Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- emigrazione
#40201 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Valjda je logicno da mu Jarni gostuje, Husref je otisao i ne znam cemu ovo
- BegA_
#40202 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Svrha ove emisije je da se okalja uprava u ocima navijaca, PRAVIH navijaca, a ne ovih mahalaca koji se javljaju u emisiju. Cuj on iz Gorazda govori da ce smijeniti upravu. Majko moja...emigrazione wrote:Valjda je logicno da mu Jarni gostuje, Husref je otisao i ne znam cemu ovo
- Logovan
#40203 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Joj emisije, sta je ovo ljudi...

- emigrazione
#40204 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zar nije uprava potpisala nekakav ugovor sa FahrudinomBegA_ wrote:Svrha ove emisije je da se okalja uprava u ocima navijaca, PRAVIH navijaca, a ne ovih mahalaca koji se javljaju u emisiju. Cuj on iz Gorazda govori da ce smijeniti upravu. Majko moja...emigrazione wrote:Valjda je logicno da mu Jarni gostuje, Husref je otisao i ne znam cemu ovo
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#40205 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Maric i Alfa, dno dna. Zlonamjerno, lose i nepismeno. Ali sta drugo ocekivati od njih.
- Baltazar_khan
#40206 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
marić je pred kraj emisije pokušao nahuškati husrefa da pljuje po upravi ali on je to diplomatski odbio. nabijem alfu, marića i one peMzionere mahalske što dijele "savjete".
- Cossack
#40207 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
zar iko gleda Alfu???Baltazar_khan wrote:marić je pred kraj emisije pokušao nahuškati husrefa da pljuje po upravi ali on je to diplomatski odbio. nabijem alfu, marića i one peMzionere mahalske što dijele "savjete".
- Reglan
#40208 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovo nije trebalo Husrefu.
-
AdrianaL
#40209 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jadan Husref, i sam je skontao da su ga iskoristili da smire navijače, a sad ga nogirali.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#40210 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
realno, nemam niti najmanju zelju da pogledam tu emisiju, kao niti jednu drugu, na ovim nasim banana televizijama, kad nemas 3 pismena novinara koji ce postaviti neko pitanje, za koje vec nisi cuo odgovor ili procitao na nekom od sajtova. Samo se gadjaju floskulama i izlizanim pitanjima...
A ta Alfa je toliko retardirana televizija da je i nemam memorisanu hvala Bogu...
A ta Alfa je toliko retardirana televizija da je i nemam memorisanu hvala Bogu...
-
ibizza
#40211 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa gledali Husrefam, inace to smece od tv-a nikad ne gledam.Cossack wrote:zar iko gleda Alfu???Baltazar_khan wrote:marić je pred kraj emisije pokušao nahuškati husrefa da pljuje po upravi ali on je to diplomatski odbio. nabijem alfu, marića i one peMzionere mahalske što dijele "savjete".
-
north
#40212 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pogledah malo ovaj odron od emisije i samo mi se poveća pritisak..."Odliv mozaka" se razumije u fudbal i sve što ima veze sa njim ko mara u kriv qrac....kakav kreten mile mi majke, kako hinjski navlači pitanja da Husref šta lane, mada se vidi iz aviona da je Husrefu krivo sve ovo....ne bih isključio ni mogućnost da je odliv mozaka dobro objedovao u Popayu gdje mu je sugerisano koga da dovede i kakva pitanja da se postavljaju...sad se majmun sjetio da napravi emisiju o dešavanjima u FCS....A šta tek reći za gledaoce, te velike navijače Sarajeva koji ko biva prate Sarajevo: jedan reče u stilu: "Kako ih nije stid dovoditi nekoga iz Splita, kako on može više voljeti Sarajevo od Husrefa.."....Pazi ti samo te ograničenosti i bezobrazluka...Nevjerovatno...
Nego, nemojte sa zajebavati, šta je stvarno sa Komazecom, kakva su ta negativna predviđanja?
Nego, nemojte sa zajebavati, šta je stvarno sa Komazecom, kakva su ta negativna predviđanja?
- Mračajski proto
#40213 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne ide on nigdje, bar tako kažu ljudi bliski Upravi.
- Dr. Kuca
#40214 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Daj ba ne serite vise sa popayom. To je vise toliko isfurano i isprano da mi se povraca od te fraze.north wrote:Pogledah malo ovaj odron od emisije i samo mi se poveća pritisak..."Odliv mozaka" se razumije u fudbal i sve što ima veze sa njim ko mara u kriv qrac....kakav kreten mile mi majke, kako hinjski navlači pitanja da Husref šta lane, mada se vidi iz aviona da je Husrefu krivo sve ovo....ne bih isključio ni mogućnost da je odliv mozaka dobro objedovao u Popayu gdje mu je sugerisano koga da dovede i kakva pitanja da se postavljaju...sad se majmun sjetio da napravi emisiju o dešavanjima u FCS....A šta tek reći za gledaoce, te velike navijače Sarajeva koji ko biva prate Sarajevo: jedan reče u stilu: "Kako ih nije stid dovoditi nekoga iz Splita, kako on može više voljeti Sarajevo od Husrefa.."....Pazi ti samo te ograničenosti i bezobrazluka...Nevjerovatno...
