Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#40176 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by dr.gog »

[*]
sumirprimus wrote:stan bate mora imat favorita nekog :lol:
df sbb?
cisto informativno :D
Ma jok ba.. Bila je naša još dok je Fortho dilao cement po BiH..
sumirprimus

#40177 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sumirprimus »

imal ovde jedan iz naroda da ne prica u doznacicama :lol:
jel ljevo il desno?nema u bosni sredine sredina je desno :lol:
kluz franjo

#40178 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

Ko o čemu, vi o ženama.
A četnici se već vraćaju uz Vraca u čudilu.
dr.gog

#40179 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by dr.gog »

kluz franjo wrote:Kako god, bitno je biti protiv ovih nutricionističkih stranaka.
Članstvo u NS je izvrstan dodatak bezglutenskoj prehrani. Pa kad sestru Sabinu vidim, odmah pomislim na oznaku "organic".I novootkrivene USA gay vitamine. :mrgreen:
dr.gog

#40180 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by dr.gog »

kluz franjo wrote:Ko o čemu, vi o ženama.
A četnici se već vraćaju uz Vraca u čudilu.
Pa normalno kad trenutno roka Marchello u sred Sarajeva. :izet:
kluz franjo

#40181 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

dr.gog wrote:
kluz franjo wrote:Kako god, bitno je biti protiv ovih nutricionističkih stranaka.
Članstvo u NS je izvrstan dodatak bezglutenskoj prehrani. Pa kad sestru Sabinu vidim, odmah pomislim na oznaku "organic".I novootkrivene USA gay vitamine. :mrgreen:
:pisnuo:
sumirprimus

#40182 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sumirprimus »

jarane ovo su sve izgleda sdp prebjezi dok u siframa pricaju sto ti je rec iskustvo :lol:
ultima_palabra

#40183 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ultima_palabra »

dr.gog wrote:
Sabinu Vedrana ili pravu Sabinu? :mrgreen:
sumirprimus

#40184 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sumirprimus »

sve u siframa
kluz franjo

#40185 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

Lovac na Jelene!
dr.gog

#40186 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by dr.gog »

:oops:
sumirprimus wrote:jarane ovo su sve izgleda sdp prebjezi dok u siframa pricaju sto ti je rec iskustvo :lol:
Nisam ja. Ja sam ispao iz članstva SSO SRBiH jer se raspala sama od sebe. Onda nisam mogao vjerovati koliko su u stanju da zakomplikuju najjednostavnije stvari. Zatim okostalost strukture. Mnogo mastodonata. Navika ishareta. Nerviralo me je to...elem.. Sada je opuštenije, definitivno.
sumirprimus

#40187 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sumirprimus »

jedna jelena koje vise nema o jelena :lol:
DrugaGimnazija

#40188 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by DrugaGimnazija »

KatarinaKosaca wrote: bombardiranje i ponavljanje kad netko nekom na drustvenim mrezama kaze "krmijed" je tebi isto ili gore kad se clan Predsjednistva sa 300k glasova iz predsjednistva druge stranke nazove smecem. Aferrim! Dosljednost je SDP upsss ovaj sad NS fanovima uvijek bila slaba tacka
...
Ne. Nego nema istu odgovornost celnik stranke iz mjesne zajednice i predsjednistva
Ovo je bas kao neka liberalno demokratska ideja: ako predjes odredjeni broj glasova, odnosno udjes u Predsjednistvo, protiv tebe se vise ne smije javno govoriti. Malo naginjemo na diktaturu?

A, sad svi koji su ikad nesto rekli protiv Dodika ili Covica, trebali bi da se javno izvinu, jer su i oni zasticeni od uvreda po istom principu. :evil:
dr.gog

#40189 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by dr.gog »

ultima_palabra wrote:
dr.gog wrote:
Sabinu Vedrana ili pravu Sabinu? :mrgreen:
Pravu. Prvopomenutu dosad samo primjetih u sugestivnim komentarima Kerbera komentatora na portalu klix.ba... Nije da mi je vrijedno dumine..
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#40190 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

ultima_palabra wrote:
sumirprimus wrote:za kog kata navija za koju stranku?
Vidi ovako... postoji par likova na forumu koji je vazda ispreskacu pa ih zbog toga ne moze smisliti. Za koju god stranku oni navijaju, ona je protiv :oops:
Kao na primjer ti? :D Volis si tepati. Nego, pitam, ko je sljedeci? Sa istim zar9m si branio Lagumdziju i SDP kao sto sad NS. Jedna lijeva, jedna centar stranka. Znaci da ideje nema. Samo obozavanje i otkrivanje SDA botova :lol: tajnih clanova i skr8venih simpatija. Koga ti, jadan, mo''s ispreskakat? A o sebi pricas da si pametni intelektualac :D
KatarinaKosaca

