Suncokret leclerc, mislio sam da smo ti i ja zavrsili pricu. Samo ti i onaj putokaz nemojte o kvalifikacijama ljudi, najmanje imate prava.It_is_a_Leclerc wrote:Lik je uhvaćen u laži 1/1 i odmah "haj sjaši", "šta si ti? neki isljednik?".Banksy wrote:U jeku hajke na Peđu koji je došao iz Srbije, sad se NSu podmeću i Pale.
Fuj.
Klasičan DeEf.
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- nemampojma0
#40226 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- kmirsad
#40227 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pobrkali Pedju i oca mu. Pobrkali pale i logor Kula, gdje su mršalo oca u logoru i osugili na 12 godina robije zbog izdaje... Bansy... pričapš s forumašem koji je sebi dao nik... nemam pojma...
- nemampojma0
#40228 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sta si se Banksy upalio k'o supalj zub? Evo brojimo vrijeme od danas, zaboravimo sve prije i opet vam prica tukne na Pale. Sta je problem u tome, vase legitimno pravo, al nemoj da se ljutite kad neko to kaze. Doduse, po formi meni licno ta prica tukne na nekadasnju V.Kladusu, ali sustina je ista...s istog brda puse vjetar. Moj licni dojam 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#40229 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nije jedini suncokret. Ko sw priblizi sehari tj budzetu, tako proklijaju budzetski suncokreti kao korov. Nikakve koristi od njihnemampojma0 wrote: Suncokret leclerc, mislio sam da smo ti i ja zavrsili pricu. Samo ti i onaj putokaz nemojte o kvalifikacijama ljudi, najmanje imate prava.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#40230 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Koji clan nase stranke je rat proveo na palama?nemampojma0 wrote:Hahahah..ti to kao isljednik postavljas pitanja,a? Sjasi!
-
asker
#40231 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Zeljku bih smio kljuceve od kuce ostaviti
, a s njim u predsjednistvu se lakse spava
Ovi sto se pojavise preko noci pa isto tako nestadose vise srece drugi put
- paleoconservative
#40232 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ljudi te fino pitaju: ko je ratovao na Palama?nemampojma0 wrote:Sta si se Banksy upalio k'o supalj zub? Evo brojimo vrijeme od danas, zaboravimo sve prije i opet vam prica tukne na Pale. Sta je problem u tome, vase legitimno pravo, al nemoj da se ljutite kad neko to kaze. Doduse, po formi meni licno ta prica tukne na nekadasnju V.Kladusu, ali sustina je ista...s istog brda puse vjetar. Moj licni dojam
Populizam 101
- KatarinaKosaca
#40233 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
E, to je to. Oni to ne mogu shvatiti. Da se sutra zapuca sa Vraca bil Forto rekao "Ovo nije moj rat", gdje bi bila "smetljarka" iz Zenice, a za Falatara se ionako ne zna gdje jeasker wrote:Zeljku bih smio kljuceve od kuce ostaviti![]()
![]()
![]()
- nemampojma0
#40234 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Za oba postaKatarinaKosaca wrote:E, to je to. Oni to ne mogu shvatiti. Da se sutra zapuca sa Vraca bil Forto rekao "Ovo nije moj rat", gdje bi bila "smetljarka" iz Zenice, a za Falatara se ionako ne zna gdje jeasker wrote:Zeljku bih smio kljuceve od kuce ostaviti![]()
![]()
![]()
Ovi sto se pojavise preko noci pa isto tako nestadose vise srece drugi put. Tako da mala nepoznata clanica na Rusiju udari, nije trebalo. Jos manje treba toliko je braniti. Samo pokopavaju NS dublje i vise.
-
izvrsni direktor
#40235 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Svaka cast, jos uvijek ste u ratnim godinama. Na osnovu tpga vas VASI idalje pljackaju a vi za njih glasate jer su vasi.