Husref ljudina i gospodin
- omega369
#40215 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
pa takvih imas na ovome forumu. hoces li da ih pocnem nabrajati ili da ostavim da se sami jave?BegA_ wrote:Najgori su ovi sto se predstave kao navijaci Sarajeva, pa prizivaju poraze u sljedecoj polusezoni.
Jebem li vam majku pokvarenu. Jadovi jadni!
ali, sad mogu jedino da se puse...
-
north
#40216 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nikakva fraza....što ti to zasmeta sviju ti, je li misliš da on još uvijek ne vreba svoj come back? Pa do jučer su se naručivali članci od istog i pajdaša mesara Mujanovića i sličnih...ok, ne moramo se na tu temu sada nadovezivati, bilo prošlo, ali ta pijačarska banda iz tih godina ni dan danas nije fraza...samo su srećom sada uklonjeni, ali prate oni pomno dešavanja i čekaju svoju priliku koju hvala bogu neće dočekati...
- omega369
#40217 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
vjeruj mi da je trebalo, mada je nama trebalo jos visearshavin wrote:Ovo nije trebalo Husrefu.
- BegA_
#40218 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
@north
Ne opterecuj se ovim smijesnim clancima. Koma ne ide nigdje. Moraju anamoni na neki nacin POKUSATI da unesu nemir medju navijace. Sutra bi mogli jos vise zapjeniti.
Ne opterecuj se ovim smijesnim clancima. Koma ne ide nigdje. Moraju anamoni na neki nacin POKUSATI da unesu nemir medju navijace. Sutra bi mogli jos vise zapjeniti.
- Dr. Kuca
#40219 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne znam, mislim da ta pogan nema vise sta da trazi, nit je jak kako je bio dok je celo rahmetli ziv bio. To je neko moje misljenje. Zato mi je to bezveze vise isto ko i baljak.north wrote:Nikakva fraza....što ti to zasmeta sviju ti, je li misliš da on još uvijek ne vreba svoj come back? Pa do jučer su se naručivali članci od istog i pajdaša mesara Mujanovića i sličnih...ok, ne moramo se na tu temu sada nadovezivati, bilo prošlo, ali ta pijačarska banda iz tih godina ni dan danas nije fraza...samo su srećom sada uklonjeni, ali prate oni pomno dešavanja i čekaju svoju priliku koju hvala bogu neće dočekati...
P.s. za milion godina nece se od Husrefa cut nikad nista lose protiv kluba. On je hordas, on srcem voli ovaj klub.
- Kemal Malovčić
#40220 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
NEMOŽE nam niko ništa JAČI SMO OD SUDBINE,
mogu samo danas mrze oni što nas NEVOLE.
- Reglan
#40221 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
full stopKemal Malovčić wrote:NEMOŽE nam niko ništa JAČI SMO OD SUDBINE,
- Maharadza
#40222 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Baš tako, šef nikada nešto negativno ne bi izustio o FKS-u, a isto važi i za buraza mu Vahidina! Legende u pravom smislu riječi!Dr. Kuca wrote:Ne znam, mislim da ta pogan nema vise sta da trazi, nit je jak kako je bio dok je celo rahmetli ziv bio. To je neko moje misljenje. Zato mi je to bezveze vise isto ko i baljak.north wrote:Nikakva fraza....što ti to zasmeta sviju ti, je li misliš da on još uvijek ne vreba svoj come back? Pa do jučer su se naručivali članci od istog i pajdaša mesara Mujanovića i sličnih...ok, ne moramo se na tu temu sada nadovezivati, bilo prošlo, ali ta pijačarska banda iz tih godina ni dan danas nije fraza...samo su srećom sada uklonjeni, ali prate oni pomno dešavanja i čekaju svoju priliku koju hvala bogu neće dočekati...
P.s. za milion godina nece se od Husrefa cut nikad nista lose protiv kluba. On je hordas, on srcem voli ovaj klub.
Last edited by -LIBERO- on 03/12/2013 00:11, edited 3 times in total.
Reason: Izbrisan dio posta koji nema veze sa temom.
Reason: Izbrisan dio posta koji nema veze sa temom.
- Butmiran
#40223 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nisam gled'o to sranje al' da se i ja pridružim psovkama i kletvama. 
- gospodin Rajković
#40224 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mariću napušio se ti pogledaj što je novinarska korektnost na TVSA ona sportska emisija !
- kokuz_sa
#40225 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Odgovorisel sta oni admini na infu ovom sto su im pp slali?
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2