SDA-All about

kluz franjo

#40176 Re: SDA-All about

Post by kluz franjo »

I šta saznadosmo na kraju?

Ovo se kuha uz SDA amin, još od novembra.
Ivo Komšić i Miro Lazović nazvani prevarantima.
Željko bi opet nešto novo i mlado prob'o.
Podžića zamolili da ne glasa (da opet ne usere nešto).
Adil Kulenović i dalje misli da je na sesiji Kruga 99.
A Zlatko osta sam da sa Zlatarom, Djonlagićem i kvorumom članstva GS-a pokreće socijaldemokratiju.

Eeeeh, kako je nekad SDA imala ozbiljne operativce...
baxus

#40177 Re: SDA-All about

Post by baxus »

Jest ovo danas dobro bilo
Popravilo mi je dan
Stvarno su provale.
kluz franjo

#40178 Re: SDA-All about

Post by kluz franjo »

:pisnuo:
Jao, jao...

Pokret socijalne pravde i demokratije.
Hem POKRET, hem SPiD.
Image
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#40179 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

pici wrote:Image

ovo pred iftar
Posljednji iftar?
baxus

#40180 Re: SDA-All about

Post by baxus »

Ivo, Miro dajdza Zlatko, nesto tiho govore...
A onda popise po jednu pa razgulise
kluz franjo

#40181 Re: SDA-All about

Post by kluz franjo »

U Sarajevu predstavljeni ilustrovani citati Alije Izetbegovića
Ilustracija koja je privukla najviše pažnje:
"Do podne Socijaldemokratski pokret, od podne Pokret socijalne pravde i demokratije"
Leverage

#40182 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

baxus wrote:Ivo, Miro dajdza Zlatko, nesto tiho govore...
A onda popise po jednu pa razgulise
:thumbup:
Novak20

#40183 Re: SDA-All about

Post by Novak20 »

:lol: :lol: :lol: :lol:

:thumbup:
Prpa.ba

#40184 Re: SDA-All about

Post by Prpa.ba »

Kako lijep i socan citat o kombinacijama sa Dzaferovicem odmah poslije izbora. I sta onda forumski botovi divane, NS minira patriotski blok, NATO samo sto nije, ocekujemo rast DF-a, autokratske cistke u SDP-u a vec izbaceni kadrovici vise borave kod Dzaferovica nego kod svojih stranckih organa. :lol: :lol: :lol:

A ovaj cirkus sa SPID-om je rijetko vidjen politicki abortus. Milina za gledati kako se patriotice koprcaju. :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#40185 Re: SDA-All about

Post by pici »

na Kčemu si na SPIDU
Man of steel

#40186 Re: SDA-All about

Post by Man of steel »

Ima tu itekako ozbiljnih i strucnih ljudi.

U moru novonastalih stranki ova izgleda i vise nego pristojno.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#40187 Re: SDA-All about

Post by izvrsni direktor »

Man of steel wrote:Ima tu itekako ozbiljnih i strucnih ljudi.

U moru novonastalih stranki ova izgleda i vise nego pristojno.
Wow sta izjavi lik.
Koji clanovi daju pristojnost stranci?
Koji su ozbiljni i strucni?
JThomas

#40188 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

ozbiljni, stručni, patriote, pristojni, odgovorni, zreli, državotvorni, razumiju istorijski trenutak...za ove u očitom talu sa sda, od pozitivnih atributa samo još ne čitamo da su kurati i da dobro guze. ako se kanton ne vrati u ovoj godini, ne sumnjam da će i do toga doći.
Prpa.ba

#40189 Re: SDA-All about

Post by Prpa.ba »

A prije 9 godina nisi mogao opstati na forumu od postova sa videom Slucajnog Prolaznika. :lol:
drug_profi

#40190 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Chmoljo wrote:
pici wrote:Image

ovo pred iftar
Posljednji iftar?
Hahah slaze se. Zeljko sjedi na mjestu Jude....
Bosanski_kralj

#40191 Re: SDA-All about

Post by Bosanski_kralj »

Samo šta je politika, bar kod nas.

Šta su sve Ž. Komšić i Lagumdžija govorili jedan o drugom i vidi ih danas.

Isto tako Radončić i Bakir, pa eno ih sad blizu koalicionog zagrljaja.
kluz franjo

#40192 Re: SDA-All about

Post by kluz franjo »

Baš me interesuje shvataju li ovi "stratezi" iz SDA - kolosalnost zajeba.

Umjesto da su nastavili "rovariti" unutar SDP-a i NS do njihovih kongresa, dizati unutarstranačke tenzije, izmanipulisati jedan dio objektivno nezadovoljnog članstva dosadašnjim stranačkim radom rukovodstava, izazvati možda i kritičniju polarizaciju, ...
... oni na jedan minder okupe i poimenice poslože sve olupine "socijaldemokratije", od kojih svaki pojedinačno ima barem po jedno razbijanje tzv. "lijevih" stranaka u svojoj "budžetski bogatoj" političkoj karijeri.
... Na minder okupe i poimenice "pomire" kompletnu višegodišnju međusobnu pljuvačinu i onako međusobno popljuvane ih predstave kao "budućnost patriotske socijaldemokratije".

