Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Dr. Kuca

#4026 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Dr. Kuca »

Onda bi maradona trebao da je najbolji trener, jer je bio i igrac dobar :lol: .
shalla

#4027 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by shalla »

Dr. Kuca wrote:Onda bi maradona trebao da je najbolji trener, jer je bio i igrac dobar :lol: .
Pa to je mnogima bio dugogodišnji argument u korist Papeta...
Point.

#4028 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Point. »

nosara wrote:
Point. wrote: A po cemu je interes bh nogometa da Amar preuzme? Zivo me interesuje. Zapitao bih se u cijem je interesu da neko iz, jedne od najjadnijih i najlosijih liga Starog kontinenta, preuzme jednu od boljih evropskih reprezentacija? Reprezentacija BiH nije samo interes sarajevskih klubova.

A vidi ga lik stavlja i mikimaus pehare. Te titule nemaju nikakvu tezinu s obzirom u kakvom kvalitetu i okruzenju su osvojeni. Sta bi rekli za one trenere sto osvojise ligu sa Modricom, Brotnjom ili Leotarom, sa kojima je ipak teze uzeti nego sa jednim od najjacih klubova u drzavi?

Ne zelite dobro reprezentaciji ovim jadnim lobiranjem kroz plavu i bordo prizmu. Reko bi insan giganti evropskog fudbala a ono ih nabijaju albanski, crnogorski i moldavski giganti.
Interes bh nogometa je da neko iz bh nogometa ko ima reference preuzme bh reprezentaciju... Treba crtat...?

Miki maus pehari...? Ili je muka na povracanje sto su SVI u jednoj vitrini...? Ne more se maket, blablabla... A jos ako sef preuzme reprezentaciju, ko ce iskompleksiran sva ta ponizenja prezivjet...!? :D
Nego sta nego miki maus pehari. Kako drugacije ih nazvati kad su osvojeni u ligi u kojoj je svaka treca utakmica pod istragom zbog namjestanja, prodaje i kupovine utakmica? Uozbilji se.

Da je Amar strucnjak ko sto velis da jeste, tih njegovih velikih 11 pehara bi do sad prepoznala neka renomirana ekipa iz neke evropske lige, pa makr to bila i neka Quracpalacspor. Ali avaj, strucnjaka sa 11 pehara niko da prepozna, pa se jadan povuko u ilegalu katakombi stadion Grbavica, pa i nije vise trener, nego pitaj Biga cime se bavi.

I puca mi cuna i za Zeljo i za Sarajevo, tako da suplju o iskomplesiranosti pricaj nekom bordo navijacu.
ganjeta

#4029 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by ganjeta »

Amar neće biti selektor SIGURNO i bezveze par ovih ( nosara, Aletić ) dižu pritsak ovom jadnom narodu :D

Ovaj @ palermo hinjski gura samo ove Hercegovce ( Bajević, Barbarez ). Dobro te je buraz, ofiran si :oops: .
Dr. Kuca

#4030 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Dr. Kuca »

shalla wrote:
Dr. Kuca wrote:Onda bi maradona trebao da je najbolji trener, jer je bio i igrac dobar :lol: .

Pape je svoje odradio. SP, medju 20 svijeta, 15 u evropi, itd itd. afirmiso neke igrace, na zalost nisu krneule ove kvalifikacije, otiso idemo dalje. Njegov nasljednjik da bude uspjesniji, ma kako god se zvao. :thumbup:
shalla

#4031 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by shalla »

Dr. Kuca wrote:
shalla wrote:

Pape je svoje odradio. SP, medju 20 svijeta, 15 u evropi, itd itd. afirmiso neke igrace, na zalost nisu krneule ove kvalifikacije, otiso idemo dalje. Njegov nasljednjik da bude uspjesniji, ma kako god se zvao. :thumbup:
AMIN
haubica_i_to_teshka

