SDA-All about

kluz franjo

#40201 Re: SDA-All about

Post by kluz franjo »

Jedna samo za kolegu bunka :)
pici wrote:Image
Image
Banksy

#40202 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

bunk wrote:I ne treba niko da pripisuje zasluge,sve stranke kojima je Bosna i Hercegovina u srcu su zajedno izgurale NATO .
Da ,direktore,Sefik je osmislio ideju ujedinjenja ljevice :lol:
Nije Šefik, kod Šefika se išlo na konsultacije. Smislili su to stare (najstarije) taldžije što kradu zajedno već 25 godina, Bakir i Zlatko.

Samo što Zlatko nije baš najbolje obavio posao.
drug_profi

#40203 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Ti @bunk ko da si prespavao izvalu prof. Tanović?
Lijepo žena rekla, nismo se vako kod Dzaferovica u novembru dogovarali.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#40204 Re: SDA-All about

Post by izvrsni direktor »

Vrh esdea se sastaje da odluce s kime ce u koaliciju na federalnom i drzsvnom nivou?

Smije li se ko kladiti sa mnom? Ja smatram da ce sa hdz snsd i jos sa svakim ko bude htio
Banksy

#40205 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Vrh SDA stigao na sjednicu na kojoj odlučuje s kim će fomirati vlast
http://www.klix.ba/clanak/190510102

Raspoloženje na nivou, slike sve govore. Propala mu ljevica jučer, Fahro ga zavlači, a Gačani dišu za vratom.
kmirsad

#40206 Re: SDA-All about

Post by kmirsad »

Banksy wrote:Vrh SDA stigao na sjednicu na kojoj odlučuje s kim će fomirati vlast

Raspoloženje na nivou, slike sve govore. Propala mu ljevica jučer, Fahro ga zavlači, a Gačani dišu za vratom.
:lol: :lol: :lol: :lol:
stranacc

#40207 Re: SDA-All about

Post by stranacc »

Banksy wrote:Vrh SDA stigao na sjednicu na kojoj odlučuje s kim će fomirati vlast

tvoje pisanje je cista patetika.

Inace kad pises..
vjerujes li ti u sve sto napises?
Jos samo da iz konzervi pocnes iskakati...
kmirsad

#40208 Re: SDA-All about

Post by kmirsad »

kluz franjo wrote:Baš me interesuje shvataju li ovi "stratezi" iz SDA - kolosalnost zajeba.

Umjesto da su nastavili "rovariti" unutar SDP-a i NS do njihovih kongresa, dizati unutarstranačke tenzije, izmanipulisati jedan dio objektivno nezadovoljnog članstva dosadašnjim stranačkim radom rukovodstava, izazvati možda i kritičniju polarizaciju, ...
... oni na jedan minder okupe i poimenice poslože sve olupine "socijaldemokratije", od kojih svaki pojedinačno ima barem po jedno razbijanje tzv. "lijevih" stranaka u svojoj "budžetski bogatoj" političkoj karijeri.
... Na minder okupe i poimenice "pomire" kompletnu višegodišnju međusobnu pljuvačinu i onako međusobno popljuvane ih predstave kao "budućnost patriotske socijaldemokratije".

Da sam kakav čelnik opozicije, poželio bih da Bakir Izetbegović doživotno ostane "glava" SDA, a Sebija da ga "okreće, usmjerava i ispravlja kičmu".
Rovare, rovare... iznutra...
mishic

#40209 Re: SDA-All about

Post by mishic »

Kao što mi se fudbal smučio zbog navijaća i navijačkih skupina koje su čopori sakupljaća svih najmračnijih i najdevijantnijih oblika ponašanja tako me ovi "politički" ili stranački navijaći i protivnici nerviraju do te mjere da i najomraženije politićke opcije počinjem respektirati samo radi te neobjektivne, isključive i lične vizure pojedinaca koji svoje animozitete, frustracije, emocije i ogromno neznanje prosipaju po forumima.

Davno sam čuo da nekada politički protivnici mogu napraviti bolju reklamu od samih pristalica pogotovu ovdje na Balkanu gdje se više glasa "protiv" nego "za". I konačno mi postaje drago što ovi SDA pljuvaći koji pomiješaše i SDA i NACIJU, I IZ, I POVIJEST BOSNE I BOŠNJAKA, i još stotine stvari koje nemaju nikakve veze sa SDA, o čemu god da se progovori nekako skoče na SDA, dođu kao neka uzdanica ili perjanica ove političke stranke.

Toliko je besmisleno ovo neracionalno pljuvanje po svemu i svačemu i svođenje svega o čem god da se progovori na SDA, da po toj istoj logici počinjem simpatisati kako SDA tako i sve ono što ovi arogantni, često veoma neupućeni i neobrazovani pljuvaći poistovjećuju sa SDA.

