Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- _Reds_
#40201 Re: Liverpool FC
I da prosle godine smo sa istim Lesterom igrali 1-1 kuci, a ta dva boda na kraju falila.
Idemo dalje, utakmica po utakmica.
Idemo dalje, utakmica po utakmica.
- AmiĐa_Idriz
#40202 Re: Liverpool FC
Pauza na vrijeme dolazi, sljedeći vikend bi glat popušili. Sad malo analizirati, ohladiti glave, etc.
Salaha poslati negdje da se dohaviza malo, dobio je poštedu od selektora.
Salaha poslati negdje da se dohaviza malo, dobio je poštedu od selektora.
- vaučer
#40203 Re: Liverpool FC
Odavno nisam slavio pobjedu kao danas.
Nema stajanja, idemo dalje.
Nema stajanja, idemo dalje.
-
Mustang1
#40204 Re: Liverpool FC
I ja sam skocio kod penala, mada sam prije utakmice cijeli dan igrao Fife, pa valjda ostalo tog nerviranja za izbaciti u meni 
- AmiĐa_Idriz
#40205 Re: Liverpool FC
Miran i staložen, kao i uvijek 
Jebem ovaj Leicester, ptsp od prošle sezone sam imao...Mane ih načne, pa maši maši maši, i onda glup gol...
Odmorimo, slijedi havarija od rasporeda
Jebem ovaj Leicester, ptsp od prošle sezone sam imao...Mane ih načne, pa maši maši maši, i onda glup gol...
Odmorimo, slijedi havarija od rasporeda
- Gandalf
#40206 Re: Liverpool FC
Salaha malo klupirati, dočekali smo nakon bajne prošle sezone Alisona da opet vidimo kako je kada nema u prvih 11 nekoga ko je bukvalno jedan od stubova ekipe. Adrian nije uopće loš, štaviše duplo je bolji od Sime, ali Alison je ipak numero uno čitave lige.
Ako je klub bez njega mogao odraditi ovih prvih 12 utakmica, moći će i bez Salaha barem dvije, momak je u mega lošoj formi.
Vezni red pod hitno osvježiti, minute moraju početi dobijati Eliott i Jones, nemaju šta novo ponuditi postojeći igrači, timu jednostavno treba na sredini neko mlađi s fudbalskim vicom u nogama. Od Fabihna to ni ne očekujem, ni po poziciji, ni po zadacima na terenu, ali Wijnaldum i Henderson su operisani od bilo kakvih majstorija naročito onih ofanzivnih, Keita je na žalost obična prevara,a Lalana samo za smajlija. Nešto se novo mora pokušati na sredini, utakmice postaju sve teže i teže, ne zbog nekih fantastičnih partija protivnika, već zbog previše jednoličnog građenja napada i kada protivnika glat nadigraju napad jednostavno sterilan i nedjelotvoran. Konstantno se strepi do posljednje sekunde za rezultat iako se napadalo a protivnik jedva dva puta došao do gola.
Ako je klub bez njega mogao odraditi ovih prvih 12 utakmica, moći će i bez Salaha barem dvije, momak je u mega lošoj formi.
Vezni red pod hitno osvježiti, minute moraju početi dobijati Eliott i Jones, nemaju šta novo ponuditi postojeći igrači, timu jednostavno treba na sredini neko mlađi s fudbalskim vicom u nogama. Od Fabihna to ni ne očekujem, ni po poziciji, ni po zadacima na terenu, ali Wijnaldum i Henderson su operisani od bilo kakvih majstorija naročito onih ofanzivnih, Keita je na žalost obična prevara,a Lalana samo za smajlija. Nešto se novo mora pokušati na sredini, utakmice postaju sve teže i teže, ne zbog nekih fantastičnih partija protivnika, već zbog previše jednoličnog građenja napada i kada protivnika glat nadigraju napad jednostavno sterilan i nedjelotvoran. Konstantno se strepi do posljednje sekunde za rezultat iako se napadalo a protivnik jedva dva puta došao do gola.
Last edited by Gandalf on 05/10/2019 18:48, edited 1 time in total.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#40207 Re: Liverpool FC
Salah 4 weeks out. Ovo zelim vidjeti.
- zomri
#40208 Re: Liverpool FC
Salah me zakopo na fantasyju. Dečku je vrijeme da se dohaviza, danas je barem imao prostora koliko hoćeš ali on se zapuca ili u odbranu ili u golmana. Pokušaji dodavanja Maneu su bili u fazonu da moli boga da ih ovaj ne primi. Kriminalna igra precjenjene egipatske kokoši.
Mane
Bobby
Hames
Flop Salah
Lovren preloše reagovao kod njihovog gola, prekasno zatvorio šut. Opet nije gori od Virgoša
pa mu je oprošteno ovaj put
Mane
Bobby
Hames
Flop Salah
Lovren preloše reagovao kod njihovog gola, prekasno zatvorio šut. Opet nije gori od Virgoša
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#40209 Re: Liverpool FC
zomri wrote:Salah me zakopo na fantasyju. Dečku je vrijeme da se dohaviza, danas je barem imao prostora koliko hoćeš ali on se zapuca ili u odbranu ili u golmana. Pokušaji dodavanja Maneu su bili u fazonu da moli boga da ih ovaj ne primi. Kriminalna igra precjenjene egipatske kokoši.