#40191 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

Kikibombona wrote:
ultima_palabra wrote:
sumirprimus wrote:za kog kata navija za koju stranku?
Vidi ovako... postoji par likova na forumu koji je vazda ispreskacu pa ih zbog toga ne moze smisliti. Za koju god stranku oni navijaju, ona je protiv :oops:
Hajmo onda afirmativno o SDA da spasimo zenu, kada je takav kontras. :D

Jedino ako se nije zaposlila u javno preduzece, onda je kasno za sve.
SDA sam, provalio si me...
It_is_a_Leclerc

#40192 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by It_is_a_Leclerc »

A u čemu je problem nazvati člana Predsjedništva smećem?

Da sam ja npr. gospodin Selim Bešlagić i da mi je jedan notorni Željko Komšić rekao da sam "iskompleksirani čovjek koji je bliže HB nego BH, koji mrzi baklavu i ima problema sa sobom", ja bih mu rekao nešto i još gore.
KatarinaKosaca

#40193 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

It_is_a_Leclerc wrote:A u čemu je problem nazvati člana Predsjedništva smećem?

Da sam ja npr. gospodin Selim Bešlagić i da mi je jedan notorni Željko Komšić rekao da sam "iskompleksirani čovjek koji je bliže HB nego BH, koji mrzi baklavu i ima problema sa sobom", ja bih mu rekao nešto i još gore.
Falatar je radio za Covica. Svjesno ili nesvjesno, jeste. Poslije se nesto izvinjavao. Utoliko Komsiceva konstatacija uopce nije bez osnova. A nazvati smecem bez da imas ISTA iza sebe kao ova iz Zenice je primitivno, nisko, ruzno, neprofesionalno. Najnizi porivi su izbili. I vise bih je cijenila i nju i Niksica da je ostala pri recenom tj napisanom. Po cijenu funkcije u stranci. Ali ne, oboje su pisali pa brisali. Pljuvali pa lizali. E, to puno o karakteru govori.
It_is_a_Leclerc

#40194 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by It_is_a_Leclerc »

KatarinaKosaca wrote:

Falatar je radio za Covica. Svjesno ili nesvjesno, jeste. Poslije se nesto izvinjavao. Utoliko Komsiceva konstatacija uopce nije bez osnova. A nazvati smecem bez da imas ISTA iza sebe kao ova iz Zenice je primitivno, nisko, ruzno, neprofesionalno. Najnizi porivi su izbili. I vise bih je cijenila i nju i Niksica da je ostala pri recenom tj napisanom. Po cijenu funkcije u stranci. Ali? Ne oboje su pisali pa brisali. Pljuvali pa lizali. E, to puno o karakteru govori.
Aha. Znači, sad kad neko i nesvjesno radi nešto štoo se ne sviđa njegovoj svetosti Željku onda je ok nazvati ga praktično neprijateljem države, zalijepiti mu metu na čelu, staviti stigmu izdajnika, pa se ti poslije peri i spašavaj kako znaš i umiješ.

Tim više što gospodin Željko nije rekao "Boriša Falatar", nego "članovi Naše stranke" što podrazumijeva šriok spektar od npr. prof. Šeherzade Delić do Selima Bešlagića i Srđana Mandića. :)

Ja bih npr. čovjeka koji provede četiri godine u Parlamentu, zaradi 500.000 maraka, ne uradi ništa, ima najviše izostanaka, nijednog prijedloga, inicijative ili pitanja nazvao neradnikom. Smeće je varijacija na temu.
Kikibombona

#40195 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

KatarinaKosaca wrote:

Falatar je radio za Covica. Svjesno ili nesvjesno, jeste. Poslije se nesto izvinjavao. Utoliko Komsiceva konstatacija uopce nije bez osnova. A nazvati smecem bez da imas ISTA iza sebe kao ova iz Zenice je primitivno, nisko, ruzno, neprofesionalno. Najnizi porivi su izbili. I vise bih je cijenila i nju i Niksica da je ostala pri recenom tj napisanom. Po cijenu funkcije u stranci. Ali ne, oboje su pisali pa brisali. Pljuvali pa lizali. E, to puno o karakteru govori.
Ni Niksic ni Sanja nisu povukli ono sto su rekli.

Niksic i dalje govori o ruralnoj Tuzli. Covjek nastavlja gdje je stao.

