Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kad te onaj francuski pušač iz zadnje linije vadi protiv strašne Celte, pored napadaca cija je vrijednost preko 250 miliona.
E moj brate....i hoce neku titlu samo na šta, na koju foru.
Alves i Rafinha prekucali veceras ....yebote šta se dozvoljava i u jednoj Barci
Ima li Barcelona pravo da pobjedi i odigra lose?
Izgleda da je to rezervisano za druge i jos se zove kvalitet.
Doci ce i Madrid u Vigo, polako. Ovo večeras je jako jako vazno.U srijedu Almeria. Busquets i Mascherano cisti od kartona.
Kad te onaj francuski pušač iz zadnje linije vadi protiv strašne Celte, pored napadaca cija je vrijednost preko 250 miliona.
E moj brate....i hoce neku titlu samo na šta, na koju foru.
Alves i Rafinha prekucali veceras ....yebote šta se dozvoljava i u jednoj Barci
Ima li Barcelona pravo da pobjedi i odigra lose?
Izgleda da je to rezervisano za druge i jos se zove kvalitet.
Doci ce i Madrid u Vigo, polako. Ovo večeras je jako jako vazno.U srijedu Almeria. Busquets i Mascherano cisti od kartona.
Protiv ekipe poput Celte nema to pravo....bolje izgubiti nesretno a odigrati dobro, nego ovakve pobjede (sa groznom igrom) nad 10 puta jeftinijim timom....sad se ne mogu opravdavati na neki umor....presraman prisup, a i taktika strucnjaka....ja ne znam šta on vidi u onakvoj veznoj liniji Rafinha i Iniesta su izgledali kao pijani ili mamurni u najboljem slucaju
@Vertig0, nije ovo nikakvo uzimanje titule, vec samo vracanje duga Celti koja je pobjedila Barcu na Campu ove godine.
Meni su vala u ovakvoj situaciji kada ti madrid visi za ledjima 3 boda najvaznija na bilo kakav legalan nacin.
Ne zanima me jel na srecu ili vracanje duga celti.
Razumijem ogorcenje na danasnju utakmicu, i ja sam isto, ali sutra kad se sve slegne skotnas da su tri boda najvaznija.
3 BODA SU NAJVAZNIJA BARCELONA UVIJEK IMA PROBLEMA POSLE OVI REPREZENTATIVNI UTAKMICA NE MORA SE UVIJEK DAVATI 5 KILI 6 KOMADA VAKE UTAKMICE ODLUCUJU PRVENSTVO
@LSD
Jebi ga drug, ova Celta je odradila Atletico, dobila u Barceloni i prosle godine skinula Madrida iz borbe ze ligu. Malo postovanja za njih.
Slažem se da je bilo lose. Rafinha ne koristi sanse koje mu se pruzaju. Nije meni sto ga Luis Enrique stavlja vec sto Rafinha ne iskoristi minute. I Luis zna da ce mu trebati Rakitic 4 puta u 10 dana. Neka i u srijedu pocne Rafinha, ima logike. Meni je jasno da od Alvesa i Adriana ne mogu vise ocekivati. Nervira me sto se ponasaju indolentno. Ne moze Alves uvaliti Brava kao u prvom poluvremenu, ili da napravi glup faul u zadnjoj sekundi i moras drhtati radi faula i nakom toga korner. I sve dolazi nakon sto adrianu lopta prolazi ispod noge... Kakav nedostatak koncentracije. Ney je prica za sebe, mart je bio grozan a April je ñoceo slicno.
Ali nakon ovoga pogledaj i drugu stranu medalje.