Sada vidim da se taj i takav obrazac neobjektivnog i emotivnog proliva sve više koristi i za druge političke opcije. Čini mi se da ovaj izraz navijaći poput neke magije postaje odrednica da su to sakupljaći svih najmračnijih i najdevijantnijih oblika ponašanja.
JThomas

#40210 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

ili kraće rečeno, nisi za sda ali...
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#40211 Re: SDA-All about

Post by izvrsni direktor »

kluz franjo wrote:Baš me interesuje shvataju li ovi "stratezi" iz SDA - kolosalnost zajeba.

Umjesto da su nastavili "rovariti" unutar SDP-a i NS do njihovih kongresa, dizati unutarstranačke tenzije, izmanipulisati jedan dio objektivno nezadovoljnog članstva dosadašnjim stranačkim radom rukovodstava, izazvati možda i kritičniju polarizaciju, ...
... oni na jedan minder okupe i poimenice poslože sve olupine "socijaldemokratije", od kojih svaki pojedinačno ima barem po jedno razbijanje tzv. "lijevih" stranaka u svojoj "budžetski bogatoj" političkoj karijeri.
... Na minder okupe i poimenice "pomire" kompletnu višegodišnju međusobnu pljuvačinu i onako međusobno popljuvane ih predstave kao "budućnost patriotske socijaldemokratije".

Da sam kakav čelnik opozicije, poželio bih da Bakir Izetbegović doživotno ostane "glava" SDA, a Sebija da ga "okreće, usmjerava i ispravlja kičmu".
Ne bi ja bio toliko siguran da ne rovare
stranacc

#40212 Re: SDA-All about

Post by stranacc »

JThomas wrote:ili kraće rečeno, nisi za sda ali...
A ako je za SDA ..onda je to smak svijeta ?

dozovite se

Ima ta ekipa kojoj je SDA kriva i kada kisa pada.

sustina problema je da su poslije 45 na vlast dosli komunisti...muslimanima to nije valjalo 50 godina

poslije 95 na vlast su dosli `muslimani` i to bivsim komunistima kurcu ne valja.

Sto prije skontate da ce tako biti slijedecih 100 godina bit ce vam zivot laksi.

Nekad je CK muzao drzavu ...sada to radi SDA...

okrenulo se kolo srece...

deal with it..
JThomas

#40213 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

nije smak svijeta, demokratsko je pravo. ali ne kažem ja da je smak svijeta, nego činjenica da svi koji agituju za nju prvo napišu šesnaest ograda, pa onda tek šta su mislili. i obavezno na kraju podvuku da nikad nisu glasali za sda niti bi. samo im eto nije jasno zašto ovi neće sa njom.

i sama sda, i njeni agitatori na društvenim mrežama su pet puta više energije potrošili pozivajući na koaliciju drugih stranaka sa sda, nego na glasanje za samu sda :mrgreen: jer im je potpuno jasno da ovo drugo može proći kod šake nekupljenih i neuhljebljenih. oni ne kažu hajmo svi ZA sda, nego hajmo svi SA sda.
JThomas

#40214 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

a osim alijinog prvog safa mladih muslimana (gdje također ima diskutabilnih), kolo sreće se uopšte ne okreće nego samo mijenjaju dresovi. s koliko će godina u aparatu vlasti umrijeti šefik džaferović? 50? 60? 70 ako bude sretan?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#40215 Re: SDA-All about

Post by pici »

ZA KLIX.BA
|
Radončić o pozivu SDA: Vrijeme je da se etablira bošnjačka reprezentacija na državnom nivou
et niz vraca silaze, sta ste cekali do sad
stranacc

#40216 Re: SDA-All about

Post by stranacc »

Ma nikada bosnjo nece doci pameti .

Jebes narod u koga vlas formira 6 stranaka i jedan nezavisni u Sa, bogtepito koliko stranaka u gorazdu, 6 wannabe u tuzli..bihacu ..etc
Ljudi to NIJE normalno.

Mi kao narod smo politicki MUTAVI.

Rijesenje za bosnjake je u OKRUPNJAVANJU.
dvije ili tri stranke
Jedna lijevo , druga desno i treca eventualno u sredini..
Jedino u bosni moze KONJ sa 500 glasova drzi vladu na kurcu i moze je oboriti uvijek

Jos malo svako selo ima stranku.. :oops:
stranacc

#40217 Re: SDA-All about

Post by stranacc »

JThomas wrote:a osim alijinog prvog safa mladih muslimana (gdje također ima diskutabilnih), kolo sreće se uopšte ne okreće nego samo mijenjaju dresovi. s koliko će godina u aparatu vlasti umrijeti šefik džaferović? 50? 60? 70 ako bude sretan?

Ja i?

za ideale ginu budale.

nije furka u onima sto vladaju. Oni se lahko dogovore.

