Milorad Dodik ALL ABOUT
-
daddy-kool
#40151 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Red je da kolega @čaika prizna autorstvo nad tekstom. 
- mO k3
#40152 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jeli ima i ženska nogometna liga ???Chmoljo wrote:zaboravio si NK Džemat United i i Medresa Juniorseprljavi Hare wrote:
![]()
![]()
![]()
Ovo su zastarjele informacije,evo najnovijih činjenica koje Guardian odmah mora prijaviti nadležnim u FIFA i UEFA.![]()
Vehabije imaju sada svoju fudbalsku ligu i tu se sastaju,mrmljaju nešto na arapskom,igraju fudbal i sigurno kuju
svoje mračne planove protiv slobodarske šumske.Glavni sponzor im je ambasada SAD u Sarajevu.![]()
Evo spiska timova vehabijske lige:
1.FK "Tespih"
2.FK "Abdest"
3.FK "Kurban"
4.FK "Munara"
5.FK "Muftija"
6.FK "Sihira"
7.FK "Semtex"
8.FK "Fatiha"
PreCedniče,odmah hin prijavi nadležnima!![]()
P.S.Šta se ovaj Vlajki pravi budala i čestita plasman reprezentacije tzv BiH,kad su preCedničke direktive jasne.Navija
se za Rusiju i tačka.Treba ukinuti ovog Vlakija momentalno.![]()
nego, ova izjava gore, ovo zajebancija?
- mO k3
#40153 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nestaje mu inspiracijeChmoljo wrote:znao je i prije lupati ko maksim po diviziji, ali ovo je takav mentalni proljev da bi ga se i R0jkan postidio.
baš kao da od silnog jeda i zlobe nije stigao smisliti ništa ubjedljivije. jadno.
- Paranoid
#40154 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mO k3 wrote:Nestaje mu inspiracijeChmoljo wrote:znao je i prije lupati ko maksim po diviziji, ali ovo je takav mentalni proljev da bi ga se i R0jkan postidio.
baš kao da od silnog jeda i zlobe nije stigao smisliti ništa ubjedljivije. jadno.

Inspiracija je u šumskoj neiscrpno bogatstvo...
-
dede merdzane
#40155 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sta kazu? Gdje su primjetili strsljena ubicu?Paranoid wrote:mO k3 wrote:Nestaje mu inspiracijeChmoljo wrote:znao je i prije lupati ko maksim po diviziji, ali ovo je takav mentalni proljev da bi ga se i R0jkan postidio.
Inspiracija je u šumskoj neiscrpno bogatstvo...
-
fixer
#40156 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovo moze samo bolestan covjek reci. Nisam jedan od onih koji govore da je on jedini problem, ali on je lud.Chmoljo wrote:znao je i prije lupati ko maksim po diviziji, ali ovo je takav mentalni proljev da bi ga se i R0jkan postidio.
-
Basvod
#40157 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Toliko lud nije.fixer wrote:Ovo moze samo bolestan covjek reci. Nisam jedan od onih koji govore da je on jedini problem, ali on je lud.Chmoljo wrote:znao je i prije lupati ko maksim po diviziji, ali ovo je takav mentalni proljev da bi ga se i R0jkan postidio.
Ocigledno je da se radi o parodiji.
-
zavrzlama
#40158 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
i da nije ovo izjavio,on ustvari jos gore misli o BIH od ovog sto je napisano..najsmjesnije konstatacije su "dodik nije nacionalista ,on je samo lopov"...dodik je zasigurno najveci mrzitelj BIH i bosnjaka,smio bih reci 10x gori od samog mladica i karadzica...dodik je ucjenjeni srbijanski pijun,koji i sam uziva u datoj ulozi,koji je datoj ulozi cak promijenio i reziju,pa je postao gadan i odvratan i samim naredbodavcima...njegov odlazak nece proteci bez jacih talasanja...Basvod wrote:Toliko lud nije.fixer wrote:Ovo moze samo bolestan covjek reci. Nisam jedan od onih koji govore da je on jedini problem, ali on je lud.Chmoljo wrote:znao je i prije lupati ko maksim po diviziji, ali ovo je takav mentalni proljev da bi ga se i R0jkan postidio.
