Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
madner

#40201 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by madner »

Dakle situacija u MUPu losa, ali smjena je politicka. Shodno tome, trebalo je znaci ostaviti komesara samo onda ispadne da je situacija dobra.

Sta reci nakon ovog performansa logike. :D
Banksy

#40202 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

Kikibombona wrote:

Sanja je napisala da ju je Pedja zamolio da izbrise ali je dodala da misljenje o Komsicu nije promijenila.

I da, smatram da je Sanja pogrijesila. Javna licnost, narocito politicar, se ne smije tako izrazavati. Mislim da je i ona shvatila da je pogrijesila. Proradile emocije jer je smrdo hinjski rekao da je Nasa stranka ustaska.

Bilo bi bolje i efektivnije da je izjavila da se Zeljko Komsic sluzi gebelsovskim metodama vezajuci NS za ustastvo. Greska je sto nije tako odgovorila.
Da, tačno. Trebala je reći da je zaista najveći smetljar ikad, ali koristiti neke druge termine i formulacije kojima bi se to možda i efektnije dočaralo.
bunk

#40203 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by bunk »

A lik je sa vama jedan od stubova BH bloka.
Za stolom svi zajedno a onda udri ko stigne koga :lol:
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#40204 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by izvrsni direktor »

KatarinaKosaca wrote:Na stranu sad Falatar. Na stranu i gdje je Forto bio 92 i laz za pausal. Ono sto je najbitnije je da ne vidim i ne cujem sta ce se raditi u vlasti na Kantonu. Sem slavlja ovdje oko pada glava, Kurtu za Murtu, potez oko pausala je demagoski i ne tice se stvarnih problema ove zemlje. Gradjana Kantona. Smijenice se policijski komesar i stavit' svoj co''ek. Ok. Hoce li to umanjiti korupciju u policiji? Neetiku? Na drugoj temi spomenuh.. Nema sitnog dilera, a kamoli krupnog koji nema svoje ljude u policiji. Kad se sta prijavi, jave mu. Gradjanin nahebe. Policija ne stiti zene, na strani je nasilnika. Iz muske solidarnosti, primitivizma i neprofesionalnosti. Slucajno se dotaknuh policije. Svaki je segment takav. Koji je plan i program? Nema. Ne vidim. Ne cujem. I bojim se da ce vec vrlo skoro vadiona biti "Kanton nema ovlastenja, ne mozemo". Kanton ima velika ovlastenja. I moze se puno. Bojim se sa Lejla&co na ministarskim mjestima, tesko. Jedino dobro je sto je SDA kaznjena. Gradjanima ne vidim skoru promijenu. Kurta&Murta
Znaci, policija je na strani nasilnika, ne stiti zene, dileri imaju svoje ljude u policiji, primitivizam i neprofesionalnost....ali se ne slazes da je smhena komesara neophodna, to je po tebi politicka odluka, skidanje glava, sjasi kurta...
SdOoooooo
kmirsad

#40205 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

bunk wrote:A lik je sa vama jedan od stubova BH bloka.
Ko Guta i Kuka, onomad... flašama... :lol:
bunk

#40206 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by bunk »

kmirsad wrote:
bunk wrote:A lik je sa vama jedan od stubova BH bloka.
Ko Guta i Kuka, onomad... flašama... :lol:
:lol:
kamberovica polje

#40207 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kamberovica polje »

KatarinaKosaca wrote: Ne. Nego nema istu odgovornost celnik stranke iz mjesne zajednice i predsjednistva
Dobro shvatili smo Kato, smećar je gore od bilo koje druge kvalifikacije. Sve je dozvoljeno dok se s riječ ne izgovori, a onda igra prestaje.
Uvrijeđen je gospodin predsjednik, uvrijeđeno je njegovo cijenjeno nježno biračko tijelo i svi su zgroženi vulgarnom retorikom, nikad viđenoj u ovoj državi.
zippoo87

#40208 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

KatarinaKosaca wrote: A ti dijelis ocjene po forumu jer si autoritet :D Ubice vas FGR suplja prepotencija
ti si ostala jedina koja jos koristi tu skracenicu...i to nesto govori
a sto se mene tice,fraza ti je potpuno promasena
It_is_a_Leclerc

