Dešavanja u Srbiji
- CSKA
#40201 Re: Dešavanja u Srbiji
Ma ludo gostovanje je imao jutros.Nego ja stvarno nemam zivaca da sve slusam,pa sam samo neke dijelove pogledao.
VUČIĆ UMALO ZAPLAKAO UŽIVO U JUTARNJEM:
https://www.kurir.rs/vesti/politika/316 ... lo-placeno
VUČIĆ UMALO ZAPLAKAO UŽIVO U JUTARNJEM:
https://www.kurir.rs/vesti/politika/316 ... lo-placeno
-
zavrzlama
#40202 Re: Dešavanja u Srbiji
Zadnjih 30 godina je srpska politika napravila toliko sranja,satanizacije drugih a posebno sopstvenog naroda,da danas jednostavno niko nece vlast u srbiji...zato vucic i radi ovo sto radi, jer nece niko drugi....
Savez za srbiju kao opozicija vucicu izgleda namjerno pusta vucica da ode do kraja,samo je problem sto ce vucic isto kao i dodik prije silaska sa vlasti napravit sukob.
Savez za srbiju kao opozicija vucicu izgleda namjerno pusta vucica da ode do kraja,samo je problem sto ce vucic isto kao i dodik prije silaska sa vlasti napravit sukob.
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#40204 Re: Dešavanja u Srbiji
jopet ce vas bombardovat...

-
DonieBrasco
#40205 Re: Dešavanja u Srbiji
Ali ono sa stadionima i svjetskom/europskom fudblaskom prvenstvu u Srbiji. 
- Maraschino
#40206 Re: Dešavanja u Srbiji
@pici
Ovaj cikica kojeg izuzetno cijenim zna sve marifetluke aktuelne vlasti.
Poslusajte sta kaze Dusan Janjic. Svi ovi potezi Pristine su opravdani i dogovoreni i zato CEFTa i ne reaguje strogo.
Ovoga se isplati imati za savjetnika a cini mi se da je nekima vec i bio. Smiren, stalozen, potkovan znanjem, izdigne se iznad situacije i sagledava je iz svih uglova...
Ovaj cikica kojeg izuzetno cijenim zna sve marifetluke aktuelne vlasti.
Poslusajte sta kaze Dusan Janjic. Svi ovi potezi Pristine su opravdani i dogovoreni i zato CEFTa i ne reaguje strogo.
Ovoga se isplati imati za savjetnika a cini mi se da je nekima vec i bio. Smiren, stalozen, potkovan znanjem, izdigne se iznad situacije i sagledava je iz svih uglova...
- Maraschino
#40207 Re: Dešavanja u Srbiji
Koje ste pi*kice...24 sata ne smijeto ostati dosljedni ili su zujali telefoni.
"Oni su u mom govoru u kome sam deset puta pozvala na mir i razum izvukli pola moje rečenice. Ispalo je da Srbija preti nečim, žao mi je zbog toga, ali to je duboko ukorenjena percepcija o nama protiv koje moramo da se borimo", rekla je Brnabić.
- ¤ jelena ¤
#40208 Re: Dešavanja u Srbiji
Bez ikakvog ''ali'' - što se mene tiče.seln wrote: Da, imam tu slobodu... ali ne zahvaljujuci srbiji.
Nego...de ti meni reci...ko ti je to rekao da slobodu mišljenja i govora imaš zahvaljujući Srbiji?
- seln
#40209 Re: Dešavanja u Srbiji
Niko... da je do srbije, ne bih imao ni glavu.¤ jelena ¤ wrote:Bez ikakvog ''ali'' - što se mene tiče.seln wrote: Da, imam tu slobodu... ali ne zahvaljujuci srbiji.