Da vas podsjetim, od rata je proslo 25 godina. Cetvrtina stoljeca!
- KatarinaKosaca
#40236 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Lupetas.. pogledaj na temi koga glasam vec 4 izborna ciklusa. To ne znaci da cu im u stavu mirno aplaudirati.. A te pacifisticne ideje, bijele ruze pa u Kalinovik. Sigurna sam da ces biti objerucke docekanizvrsni direktor wrote:Svaka cast, jos uvijek ste u ratnim godinama. Na osnovu tpga vas VASI idalje pljackaju a vi za njih glasate jer su vasi.
- KatarinaKosaca
#40237 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jednostavno, nije trebala jedna nebitna clanica NS na Komsica udarati. Jer, udarila je, tako, na svoje birace. Osnove marketinga, koje FGR ne zna
-
furlan
#40238 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nebitna clanica je trebala samo drugi obraz okrenuti pa nek Komso udara. 
- KatarinaKosaca
#40239 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sta je slagao? Jel igrao Falatar za Covica? Jeste. Cak je i sam to priznao. Vi fakat potcjenjujete gradjane.furlan wrote:Nebitna clanica je trebala samo drugi obraz okrenuti pa nek Komso udara.
- KatarinaKosaca
#40240 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Zasto lazes? Pitam JASNO.. Sta donosi smjena? Sta ce uciniti novi? Gdje je sustina promjene? Nije valjda samo u promjeni jednog covjeka? Imas rwzon djeteta u obdanistu. Nisi za smjenuizvrsni direktor wrote:Znaci, policija je na strani nasilnika, ne stiti zene, dileri imaju svoje ljude u policiji, primitivizam i neprofesionalnost....ali se ne slazes da je smhena komesara neophodna, to je po tebi politicka odluka, skidanje glava, sjasi kurta...KatarinaKosaca wrote:Na stranu sad Falatar. Na stranu i gdje je Forto bio 92 i laz za pausal. Ono sto je najbitnije je da ne vidim i ne cujem sta ce se raditi u vlasti na Kantonu. Sem slavlja ovdje oko pada glava, Kurtu za Murtu, potez oko pausala je demagoski i ne tice se stvarnih problema ove zemlje. Gradjana Kantona. Smijenice se policijski komesar i stavit' svoj co''ek. Ok. Hoce li to umanjiti korupciju u policiji? Neetiku? Na drugoj temi spomenuh.. Nema sitnog dilera, a kamoli krupnog koji nema svoje ljude u policiji. Kad se sta prijavi, jave mu. Gradjanin nahebe. Policija ne stiti zene, na strani je nasilnika. Iz muske solidarnosti, primitivizma i neprofesionalnosti. Slucajno se dotaknuh policije. Svaki je segment takav. Koji je plan i program? Nema. Ne vidim. Ne cujem. I bojim se da ce vec vrlo skoro vadiona biti "Kanton nema ovlastenja, ne mozemo". Kanton ima velika ovlastenja. I moze se puno. Bojim se sa Lejla&co na ministarskim mjestima, tesko. Jedino dobro je sto je SDA kaznjena. Gradjanima ne vidim skoru promijenu. Kurta&Murta
SdOoooooo
- It_is_a_Leclerc
#40241 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Je li se sjetio onaj ko je iz NS u ratu bio na Palama?
Ili sad Katarina pušta dimnu zavjesu u vidu laži i budalaština kako su Selim Bešlagić i prof. Vildana Alibabić - ustaše?
Ili sad Katarina pušta dimnu zavjesu u vidu laži i budalaština kako su Selim Bešlagić i prof. Vildana Alibabić - ustaše?
-
izvrsni direktor
#40242 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Gdje i kad je priznao? Na kojem portalu da trazim tu njegovu izjavu, saff, slobodna bosna, faktor?KatarinaKosaca wrote:Sta je slagao? Jel igrao Falatar za Covica? Jeste. Cak je i sam to priznao. Vi fakat potcjenjujete gradjane.furlan wrote:Nebitna clanica je trebala samo drugi obraz okrenuti pa nek Komso udara.
