...sumirprimus wrote:ovako to krene.
pa stignem u svatove njene,
sve prave su ljubavi tužne.
...
...sumirprimus wrote:ovako to krene.
Sve uspjehe Smece moze zahvaliti dr. Krivoustom. Da je umjesto Smece na drugoj strani bio Tomislav Piplica, ljudi bi glasali za Tomu samo da sjebu dr. Krivoustog.KatarinaKosaca wrote:kamberovica polje wrote:Sve je ok, nije nikog nazvao smećarom.bombardiranje i ponavljanje kad netko nekom na drustvenim mrezama kaze "krmijed" je tebi isto ili gore kad se clan Predsjednistva sa 300k glasova iz predsjednistva druge stranke nazove smecem. Aferrim! Dosljednost je SDP upsss ovaj sad NS fanovima uvijek bila slaba tacka
prije si bio revolucionarniji, sad si vise umjetnick nastrojen ,da se nisi ozenio ?kluz franjo wrote:...sumirprimus wrote:ovako to krene.
...
Kad se god pojavio, pomeo je. A svako drugo nipodastavanje tudjeg uspjeha je odlika luzera. Mada, nije to tema.. nego da se ne moze usporedjivati komentar sa fb ili odakle god iz virtualnog svijeta sa komentarom clanice predsjednistva stranke. A naravno da radim.. otkrio si upravo jos jednog skrivenig SDA glasaca. Kako sami sebi niste smijesni? Ja sam za NS glasala kad ste se vi takmicili u ulagivanju Lagumdziji. Imaju datumi na temi. Zato mi vas je i zlo vidjeti. Jer ja sa tobom na primjer, nista zajedn8cko ne mogu imati. Ni glas za NSKikibombona wrote:Sve uspjehe Smece moze zahvaliti dr. Krivoustom. Da je umjesto Smece na drugoj strani bio Tomislav Piplica, ljudi bi glasali za Tomu samo da sjebu dr. Krivoustog.KatarinaKosaca wrote:kamberovica polje wrote:Sve je ok, nije nikog nazvao smećarom.bombardiranje i ponavljanje kad netko nekom na drustvenim mrezama kaze "krmijed" je tebi isto ili gore kad se clan Predsjednistva sa 300k glasova iz predsjednistva druge stranke nazove smecem. Aferrim! Dosljednost je SDP upsss ovaj sad NS fanovima uvijek bila slaba tacka
SDA i Bakir imaju veliki broj glasova. Zasluzuju postovanje radi toga? U tvom slucaju da, vidim da radis neumorno propagandu sa stranku.
Pa slažem se, dok se ne izgovori riječ na S, sve je dozvoljeno. Krmojed, četnik, ustaša, mješanac, petokolonaš...KatarinaKosaca wrote:kamberovica polje wrote:Sve je ok, nije nikog nazvao smećarom.bombardiranje i ponavljanje kad netko nekom na drustvenim mrezama kaze "krmijed" je tebi isto ili gore kad se clan Predsjednistva sa 300k glasova iz predsjednistva druge stranke nazove smecem. Aferrim! Dosljednost je SDP upsss ovaj sad NS fanovima uvijek bila slaba tacka
kluz franjo wrote:...
sklon'te čaše i bokale
...
Ne. Nego nema istu odgovornost celnik stranke iz mjesne zajednice i predsjednistvakamberovica polje wrote:Pa slažem se, dok se ne izgovori riječ na S, sve je dozvoljeno. Krmojed, četnik, ustaša, mješanac, petokolonaš...KatarinaKosaca wrote:kamberovica polje wrote:Sve je ok, nije nikog nazvao smećarom.bombardiranje i ponavljanje kad netko nekom na drustvenim mrezama kaze "krmijed" je tebi isto ili gore kad se clan Predsjednistva sa 300k glasova iz predsjednistva druge stranke nazove smecem. Aferrim! Dosljednost je SDP upsss ovaj sad NS fanovima uvijek bila slaba tacka
Sretno oženjen već dugo, dugo...sumirprimus wrote:prije si bio revolucionarniji, sad si vise umjetnick nastrojen ,da se nisi ozenio ?kluz franjo wrote:...sumirprimus wrote:ovako to krene.
...
A mozda govori i o partiji ciji je pripadnik ,koji su joj ciljevi i politicki programi.Laertes wrote:Kad neko nekoga nazove smećem, možemo se složiti ili ne, smatrati da je pretjerano i sl.
S druge strane, ako neko naziva druge krmojedima, ko ovaj potomak prof. Abida Đozića, puno više govori o sebi i svojoj zatucanosti.
kluz franjo wrote:Sretno oženjen već dugo, dugo...sumirprimus wrote: prije si bio revolucionarniji, sad si vise umjetnick nastrojen ,da se nisi ozenio ?
I svaki dan se u istu iznova zaljubim...
ufff... odoh ja u off-topic (kad chmoljo dođe, biće mi...)
Svaki pravi revolucionar je i romantičar...
Da ipak malo napravimo konekciju sa temom...sumirprimus wrote:ma lafina il nije dugo ozenjen(dugo mjereno u decenijama) il nije iskren. dje ima da si dugo ozenjen i svaki dan zaljubljen al realno![]()
Dobar mawashi geri Kato!KatarinaKosaca wrote:kamberovica polje wrote:Sve je ok, nije nikog nazvao smećarom.bombardiranje i ponavljanje kad netko nekom na drustvenim mrezama kaze "krmijed" je tebi isto ili gore kad se clan Predsjednistva sa 300k glasova iz predsjednistva druge stranke nazove smecem. Aferrim! Dosljednost je SDP upsss ovaj sad NS fanovima uvijek bila slaba tacka
Dobar šibicarski!sumirprimus wrote:smio bi se i opkladit da znam al nema vezeneka ljubavi
Vidi ovako... postoji par likova na forumu koji je vazda ispreskacu pa ih zbog toga ne moze smisliti. Za koju god stranku oni navijaju, ona je protivsumirprimus wrote:za kog kata navija za koju stranku?
Viđena je u diskretnoj posjeti u vili predsjednika Странке Здравог Разума.sumirprimus wrote:za kog kata navija za koju stranku?
Hajmo onda afirmativno o SDA da spasimo zenu, kada je takav kontras.ultima_palabra wrote:Vidi ovako... postoji par likova na forumu koji je vazda ispreskacu pa ih zbog toga ne moze smisliti. Za koju god stranku oni navijaju, ona je protivsumirprimus wrote:za kog kata navija za koju stranku?