#4032 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by haubica_i_to_teshka »

nosara wrote:
Radio Sarajevo wrote:
Najveci uspijeh na ZAPADU postigao je (da nije drugih faktora, babuke a i kupovine titula) je uclanjivanje “kraljevica” u klub koji se ponoso radnickim tradicijama :P kao odgovor na dolazak gosp. Tana u FK SARAJEVO (ili se amar vodio nekim drugim razlozima, bash me interesuje koji bi to razlozi mogli biti :-D )
A ovo fakat ne razumijem šta si htio reći, ali vidim da ti pravopis i stil nisu jače strane :D.
Tobdzija zna Osime, nesto mrzi Amara, neki licni razlozi, a gotivi Ivicu onako iskreno, pitarski... :D
Gdje si @nosara druze stari !? :-D

Daleko od toga da ga (amara) mrzim. Zelim mu svu srecu i da bude vam bude dozivotni menadjer/trener ! :-D Je l’ poshteno ? :-D

Ako ih poznajerm, daj mi mi bar malo “kredita” za napisano (isposhtuj me brate :D )

A nashem lingvisti (za razmishljanje) da drugi put ne odvlaci “paznju” sa bitnih stvari i ne dodice se gramatike .U protivnom, mogao bih se zapitati (zashto se on nije zapitao :-D ) kako to da amar nije nashao angazman nego je ostao tu gdje jeste ? Sa takvim referencama, teshko da bi ga odbio iole ozbiljan klub. Ili, mozda se neshto cekalo , pa ako nije angazovan, mogao bi je l’ na upraznjeno mjesto selektora, konkurencija i onako nije cemu :-D

“radilog”, drug put prije “ulijetanja” obrati se “komandi”, neki pokushaji diskreditacije (argumenti o gramatiKi :-D ) drugih forumasha, nisu bash “prihvatljivi”.

Shteta, bio si dobro zapoceo :D
Radio Sarajevo

#4033 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Radio Sarajevo »

ganjeta wrote:Amar neće biti selektor SIGURNO i bezveze par ovih ( nosara, Aletić ) dižu pritsak ovom jadnom narodu :D

Ovaj @ palermo hinjski gura samo ove Hercegovce ( Bajević, Barbarez ). Dobro te je buraz, ofiran si :oops: .
Jebo te Aletić, ja sam samo slušalac Radija Sarajevo, nemam nikakve veze s tom redakcijom.
haubica_i_to_teshka

#4034 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Radio Sarajevo wrote:
ganjeta wrote:Amar neće biti selektor SIGURNO i bezveze par ovih ( nosara, Aletić ) dižu pritsak ovom jadnom narodu :D

Jebo te Aletić, ja sam samo slušalac Radija Sarajevo, nemam nikakve veze s tom redakcijom.
Jezicka kultura, nije bash na nivou, (shto bi se ono reklo) :D
Radio Sarajevo

#4035 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Radio Sarajevo »

haubica_i_to_teshka wrote:
Radio Sarajevo wrote:

Jezicka kultura, nije bash na nivou, (shto bi se ono reklo) :D
Trebalo je da mu napišem "općio te Aletić". :D :D :D
ganjeta

#4036 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by ganjeta »

haubica_i_to_teshka wrote:U protivnom, mogao bih se zapitati (zashto se on nije zapitao :-D ) kako to da amar nije nashao angazman nego je ostao tu gdje jeste ? Sa takvim referencama, teshko da bi ga odbio iole ozbiljan klub. Ili, mozda se neshto cekalo , pa ako nije angazovan, mogao bi je l’ na upraznjeno mjesto selektora, konkurencija i onako nije cemu :-D
Ovo je najjače ocm :lol: .

Vodeći se tvojom analogijom, kako onda da ostali kandidati imaju tolike ponude, Frauk 5. godina odbija strašne ponude, i sve ih odbi redom, junački nema šta?! Meša takođe, 3-4 godine odbija ih momački, a šta tek reći za bivšeg nam selektora? Taj je naodbijao ponuda k'o 2. viteška na Žuči napada....Barcu, Iran, Azerbejdžan, Galatu itd....junački ih odbija sve redom, strašan stručnjak, kao i ovi pomenuti....

