršava i kad sam se udebljala, nije mi bilo ništa draže, nego kad me neko pita: a to si se udebljala
A ja cvjetam.
-
sha_ba
#4034 Re: Popularne stvari koje ne kontam
dobro je dok te ne pocnu pitat jel to ima nesto novoCherry-Cherry wrote:Možda je neko baš želio da se udeblja, pa mu je drago kada ga neko to pita. Ja sam jedno vrijeme bilo mršava i kad sam se udebljala, nije mi bilo ništa draže, nego kad me neko pita: a to si se udebljalaA ja cvjetam.
- Cherry-Cherry
#4035 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nije dotle došlo.sha_ba wrote:dobro je dok te ne pocnu pitat jel to ima nesto novoCherry-Cherry wrote:Možda je neko baš želio da se udeblja, pa mu je drago kada ga neko to pita. Ja sam jedno vrijeme bilo mršava i kad sam se udebljala, nije mi bilo ništa draže, nego kad me neko pita: a to si se udebljalaA ja cvjetam.
![]()
![]()
![]()
- jao_situacije
#4036 Re: Popularne stvari koje ne kontam
referendume
- dobar osjecaj
#4037 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne poznajem nijednu prosjecnu zenu koja nije bas izrazito i upadljivo mrsava a da zeli/prizeljkuje da se udeblja. Komentari takve vrste su mi uglavnom nepristojni i koliko sam primjetila uglavnom ih izgovaraju zajedljive osobe koje zele povrijediti drugu osobu. I da, mislim da se radi o savrseno zenskim primjerima koji tesko da se desavaju u svijetu muskaraca i ne mislim da muskarci uopste mogu imati neki osjecaj za takve situacije.Cherry-Cherry wrote:Možda je neko baš želio da se udeblja, pa mu je drago kada ga neko to pita. Ja sam jedno vrijeme bilo mršava i kad sam se udebljala, nije mi bilo ništa draže, nego kad me neko pita: a to si se udebljalaA ja cvjetam.
- jao_situacije
#4038 Re: Popularne stvari koje ne kontam
znam ja curu koja izgleda kao top model a želi da se udeblja bar 5 kiladobar osjecaj wrote:Ne poznajem nijednu prosjecnu zenu koja nije bas izrazito i upadljivo mrsava a da zeli/prizeljkuje da se udeblja. Komentari takve vrste su mi uglavnom nepristojni i koliko sam primjetila uglavnom ih izgovaraju zajedljive osobe koje zele povrijediti drugu osobu. I da, mislim da se radi o savrseno zenskim primjerima koji tesko da se desavaju u svijetu muskaraca i ne mislim da muskarci uopste mogu imati neki osjecaj za takve situacije.Cherry-Cherry wrote:Možda je neko baš želio da se udeblja, pa mu je drago kada ga neko to pita. Ja sam jedno vrijeme bilo mršava i kad sam se udebljala, nije mi bilo ništa draže, nego kad me neko pita: a to si se udebljalaA ja cvjetam.
- Evelinda
#4039 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam kako Kinezi tako dugo zive kada ih Kinezi prave 
- dobar osjecaj
#4040 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Dobro ako prosjecne zene izgledaju kao ti tvoji top modelijao_situacije wrote:znam ja curu koja izgleda kao top model a želi da se udeblja bar 5 kiladobar osjecaj wrote:Ne poznajem nijednu prosjecnu zenu koja nije bas izrazito i upadljivo mrsava a da zeli/prizeljkuje da se udeblja. Komentari takve vrste su mi uglavnom nepristojni i koliko sam primjetila uglavnom ih izgovaraju zajedljive osobe koje zele povrijediti drugu osobu. I da, mislim da se radi o savrseno zenskim primjerima koji tesko da se desavaju u svijetu muskaraca i ne mislim da muskarci uopste mogu imati neki osjecaj za takve situacije.Cherry-Cherry wrote:Možda je neko baš želio da se udeblja, pa mu je drago kada ga neko to pita. Ja sam jedno vrijeme bilo mršava i kad sam se udebljala, nije mi bilo ništa draže, nego kad me neko pita: a to si se udebljalaA ja cvjetam.