Ocigledno je da se radi o parodiji.
-
cindrlimindrli
#40159 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma klasicna budaletina koju se trpi radi mira u kuci, koliko je glup i smijesan pravo je cudo da ga do sad nisu navukli
na tanak led. Doduse ima i opcija da ga se svjesno pusta da lupeta ne bi li sto vise razvalio taj kretenski entitet.
na tanak led. Doduse ima i opcija da ga se svjesno pusta da lupeta ne bi li sto vise razvalio taj kretenski entitet.
- Paranoid
#40160 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šta je ovo jbt.. presude donesene i sad šumska mora platiti i 100 miliona odštete sarajlijama...
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/ocekuje ... tete-od-rs
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/ocekuje ... tete-od-rs
-
Basvod
#40161 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sumnjam. Dodik je naprasno 2006. postao nacionalista kad je vidio da samo tako moze dobiti izbore u RS. Njegov je problem sto ne zna biti nacionalista vec nasumice lupa gluposti.zavrzlama wrote: i da nije ovo izjavio,on ustvari jos gore misli o BIH od ovog sto je napisano..najsmjesnije konstatacije su "dodik nije nacionalista ,on je samo lopov"...dodik je zasigurno najveci mrzitelj BIH i bosnjaka,smio bih reci 10x gori od samog mladica i karadzica...dodik je ucjenjeni srbijanski pijun,koji i sam uziva u datoj ulozi,koji je datoj ulozi cak promijenio i reziju,pa je postao gadan i odvratan i samim naredbodavcima...njegov odlazak nece proteci bez jacih talasanja...
-
zavrzlama
#40162 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mislim da 99% srba u BIH znaju da ih dodik krade,da je fasista,krkan i lazov,ali tih 99% srba zna da dodikom i njihovom sudbinom upravlja srbija,a koga srbija podrzava taj se mora trpjeti i podrzavati...dodik je uzeo policiju,sudstvo,medije i privredu u manjem entitetu i u svim tim institucijama debelo nagradio svim mogucim privilegijama najbitnije ljude u istim,tako da rusenje dodika nekim domacim snagama je ravno nuli,a srbija u kakvom se stanju nalazi(laznim zalaganjem za EU,a prikrivenim za ruse) dodik dodje kao odlican adut da se cjenkaju sa EU i prijete neposlusnim BIH srbima...
dodikov naredni potez je zauzimanje radmanoviceve pozicije,gdje ce pokusati da sa te pozicije sto vise izsramoti BIH,inscenira nemogucnost odlaska u Sarajevo i slicne stvari iz velikosprskog repertoara marifetluka...a ujedno svoju losu ekonomsku politiku i lopovluk prebaci na koga drugog,jer i srbija radi provodnosti i domace javnosti nece zauvijek moci podrzavati dodika,vjerovatno dok mi pisemo po forumu srbija sprema novog perfidnijeg dodika..
dodikov naredni potez je zauzimanje radmanoviceve pozicije,gdje ce pokusati da sa te pozicije sto vise izsramoti BIH,inscenira nemogucnost odlaska u Sarajevo i slicne stvari iz velikosprskog repertoara marifetluka...a ujedno svoju losu ekonomsku politiku i lopovluk prebaci na koga drugog,jer i srbija radi provodnosti i domace javnosti nece zauvijek moci podrzavati dodika,vjerovatno dok mi pisemo po forumu srbija sprema novog perfidnijeg dodika..