#40209 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by It_is_a_Leclerc »

KatarinaKosaca wrote:] Da krenemo od zadnjeg dijela "Nije uradio nista". Zeljko Komsic je uradio za gradjanina vise nego cijeli Parlament. Kad je Muhamed Ali Gasi rekatario tvornicu "Ovako", radnici su zvali Komsica. Tad je krenulo sve.. Ko je takvo sto uradio? Becirevic? Ministrica Lejla skupa sa Poncijeva-shema Crnkicem? Ako nesto tvrdis, nastoj skupiti argument. Nemoj ponavljati kao papagaj. A za Fakatara. Ja ne znam, kao ni ti da li je svjesno ili ne hvalio HDZ i Covica. A vrlo otvoreno je to radio. Nije samo da se Komsicu nije svidjelo. Sudeci po glasovima, nije se svidjelo ni glasacima NS. I Komsic to ima pravo reci, jednako kao sto imamo pravo pitati "Gdje je Falatar", jer je kukavicije jaje
Kakav Ali Gaši, tvornica Ovako? Još sam bacanje deke na tenk i evo ga - narodni heroj Željko.

Dakle, dajte da govorimo o činjenicama i izbjegavamo ovaj bljutavi narativ. Željko Komšić je ZVANIČNO, dakle činjenično provjerljivo, najveći neradnik kojeg je Parlamentarna skupština BiH imala priliku vidjeti. Za 500 000 maraka bruto zarade, imao je najviše izostanaka (bio na svakoj trećoj sjednici) i niti jednom se nije javio za riječ.

A vi te svoje narodne predaje o spasitelju Komšiću mačku o rep. I pritom još možete, ako će vam biti lakše, ponavljati da je to argument.

Ponavljam, da sam ja Selim Bešlagić i da mi je Komšić rekao da sam "bliže HB nego BH" i da sam "iskompleksirani čovjek kojem se gadi baklava", a da mi je Suljagić rekao da sam "četnik" (a i Komšić i Suljagić nisu konkretno naveli nijedno ime već su široko govorili o "članovima NS"), ja bih mu rekao i uradio puno gore od ovog što mu je, s pravom, rekla uvažena gospođa Renić.

S druge strane, zadnji put kad sam provjeravao - Konvencija o ljudskim pravima je još uvijek bila integralni dio Ustava BiH, tako da svi imamo pravo da mislimo i kažemo šta mislimo o bilo kome, pa i o malom Željku. Ako mu se to ne sviđa, uvijek može otići iz politike. Na neko radno mjesto, u realni sektor, gdje bi čovjek koji svaki treći dan dođe na posao, vrlo vjerovatno brzo umro od gladi.
kiligonzales

#40210 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kiligonzales »

It_is_a_Leclerc wrote:
KatarinaKosaca wrote:] Da krenemo od zadnjeg dijela "Nije uradio nista". Zeljko Komsic je uradio za gradjanina vise nego cijeli Parlament. Kad je Muhamed Ali Gasi rekatario tvornicu "Ovako", radnici su zvali Komsica. Tad je krenulo sve.. Ko je takvo sto uradio? Becirevic? Ministrica Lejla skupa sa Poncijeva-shema Crnkicem? Ako nesto tvrdis, nastoj skupiti argument. Nemoj ponavljati kao papagaj. A za Fakatara. Ja ne znam, kao ni ti da li je svjesno ili ne hvalio HDZ i Covica. A vrlo otvoreno je to radio. Nije samo da se Komsicu nije svidjelo. Sudeci po glasovima, nije se svidjelo ni glasacima NS. I Komsic to ima pravo reci, jednako kao sto imamo pravo pitati "Gdje je Falatar", jer je kukavicije jaje
Kakav Ali Gaši, tvornica Ovako? Još sam bacanje deke na tenk i evo ga - narodni heroj Željko.

Dakle, dajte da govorimo o činjenicama i izbjegavamo ovaj bljutavi narativ. Željko Komšić je ZVANIČNO, dakle činjenično provjerljivo, najveći neradnik kojeg je Parlamentarna skupština BiH imala priliku vidjeti. Za 500 000 maraka bruto zarade, imao je najviše izostanaka (bio na svakoj trećoj sjednici) i niti jednom se nije javio za riječ.

