Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Gandalf

#40226 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Josh samo 30 utakmica. Pojedini navijaci zaboravljaju za koga navijaju. Ja navijam za LFC, ne za Salaha, Hendersona, Alisona, vec za klub. Kada vidim da igrac ili vise njih vise stete prave na terenu nego koristi pocinjem osjecati animozitet prema tom igracu. Taj animozitet se intenzivira kada vidim da igrac iz utakmice u utakmicu pravi iste greske, od gotovih utakmica pravi trilere i svejedno je na terenu 90 minuta, sto je opet i do tvrdoglavosti trenera.

Postoje i drugi igraci na klupi, koji mogu zabiti gol i koji nisu nedodirljive svete krave. Trenutno Salah je u uzasnoj formi, sebican kada ne treba, dodaje kada ne treba, olako gubi duele i tako svaku utakmicu, po 90 minuta. Na kraju Mane popizdi i hoce se pomarisat. Cini se da za sada samo ozljeda mozhe udaljiti Salaha od 90 - minutnih zajeba po utakmici, Klopp ga nece sigurno preseliti na klupu, uprkos ochajnim Salahovim nastupima.

Igrac ma ko on bio i koliko dobar bio ne smije postati vazhniji od kluba, Salah je cini mi se postao vazhniji od kluba.
°u°

#40227 Re: Liverpool FC

Post by °u° »

King_Kenny wrote:
34

Rekordno ostvarenje u Premier ligi odnosi se na broj utakmica koje je Liverpool u svoju korist riješio nakon 90. minute. Toliko puta postigli su pobjednički pogodak u sudačkoj nadoknadi vremena.
:thumbup: razmaženi jesmo - hoćemo da Liverpool svaku tekmu odigra besprijekorno. 8/8 - bolje ne može.
Samo nije za one slabijeg srca, visokog pritiska isl. :D
BHF_Manijak

#40228 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Pogledao sam sinoc snimak, neznajuci rezultat, eto gust mi bio, pa k'o hajvan skacem i nerviram se u 2 sata otac me jeb'o...

Znalo se da ce primiti gol. Nepotrebna nonsalancija nakon 1:0, posebno zadnjih 20 minuta. Toliko kurcobolje kod onog trojca naprijed da je to za nepovjerovati. Govorim o najobicnijim mogucim pasovima, nikakvoj realizaciji sansi i slicno, vec obicni pas od 10 metara, koji s toliko nonsalancije i kurcobolje odigraju da bih im odmah samar opalio.

Onakva igra je neoprostiva dok je protivnik nedokusuren. Kloppove izmjene su takodjer najblaze receno iritantne. Vezni red umro doslovno nakon 60 minuta, izmjene ni na vidiku.
I kad ih napravi to je toliko matrično da je Bogu plakati. Kad ne ide znas da ce Origija uvesti, eventualno Milnera kad cuva rezultat. Wow, genijalno.
Kad se govorilo na ljeto da treba svjezine, jok, upr'o frajer k'o sivonja da je kadar OK.
Rekoh da su Origija oni golovi pred kraj vratili iz mrtvih, a realno covjek nije kapacitet da ti mijenja tok utakmice, uz svo duzno postovanje prema onih 4-5 golova koje je prosle sezone dao. Nije igrac koji ce ti mijenjati tok utakmica.

Evo sad imas situaciju gdje jednostavno moras klupirati Salaha, ono je negledljivo, bezobrazno, drsko, bahato, mode "trkacke kokosi", nazovite kako hocete, ali vapi za klupom. I, koga uvesti? Origija?
Kad se govorilo da treba prava kvalitetna zamjena za krilne napadace, isla je prica da ne treba.
Salah je uzasan vec 4-5 utakmica, bez obzira na neke golove. Kad se zabije k'o glupan u protivnickog igraca u nedostatku ideje kako da prodje, dodje mi da suzu pustim.

Pocetni vezni red jucer isto antitalentovan za igru naprijed. Milner i njegove fule, Gini sa sporoscu i nedostatku kreacije, mirisalo je na tegobnu utakmicu.
Neko ce reci da su to idealni igraci za ove taktike gegenpressinga, ma dzaba sve, meni ovakvi nekreativni i kad su s loptom k'o da vruc krompir drze (predvodi tu Gini) su toliko iritantni, da te Bog mili sacuva. Dzaba trka kad si s loptom na per si.
Neki Wijnalduma vide kao jednog od boljih veznjaka lige, meni uvijek prosjecan lik. Eto milionta jos sansa za Keitu, pa hajde ili da nas razuvjeri i potvrdi da je pojacanje ili da ga nabijemo nogom.

Placem za nekim ala Kante, ako vec treba neko s trkom biti, ili nekim ko ima trun vise kreacije od postojecih.