Nego...de ti meni reci...ko ti je to rekao da slobodu mišljenja i govora imaš zahvaljujući Srbiji?![]()
Ali postoje neki likovi koji smatraju da je srbija normalna drzava... pa, rekoh, da im izbijem trn iz oka.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#40210 Re: Dešavanja u Srbiji
Maraschino wrote:Koje ste pi*kice...24 sata ne smijeto ostati dosljedni ili su zujali telefoni.![]()
"Oni su u mom govoru u kome sam deset puta pozvala na mir i razum izvukli pola moje rečenice. Ispalo je da Srbija preti nečim, žao mi je zbog toga, ali to je duboko ukorenjena percepcija o nama protiv koje moramo da se borimo", rekla je Brnabić.
Ova ekipa koja vodi lidera regiona je šampion svjetske lige prvaka u laganju,da čovjek lično ne pogleda izjave,saopštenja i intervjue koje daju,
ne bi vjerovao kakvi su ovo bolesni lažovi.U moćnoj balkanskoj konkurenciji kojekakvih idiota,ovi su dominantno potukli sve suparnike do nogu.
E čuj izvukli joj pola rečenice,taman ko' da je izjavu o "vojnoj intervenciji" dala 1954,a ne juče.
njenih izjava primjetiti,osim engleskog jezika koji fino govori,mimo toga je sekundu pametnija od recimo Željke Cvijanović.
Kada god je novinari nešto pitaju ona ko' da je s Marsa pala,okreće glavu,zamuckuje,mumla i gleda ima li gdje Marka Đurića da njemu uvali
dužnost da "odgovori ".
E tu tek počinje spektakl!
- biske
- eltroxin
#40212 Re: Dešavanja u Srbiji
Auuuu, post ti je prijavljen svim relevantnim sluzbama! Pokrenuo sam i incijativu da ti se oduzme orden zlatnog Milorada, orden lepog Zeljka i sve znacke i salvete sa motivima Sumske.prljavi Hare wrote: Ova ekipa koja vodi lidera regiona je šampion svjetske lige prvaka u laganju,da čovjek lično ne pogleda izjave,saopštenja i intervjue koje daju,
ne bi vjerovao kakvi su ovo bolesni lažovi.U moćnoj balkanskoj konkurenciji kojekakvih idiota,ovi su dominantno potukli sve suparnike do nogu.
E čuj izvukli joj pola rečenice,taman ko' da je izjavu o "vojnoj intervenciji" dala 1954,a ne juče.![]()
![]()
Koliko sam ja mogao do sada iz
njenih izjava primjetiti,osim engleskog jezika koji fino govori,mimo toga je sekundu pametnija od recimo Željke Cvijanović.
Kada god je novinari nešto pitaju ona ko' da je s Marsa pala,okreće glavu,zamuckuje,mumla i gleda ima li gdje Marka Đurića da njemu uvali
dužnost da "odgovori ".![]()
E tu tek počinje spektakl!![]()
![]()
Pa ona priča s poligrafom,znači vjerovao nisam....
- ¤ jelena ¤
#40213 Re: Dešavanja u Srbiji
Čuj, normalna država...seln wrote:Niko... da je do srbije, ne bih imao ni glavu.¤ jelena ¤ wrote:Bez ikakvog ''ali'' - što se mene tiče.seln wrote: Da, imam tu slobodu... ali ne zahvaljujuci srbiji.
Nego...de ti meni reci...ko ti je to rekao da slobodu mišljenja i govora imaš zahvaljujući Srbiji?![]()
Ali postoje neki likovi koji smatraju da je srbija normalna drzava... pa, rekoh, da im izbijem trn iz oka.
Daj, molim te, citat i te budaletine koja ovo napisa...
- Maraschino
#40214 Re: Dešavanja u Srbiji
Kolega, baska tamo na braniku a baska ovdje u rovu.eltroxin wrote:Auuuu, post ti je prijavljen svim relevantnim sluzbama! Pokrenuo sam i incijativu da ti se oduzme orden zlatnog Milorada, orden lepog Zeljka i sve znacke i salvete sa motivima Sumske.prljavi Hare wrote: Ova ekipa koja vodi lidera regiona je šampion svjetske lige prvaka u laganju,da čovjek lično ne pogleda izjave,saopštenja i intervjue koje daju,
E čuj izvukli joj pola rečenice,taman ko' da je izjavu o "vojnoj intervenciji" dala 1954,a ne juče.![]()
![]()
Koliko sam ja mogao do sada iz
dužnost da "odgovori ".![]()
E tu tek počinje spektakl!![]()
![]()
Pa ona priča s poligrafom,znači vjerovao nisam....
