Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
hizo ramidovic

#40226 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hizo ramidovic »

sampras1 wrote:
hizo ramidovic wrote:
sampras1 wrote: mesa selimovic je takodje bio muslimanke vjere a smatro se srbinom,pa osman djikic,mustafa mulalilic,i td.
zato sto su velikosrpski govnari, koji su drzali apsolutnu i vecinsku vlast, zakonom zabranili da se moze izjasniti kao bosnjak.
imao je mogucnost da izabere srbin (ili hrvat) islamske vjeroispovijesti ili opciju neopredjeljen.
ja kako znam mesa selimovic je javno napisao,,da potice iz muslimanske porodice u bosni,da je po nacionalnoj pripadnosti srbin,,,
hajde, dijete drago, jos jednom sa razumijevanjem procitaj sta sam napisao, pa se onda javi i komentarisi.
It_is_a_Leclerc

#40227 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by It_is_a_Leclerc »

KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ! KMEEEE ! Pali Orlovi ! KMEEEEEEEEEEEE ! ! !

:zekzek: :zekzek: :sretan: :sretan:
muha_sa

#40228 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

sampras1 wrote:
hizo ramidovic wrote:
sampras1 wrote: mesa selimovic je takodje bio muslimanke vjere a smatro se srbinom,pa osman djikic,mustafa mulalilic,i td.
zato sto su velikosrpski govnari, koji su drzali apsolutnu i vecinsku vlast, zakonom zabranili da se moze izjasniti kao bosnjak.
imao je mogucnost da izabere srbin (ili hrvat) islamske vjeroispovijesti ili opciju neopredjeljen.
ja kako znam mesa selimovic je javno napisao,,da potice iz muslimanske porodice u bosni,da je po nacionalnoj pripadnosti srbin,,,
pojma ti nemaš :-) covjek ti fino pojasnio a ti opet :-)

šta ima još :? ponosiš li se genocidnom tvorevinom :?
sampras1

#40229 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sampras1 »

ponosim se republikom srpskom,nikad je vi ne mozete mrziti koliko je mi mozemo voljeti..
muha_sa

#40230 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muha_sa »

sampras1 wrote:ponosim se republikom srpskom,nikad je vi ne mozete mrziti koliko je mi mozemo voljeti..
a šta ceš :-) nije ti lako :(
chupacabra

#40231 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by chupacabra »

sampras1 wrote:ponosim se republikom srpskom,nikad je vi ne mozete mrziti koliko je mi mozemo voljeti..
"Samo zato sto sam ja paranoidan, to ne znaci da me oni ne proganjaju."
sampras1

#40232 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sampras1 »

muha_sa wrote:
mogu ti reci da vam i nije lako gledati je.i to na pola nekadasnje nase,
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#40233 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Ne može treba biti toliko ružna,koliko ja mogu biti pijan. :mrgreen:
Paranoid

#40234 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Paranoid »

prljavi Hare wrote:
Ne može treba biti toliko ružna,koliko ja mogu biti pijan. :mrgreen:
Image
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#40235 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by plain vanilla »

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik (SNSD) komentirao je za Avaz.ba pobjedu BiH nad Litvanijom i plasman našeg fudbalskog tima na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

"Čestitam državnoj reprezentaciji plasman na Mundijal, to je dobra stvar i veliki uspjeh", rekao je Dodik.
:zoka: :mrgreen:
čaika

#40236 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Daj vanilla ne podvaljuj ovdje, čuj Guardian da čestita takozvanoj BiH pobjedu nad nekom trećerazrednom ekipom i plasman na neko nebitno takmičenje? Prije bi Guardian zapjevao neku Tompsonovu u sred Manjače, nego čestitao tim luzerima.
Danguba

#40237 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

@plain vanilla podmece neke isjecke iz intervjua koje preCednik nikada nije autorizovao. :oops:
Co0l

#40238 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Co0l »

Nemate vi pojma!PreCednik Dodik je veliki patriota i uz Valentina Incka najveci navijac reprezentacije Bosne i Hercegovine!
Kad je preCednik cuo da oni odvratni Grci nude Litvancima po 50 hiljada eVra da sjebu nas put u Brazil,preCednik je brze-bolje dogovorio sa Litvancima i nadmasio grcku ponudu za cijelih 154 miliona maraka!
Sad sto taj preCednicki patriotski cin ove Soroseve prodane duse sa adresom u Budimpesti nazivaju kriminalom dokaz je koliko su samo spremni da nisko padnu ne bi li pokusali da oblate preCednicki patriotizam :oops:

