stranacc wrote:cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Znao sam da si šljego, to je narod znO ekipa
Nekome rat, a nekome brat. Šta da ti kažem, al onda kontam da si fulio stranku za koju navijaš, nije te samo SDA lansirala iz sela u inostranstvo, ima Hin još, al razumijem feeling koji imaš
Sad je sve jasno, Bosnu hvali, kuća u rodnom selu je vikendica, a SDA zakletva, sa distance
Papak je gori od atomske bombe

Ti tako pametan da nisi znao to bi bila velika sramota.
Od srca ti zelim da tebi slijedeci rat bude brat kao meni.
Hval ti za pravopisne doskocice . Narod uvijek Zno.
Nego kako vi tumacite da vas poklope tamo neki seljaci, levati, ,
Mora da ste vi jos nesposobniji...
Veze ti nemas o zivotu o Sda , o ratu , papcima..itd
Nego ti u olovo i marisana

Mene nisu poklopili, problem je sto je drustvo kao takvo zgazeno. Ja, moje, mojO je light motiv, rezultat(e) gledamo i zivimo, nazalost.
Fakturu za to mozemo poslati SDA kamarili koja na drzavu gleda kao na svoj begovat, a nesposobni da urade nesto korisno. Samo kradja, stimanje, stele, veze, korupcija, nepotizam. Samo to i nista vise.
Slozices se da prilicno nervira kada ti neko sa strane govori sta je dobro za tebe, ja zivim ovdje, gledan svojim ocima sta se desava. Nebuloza, zar ne. Ne moze tebi internet, sto rece, stvoriti sliku stvarnog stanja, to ti je jasno. I ne znam sto se upinjes da nesto objasnis, a veze nemas. To je isto da ja tebi pocnem objasnjavat, karikiram, kako na tebe u USA utice povecanje poreza. Gledao bi me ko budalu, zar ne.
Sto se tice rata, najebali smo svi koji smo bili ovdje, a ne samo ti, nisam imao namjeru da vrijedjam, al si me izbacio iz takta pametovanjem.
Kako god, halali zbog "doskocica", al me nervira ta prica sa visine. Mislis da je ovdje dobro, da je Sebija poboljsala Kosevo, bujrum, vjerujem da ima nesto sto mozes ovdje da odradis, da vidis strucnjaka.