pici wrote:![]()

pici wrote:![]()

Nije Šefik, kod Šefika se išlo na konsultacije. Smislili su to stare (najstarije) taldžije što kradu zajedno već 25 godina, Bakir i Zlatko.bunk wrote:I ne treba niko da pripisuje zasluge,sve stranke kojima je Bosna i Hercegovina u srcu su zajedno izgurale NATO .
Da ,direktore,Sefik je osmislio ideju ujedinjenja ljevice
Banksy wrote:Vrh SDA stigao na sjednicu na kojoj odlučuje s kim će fomirati vlast
http://www.klix.ba/clanak/190510102
Raspoloženje na nivou, slike sve govore. Propala mu ljevica jučer, Fahro ga zavlači, a Gačani dišu za vratom.
tvoje pisanje je cista patetika.Banksy wrote:Vrh SDA stigao na sjednicu na kojoj odlučuje s kim će fomirati vlast
http://www.klix.ba/clanak/190510102
Raspoloženje na nivou, slike sve govore. Propala mu ljevica jučer, Fahro ga zavlači, a Gačani dišu za vratom.
Rovare, rovare... iznutra...kluz franjo wrote:Baš me interesuje shvataju li ovi "stratezi" iz SDA - kolosalnost zajeba.
Umjesto da su nastavili "rovariti" unutar SDP-a i NS do njihovih kongresa, dizati unutarstranačke tenzije, izmanipulisati jedan dio objektivno nezadovoljnog članstva dosadašnjim stranačkim radom rukovodstava, izazvati možda i kritičniju polarizaciju, ...
... oni na jedan minder okupe i poimenice poslože sve olupine "socijaldemokratije", od kojih svaki pojedinačno ima barem po jedno razbijanje tzv. "lijevih" stranaka u svojoj "budžetski bogatoj" političkoj karijeri.
... Na minder okupe i poimenice "pomire" kompletnu višegodišnju međusobnu pljuvačinu i onako međusobno popljuvane ih predstave kao "budućnost patriotske socijaldemokratije".
Da sam kakav čelnik opozicije, poželio bih da Bakir Izetbegović doživotno ostane "glava" SDA, a Sebija da ga "okreće, usmjerava i ispravlja kičmu".
Ne bi ja bio toliko siguran da ne rovarekluz franjo wrote:Baš me interesuje shvataju li ovi "stratezi" iz SDA - kolosalnost zajeba.
Umjesto da su nastavili "rovariti" unutar SDP-a i NS do njihovih kongresa, dizati unutarstranačke tenzije, izmanipulisati jedan dio objektivno nezadovoljnog članstva dosadašnjim stranačkim radom rukovodstava, izazvati možda i kritičniju polarizaciju, ...
... oni na jedan minder okupe i poimenice poslože sve olupine "socijaldemokratije", od kojih svaki pojedinačno ima barem po jedno razbijanje tzv. "lijevih" stranaka u svojoj "budžetski bogatoj" političkoj karijeri.
... Na minder okupe i poimenice "pomire" kompletnu višegodišnju međusobnu pljuvačinu i onako međusobno popljuvane ih predstave kao "budućnost patriotske socijaldemokratije".
Da sam kakav čelnik opozicije, poželio bih da Bakir Izetbegović doživotno ostane "glava" SDA, a Sebija da ga "okreće, usmjerava i ispravlja kičmu".
A ako je za SDA ..onda je to smak svijeta ?JThomas wrote:ili kraće rečeno, nisi za sda ali...
et niz vraca silaze, sta ste cekali do sadZA KLIX.BA
|
Radončić o pozivu SDA: Vrijeme je da se etablira bošnjačka reprezentacija na državnom nivou
JThomas wrote:a osim alijinog prvog safa mladih muslimana (gdje također ima diskutabilnih), kolo sreće se uopšte ne okreće nego samo mijenjaju dresovi. s koliko će godina u aparatu vlasti umrijeti šefik džaferović? 50? 60? 70 ako bude sretan?