Barcelona ove sezone fizicki polomi protivnika. Vidio sam tabelu po kojoj bi barca bila treca ako bi se racunali bodovi iz prvog poluvremena. To je veliki kvalitet. Dalje, Barcelona ima ove sezone plan A ali i B i C. Ako ne moze po startnom sistemu tu je Xavi, ako i to ne moze, onda prekid. Znam ja da se tebi to ne sviđa. Citam tvoje postove i znam da si pristalica posjeda. I ja sam, ali ne zelim ovu ekipu da poredim sa onim što smo gledali do prije par godina. Ova ekipa ima svoju priču i druge kvalitete koji su razliciti. Neka izguraju dok budu imali snage. Vidi se da su sada gazde Pique, Busquets i Messi. Ovo je njihova Barcelona. Sad neka budu ekipa, april je gadan mjesec. 8 utakmica, a ne mozes osvojiti nista... samo izgubiti dvije titule. Sad je kasno za bilo kakve taktike, sisteme i sl. Sad je samo utakmica za utakmicom. Kritikovacu na kraju sezone
ovakve utakmice su minsko polje. pogotovo poslije pauze. moglo je otici na bilo koju stranu. meni je utakmica bila dobra. nije da cu je opet gledati, ali onu xavijevu zvrcku sigurno hocu. kako posla covjeka po cevape. ako ni zbog cega, zbog toga je vrijedilo gledati.
Skenderbeže brate,
Sad se lomi sezona....ovaj mjesec april...pogledaj malo raspored narednih 5 utakmica, zakljucujuci sa gradskim derbijem protiv Espanyola.
Sad moraju pokazati karakter ili ce ih na kraju sezone mediji ponižavati,nazivati dinosaurusima, izmurlom vrstom i starim otpadom (eventualno osvajanje Kupa ih nece moci izvaditi ako useru ligu i ove godine)...lani su dobili meč loptu na svom terenu u zadnjem kolu, ispali veliku luzeri na kraju bez osvojenog trofeja, ali se nekako prešlo preko toga - ali ovaj put nece sigurno.... a i Lucho mora pokazati znanje u ovom mjesecu, inace je bivši na ljeto
LSD wrote:Skenderbeže brate,
Sad se lomi sezona....ovaj mjesec april...pogledaj malo raspored narednih 5 utakmica, zakljucujuci sa gradskim derbijem protiv Espanyola.
Sad moraju pokazati karakter ili ce ih na kraju sezone mediji ponižavati,nazivati dinosaurusima, izmurlom vrstom i starim otpadom (eventualno osvajanje Kupa ih nece moci izvaditi ako useru ligu i ove godine)...lani su dobili meč loptu na svom terenu u zadnjem kolu, ispali veliku luzeri na kraju bez osvojenog trofeja, ali se nekako prešlo preko toga - ali ovaj put nece sigurno.... a i Lucho mora pokazati znanje u ovom mjesecu, inace je bivši na ljeto
Sve je tako.
Zbog svega toga sto ce se desiti u Aprilu ja sam umjereni optimista. Zasto? Zato sto nema ekipe u Spaniji koja moze istrpiti ovu Barsu 90 minuta u mjesecu aprilu. Zbog toga mi vise ide na zivce indolencija nego los potez.
Mene je vise bilo strah Celte nego Seville. Jebi ga Celta je tipicna utakmica koja je bila pobjedjena prije nego sto je bila i oxigrana. Sevilla igra Europa ligu gdje je premija ogromna ove godine. Espanyol je svoje odradio. Polako, samo naprijed.
tvrda selta.al pisi tri boda..
ko bi reko na pocetku sezone,izgledalo je katastrofa sa rotacijama,sad izgleda dolazi na naplatu.
cc i uvijek je bolje pobijedit negoli izgubit,poraz je poraz,nema casnog necasnog ...
@LSD
nisi upravu...
Barca od prosle godine bi ovu utakmicu igrala nerijeseno ili cak izgubila,u tome je razlika
kad bi me ljudi pitali koju Barcu bi volio, odogovor je ovu
HB_BHF wrote:Neka Inieste. Vratit će on staru formu onda kad je najpotrebnije, pa ćeš se onda kajati zbog svojih riječi skenderbeže
Ne, nisam mislio zbog forme Inieste, vec na City i propalu sezonu. Oni to obicno na ljeto regulisu sa dva tri opaka transfera. Iniesta nigdje ne ide. Ustvari ici ce kada on bude htio. Meni ne smeta. Vidim i ja o cemu se radi... I njemu je dokurcilo. Kad je juce nabio onu loptu u stilu treceligaskog škotskog stopeta kao da je htio reci evo, jebo vas vas fudbal... Meni je inieste zao.
5 0 5 wrote:Luis Enrique: "Xavi will be important this month? Xavi is important in any month of the year. It'd be great news if he stayed, he decides."