Mane
Bobby
Hames
Flop Salah
Lovren preloše reagovao kod njihovog gola, prekasno zatvorio šut. Opet nije gori od Virgošapa mu je oprošteno ovaj put
Ne znam samo sto Bobby. Danas je bio los realno.
- zomri
#40210 Re: Liverpool FC
Ne znam šta ste gledali, stvarao je prostor nenormalno.
Uostalom, šta se ja imam vama pravdati
Uostalom, šta se ja imam vama pravdati
- AmiĐa_Idriz
#40211 Re: Liverpool FC
Hajmo ga prodat za iduće kolo, pročepiće ko od šalezomri wrote:Salah me zakopo na fantasyju.
- Edin H.
#40212 Re: Liverpool FC
Neces dobiti utakmice bez njega, bez obzira na sve trci kao da ima motor u guzici.Gerro wrote:Salah 4 weeks out. Ovo zelim vidjeti.
- zomri
#40213 Re: Liverpool FC
Imam većih problema trenutno u ekipi, što je najgoreAmiĐa_Idriz wrote:Hajmo ga prodat za iduće kolo, pročepiće ko od šalezomri wrote:Salah me zakopo na fantasyju.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#40214 Re: Liverpool FC
Jok neces. Origi je u boljoj formi trenutno.Edin H. wrote:Neces dobiti utakmice bez njega, bez obzira na sve trci kao da ima motor u guzici.Gerro wrote:Salah 4 weeks out. Ovo zelim vidjeti.
- HarunKovac
#40215 Re: Liverpool FC
[/quote]zomri wrote:Salah me zakopo na fantasyju. Dečku je vrijeme da se dohaviza, danas je barem imao prostora koliko hoćeš ali on se zapuca ili u odbranu ili u golmana. Pokušaji dodavanja Maneu su bili u fazonu da moli boga da ih ovaj ne primi. Kriminalna igra precjenjene egipatske kokoši.
Mane
Bobby
Hames
Flop Salah
Lovren preloše reagovao kod njihovog gola, prekasno zatvorio šut. Opet nije gori od Virgošapa mu je oprošteno ovaj put
Nisam gledao tekmu, al ako ti kazes onda vjerujem. Ali niko ne konta da ne moze dici formu ako ne igra
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#40216 Re: Liverpool FC
Nek se manje slika za twitter i instagram, nek više trenira.
Nek se manje svađa sa egipatskim savezom preko društvenih mreža, nek više trenira.
Nek malo manje misli na svoj interes, golove, individualni performans, a više na dodavanja suigračima u boljim pozicijama, brzem oslobađanju od lopte i jednostavnijim rješenjima.
Klupirati malog egipatskog egoistu na 3-4 tekme pa će vidjeti svog Boga
Nek se manje svađa sa egipatskim savezom preko društvenih mreža, nek više trenira.
Nek malo manje misli na svoj interes, golove, individualni performans, a više na dodavanja suigračima u boljim pozicijama, brzem oslobađanju od lopte i jednostavnijim rješenjima.
Klupirati malog egipatskog egoistu na 3-4 tekme pa će vidjeti svog Boga
- vaučer
#40217 Re: Liverpool FC
Nevezano za ovu utakmicu, ali mislim da ovo ljeto definitivno slušamo ponude za Salaha. Najlakše je zamjenjiv od trojca iz napada i mogli bi vrlo lako imati ponovljen Coutinho scenario, gdje ode naizgled ključan dio napada i izadjemo jači kao ekipa na kraju. Opet, očekujem na kraju da zabije 25+ golova.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#40218 Re: Liverpool FC
To je to. 175 do 200 miliona lagano. Uzeti Sancha i Brunu Fernandesa i elhamdulillah.
- drug_profi
#40219 Re: Liverpool FC
Dejo danas jako dobar koliko sam mogao vidjeti na onom sugavom SD formatu... jbg ne vide se brojevi na dresu.
VVD malo krizira, ali nije strasno jos.
Adriaaaan!!!
Rad sa Achterbergom je od njega nacinio odlicnog golmana....
Maneeee
!
James fucking Milner!!!!! Sta je fulio u prvom....
Ipak i dalje vrlo vazan igrac, ako nista bar zbog mirnoce i iskustva.
VVD malo krizira, ali nije strasno jos.
Adriaaaan!!!
Rad sa Achterbergom je od njega nacinio odlicnog golmana....
Maneeee
James fucking Milner!!!!! Sta je fulio u prvom....
