Mustang1 wrote:
hahahahahahahahahaha
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Mustang1 wrote:
Prijateljske su, znaci ja tendencije nebi igrao.ejex wrote:sta probrati za srijedu,ima koliko hoces prijateljski,trenutna kvota na Bih protiv Egipta 1,70![]()
kockar_iz_mahale wrote:
jesam popadao ali pogledajte
George granica majke mu se sjetim -.-''
Hibbert zajebao i teletovica -.-''
Durant MORAOO PREBACT crnu mu majku opajdarim
Jefferson 2 vise kosa ubaci -.-''
Dragic takodje trebao preko -.-'' jer su igrali sa rahitnicnim timovima -.-''
jedino sto priznam da sam pao na Yung jer ne pratim philadelphiu
sa druge strane pogledajte sta sam pogodio
Ibaku preko, nowitzkog preko, ellisa manje, duncan na granici manje, Vučevića prekoznanje buraz
kad ih znas u dusu
sistem 9/10

duminjo vratili se Pekovic i Martin a Love je igrao sam 2 mjeseca pa mislim da veceras nece prociduminjo wrote:Minesota-kalgari kp1
Washington - memfis 192.5 MANJE
Bruklin - cikago 189.5 MANJE
Pitanje za ovoga sto ih zna u dusu, kojeg da izbacim?
Teletovic 7.5 VISE
Buzer 14.5 MANJE
Gibson 14.5 VISE (vozdra hrastov)
Hickson 12.5 VISE
Love 27.5 VISE
Karmelo 29.5 VISE
Dojava: bruklin - cikago X rez 95:95
qrceva zavrsnica i amir johnson slobodna.hrastov žižak wrote:202hrastov žižak wrote:
sad singlirat toronto-gs 201,5 manje
Ne znam za Carmela, i ja se dvoumim...hrastov žižak wrote:ja ću opalit jebemu mater očajnički juta kp2, čikago kp2, val manje od 20. lilard preko 22, karmelo preko 28
kako se wall uklapa u ovaj sistem?vjerovatno ce biti po obicaju bruka pokusaja za 3, jer drugacije ne vidim kako mogu. Nece u reket se zalijetati na ove..
Ma mislio sam da ce u ovoj pokusati malo i on pored Arize.hrastov žižak wrote:kako se wall uklapa u ovaj sistem?vjerovatno ce biti po obicaju bruka pokusaja za 3, jer drugacije ne vidim kako mogu. Nece u reket se zalijetati na ove..čovjek je slešer i živi od upada u reket, trica mu je rijetko oružje.
Samo se ti smijeskaj mojim mukama...hrastov žižak wrote:to je jedan od petzato ću ja žalit na nekom drugom đe sam se poslušo.