- Kikibombona
#40243 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nadrealno, majke mi. Ne zna covjek da li je za plac ili smijeh.izvrsni direktor wrote:Svaka cast, jos uvijek ste u ratnim godinama. Na osnovu tpga vas VASI idalje pljackaju a vi za njih glasate jer su vasi.
- ultima_palabra
#40244 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
U Sifrarniku, zadnje izdanje.izvrsni direktor wrote:Gdje i kad je priznao? Na kojem portalu da trazim tu njegovu izjavu, saff, slobodna bosna, faktor?KatarinaKosaca wrote:Sta je slagao? Jel igrao Falatar za Covica? Jeste. Cak je i sam to priznao. Vi fakat potcjenjujete gradjane.furlan wrote:Nebitna clanica je trebala samo drugi obraz okrenuti pa nek Komso udara.
-
kiligonzales
#40245 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa ko je tom ostatku od 50 hiljada kriv sto nisu usli u politiku? Ko je kriv meni sto ne zelim u politiku? Tebi ? Bilo kome ko nece da bude tamo i kroz nju se ostvari.It_is_a_Leclerc wrote:Željko Komšić je bio u ARBiH?kiligonzales wrote:
To što se svi oni međusobno prozivaju to je njihova bruka. U politici u kojoj je odsustvo etike standard, nema potrebe da pricamo o njihovome pripucavanju.
O kojim incijativama i kojim zakonima pričamo, pa imamo poražavajući prosjek usvojenih zakona na mnogim nivoima vlasti? Kakav je to rad?
Da je realnost takva da naši političari žive od svoga nerada, to svi znamo i vidimo u našem stanju.
Nek je zaradio pola miliona, halal mu bilo, kad dugovječnije foteljaše po kojekakvim parlamentima trpimo 20 plus godina i nikom ništa. Sutra će im djeca sjediti u istim foteljama, a mi ćemo svi ostali kmečati što nam je život takav kakav jeste.
So fucking what?
Pa bilo je preko 50.000 ljudi u ovoj državi, pa ih je većina zasukala rukave, otišla raditi, a dio i danas skuplja ostatke od života i pokušava nešto napraviti od toga. Po čemu je to Željko poseban i zašto njemu pripada pravo da ne radi ništa, a zarađuje pare.
Lik je klasična ubleha, lažov, neradnik koji živi od prodaje prazne priče od "odbrani države" od Srba, Hrvata i malih kućnih duhova.
Skupljam i sam ostatke zivota i borim se da mi bude bolje.Citav zivot u privatluku. Eto prije mjesec sam dao otkaz, pa šta sad. Sjedim kuci. Trebam li Željka kriviti što se on ostvario kroz politiku, a ja nisam? Ne trebam. Nije jedini.
Svi su uhljebi, neki čak i gori nego on, zašto bi njega izuzimao iz opčeg stanja kad evo dva mjeseca nisu mrdnuli ni u jednom parlamentu, a uzeli su platu, objasni mi na šta?
On je ublehaš što je presjedio u parlamentu FBiH, bez ijedne incijative, a drugi jesu jer su povukli neku incijativu, a upali su preko kompenzacijskih listi ili jedva da su sabrali glasova 5 hiljada.
Meni je svakako draži od Čovića i od mnogih koji su se po parlamentima srasli sa stolicama. Barem mu je ta ublehaška priča bolja od ublehaša i pljačkaša iz Hercegovine, vječitog zaštitnika hrvatskog naroda i legitimnog.
