Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
REDDEVILS wrote:Uze sebi The Last Of Us™ Remastered za svega 7.99 $
Jos mi samo fali Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy nadam se nekom snizenju pred praznike pa ce se i Crash uzeti
Ja maloprije zavrsio glavnu pricu u the last of us. Nema sta igra je extra, bas te uvuce u pricu, zavolis likove a ima dosta desavanja i preokreta.
Sad mi ostaje jos ovo left behind sto traje nekih 2-3 sata i onda cekaj nastavak.
Ja to nikako završiti. Došao do onih clickera što ih moraš istaktizirati sa bocom beMzina i to skoro bio prešao, zadnji me iznenadi i mlatne i nikad nastaviti
Ja sam na trici davno igrao i tako bio zaglavio na jednom dijelu i nikada nisam presao.
Sada nisam imao problema, jos sam igrao sve na hard/normal. Bilo je par mjesta gdje je malo teze ali kada se skonta fora ide to, uglavnom vrijedi igru igrati do kraja. Meni je zao sto je zavrsi sad ne znam sta dalje da igram
I ja sam kupio The Last of Us za 8 dolara, odlicno ulozen novac, sjajna igrica. Klasik. Nazalost, nemam mnogo vremena za igru, pa ce potrajati dok je zavrsim, ali cim se to desi napadam na drugi dio. Takodje, Syberia 3 na cekanju, jer to je gust igrati u zimskom ambijentu.
Poznanik je kupovao na taj fazon igre s dark weba i dobio ban al sreca samo na account, nije konzola banovana.
Uradi Share sa nekim koga znas i miran si, ovo je najbolji nacin kupovine igara, dvoje legalno moze igrati, uzmi provjeren racun samo, za ovog na piku ne znam kakav je, znam forum jedan gdje sam do sada uradio/kupio Share za 5-6 igara i sve ok
Poznanik je kupovao na taj fazon igre s dark weba i dobio ban al sreca samo na account, nije konzola banovana.
Uradi Share sa nekim koga znas i miran si, ovo je najbolji nacin kupovine igara, dvoje legalno moze igrati, uzmi provjeren racun samo, za ovog na piku ne znam kakav je, znam forum jedan gdje sam do sada uradio/kupio Share za 5-6 igara i sve ok
Pa mozes li mi poslati u pm neke koji su pouzdani pa da vidim da sta pazarim?
Poslao sam ti ja link, pa pogledaj. Inace, to je ono sto sam predlozio i ovde da probamo da napravimo. Sigurno ima dosta nas koji vec imaju naloge sa igricama koje su presli, pa bi mogli da ih oglasimo ovde za prodaju ili razmjenu. Medjutim, slaba nafaka izgleda
35KM dobijem najnoviju igru, jest kad je predjem da je vise necu imati ali mi i ne treba. Cak mi je rekao ako kupim vise npr spiderman i shadow of the tomb raider da cu obe dobiti za 50KM.
Vidim na profilu da su mu sve transakcije pozitivne i kaze da nije imao problema a da je prodao ovako 50-ak igara/profila.
Samo me zanima ima li iko direktno iskustva s ovim jer bih probao, za 50KM uzet te dvije pa vidjeti....
Mislio sam da ce mi na pro biti bolji internet.
Povezan sam preko wifi i nemam mogucnost povezivanja kablom, brzina mi na svim uredjajima ide na 50Mbit/s download a na PS4 Pro nece preko 15-16...
Zna li neko neke fore sta podesiti da to bude bolje? Signal je pun na jednoj mrezi a na drugoj fali samo jedna crtica al opet isto.
spooky_bn wrote:Poslao sam ti ja link, pa pogledaj. Inace, to je ono sto sam predlozio i ovde da probamo da napravimo. Sigurno ima dosta nas koji vec imaju naloge sa igricama koje su presli, pa bi mogli da ih oglasimo ovde za prodaju ili razmjenu. Medjutim, slaba nafaka izgleda
ja sam to poklonio ovdje na forumu.... presao igru i proslijedio dalje..... poklanjajte i vi i brzo cete se rijesiti naloga
REDDEVILS wrote:Uze sebi The Last Of Us™ Remastered za svega 7.99 $
Jos mi samo fali Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy nadam se nekom snizenju pred praznike pa ce se i Crash uzeti
Imam ja crash bandicoot... Hoces se mijenjati za neku ps4 exclusive ?
arnes_king wrote:Mislio sam da ce mi na pro biti bolji internet.
Povezan sam preko wifi i nemam mogucnost povezivanja kablom, brzina mi na svim uredjajima ide na 50Mbit/s download a na PS4 Pro nece preko 15-16...
Zna li neko neke fore sta podesiti da to bude bolje? Signal je pun na jednoj mrezi a na drugoj fali samo jedna crtica al opet isto.
Hmm bas cudno . Kod brata je ona prva debela verzija i mjerio je oko 45 Mbita neki dan kad je bio kod mene njegov Ps. Moralo bi to bolje.