- AmiĐa_Idriz
#40220 Re: Liverpool FC
Da mi je neko pričao da ćemo imati 100% učinak nakon Alissonove povrede 
Što je najjače ovih zadnjih par utakmica se odradilo na nekih 50-60% kako to inače bude. Nadam se da će poslije pauze proraditi i topovi naprijed, puno se prilika propušta. A kad bi valjalo ako ne tad, kad bi se došlo do kraja novembra, pa i ušlo u decembar sa prihvatljivim balansom bodova to bi bilo vrh. Težak period slijedi.
Što je najjače ovih zadnjih par utakmica se odradilo na nekih 50-60% kako to inače bude. Nadam se da će poslije pauze proraditi i topovi naprijed, puno se prilika propušta. A kad bi valjalo ako ne tad, kad bi se došlo do kraja novembra, pa i ušlo u decembar sa prihvatljivim balansom bodova to bi bilo vrh. Težak period slijedi.
- no_sekirli
#40221 Re: Liverpool FC
Likovanje nad ozljedom bilo kojeg naseg igraca, a narocito Salaha je potpuno bezobrazno. To nije pravi i istinski navijac, i trebalo bi ga biti sram.
Svi udju u crni period, pa i on sada, barem po nasem misljenju, iako frajer ima ukupno vec 6 golova i par asista. Pa nije yebeni vanzemaljac... Na stranu sve, zna i on da ga ne ide bas najbolje, ima pogresnih odluka, ali cijeli svijet zna da se sve obrane useru u gace kad igraju protiv njega. Cijela obrana je 80% koncentrirana na njega, i zbog toga Mane ima vise prostora, a ruku na srce, frajer i pogadja.
Nas osnovni problem je, za gol protivnika, potpuno bezopasna sredina. Danas 3 cista suta na gol, sa cca 15ak metara nasih srednjaka, Milner 2 puta promasio cijeli gol, Gini opalio kao moja kcer od 4 godine.
Svaka njima cast na presingu, fazi obrane, ali u napadu su totalno bezopasni za protivnika. Koliko su inferiorni, pokazuje da ne izvode niti kornere, niti slobodnjake, najcesce.
I na kraju, sva ta njihova sterilnost i manjak, prvenstveno muda, a onda i lucidnosti, dovodi do toga, da nas vjerojatno najkvalitetniji igrac Firmino, mora obavljati njihov posao u kreaciji, a samim tim je predaleko od protivnickog gola. Fali njegovih golova, i vrebanja protivnickih stopera, jer se jednostavno premori trceci svaki put do centra i nazad.
No, gazimo na svim poljima za sada, molim vas ne crnjacite, uopce nema razloga za zle jezike.
YNWA
Svi udju u crni period, pa i on sada, barem po nasem misljenju, iako frajer ima ukupno vec 6 golova i par asista. Pa nije yebeni vanzemaljac... Na stranu sve, zna i on da ga ne ide bas najbolje, ima pogresnih odluka, ali cijeli svijet zna da se sve obrane useru u gace kad igraju protiv njega. Cijela obrana je 80% koncentrirana na njega, i zbog toga Mane ima vise prostora, a ruku na srce, frajer i pogadja.
Nas osnovni problem je, za gol protivnika, potpuno bezopasna sredina. Danas 3 cista suta na gol, sa cca 15ak metara nasih srednjaka, Milner 2 puta promasio cijeli gol, Gini opalio kao moja kcer od 4 godine.
Svaka njima cast na presingu, fazi obrane, ali u napadu su totalno bezopasni za protivnika. Koliko su inferiorni, pokazuje da ne izvode niti kornere, niti slobodnjake, najcesce.
I na kraju, sva ta njihova sterilnost i manjak, prvenstveno muda, a onda i lucidnosti, dovodi do toga, da nas vjerojatno najkvalitetniji igrac Firmino, mora obavljati njihov posao u kreaciji, a samim tim je predaleko od protivnickog gola. Fali njegovih golova, i vrebanja protivnickih stopera, jer se jednostavno premori trceci svaki put do centra i nazad.
No, gazimo na svim poljima za sada, molim vas ne crnjacite, uopce nema razloga za zle jezike.
YNWA
-
Mustang1
#40222 Re: Liverpool FC
Gubite se, nije vam dobro. Rekao sam ja to jos prosle sezone kad ste pobjedama od 3-4:0 glasali za nake flopove. Sad pljujete igrace. Prvi sa svim pobjedama a vama nesto smeta, gdje ste trostruka kruna svake sezone zadnjih 30 godina. Neka vas.
- Edin H.
#40223 Re: Liverpool FC
Ocekivao se od samoproklamovanog najveceg balkanskog strucnjaka da malo bolje konta ovu igruGerro wrote:Jok neces. Origi je u boljoj formi trenutno.Edin H. wrote:Neces dobiti utakmice bez njega, bez obzira na sve trci kao da ima motor u guzici.Gerro wrote:Salah 4 weeks out. Ovo zelim vidjeti.
-
°u°
- King_Kenny
#40225 Re: Liverpool FC
34
Rekordno ostvarenje u Premier ligi odnosi se na broj utakmica koje je Liverpool u svoju korist riješio nakon 90. minute. Toliko puta postigli su pobjednički pogodak u sudačkoj nadoknadi vremena.