Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prpa.ba wrote:
Kakva je danas atmosfera u SDA povodom osnivanja omladinskog ljevicarskog pogona? Bakirov SdP zasigurno ce biti pravo osvjezenje na politickoj sceni, citave 2 godine smo bez ove marve u medijima, ako izuzmemo neboderka komsica kojeg je SDA ipak malo ranije morala aktivirati.
Svečarsko-tužna. Svečarska jer puštanje u pogon svog novog krila traži vatromet, tužna jer je već sad jasno da je projekat propao.
Pare bačene, kanton netaknut, a još četnici danas šenluče na Vracama.
Čemu to Džaferovićevo izvinjavanje, nesigurnost, inferiorna poza, pravdanje, zašto??? Kao da ga je profesor uhvatio da prepisuje... Strašno.
Nije ni čudo što nas niko ne uvažava, ne poštuje, što mlate nama kako im je ćeif. Mi, sami, šaljemo im poruku ko smo i šta smo i kakav tretman zaslužujemo.
A posebna je priča što je sve namješteno, a ovaj to ne vidi...
Prpa.ba wrote:Kakva je danas atmosfera u SDA povodom osnivanja omladinskog ljevicarskog pogona? Bakirov SdP zasigurno ce biti pravo osvjezenje na politickoj sceni, citave 2 godine smo bez ove marve u medijima, ako izuzmemo neboderka komsica kojeg je SDA ipak malo ranije morala aktivirati.
Ja baš hoću da pitam hoćemo li otvarati novu temu o ovom pokretu-stranci-šta već, ili da nastavimo ovdje, gdje i pripada?
Prpa.ba wrote:Kakva je danas atmosfera u SDA povodom osnivanja omladinskog ljevicarskog pogona? Bakirov SdP zasigurno ce biti pravo osvjezenje na politickoj sceni, citave 2 godine smo bez ove marve u medijima, ako izuzmemo neboderka komsica kojeg je SDA ipak malo ranije morala aktivirati.
Ja baš hoću da pitam hoćemo li otvarati novu temu o ovom pokretu-stranci-šta već, ili da nastavimo ovdje, gdje i pripada?
Čemu to Džaferovićevo izvinjavanje, nesigurnost, inferiorna poza, pravdanje, zašto??? Kao da ga je profesor uhvatio da prepisuje... Strašno.
Nije ni čudo što nas niko ne uvažava, ne poštuje, što mlate nama kako im je ćeif. Mi, sami, šaljemo im poruku ko smo i šta smo i kakav tretman zaslužujemo.
tacno. nazalost. prvo je trebalo vucica "zamoliti" da se udalji dok se dogovaraju stajalista BiH. nije mi jasno sto nisu mehmedovica kandidovali ili nekog otresitijeg
tacno. nazalost. prvo je trebalo vucica "zamoliti" da se udalji dok se dogovaraju stajalista BiH. nije mi jasno sto nisu mehmedovica kandidovali ili nekog otresitijeg
Otkud mu pravo da se petlja,
Ko ga je zvao,
Zašto se o takvim stvarima uopće razgovara pred njim,
Zašto mu se odgovara,
Zašto taj inferiorni stav i izvinjavanje za stvari koje ga se ne tiču,
I dokle više samoponižavanja i ničim izazvane sramote, pa dokle....
kluz franjo wrote:Kolega kmirso,
gledajte i učite.
Ovako se sakupljaju i recikliraju sekundarne sirovine!
Svakom novom reciklažom, sekundarna sirovina gubi ona kvalitetna svojsta za vračanje u proizvodnju Ni lopate za snijeg ne možeš napraviti od više puta recikliranog regenerata polipropilena i polietilena... pucaju u proizvodnji , a kamoli u upotrebi...
Razmišlja Osman u sebi:
"Kakva je sad ovo priča o ljevici, na sastanku SDA odbora za EU integracije?
Haj' dobro ovaj Zlatar i Adil Kulenović, al' što Genjac pozva i ovu Lamiju?
hmmm..."
Zeleni i plavi čepovi na okrepi... Za očekivati je bilo da stolnjaci budu crveni... ili zeleni sa crvenim nadstoljnjacima Kad ti se prospu škembići,konobar promjeni samo nadstolnjake, stolnjaci ostaju...
kmirsad wrote:Zeleni i plavi čepovi na okrepi... Za očekivati je bilo da stolnjaci budu crveni... ili zeleni sa crvenim nadstoljnjacima Kad ti se prospu škembići,konobar promjeni samo nadstolnjake, stolnjaci ostaju...
Ovi nisu čekali Kongres...
Isti vaki u NS TK ... ipak čekaju kongres... u nadi da će smijeniti PK... da prave Naše Stranke Pokret...
Nada umire zadnja...
Lamija Tanović: Ivo Komšić me prevario, neka se objedine bez mene
Na današnjem Inicijativnom odboru Socijaldemokratskog pokreta Lamija Tanović je kazala da se osjeća prevareno jer se ovaj pokret nije trebao zvati "socijaldemokratski".
"Mi smo od novembra radili na tom projektu, ali niko nije govorio o Socijaldemokratskom pokretu. Razgovarali smo o nazivu 'Bolja BiH'. Ivo Komšić me prevario", izjavila je Tanović.
Ona je istakla da se ime Socijaldemokratski pokret pojavilo prije nekoliko dana.
"Mi smo kod Šefika Džaferovića bili s tom idejom. Mislite li da bi on to podržao u ovoj formi? Ovo je naš bosanskohercegovački pokret sa svim bojama i aspektima, a oni su ga suzili. Neka se objedine, nemamo mi ništa protiv, ali bez mene", poručila je Tanović.
Nezadovoljna odnosom istakla je da su se "odjednom pojavili SDP-ovci razne vrste".
"Ja se nadam da će naš bosanskohercegovački pokret, na kojem smo radili od novembra, nastaviti živjeti. Ali ne da bi objedinjavao ljevicu", zaključila je.