Image
plain vanilla

#40239 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by plain vanilla »

casper_

#40240 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by casper_ »

pa vidis li sta pise? 1 aprila objavljeno.
alaj ima tupsona
Danguba

#40241 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

casper_ wrote:
alaj ima tupsona
:lol: :lol:

kao sto kolega ''ledeni'' rece, nikada mi ne bi vidjeli brazila da preCednik nije potegao svojih 154 miliona i ugurao litvancima.
plain vanilla

#40242 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by plain vanilla »

casper_ wrote:
alaj ima tupsona
naravno da vidim, pa pise satira :-)

koji si ti tupson kad mislis da si samo ti eto pametan
vee-jay

#40243 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vee-jay »

neka i treba da se ponosis :wink: ... samo ako u narednih 20-30 godina dodje do novog sukoba, znas koga ce tvoj ponos prvo slati kao zivi zid na prvu liniju :wink:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#40244 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

sampras1 wrote:
muha_sa wrote:
mogu ti reci da vam i nije lako gledati je.i to na pola nekadasnje nase,
aman, jesi naporan :D haj ćao :D
prljavi Hare

#40245 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Pa ljudi moji,je li iko gledao ovu skandaloznu i izdajničku emisiju na izdajničko-plaćeničkoj BNTV gdje je gost bio
Miki Maus,u narodu još poznat kao Mladen Bosić? :nevjerujem:
Ne mogu da vjerujem da se ovaj miš usudio GuaRdiana nazvati izdajnikom i kriminalcem?! :? :shock: :-? :roll: :twisted:
Emisija je bila dno dna,uz svesrdnu pomoć izdajničke voditeljice kakva i priliči izdajničkoj RTVBN.Poslije ovakve
emisije meni se čini da ovu RTVBN ne finansira Budimpešta,već direktno ovi islamisti iz Teherana,niko drugi.Nakon kvalifikacija o preCedniku koje je iznosio Bosić,normalan čovjek je svake sekunde očekivao da u studio upadnu šumski specijalci i pohapse zavjerenike,ali nažalost još jednom je pravna država zakazala. :oops:
Još kad Bosić reče da mu je neki dan u Briselu Guardian ponudio da zajednički izađu na opšte izbore? :?: :? :shock: :-)

Mali Bosić je lažov i spletkaroš kakvog šumska još nije vidjela......,i zato:
MIKI MAUS?ODJEBAUS! :mrgreen:

P.S.I odakle samo dolaze ove informacije da je preCednik čestitao plasman tzv reprezentaciji tzv BiH na neko tamo
majmunjanje i skakanje po Brazilu? :-)
čaika

#40246 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Znao sam ja odmah da se radi o nekoj teheranskoj ujdurmi. Nikad Guardian ne bi izjavio nešto tako sramno.

Znamo svi da je Čavić par dana ranije spremio telegrame sa čestitkama i poslije pobjede ih uputio na mnoge adrese u Teheranu, prvi Islamskoj zajednici BiH da joj se oduži jer je pozivala vjernike da glasaju za njega kao gradonačelnika Banje Luke. :sinbad:

Mladen Bosić već nekoliko sedmica među najbližim prijateljima hoda u crvenom fesiću, priča se širi po gradu i Šumskoj, prijatelji su zabrinuti za njegovo zdravlje. :sinbad:

Onaj lopov Krsmanović je prenos utakmice gledao u Ambasadi SAD, gdje mu je i radno mjesto, tamo dnevno preuzima zadatke koje treba ispuniti za nalogodavce. :sinbad:

Ali da neko ovdje priča da je Guardian prešao na stranu izdajnika i čestitao takozvanoj reprezentaciji BiH, to je priča za naivce.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#40247 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by KatarinaKosaca »

SNSD je zabranio svojim članovima da se pojavljuju na BN tv
Danguba

#40248 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

SNSD: Brutalna hajka na Dodika i stranku

Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) saopćio je danas da konferencije za štampu opozicionih partija, prenstveno Srpske demokratske stranke (SDS) i Partije demokratskog progresa (PDP), predstavljaju nastavak brutalne i neargumentovane hajke na predsjednika SNSD-a i Republike Srpske (RS) Milorada Dodika, te na SNSD u cjelini.