- al_akhisari
#40215 Re: Dešavanja u Srbiji
-
costacurta
#40216 Re: Dešavanja u Srbiji
Gledah.al_akhisari wrote:sinoć na rts-u "da možda ne", rijedak primjer sučeljavanja pozicije i opozicije; m. đurić, d. lutovac i neki nenametljivi lik iz socijalističke partije; nastup marka đurića još jednom ostavlja bez daha,...to je onaj težak osjećaj sramote i stida za i zbog nekog
šta je ono mila mati moja
Ko da ih je sve ijednog isti qrac pravio, ista bezobrazna matrica ponašanja, od Vučića nadole svi rade i ponašaju se po istom urneku. Toliko mržnje to je strašno.
Pogledaš njihove sajtove i portale, samo pišu o likvidacijama, Luki Bojoviću, ratu klanova,"šiptarima" i "Metohiji", Arkan-Ceca-Veljko......makli oni nisu od 90.tih. zaglavilo šta li. Bolje o Legiji pisati nego o mrtvoj ekonomiji i odlasku ljudi.
-
Nadzorna_ploca
#40217 Re: Dešavanja u Srbiji
Djuric Marko decak iz vode. 
-
sumirprimus
#40218 Re: Dešavanja u Srbiji
jel to ovaj nosonja?

malo su mu kolena pocepana, nije valjda klecao???

malo su mu kolena pocepana, nije valjda klecao???
-
lajkujMe
#40219 Re: Dešavanja u Srbiji
Jucer se dva sata dopisivao s jednim Srbijancem.
Nazalost potvrda da nisu nista naucili od 90tih.
Kod njih narod zaista misli da su sila i da ce imati pomoc Rusije.
On je uvjeren da nema druge nego rat protiv Kosova i da ce glat pobjediti jer "sad" imaju vojsku, Rusku pomoc i obavezu da zastite srpski narod na Kosovu koji po njemu trenutno dozivljavaju genocid jer im Kosovo ne da hrane.i lijekova.
Svaki argument koji sam dao za mir on je pobio.
Na kraju sam mu rekao ako ste svi vi ovako nabrijani nek vam je bog na pomoci.
Elem ce vas Kosovari satrati, elem ce vas Nato opet vratiti u kameno doba s mnogo mrtvih Srba.
On je ubjedjen da ce na kraju svega Nato nece pomoci jer su zemlje koje su ucestvovale 99god prevareni od Amera i da nece htjeti pomoci u odbrani Kosova.
A Rusi ce im pomoci a na pitanje kako kad ste okruzeni Nato nece oni da ti ni jednom avionu, kamionu i brodu prolaz do Srbije on se naljuti kako ja uvijek kontriram.
Uglavnom ako ovo krene ovim putem kako ide sada Srbija ce biti devastirana od njih samih.
Rekao sam mu kad ti ideologija i emocije prestanu na 3 dan Nato Bombi da moze kod mene na sigurno.
Nazalost potvrda da nisu nista naucili od 90tih.
Kod njih narod zaista misli da su sila i da ce imati pomoc Rusije.
On je uvjeren da nema druge nego rat protiv Kosova i da ce glat pobjediti jer "sad" imaju vojsku, Rusku pomoc i obavezu da zastite srpski narod na Kosovu koji po njemu trenutno dozivljavaju genocid jer im Kosovo ne da hrane.i lijekova.
Svaki argument koji sam dao za mir on je pobio.
Na kraju sam mu rekao ako ste svi vi ovako nabrijani nek vam je bog na pomoci.
Elem ce vas Kosovari satrati, elem ce vas Nato opet vratiti u kameno doba s mnogo mrtvih Srba.