Sanja je napisala da ju je Pedja zamolio da izbrise ali je dodala da misljenje o Komsicu nije promijenila.

...

I da, smatram da je Sanja pogrijesila. Javna licnost, narocito politicar, se ne smije tako izrazavati. Mislim da je i ona shvatila da je pogrijesila. Proradile emocije jer je smrdo hinjski rekao da je Nasa stranka ustaska.

Bilo bi bolje i efektivnije da je izjavila da se Zeljko Komsic sluzi gebelsovskim metodama vezajuci NS za ustastvo. Greska je sto nije tako odgovorila.
KatarinaKosaca

#40196 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

It_is_a_Leclerc wrote:
Aha. Znači, sad kad neko i nesvjesno radi nešto štoo se ne sviđa njegovoj svetosti Željku onda je ok nazvati ga praktično neprijateljem države, zalijepiti mu metu na čelu, staviti stigmu izdajnika, pa se ti poslije peri i spašavaj kako znaš i umiješ.

Tim više što gospodin Željko nije rekao "Boriša Falatar", nego "članovi Naše stranke" što podrazumijeva šriok spektar od npr. prof. Šeherzade Delić do Selima Bešlagića i Srđana Mandića. :)

Ja bih npr. čovjeka koji provede četiri godine u Parlamentu, zaradi 500.000 maraka, ne uradi ništa, ima najviše izostanaka, nijednog prijedloga, inicijative ili pitanja nazvao neradnikom. Smeće je varijacija na temu.
Da krenemo od zadnjeg dijela "Nije uradio nista". Zeljko Komsic je uradio za gradjanina vise nego cijeli Parlament. Kad je Muhamed Ali Gasi rekatario tvornicu "Ovako", radnici su zvali Komsica. Tad je krenulo sve.. Ko je takvo sto uradio? Becirevic? Ministrica Lejla skupa sa Poncijeva-shema Crnkicem? Ako nesto tvrdis, nastoj skupiti argument. Nemoj ponavljati kao papagaj. A za Fakatara. Ja ne znam, kao ni ti da li je svjesno ili ne hvalio HDZ i Covica. A vrlo otvoreno je to radio. Nije samo da se Komsicu nije svidjelo. Sudeci po glasovima, nije se svidjelo ni glasacima NS. I Komsic to ima pravo reci, jednako kao sto imamo pravo pitati "Gdje je Falatar", jer je kukavicije jaje
N.N.

#40197 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by N.N. »

Sanja Renic je jedna obicna nepismena guska koja na Gradskom vijecu Zenice nije mogla da sastavi jednu prostu recenicu a da joj neko pri tome nesto ne suflira i ispravlja je.
ragib

#40198 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ragib »

zeljko je king za ove iz NS. Na kraju krajeva komsica niko ne moze pobjediti na izborima kao personu.Uzme uvijek glat. Nasa stranka se gubi cim mora djelovati iznad KS. Kad pocmu pricati o patriotizmu i kad odgovaraju dodiku vidi se da to rade reda radi, to se osjeti, kao sto se osjeti kad fahro brani bosnjake da tu nema iskrenosti, za razliku od komsica koji to radi iz srca i to narod osjeti bez obzira sto je ovakav ili onakav , iskrenost dopire do ljudskih srca....
KatarinaKosaca

#40199 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

Na stranu sad Falatar. Na stranu i gdje je Forto bio 92 i laz za pausal. Ono sto je najbitnije je da ne vidim i ne cujem sta ce se raditi u vlasti na Kantonu. Sem slavlja ovdje oko pada glava, Kurtu za Murtu, potez oko pausala je demagoski i ne tice se stvarnih problema ove zemlje. Gradjana Kantona. Smijenice se policijski komesar i stavit' svoj co''ek. Ok. Hoce li to umanjiti korupciju u policiji? Neetiku? Na drugoj temi spomenuh.. Nema sitnog dilera, a kamoli krupnog koji nema svoje ljude u policiji. Kad se sta prijavi, jave mu. Gradjanin nahebe. Policija ne stiti zene, na strani je nasilnika. Iz muske solidarnosti, primitivizma i neprofesionalnosti. Slucajno se dotaknuh policije. Svaki je segment takav. Koji je plan i program? Nema. Ne vidim. Ne cujem. I bojim se da ce vec vrlo skoro vadiona biti "Kanton nema ovlastenja, ne mozemo". Kanton ima velika ovlastenja. I moze se puno. Bojim se sa Lejla&co na ministarskim mjestima, tesko. Jedino dobro je sto je SDA kaznjena. Gradjanima ne vidim skoru promijenu. Kurta&Murta
Locked