Furka ste vi ostrasceni komunisti , muslimani, liberali ,talibani , hajvani i ko sve ne ....
stranacc

#40218 Re: SDA-All about

Post by stranacc »

pici wrote:
ZA KLIX.BA
|
Radončić o pozivu SDA: Vrijeme je da se etablira bošnjačka reprezentacija na državnom nivou
Nadam se da ce ovo ubiti tvoju zelju da budes aktivan sero-forumash i da ohanes..
Jos dok ti se FadiLJ navali na kosti jos 4 godine....
Hajvan

#40219 Re: SDA-All about

Post by Hajvan »

stranacc wrote:Ma nikada bosnjo nece doci pameti .

Jebes narod u koga vlas formira 6 stranaka i jedan nezavisni u Sa, bogtepito koliko stranaka u gorazdu, 6 wannabe u tuzli..bihacu ..etc
Ljudi to NIJE normalno.

dvije ili tri stranke
Jedino u bosni moze KONJ sa 500 glasova drzi vladu na kurcu i moze je oboriti uvijek

napravi mi obecanu biciklisticku stazu da mogu sa SDA Ilidze doci do centra grada biciklom na psao.
uredi mi ulice, parkove i skverove moje, sprijeci trovanje sumporom uzrokovano lozenjem uglja tvojeg glasackog tijela, napravi taj auto-put od akciza koje si mi nematnuo , izgradi repektabilnu metroppolitan regiju u Sa-Ze bazenu. itd.. pa cu sve govorit shuchur allahu (iako nisam religiozan)

a demagoshku shuplju kako treba jebat narod zajebi

sto se tice nacionalnih zajebancija: sprijeci da na uvoznim prozvodima prvo stoji HR pa BiH (iako je B prije H); kablovskim operaterima nametni da ima opcija BOSANSKOG jezika, a ako nema - RAUS, obezbijedi da dijaspora moze uciti bosanski online, ( a ne ko sad da traze hr i SR verzije) itd… ili se nacionalni interes svodi na izdavanje ramazanske vaktije i illmihala..
pici

#40220 Re: SDA-All about

Post by pici »

stranacc wrote:
pici wrote:
ZA KLIX.BA
|
Nadam se da ce ovo ubiti tvoju zelju da budes aktivan sero-forumash i da ohanes..
Jos dok ti se FadiLJ navali na kosti jos 4 godine....

uhhhh kako bole 4 milijarde... :izet:
pici

#40221 Re: SDA-All about

Post by pici »

Hajvan wrote:

Ljudi to NIJE normalno.

dvije ili tri stranke

napravi mi obecanu biciklisticku stazu da mogu sa SDA Ilidze doci do centra grada biciklom na psao.
uredi mi ulice, parkove i skverove moje, sprijeci trovanje sumporom uzrokovano lozenjem uglja tvojeg glasackog tijela, napravi taj auto-put od akciza koje si mi nematnuo , izgradi repektabilnu metroppolitan regiju u Sa-Ze bazenu. itd.. pa cu sve govorit shuchur allahu (iako nisam religiozan)

sto se tice nacionalnih zajebancija: sprijeci da na uvoznim prozvodima prvo stoji HR pa BiH (iako je B prije H); kablovskim operaterima nametni da ima opcija BOSANSKOG jezika, a ako nema - RAUS, obezbijedi da dijaspora moze uciti bosanski online, ( a ne ko sad da traze hr i SR verzije) itd… ili se nacionalni interes svodi na izdavanje ramazanske vaktije i illmihala..
:thumbup: neznaju oni dalje dobacit od tekijske avlije
stranacc

#40222 Re: SDA-All about

Post by stranacc »

Hajvan wrote:

Ljudi to NIJE normalno.

dvije ili tri stranke

Kad budu BOSNJACI imali jedinstven stav sve ce se to dogoditi..
do tada uvijek ces imati nekoga ko je jeftiniji od onoga drugoga.
usput bosnjaci su 1/3 vlasti pa kad to podijelis na 6 onda tek vidis koji zajeb smo mi(vi) u bosni
JThomas

#40223 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

dvije ili tri, ali još bolje jedna. a koja zna se. to je ono glasaću ja i za njih kad oni budu na vlasti...
Hajvan

#40224 Re: SDA-All about

Post by Hajvan »

al u qurcu
prica za malu djecu

dok zivkovici, srbi muhamedanske veroispovesti krcme bosnu ko da im je babovina usput se enrmno bogateci

kao i svita oko njih..

demagogija, moj Franz
nemavisemojselvire

#40225 Re: SDA-All about

Post by nemavisemojselvire »

ćisto dase zna meni je alija u amanet ostavijo ovu crvenu štoje knjigu napisala o našem drugom precedniku prvi je bijo babo jer je on pobiedio
Post Reply