A vi te svoje narodne predaje o spasitelju Komšiću mačku o rep. I pritom još možete, ako će vam biti lakše, ponavljati da je to argument.

Ponavljam, da sam ja Selim Bešlagić i da mi je Komšić rekao da sam "bliže HB nego BH" i da sam "iskompleksirani čovjek kojem se gadi baklava", a da mi je Suljagić rekao da sam "četnik" (a i Komšić i Suljagić nisu konkretno naveli nijedno ime već su široko govorili o "članovima NS"), ja bih mu rekao i uradio puno gore od ovog što mu je, s pravom, rekla uvažena gospođa Renić.

S druge strane, zadnji put kad sam provjeravao - Konvencija o ljudskim pravima je još uvijek bila integralni dio Ustava BiH, tako da svi imamo pravo da mislimo i kažemo šta mislimo o bilo kome, pa i o malom Željku. Ako mu se to ne sviđa, uvijek može otići iz politike. Na neko radno mjesto, u realni sektor, gdje bi čovjek koji svaki treći dan dođe na posao, vrlo vjerovatno brzo umro od gladi.
Image

To što se svi oni međusobno prozivaju to je njihova bruka. U politici u kojoj je odsustvo etike standard, nema potrebe da pricamo o njihovome pripucavanju.

O kojim incijativama i kojim zakonima pričamo, pa imamo poražavajući prosjek usvojenih zakona na mnogim nivoima vlasti? Kakav je to rad?

Da je realnost takva da naši političari žive od svoga nerada, to svi znamo i vidimo u našem stanju.

Nek je zaradio pola miliona, halal mu bilo, kad dugovječnije foteljaše po kojekakvim parlamentima trpimo 20 plus godina i nikom ništa. Sutra će im djeca sjediti u istim foteljama, a mi ćemo svi ostali kmečati što nam je život takav kakav jeste.
furlan

#40211 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by furlan »

Sta je Komsic, sveta krava? Bitan samo toliko da je zamijenio Covica i tu je njegov maximum. Dovoljno od njega ali da je kakav politicki i intelektualni kapacitet, necemo se lagati. Siledzijski se zaletio na kandidaturu i to je ok, ali do odredjene granice. Niti ima strukturu niti potencijal za nesto vise ako ne racunamo SDA kao mecenu.
Na kraju krajeva nije on tema ovdje.
sandoz11

#40212 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sandoz11 »

I pored svega i svacega , NASA STRANKA, je za svaku pohvalu na principijelnosti i nastavite tako dalje, budala u krivih drva ce uvijek biti... :bih:
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#40213 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by izvrsni direktor »

kiligonzales wrote: O kojim incijativama i kojim zakonima pričamo, pa imamo poražavajući prosjek usvojenih zakona na mnogim nivoima vlasti? Kakav je to rad?

Nek je zaradio pola miliona, halal mu bilo.
Ovo ti je opis prosjecnog sdO glasaca. Nek me krade, moj je. Nek nista neradi, moj je. Samo nek nije anam njihov iz njihove stranke, nema veze sto je posten i vrijedan i pametan.
nemampojma0

#40214 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by nemampojma0 »

izvrsni direktor wrote:
kiligonzales wrote: O kojim incijativama i kojim zakonima pričamo, pa imamo poražavajući prosjek usvojenih zakona na mnogim nivoima vlasti? Kakav je to rad?

Nek je zaradio pola miliona, halal mu bilo.
Ovo ti je opis prosjecnog sdO glasaca. Nek me krade, moj je. Nek nista neradi, moj je. Samo nek nije anam njihov iz njihove stranke, nema veze sto je posten i vrijedan i pametan.
Zeljko nit krade nit pljacka, da se razumijemo.
I da, moj je po svemu pocevsi od 1992.
A ti se drzi onih sto su rat proveli po Italiji, Palama,Beogradu i Americi...svako uz svoga :D
Dijelom se tice i onog pitanja na temi Sdp, ti tvoji dezerteri nikad nisu u pitanje doveli HDZ i SNSD, samo su SDA i DF problem cijele BiH. Mislite da nekoga mozete ubijediti tom svojom pricom, ma hajte molim vas
kmirsad

#40215 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

A ti si jel... dalo bi se zaključiti, bio borac.
It_is_a_Leclerc

#40216 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

kiligonzales wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:

Image

To što se svi oni međusobno prozivaju to je njihova bruka. U politici u kojoj je odsustvo etike standard, nema potrebe da pricamo o njihovome pripucavanju.