On je ubjedjen da ce na kraju svega Nato nece pomoci jer su zemlje koje su ucestvovale 99god prevareni od Amera i da nece htjeti pomoci u odbrani Kosova.
A Rusi ce im pomoci a na pitanje kako kad ste okruzeni Nato nece oni da ti ni jednom avionu, kamionu i brodu prolaz do Srbije on se naljuti kako ja uvijek kontriram.
Uglavnom ako ovo krene ovim putem kako ide sada Srbija ce biti devastirana od njih samih.
Rekao sam mu kad ti ideologija i emocije prestanu na 3 dan Nato Bombi da moze kod mene na sigurno.
- BlueBlood
-
sumirprimus
#40221 Re: Dešavanja u Srbiji
a sto je narod bolestan? kako to tako generalizovat? hoces rec da kod nas nema ovakvih pacijenata??ili bilo gdje drugo svijetu?
-
tlr
#40222 Re: Dešavanja u Srbiji
Nije bolestan narod. Bolestan je cijeli sistem "vrijednosti" i taj sistem pretvara normalne ljude u bolesnike.
Bolesna je crkva, bolesna politika, bolesno obrazovanje, bolestan zvanični pogled na prošlost, bolesno novinastvo, bolesna "intelektualna elita" (SANU).
Svi ti bolesni faktori su se upregli u jednom jedinom cilju: da zaraze što više što svojih građana i onih u komšiluku. Ta bolest vlada već ima cca 150g.
Bolest završava tako što će uništiti "domaćina" iliti sopstveno biološko tkivo.
Nažalost i drugi će nagrabusiti od njihove boljke, jer se nekim ljudima u komšiluku primio isti taj šovinističko - mrziteljski virus, pa takvi viču - "kako oni???, a mi budale jelde?".
I na kraju će nagrabusiti svi u krugu 1000KM od centra zaraze, uključivši i zdrave (nevine) koji će zijaniti ili od vlastitih oboljelih ili će završiti ubijeni od strane kliconoša u nekim novim "jamama".
Morebit da je ta njihova bolest indirektno zarazila Orbandžije i Trumpadžije diljem svijeta. Moguće je da NVZ stoji iza svega.
Bolesna je crkva, bolesna politika, bolesno obrazovanje, bolestan zvanični pogled na prošlost, bolesno novinastvo, bolesna "intelektualna elita" (SANU).
Svi ti bolesni faktori su se upregli u jednom jedinom cilju: da zaraze što više što svojih građana i onih u komšiluku. Ta bolest vlada već ima cca 150g.
Bolest završava tako što će uništiti "domaćina" iliti sopstveno biološko tkivo.
Nažalost i drugi će nagrabusiti od njihove boljke, jer se nekim ljudima u komšiluku primio isti taj šovinističko - mrziteljski virus, pa takvi viču - "kako oni???, a mi budale jelde?".
I na kraju će nagrabusiti svi u krugu 1000KM od centra zaraze, uključivši i zdrave (nevine) koji će zijaniti ili od vlastitih oboljelih ili će završiti ubijeni od strane kliconoša u nekim novim "jamama".
Morebit da je ta njihova bolest indirektno zarazila Orbandžije i Trumpadžije diljem svijeta. Moguće je da NVZ stoji iza svega.
- CPT
#40223 Re: Dešavanja u Srbiji
nemasumirprimus wrote:a sto je narod bolestan? kako to tako generalizovat? hoces rec da kod nas nema ovakvih pacijenata??ili bilo gdje drugo svijetu?
Specifican utjecaj medija, crkva, skolstva, ...
Last edited by CPT on 07/12/2018 10:52, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#40224 Re: Dešavanja u Srbiji
ima ima itekako 
i ovo zadnje nesto mi to poznato al pravo

i ovo zadnje nesto mi to poznato al pravo
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#40225 Re: Dešavanja u Srbiji
tesHkali je 1389 leta gospodnjeg... nikako da prodje