Nasrah, znam, ali sta cu ne mogu drugacije. :mrgreen: Uzasno me iznervirala pobjeda na guzove i kurcevita igra naprijed, kad se protivnik mogao dokrajcit- :roll:
AmiĐa_Idriz

#40229 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Majke mi da ne znam rezultat a da sam kročio ovdje pomislio bi da su nas satrali jedno 3 razlike :mrgreen:

Prvi ja pa svi ostali sa izuzetkom Mustanga :mrgreen:
no_sekirli

#40230 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

Sve ok, svi smo detektirali iste boljke, ali prizeljkivati ozljedu jednog od nasih najbitnijih igraca nije nikako lijepo.
Pa sta ce nam neprijatelji sa ovog foruma reci :-)
King_Kenny

#40231 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

...i još zaostajemo 7 bodova za vodećom ekipom... :D
AmiĐa_Idriz

#40232 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Salah prolazi isto ono što i Mane krajem 2017-te, polako.
BHF_Manijak

#40233 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

AmiĐa_Idriz wrote:Majke mi da ne znam rezultat a da sam kročio ovdje pomislio bi da su nas satrali jedno 3 razlike :mrgreen:

Prvi ja pa svi ostali sa izuzetkom Mustanga :mrgreen:
Mustang je svakako n epopravljivi optimista, on nije dio ovog kuk klana. :lol: :mrgreen:

A nemojte jest govna, igra je nakon 1:0, uz neke odredjene momente kad je OK bilo ali minimalno je to, bila odron kao i protiv Chelsea, Sheffielda itd... Samo cekad kad ces primiti gol. Nekad te kazne nekad ne, ali zasto rizikovati?

I o veznjaku(cima) ja trubim evo sezonu i po, ne jebite me bezveze. :mrgreen:
AmiĐa_Idriz

#40234 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Popraviće se i to. Jes da je bilo provlačenja, ali inače bi ovakve utakmice završavale maksimalno X-om, sad su se uzimala sva 3 boda. I opet na sve to su se stvarale šanse ali je realizacija bila odron, nekad mi se čini da namjerno petljaju u napadu. Tako da, ide pauza, nekako tradicionalno otkako je Klopp u klubu nakon pauza dobro igramo, "gore" od ovog ne može ja mislim tako da, up the Reds :D
zomri

#40235 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

Draga braco, prije nego bilo sta komentarisete o danasnjim dogadjajima molim prvo pogledajte kakav nam raspored slijedi nakon pauze. Hvala.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#40236 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

Ne moze bolji raspored. Gostovanje mrtvom Unitedu i docekujemo raspale Spurse. A u 12 kolu docekujemo Shitty
Gandalf

#40237 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Dvije najtezhe utakmice smo vec apsolvirali u ovoj sedmici
Edin H.

#40238 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

AmiĐa_Idriz

#40239 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

zomri wrote:Draga braco, prije nego bilo sta komentarisete o danasnjim dogadjajima molim prvo pogledajte kakav nam raspored slijedi nakon pauze. Hvala.
Slažem se.

Mada, ovaj rezultat danas može biti iskorišten kao dodatni moral boost. Odmoriti se, i na Trafford. Red je više i tamo pobjediti.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#40240 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

Ma razbit cemo ih vala. 1-5 otprilike prognoziram.
Mustang1

#40241 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Osam kola osam bodEva, malo li je :D Sta li ce biti nakon 30 kola :oops:
zomri

#40242 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

AmiĐa_Idriz wrote:
zomri wrote:Draga braco, prije nego bilo sta komentarisete o danasnjim dogadjajima molim prvo pogledajte kakav nam raspored slijedi nakon pauze. Hvala.
Slažem se.

Mada, ovaj rezultat danas može biti iskorišten kao dodatni moral boost. Odmoriti se, i na Trafford. Red je više i tamo pobjediti.
Može...a i ne mora :skoljka:
AmiĐa_Idriz

#40243 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Samo imam osjećaj da ćemo jebat mater pošteno ovom Cityu u novembru na Anfieldu :roll:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#40244 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

AmiĐa_Idriz wrote:Samo imam osjećaj da ćemo jebat mater pošteno ovom Cityu u novembru na Anfieldu :roll:
Sve zavisi kakvi cemo biti prije toga. Ali moglo bi se tada otici na + 14 i uzeti titula
King_Kenny

#40245 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

i pored povrede Alissona, i pored konfuznih reakcija tokom brojnih tekmi, idalje Liverpool ima najbolju odbranu u ligi. :lol:
AmiĐa_Idriz

#40246 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Rekoh ja sinoć, da mi je neko pričao da će izleti bez Alissona proći bez posljedica... :mrgreen:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#40247 Re: Liverpool FC

Post by Gerro »

King_Kenny wrote:i pored povrede Alissona, i pored konfuznih reakcija tokom brojnih tekmi, idalje Liverpool ima najbolju odbranu u ligi. :lol:
:lol: ja ba.

Sta ce tek biti kad se stabilizujemo a ovi u napadu prorade. Idemo mi na 105 poena ove sezone
King_Kenny

#40248 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

zašto ne sve? :skoljka:
no_sekirli

#40249 Re: Liverpool FC

Post by no_sekirli »

+8

I like :thumbup:
HarunKovac

#40250 Re: Liverpool FC

Post by HarunKovac »

AmiĐa_Idriz wrote:Samo imam osjećaj da ćemo jebat mater pošteno ovom Cityu u novembru na Anfieldu :roll:
Vakat je.
Promaha su u odbrani zesca
Post Reply