- Praksa je u opozicionim redovima, da se slika o stanju u RS-u stvara s pretpostvkom, da su građani RS zaboravili period njihove vladavine. Tako je SDS ponovo optužila SNSD za novonastalu situaciju u Fabrici glinice "Birač" - navodi SNSD u današnjem saopćenju.

Radi podsjećanja, kako dodaju, iznose par detalja "koji pobijaju ove navode, jer smatraju da ove gnusne neistine ne zavređuju dublju analizu“.

- Fabrika glinice "Birač" ušla je u pregovore s litvanskim kupcem u vrijeme vlade Mladena Ivanića - navodi SNSD i dodaje da je ova fabrika privatizovana u vrijeme vlade Dragana Mikerevića.

- Ono što je jako važno, u ratnom i poratnom periodu, kada je vlast na svim nivoima uglavnom vršila SDS-a, ovaj gigant je bačen na koljena, jer ga je cijela SDS-a struktura uništavala kako i kad joj se prohtjelo - stoji u saopćenju.

U vrijeme dok je SDS vršila vlast, vršena je, dodaju, privatizacija preduzeća u RS-u, "čije je posljedice na svojoj koži osjetilo na desetine hiljada radnika koji su ostali bez posla, te gradovi i općine čija je privreda uništena za račun nekoliko ljudi".

- Većina preduzeća je otišla u stečaj i sada nikome nisu interesntna, jer su uništena do potpune nefunkcionalnosti. Od posljedica privatizacije preduzeća u RS-u, koju su provodili SDS i PDP, RS i njeni građani se do danas nisu oporavili. Također, RS se još nije oporavila, od svih posljedica vršenja vlasti od SDS-a i PDP-a, i pustoši koje su za sobom ostavili - ističu iz SNSD-a.

Zbog svega navedenog, dodaju, SDS i PDP "nemaju pravo nikome držati moralne lekcije, niti SNSD-u niti bilo kome“.

Također, primjećuju da se "određeni broj medija u RS-u, stavio u funkciju portparola opozicije u RS-u, što predstavlja kršenja osnovnih postulata novinarske profesije i etike“. :lol: :lol:

- SNSD podržava sve napore koje je Vlada RS učinila i čini, kako bi radnici zaposleni u bivšem "Biraču", ostali na svojim radnim mjestima, kao i svi oni čija egzistencija i egzistencija njihovih porodica zavisi od normalnog rada ove fabrike – navode iz te stranke.

(FENA)

Image
mO k3

#40249 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

prljavi Hare wrote:Pa ljudi moji,je li iko gledao ovu skandaloznu i izdajničku emisiju na izdajničko-plaćeničkoj BNTV gdje je gost bio
Miki Maus,u narodu još poznat kao Mladen Bosić? :nevjerujem:
Ne mogu da vjerujem da se ovaj miš usudio GuaRdiana nazvati izdajnikom i kriminalcem?! :? :shock: :-? :roll: :twisted:
Emisija je bila dno dna,uz svesrdnu pomoć izdajničke voditeljice kakva i priliči izdajničkoj RTVBN.Poslije ovakve
emisije meni se čini da ovu RTVBN ne finansira Budimpešta,već direktno ovi islamisti iz Teherana,niko drugi.Nakon kvalifikacija o preCedniku koje je iznosio Bosić,normalan čovjek je svake sekunde očekivao da u studio upadnu šumski specijalci i pohapse zavjerenike,ali nažalost još jednom je pravna država zakazala. :oops:
Još kad Bosić reče da mu je neki dan u Briselu Guardian ponudio da zajednički izađu na opšte izbore? :?: :? :shock: :-)

Mali Bosić je lažov i spletkaroš kakvog šumska još nije vidjela......,i zato:
MIKI MAUS?ODJEBAUS! :mrgreen:

P.S.I odakle samo dolaze ove informacije da je preCednik čestitao plasman tzv reprezentaciji tzv BiH na neko tamo
majmunjanje i skakanje po Brazilu? :-)
Jel to ona tivi ,sto neće da pusta na svome drugome kanalu bn music 'itove od predcednika ??? Zato i neće predcednik svih predcednika sa njima da saradzuje ??.
prljavi Hare

#40250 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

KatarinaKosaca wrote:SNSD je zabranio svojim članovima da se pojavljuju na BN tv
Pa šta je drugo trebao da uradi? :-) :mrgreen:
Glavni i odgovorni urednik te tzv "TV" je američka ambasada u Teheranu. :oops:
Locked