Aletiću da ti nisi u dijaspori u Fojnici?! :kiss:
Sagni mi se zbog tog rječnika :wink:
costacurta

#4037 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by costacurta »

A sto se ovi vazda sastaju po kojekakvim hotelima, zar N/FSBiH nema svojih prostorija?

Ima se moRe se.
haubica_i_to_teshka

#4038 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

ganjeta wrote:
haubica_i_to_teshka wrote:U protivnom, mogao bih se zapitati (zashto se on nije zapitao :-D ) kako to da amar nije nashao angazman nego je ostao tu gdje jeste ? Sa takvim referencama, teshko da bi ga odbio iole ozbiljan klub. Ili, mozda se neshto cekalo , pa ako nije angazovan, mogao bi je l’ na upraznjeno mjesto selektora, konkurencija i onako nije cemu :-D

Vodeći se tvojom analogijom, kako onda da ostali kandidati imaju tolike ponude, Frauk 5. godina odbija strašne ponude, i sve ih odbi redom, junački nema šta?! Meša takođe, 3-4 godine odbija ih momački, a šta tek reći za bivšeg nam selektora? Taj je naodbijao ponuda k'o 2. viteška na Žuči napada....Barcu, Iran, Azerbejdžan, Galatu itd....junački ih odbija sve redom, strašan stručnjak, kao i ovi pomenuti....

Pa valjda nemaju dovoljno osvojenih trofeja :P , analogno tome :D
haubica_i_to_teshka

#4039 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

haubica_i_to_teshka wrote:
ganjeta wrote:

Pa valjda nemaju dovoljno osvojenih trofeja :P , analogno tome :D
edit:
svi ostali kandidati zajedno :skoljka:
palermo

#4040 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by palermo »

ganjeta wrote:
za opšte dobro druže ganjeta, opšte dobro.......nama je jednostavno suđeno da budemo vođe :D
ganjeta

#4041 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by ganjeta »

Ma borba prsa u prsa, ali sve ih odbiše, zanimljivo da i danas odbijaju. Čuje se rafalanje :D .

@ palermo provaljen si, Hercegovci zdra'o :kiss: .
Itakoto

#4042 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Itakoto »

Kako bola' Hercegovci zdra'o?! :D Ama i ja sam za Barbu sada pa kud puklo da puklo! Hajde da vidim ko ce prvi napisati losu rijec o Sergeju... :oops: :D
Itakoto

#4043 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Itakoto »

A Meho Kodro, Salihamidzic, Tuce, Bajevic (a ja, on nece), Vaha (ups, gdje ga spomenuh), Baka...?! Meni vala' svaki dobar. :run:
Last edited by Itakoto on 11/12/2014 13:55, edited 1 time in total.
ganjeta

#4044 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by ganjeta »

Etotako Itakoto :D

I ja sam za Barbu :bih: .
Last edited by ganjeta on 11/12/2014 14:00, edited 1 time in total.
Itakoto

#4045 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Itakoto »

Barabu ili Barbu? :oops:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#4046 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

ko da je stočanin :lol: :lol: :lol:
haubica_i_to_teshka

#4047 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Josh samo da dodam i vishe necu ni jedno jedino slovo napisati. :-D

Komisija ni u jednom trenutku nije pokushala da pronadje najbolje rjeshenje, nego da odabare “najmanje zlo’.

Nije novac problem, ima(lo) se, moglo se :-D
incognito071

#4049 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by incognito071 »

Amar nece biti sigurno zbog hiljadu nekih razloga. Prvi Dzeko to ne bi prihvatio (jer to tako kod nas ide i to se tolerise) a i rodjeni babo mu je ja mislim rekao nemoj sine Amare, nije vakat jos.

Sergej nema teorije (nazalost), poznata nam je svima retorika iz RS-a.

Realni kandidati su Hadzibegic i Rajevac. Mesa takodjer ima neke sanse ali ni blizu velike kao Faruk ili Milovan. Zivi bili pa vidjeli.
BiH: nacionalno uvijek ispred racionalnog.
Itakoto

#4050 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post by Itakoto »

@haubica, budi covjek od rijeci. :oops:
Locked