dobojlija81 wrote:mikrozadatak wrote:
Može li se ući na neki drugi link?
Ovaj me nešto zeza, neće da prođe, kaže radi upitnika u adresi?
neki nas zemljak Branko drugi na top listi zarade 1,500 $
ps nemojte dzaba gubit vrijeme prevara je neka izgleda
Ako ćete mi vjerovati na riječ, jedna od pouzdanijih stranica ovog tipa gdje je akcenat stavljen na klikanje reklama, ali u principu se sve svodi na referale, od kojih je jedino moguće zaraditi veću svotu. Ja uđem s vremena na vrijeme kliknem reklame i da vidim da li se nakupilo šta od referala. Mrzovoljan sam, a sa iole ozbiljnijim i smišljenim pristupom može se nešto i zaraditi. Ukoliko mislite zaraditi samo svakodnevnim klikanjem na reklame (za šta je dnevno potrebno 3-4 minute) varate se, jer je ipak akcenat na sakupljanju referala. Vidite da i ja kroz zayebanciju i kad se nađe vremena pokušavam šta skrpiti.

Mišljenja sam da kad bi se razradila dobra taktika za reklamiranje i prikupljanje raje, uz ozbiljniji rad recimo 15-20 dana moglo bi biti nešto ozbiljno. Ja sam do sada 2 puta vršio isplatu po 15 dolara, dok čekam da nakupim novih 15 za novu isplatu. Nije nešto, ali s obzirom da se ne ulaže veliki napor i trud i da ne oduzima mnogo vremena meni dosta. Prebacim odmah na WWin ili Bet365 da se ne peglam oko banke.
Da ne bude da je šuplja, staviću sliku svog profila, gdje se može vidjeti koliko je do sada zarađeno, i da je novac zarađen uglavnom od referala. Sad, na vama je da li ćete vjerovati ili ne, ali sumnjam da mislite da sam takva botina da ako nakon 30-ak zarađenih dolara i dalje se peglam oko ovoga, a da je fejk. Znači da rezimiramo, nije lako zaraditi, ali ako zaradiš to će ti biti i isplaćeno.
Ako neko ima volju neka proba, a kad već pokušavaš bio bih zahvalan da ide preko mog linka da imam neke koristi (svakako ne na vašu štetu):
http://www.ADmimsy.com?R=ADBIH
Ako treba nešto dodatno pojasniti tu sam i za privatne poruke, a može i ovdje.