SDA-All about
-
kluz franjo
#40176 Re: SDA-All about
I šta saznadosmo na kraju?
Ovo se kuha uz SDA amin, još od novembra.
Ivo Komšić i Miro Lazović nazvani prevarantima.
Željko bi opet nešto novo i mlado prob'o.
Podžića zamolili da ne glasa (da opet ne usere nešto).
Adil Kulenović i dalje misli da je na sesiji Kruga 99.
A Zlatko osta sam da sa Zlatarom, Djonlagićem i kvorumom članstva GS-a pokreće socijaldemokratiju.
Eeeeh, kako je nekad SDA imala ozbiljne operativce...
Ovo se kuha uz SDA amin, još od novembra.
Ivo Komšić i Miro Lazović nazvani prevarantima.
Željko bi opet nešto novo i mlado prob'o.
Podžića zamolili da ne glasa (da opet ne usere nešto).
Adil Kulenović i dalje misli da je na sesiji Kruga 99.
A Zlatko osta sam da sa Zlatarom, Djonlagićem i kvorumom članstva GS-a pokreće socijaldemokratiju.
Eeeeh, kako je nekad SDA imala ozbiljne operativce...
-
baxus
#40177 Re: SDA-All about
Jest ovo danas dobro bilo
Popravilo mi je dan
Stvarno su provale.
Popravilo mi je dan
Stvarno su provale.
-
kluz franjo
#40178 Re: SDA-All about
Jao, jao...
Pokret socijalne pravde i demokratije.
Hem POKRET, hem SPiD.

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#40179 Re: SDA-All about
Posljednji iftar?pici wrote:
ovo pred iftar
-
baxus
#40180 Re: SDA-All about
Ivo, Miro dajdza Zlatko, nesto tiho govore...
A onda popise po jednu pa razgulise
-
kluz franjo
#40181 Re: SDA-All about
Ilustracija koja je privukla najviše pažnje:U Sarajevu predstavljeni ilustrovani citati Alije Izetbegovića
"Do podne Socijaldemokratski pokret, od podne Pokret socijalne pravde i demokratije"
- Leverage
#40182 Re: SDA-All about
baxus wrote:Ivo, Miro dajdza Zlatko, nesto tiho govore...
-
Novak20
- Prpa.ba
#40184 Re: SDA-All about
Kako lijep i socan citat o kombinacijama sa Dzaferovicem odmah poslije izbora. I sta onda forumski botovi divane, NS minira patriotski blok, NATO samo sto nije, ocekujemo rast DF-a, autokratske cistke u SDP-u a vec izbaceni kadrovici vise borave kod Dzaferovica nego kod svojih stranckih organa.
A ovaj cirkus sa SPID-om je rijetko vidjen politicki abortus. Milina za gledati kako se patriotice koprcaju.
A ovaj cirkus sa SPID-om je rijetko vidjen politicki abortus. Milina za gledati kako se patriotice koprcaju.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#40185 Re: SDA-All about
na Kčemu si na SPIDU
- Man of steel
#40186 Re: SDA-All about
Ima tu itekako ozbiljnih i strucnih ljudi.
U moru novonastalih stranki ova izgleda i vise nego pristojno.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#40187 Re: SDA-All about
Wow sta izjavi lik.Man of steel wrote:Ima tu itekako ozbiljnih i strucnih ljudi.
Koji clanovi daju pristojnost stranci?
Koji su ozbiljni i strucni?
- JThomas
#40188 Re: SDA-All about
ozbiljni, stručni, patriote, pristojni, odgovorni, zreli, državotvorni, razumiju istorijski trenutak...za ove u očitom talu sa sda, od pozitivnih atributa samo još ne čitamo da su kurati i da dobro guze. ako se kanton ne vrati u ovoj godini, ne sumnjam da će i do toga doći.
- Prpa.ba
#40189 Re: SDA-All about
A prije 9 godina nisi mogao opstati na forumu od postova sa videom Slucajnog Prolaznika. 
- drug_profi
#40190 Re: SDA-All about
Hahah slaze se. Zeljko sjedi na mjestu Jude....Chmoljo wrote:Posljednji iftar?pici wrote:
ovo pred iftar
- Bosanski_kralj
#40191 Re: SDA-All about
Samo šta je politika, bar kod nas.
Šta su sve Ž. Komšić i Lagumdžija govorili jedan o drugom i vidi ih danas.
Isto tako Radončić i Bakir, pa eno ih sad blizu koalicionog zagrljaja.
Šta su sve Ž. Komšić i Lagumdžija govorili jedan o drugom i vidi ih danas.
Isto tako Radončić i Bakir, pa eno ih sad blizu koalicionog zagrljaja.
-
kluz franjo
#40192 Re: SDA-All about
Baš me interesuje shvataju li ovi "stratezi" iz SDA - kolosalnost zajeba.
Umjesto da su nastavili "rovariti" unutar SDP-a i NS do njihovih kongresa, dizati unutarstranačke tenzije, izmanipulisati jedan dio objektivno nezadovoljnog članstva dosadašnjim stranačkim radom rukovodstava, izazvati možda i kritičniju polarizaciju, ...
... oni na jedan minder okupe i poimenice poslože sve olupine "socijaldemokratije", od kojih svaki pojedinačno ima barem po jedno razbijanje tzv. "lijevih" stranaka u svojoj "budžetski bogatoj" političkoj karijeri.