- jao_situacije
#4041 Re: Popularne stvari koje ne kontam
da barem izgledajudobar osjecaj wrote: Dobro ako prosjecne zene izgledaju kao ti tvoji top modeli
- Cherry-Cherry
#4042 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Šta fali ako se žena udeblja 5kg, a to ode na prava mjesta? 
-
sha_ba
#4043 Re: Popularne stvari koje ne kontam
meni nistaCherry-Cherry wrote:Šta fali ako se žena udeblja 5kg, a to ode na prava mjesta?
- Cherry-Cherry
#4044 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Eto.sha_ba wrote:meni nistaCherry-Cherry wrote:Šta fali ako se žena udeblja 5kg, a to ode na prava mjesta?
-
Mutivoda
#4045 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ljude koji drugima kilograme broje.
Nakon svega, boli me .... briga je l' neko ima viška, manjka, je l' smrš'o, je l' se udebljao, ako njemu odgovara, dobro i jest.
Meni ako odgovara, odgovara mi i sa tih nekih, štaznam, -7+, uopće ne primjećujem te stvari
Al' dobro, ja ne primjetim ni kad neko od mojih promijeni boju kose, frizuru, etc.. jbga
De nek' neko kaže kako nije zdravo da se neko udeblja, smrša toliko kilograma, i trebam mu reć da pripazi, jer sam onda kurac od prijatelja
Ne primjetim, ne zanima me, ne kontam
Nakon svega, boli me .... briga je l' neko ima viška, manjka, je l' smrš'o, je l' se udebljao, ako njemu odgovara, dobro i jest.
Meni ako odgovara, odgovara mi i sa tih nekih, štaznam, -7+, uopće ne primjećujem te stvari
Al' dobro, ja ne primjetim ni kad neko od mojih promijeni boju kose, frizuru, etc.. jbga
De nek' neko kaže kako nije zdravo da se neko udeblja, smrša toliko kilograma, i trebam mu reć da pripazi, jer sam onda kurac od prijatelja
Ne primjetim, ne zanima me, ne kontam
- Snake Eyes
#4046 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Da, u muffin top i butineCherry-Cherry wrote:Šta fali ako se žena udeblja 5kg, a to ode na prava mjesta?
- jasko_ba
#4047 Re: Popularne stvari koje ne kontam

A jebote zivot i Kardasiani, pa sto to rade u dalekoj ameriKi
- dječak sa šibicama
#4048 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja mislim da bi tacno pogodio koje su se forumasice malo udebljale

- dobar osjecaj
#4049 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Otprilike slicno funkcionisem. Ne primjecujem te stvari, ne zanimaju me niciji kilogrami, izgled...ne obracam paznju kako ljudi izgledaju, ne primjetim kod zena koje svakodnevno vidjam ni da su trudne do visokog stepena trudnoce. Obzirom da ne primjecujem i da mi nisu bitne ni zanimljive te stvari, nevjerovatno mi je da se drugi ljudi bave tim i da jos imaju poriv da to analiziraju i iznose svoje misljenje (koje je u vecini takvih situacija s dozom otrova).Mutivoda wrote:Ne primjetim, ne zanima me, ne kontam
-
ZenaZbrkovima
#4050 Re: Popularne stvari koje ne kontam
e jbga sad..dobar osjecaj wrote:Otprilike slicno funkcionisem. Ne primjecujem te stvari, ne zanimaju me niciji kilogrami, izgled...ne obracam paznju kako ljudi izgledaju, ne primjetim kod zena koje svakodnevno vidjam ni da su trudne do visokog stepena trudnoce. Obzirom da ne primjecujem i da mi nisu bitne ni zanimljive te stvari, nevjerovatno mi je da se drugi ljudi bave tim i da jos imaju poriv da to analiziraju i iznose svoje misljenje (koje je u vecini takvih situacija s dozom otrova).Mutivoda wrote:Ne primjetim, ne zanima me, ne kontam