Nadam se da ce ovo ubiti tvoju zelju da budes aktivan sero-forumash i da ohanes..pici wrote:et niz vraca silaze, sta ste cekali do sadZA KLIX.BA
|
Radončić o pozivu SDA: Vrijeme je da se etablira bošnjačka reprezentacija na državnom nivou
stranacc wrote:Ma nikada bosnjo nece doci pameti .
Jebes narod u koga vlas formira 6 stranaka i jedan nezavisni u Sa, bogtepito koliko stranaka u gorazdu, 6 wannabe u tuzli..bihacu ..etc
Ljudi to NIJE normalno.
Mi kao narod smo politicki MUTAVI.
Rijesenje za bosnjake je u OKRUPNJAVANJU.
dvije ili tri stranke
Jedna lijevo , druga desno i treca eventualno u sredini..
Jedino u bosni moze KONJ sa 500 glasova drzi vladu na kurcu i moze je oboriti uvijek
Jos malo svako selo ima stranku..
stranacc wrote:Nadam se da ce ovo ubiti tvoju zelju da budes aktivan sero-forumash i da ohanes..pici wrote:et niz vraca silaze, sta ste cekali do sadZA KLIX.BA
|
Jos dok ti se FadiLJ navali na kosti jos 4 godine....
Hajvan wrote:stranacc wrote:Ma nikada bosnjo nece doci pameti .
Jebes narod u koga vlas formira 6 stranaka i jedan nezavisni u Sa, bogtepito koliko stranaka u gorazdu, 6 wannabe u tuzli..bihacu ..etc
Ljudi to NIJE normalno.
dvije ili tri stranke
Jedino u bosni moze KONJ sa 500 glasova drzi vladu na kurcu i moze je oboriti uvijek
napravi mi obecanu biciklisticku stazu da mogu sa SDA Ilidze doci do centra grada biciklom na psao.
uredi mi ulice, parkove i skverove moje, sprijeci trovanje sumporom uzrokovano lozenjem uglja tvojeg glasackog tijela, napravi taj auto-put od akciza koje si mi nematnuo , izgradi repektabilnu metroppolitan regiju u Sa-Ze bazenu. itd.. pa cu sve govorit shuchur allahu (iako nisam religiozan)
a demagoshku shuplju kako treba jebat narod zajebi
sto se tice nacionalnih zajebancija: sprijeci da na uvoznim prozvodima prvo stoji HR pa BiH (iako je B prije H); kablovskim operaterima nametni da ima opcija BOSANSKOG jezika, a ako nema - RAUS, obezbijedi da dijaspora moze uciti bosanski online, ( a ne ko sad da traze hr i SR verzije) itd… ili se nacionalni interes svodi na izdavanje ramazanske vaktije i illmihala..
Kad budu BOSNJACI imali jedinstven stav sve ce se to dogoditi..Hajvan wrote:stranacc wrote:Ma nikada bosnjo nece doci pameti .
Ljudi to NIJE normalno.
dvije ili tri stranke
napravi mi obecanu biciklisticku stazu da mogu sa SDA Ilidze doci do centra grada biciklom na psao.
uredi mi ulice, parkove i skverove moje, sprijeci trovanje sumporom uzrokovano lozenjem uglja tvojeg glasackog tijela, napravi taj auto-put od akciza koje si mi nematnuo , izgradi repektabilnu metroppolitan regiju u Sa-Ze bazenu. itd.. pa cu sve govorit shuchur allahu (iako nisam religiozan)
a demagoshku shuplju kako treba jebat narod zajebi
sto se tice nacionalnih zajebancija: sprijeci da na uvoznim prozvodima prvo stoji HR pa BiH (iako je B prije H); kablovskim operaterima nametni da ima opcija BOSANSKOG jezika, a ako nema - RAUS, obezbijedi da dijaspora moze uciti bosanski online, ( a ne ko sad da traze hr i SR verzije) itd… ili se nacionalni interes svodi na izdavanje ramazanske vaktije i illmihala..