... Na minder okupe i poimenice "pomire" kompletnu višegodišnju međusobnu pljuvačinu i onako međusobno popljuvane ih predstave kao "budućnost patriotske socijaldemokratije".
Da sam kakav čelnik opozicije, poželio bih da Bakir Izetbegović doživotno ostane "glava" SDA, a Sebija da ga "okreće, usmjerava i ispravlja kičmu".
Umjesto da su nastavili "rovariti" unutar SDP-a i NS do njihovih kongresa, dizati unutarstranačke tenzije, izmanipulisati jedan dio objektivno nezadovoljnog članstva dosadašnjim stranačkim radom rukovodstava, izazvati možda i kritičniju polarizaciju, ...
... oni na jedan minder okupe i poimenice poslože sve olupine "socijaldemokratije", od kojih svaki pojedinačno ima barem po jedno razbijanje tzv. "lijevih" stranaka u svojoj "budžetski bogatoj" političkoj karijeri.
... Na minder okupe i poimenice "pomire" kompletnu višegodišnju međusobnu pljuvačinu i onako međusobno popljuvane ih predstave kao "budućnost patriotske socijaldemokratije".
Da sam kakav čelnik opozicije, poželio bih da Bakir Izetbegović doživotno ostane "glava" SDA, a Sebija da ga "okreće, usmjerava i ispravlja kičmu".
- Styling
#40193 Re: SDA-All about
Ne bas ni tako davno. Do prije par mjeseci Zlatka su pljuvali svi od SDA botova do SDP-0vaca, a sada nekima od njih on dodje k'o neki spasilac. Kako licni interes mijenja percepciju, to je cudo jedno.Prpa.ba wrote:A prije 9 godina nisi mogao opstati na forumu od postova sa videom Slucajnog Prolaznika.
- kmirsad
#40194 Re: SDA-All about
kluz franjo wrote:Baš me interesuje shvataju li ovi "stratezi" iz SDA - kolosalnost zajeba.
- bunk
#40195 Re: SDA-All about
Ako volis sjedit u opoziciji ili ako mislis da je BiH ono sto sestorka drzi onda je vic zaista smijesan,kad ga se procita iz nekih drugih dijelova Bosne i Hercegovine onda nije jer tamo narod nikad nije cuo za nip,ns i Fortu 
-
pemanapemani
#40196 Re: SDA-All about
Naravno.bunk wrote:Ako volis sjedit u opoziciji ili ako mislis da je BiH ono sto sestorka drzi onda je vic zaista smijesan,kad ga se procita iz nekih drugih dijelova Bosne i Hercegovine onda nije jer tamo narod nikad nije cuo za nip,ns i Fortu
Zato su čuli za ove "socijaldemokrate" koje su im donijele svjetlo prosperiteta. Nemjerljivi su rezultati Komšića (množina), Lazovića, Lagumdžije..., za građane BiH koji ne žive u Sarajevu.
Više su Forto i Konaković uradili za 3 mjeseca, nego čitava ova kamarila za čitavu političku karijeru.
Ako narod u ostalim dijelovima BiH želi čuti za nabrojane, neka i glasaju za njih.
Jebo te, pa kakva je to nakaradna logika - nemojte formirati vlast u KS zato što u drugim dijelovima BiH građani nisu glasali za vas. Zašto čistite Sarajevo, a u ZDK na svakom koraku divlje deponije. To znači da je za vas BiH od Kozije ćuprije do Vrela Bosne.
- bunk
#40197 Re: SDA-All about
Gdje sam ja napisao da se ns i nip ne trebaju angazirati u cijeloj Bosni I Hercegovini?
Svako ko zeli dobro Bosni i Hercegovini i kome je NATO pitanje zivota ili smrti je legitiman za mene i neka glasa ko hoce za koga.
Ja sam komentirao "fol" o tome da sda formira neku ljevicu sto je apsolutna nebuloza ne znam gdje skrojena..
Svako ko zeli dobro Bosni i Hercegovini i kome je NATO pitanje zivota ili smrti je legitiman za mene i neka glasa ko hoce za koga.
Ja sam komentirao "fol" o tome da sda formira neku ljevicu sto je apsolutna nebuloza ne znam gdje skrojena..
- kmirsad
#40198 Re: SDA-All about
NATO je neminovnost. Onje tu i niko ga ne može iz BiH istjerati. I niko ga ne može sebi pripisati kao zaslugu.bunk wrote:Gdje sam ja napisao da se ns i nip ne trebaju angazirati u cijeloj Bosni I Hercegovini?
Ako je krireij dobronamjernost prema BiH ispadaju iz kombinacije HDZ i SNSD.
Ako je kriterij NATO, zasada ispada samo SNSD.
A i on će uskoro biti u bubnju za ždrijebanje.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#40199 Re: SDA-All about
Cuj ne zna gdje je skrojena. Pa na sastanku kod dzaferovica. Saznadosmo to iz prve ruke, od ucesnika sastanka sa dzaferovicembunk wrote: Ja sam komentirao "fol" o tome da sda formira neku ljevicu sto je apsolutna nebuloza ne znam gdje skrojena..
- bunk
#40200 Re: SDA-All about
I ne treba niko da pripisuje zasluge,sve stranke kojima je Bosna i Hercegovina u srcu su zajedno izgurale NATO .
Da ,direktore,Sefik je osmislio ideju ujedinjenja ljevice
Da ,direktore,Sefik je osmislio ideju ujedinjenja ljevice