-
kiligonzales
#40246 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
izvrsni direktor wrote:Ovo ti je opis prosjecnog sdO glasaca. Nek me krade, moj je. Nek nista neradi, moj je. Samo nek nije anam njihov iz njihove stranke, nema veze sto je posten i vrijedan i pametan.kiligonzales wrote: O kojim incijativama i kojim zakonima pričamo, pa imamo poražavajući prosjek usvojenih zakona na mnogim nivoima vlasti? Kakav je to rad?
Nek je zaradio pola miliona, halal mu bilo.
Pišeš gluposti. Na webu postoji stranica cin.ba, pogledaj koliko je ko od politike i kako zaradio, pa onda mi spočitavaj što sam napisao pomenuto.
https://www.cin.ba/nekretnine-vrijedne- ... na-maraka/
http://imovinapoliticara.cin.ba/
Ako u našoj politici postoje pojedinci koji kontinuirano od 1990. uživaju beneficije politike na legalan i ilegalan način, a mi se fatamo Komšića kao da nam je najgori u našoj politici onda nemamo mi šta pričati o tome jer očito ne vidimo ko nam je manje, a ko veće zlo.
I znali iko koliko je zadnje 4 godine bio procenat usvojenih zakona u BiH?
Last edited by kiligonzales on 16/02/2019 21:05, edited 1 time in total.
- Banksy
#40247 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Znači, sad se crtaju mete i na forumašima. Neće moći. Post ti je prijavljen.nemampojma0 wrote:
Sta si se Banksy upalio,
opet vam prica tukne na Pale.
vase pravo, ta prica tukne na nekadasnju V.Kladusu, ali sustina je ista...
s istog brda puse vjetar.
-
kiligonzales
#40248 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma svi ti koji puštaju te dimne zavjese su realno na konopcu stranaca.It_is_a_Leclerc wrote:Je li se sjetio onaj ko je iz NS u ratu bio na Palama?
Selim je stari patriota. Provjereni.
Vildana kultura žena.
-
Nero Histrion
#40249 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Dok se na ovoj temi forumasi prepiru, Fahro izlevati sve redom, dakle covjek je vrh vrhova, ne znam samo kako Pedja i kompanija nasjede na njegovu pricu. Rece Niksicu i Komsicu bit ce konstruktivna opozicija ha ovi koaliraju s SDA. Niksic i Komsic odustali, Fahro koalira
Ne znam sta ce sad, hoce li odustat Fahro i od sebe, posto je bio tako principijelan da ce ko god koalira iz BH bloka on izaci iz gdje god da je. Ostaje i u KS da spasava, a selam uzvratio Baketu, los izborni rezultat sbb-a, poslije izbora najbolje se pozicionirali, kako ovo objasniti. Ispade da je za Baketa radio sve vrijeme. Pedja, izlevatio vas je, preveslao, kako god, kako ste ovako nasjeli?! Konakovic, gdje je u svemu ovome?
Ovo je zemlja lazljivaca, Strava.
Ovo je zemlja lazljivaca, Strava.
- Better Man
#40250 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Svi poletili da osude članicu NS iz Zenice za njenu izjavu o Komšiću, ali niko ni rjelju da spomene, a kamo li osudi fašističke izjave Suljagića o Kojoviću i NS, a slično je i Komšić kod Senada govorio. Jadni su oni koji su glasali za Komšića ili Čovića. Jedan obični populista, koji fata ljude na patriotizam i to što je bio pripadnik ARBiH,a u stvari je obična ubleha i nesposoban lik za državnički posao. Čovjek koji za 8 godina u predsjedništvu i 4 u Parlamentarnoj skupštini BiH nije ništa uradio. Drugi je osvjedočeni fašista, ustaša i nortorni kriminalc, koji blage veze nema sa državničkim poslom. Jadna je država gdje su njih dvojica bili glavni kandidati i favoriti. To samo oslikava kavi su oni koji su glasali za njih. s takvim kandidatima i glasačima, koji ih podržavaju ova država nema nikakvu perspektivu. Isto se može reći i kandidate iz druga dva naroda.