O kojim incijativama i kojim zakonima pričamo, pa imamo poražavajući prosjek usvojenih zakona na mnogim nivoima vlasti? Kakav je to rad?

Da je realnost takva da naši političari žive od svoga nerada, to svi znamo i vidimo u našem stanju.

Nek je zaradio pola miliona, halal mu bilo, kad dugovječnije foteljaše po kojekakvim parlamentima trpimo 20 plus godina i nikom ništa. Sutra će im djeca sjediti u istim foteljama, a mi ćemo svi ostali kmečati što nam je život takav kakav jeste.
Željko Komšić je bio u ARBiH?
So fucking what?

Pa bilo je preko 50.000 ljudi u ovoj državi, pa ih je većina zasukala rukave, otišla raditi, a dio i danas skuplja ostatke od života i pokušava nešto napraviti od toga. Po čemu je to Željko poseban i zašto njemu pripada pravo da ne radi ništa, a zarađuje pare.

Lik je klasična ubleha, lažov, neradnik koji živi od prodaje prazne priče od "odbrani države" od Srba, Hrvata i malih kućnih duhova.
kmirsad

#40217 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Eto živi kao kao i svaki drugi borac... proma buračke naknade, naknadi za nosioce najviših ratnih priznanja... i eto uposlen...
Banksy

#40218 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

nemampojma0 wrote:
A ti se drzi onih sto su rat proveli po Italiji, Palama,Beogradu i Americi...
Ko je to od članova Naše stranke "rat proveo na Palama"?
nemampojma0

#40219 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by nemampojma0 »

Banksy wrote:
nemampojma0 wrote:
Beograd, Italiju, Ameriku cemo zanemariti? Bilo je tu svega, teritorija pod kontrolom VRS..jel se tako kaze? Moze i dio rata :D
A sto se trzas na Pale, gdje si ti bio Banksy?
Banksy

#40220 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

nemampojma0 wrote:
Banksy wrote:
nemampojma0 wrote:
Beograd, Italiju, Ameriku cemo zanemariti? Bilo je tu svega, teritorija pod kontrolom VRS..jel se tako kaze? Moze i dio rata :D
A sto se trzas na Pale, gdje si ti bio Banksy?
Ko je od članova Naše stranke rat proveo na Palama?
nemampojma0

#40221 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by nemampojma0 »

Hahahah..ti to kao isljednik postavljas pitanja,a? Sjasi!
palermo

#40222 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by palermo »

Ali zaista me interesuje, šta bi bio problem i da je netko proveo rat na Palama.

Postoji li ikakva ideja da bi neka pro Bih stranka nekad mogla nešto raditi na Palama. Ako misli raditi, onda će svakako morati računati i na one što su rat proveli na Palama.

Tako da bih rekao, prilično je besmiselna rasrpava, je li neko proveo rat na Palama ili nije
Banksy

#40223 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

U jeku hajke na Peđu koji je došao iz Srbije, sad se NSu podmeću i Pale.

Fuj.
It_is_a_Leclerc

#40224 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Banksy wrote:U jeku hajke na Peđu koji je došao iz Srbije, sad se NSu podmeću i Pale.

Fuj.
Lik je uhvaćen u laži 1/1 i odmah "haj sjaši", "šta si ti? neki isljednik?".

Klasičan DeEf.
Banksy

#40225 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

It_is_a_Leclerc wrote:
Banksy wrote:U jeku hajke na Peđu koji je došao iz Srbije, sad se NSu podmeću i Pale.

Fuj.
Lik je uhvaćen u laži 1/1 i odmah "haj sjaši", "šta si ti? neki isljednik?".

Klasičan DeEf.
Nakon prijatelja ustaških isljednika iz Heliodroma, poslijeratnih doseljenika iz Srbije, stiglo se i do ratnih Pala, očekivano.
Locked