Da sam kakav čelnik opozicije, poželio bih da Bakir Izetbegović doživotno ostane "glava" SDA, a Sebija da ga "okreće, usmjerava i ispravlja kičmu".
Styling

#40193 Re: SDA-All about

Post by Styling »

Prpa.ba wrote:A prije 9 godina nisi mogao opstati na forumu od postova sa videom Slucajnog Prolaznika. :lol:
Ne bas ni tako davno. Do prije par mjeseci Zlatka su pljuvali svi od SDA botova do SDP-0vaca, a sada nekima od njih on dodje k'o neki spasilac. Kako licni interes mijenja percepciju, to je cudo jedno.
kmirsad

#40194 Re: SDA-All about

Post by kmirsad »

kluz franjo wrote:Baš me interesuje shvataju li ovi "stratezi" iz SDA - kolosalnost zajeba.

Umjesto da su nastavili "rovariti" unutar SDP-a i NS do njihovih kongresa, dizati unutarstranačke tenzije, izmanipulisati jedan dio objektivno nezadovoljnog članstva dosadašnjim stranačkim radom rukovodstava, izazvati možda i kritičniju polarizaciju, ...
... oni na jedan minder okupe i poimenice poslože sve olupine "socijaldemokratije", od kojih svaki pojedinačno ima barem po jedno razbijanje tzv. "lijevih" stranaka u svojoj "budžetski bogatoj" političkoj karijeri.
... Na minder okupe i poimenice "pomire" kompletnu višegodišnju međusobnu pljuvačinu i onako međusobno popljuvane ih predstave kao "budućnost patriotske socijaldemokratije".

Da sam kakav čelnik opozicije, poželio bih da Bakir Izetbegović doživotno ostane "glava" SDA, a Sebija da ga "okreće, usmjerava i ispravlja kičmu".
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bunk

#40195 Re: SDA-All about

Post by bunk »

Ako volis sjedit u opoziciji ili ako mislis da je BiH ono sto sestorka drzi onda je vic zaista smijesan,kad ga se procita iz nekih drugih dijelova Bosne i Hercegovine onda nije jer tamo narod nikad nije cuo za nip,ns i Fortu :lol:
pemanapemani

#40196 Re: SDA-All about

Post by pemanapemani »

bunk wrote:Ako volis sjedit u opoziciji ili ako mislis da je BiH ono sto sestorka drzi onda je vic zaista smijesan,kad ga se procita iz nekih drugih dijelova Bosne i Hercegovine onda nije jer tamo narod nikad nije cuo za nip,ns i Fortu :lol:
Naravno. :thumbup:

Zato su čuli za ove "socijaldemokrate" koje su im donijele svjetlo prosperiteta. Nemjerljivi su rezultati Komšića (množina), Lazovića, Lagumdžije..., za građane BiH koji ne žive u Sarajevu.

Više su Forto i Konaković uradili za 3 mjeseca, nego čitava ova kamarila za čitavu političku karijeru.

Ako narod u ostalim dijelovima BiH želi čuti za nabrojane, neka i glasaju za njih.
Jebo te, pa kakva je to nakaradna logika - nemojte formirati vlast u KS zato što u drugim dijelovima BiH građani nisu glasali za vas. Zašto čistite Sarajevo, a u ZDK na svakom koraku divlje deponije. To znači da je za vas BiH od Kozije ćuprije do Vrela Bosne. :-) :-)
bunk

#40197 Re: SDA-All about

Post by bunk »

Gdje sam ja napisao da se ns i nip ne trebaju angazirati u cijeloj Bosni I Hercegovini?
Svako ko zeli dobro Bosni i Hercegovini i kome je NATO pitanje zivota ili smrti je legitiman za mene i neka glasa ko hoce za koga.
Ja sam komentirao "fol" o tome da sda formira neku ljevicu sto je apsolutna nebuloza ne znam gdje skrojena..
kmirsad

#40198 Re: SDA-All about

Post by kmirsad »

bunk wrote:Gdje sam ja napisao da se ns i nip ne trebaju angazirati u cijeloj Bosni I Hercegovini?
Svako ko zeli dobro Bosni i Hercegovini i kome je NATO pitanje zivota ili smrti je legitiman za mene i neka glasa ko hoce za koga.
Ja sam komentirao "fol" o tome da sda formira neku ljevicu sto je apsolutna nebuloza ne znam gdje skrojena..
NATO je neminovnost. Onje tu i niko ga ne može iz BiH istjerati. I niko ga ne može sebi pripisati kao zaslugu.
Ako je krireij dobronamjernost prema BiH ispadaju iz kombinacije HDZ i SNSD.
Ako je kriterij NATO, zasada ispada samo SNSD.
A i on će uskoro biti u bubnju za ždrijebanje.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#40199 Re: SDA-All about

Post by izvrsni direktor »

bunk wrote: Ja sam komentirao "fol" o tome da sda formira neku ljevicu sto je apsolutna nebuloza ne znam gdje skrojena..
Cuj ne zna gdje je skrojena. Pa na sastanku kod dzaferovica. Saznadosmo to iz prve ruke, od ucesnika sastanka sa dzaferovicem
bunk

#40200 Re: SDA-All about

Post by bunk »

I ne treba niko da pripisuje zasluge,sve stranke kojima je Bosna i Hercegovina u srcu su zajedno izgurale NATO .
Da ,direktore,Sefik je osmislio ideju ujedinjenja ljevice :lol:
Post Reply