- independer
- Location: REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA Sa Gradacca bijele kule Zmaja od Bosne
#40163 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bosanski Srbi imaju kompleks nize vrijednosti u odnosu na srbijanske Srbe. Cinili su najteze zlocine protiv svojih komsija zarad zelje da budu u istoj drzavi sa njima. Ocevidac sam kada su dobrovoljci iz Srbije, u pocetku rata, kada su citave fabrike i sve sto je vrijedno iz njih, odvozene u Srbiju. I ovi domaci su im to sa zadovoljstvm davali. To moze dozvoliti samo idiot ili mazohista. Kako tad tako i sad. I sada im nude guzice da im zavuku koliko zele, ali mi se cini da Srbija polako gubi interes za genocidnu. Naravno, ovo sto prica uvazeni kolega zavrzlama stoji, medjutim, ja imam utisak da Srbija polako pstaje umorna od svega i jedino sto drzi Genocidnuvu zivotu su izdajnicke politike bosnjackih main stream politicara.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
zavrzlama
#40164 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nije tacno...dodika je stab u srbiji po hitnom postupku postavio jer SDS i Cavic poceo opasno da se priblizavaju BIH(Cavic javno na skupstini rs-a priznaje genocid u Srebrenici) i da prihvacaju promjene dejtona koje jacaju drzavu BIH...Basvod wrote:Sumnjam. Dodik je naprasno 2006. postao nacionalista kad je vidio da samo tako moze dobiti izbore u RS. Njegov je problem sto ne zna biti nacionalista vec nasumice lupa gluposti.zavrzlama wrote: i da nije ovo izjavio,on ustvari jos gore misli o BIH od ovog sto je napisano..najsmjesnije konstatacije su "dodik nije nacionalista ,on je samo lopov"...dodik je zasigurno najveci mrzitelj BIH i bosnjaka,smio bih reci 10x gori od samog mladica i karadzica...dodik je ucjenjeni srbijanski pijun,koji i sam uziva u datoj ulozi,koji je datoj ulozi cak promijenio i reziju,pa je postao gadan i odvratan i samim naredbodavcima...njegov odlazak nece proteci bez jacih talasanja...
Srpski narod u BIH se poceo uspavljivati i priviknjavati na BIH i jacanje iste,pa se brzo reagovalo(sjecas li se perioda 2006-2009 i slinih ubistava po rs-u,obicno SDS-ovih uticajnih ljudi,potencijalnih dodikovih politickih suparnika)pa je danas ostala nekolicina dodikov protivnika u vidu cavica i ivanica koji su tu samo da se pravi privid da rs nije bas dzamahirija jednog vodje i politike ,nego ima i opozicija...
dodik nije nacionalista ,nego hronicni bosnomrzac i fasista najgoreg kalibra...za dodika reci nacionalista je preblaga rijec i kompliment..dodik je jednostavno ogledalo i karakter onoga za sta su se srbi borili i stvorili poslije agresije na BIH...
-
zavrzlama
#40165 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
srbija uglavnom svu politiku zasniva na guranju nosa u susjedstvo...srbiji nije teret rs ,jer rs sam sebe finansira i pride srbija uzima svoj dio kroz isti...rs jednostavno je bezplatan adut u rezervi kojeg ne moras odrzavati,jer narod koji ga podrzava ce korijenje jesti a nece se istog odreci...nema te ekonomske krize i socijalnog sloma srba u BIH koji bi ih natjerao da se okrenu protiv dodika ,srbije i ideje o secesije od BIH...zato srbija nece dici ruke od rs-a jer je nista ne kosta odrzavanje istog....independer wrote:Bosanski Srbi imaju kompleks nize vrijednosti u odnosu na srbijanske Srbe. Cinili su najteze zlocine protiv svojih komsija zarad zelje da budu u istoj drzavi sa njima. Ocevidac sam kada su dobrovoljci iz Srbije, u pocetku rata, kada su citave fabrike i sve sto je vrijedno iz njih, odvozene u Srbiju. I ovi domaci su im to sa zadovoljstvm davali. To moze dozvoliti samo idiot ili mazohista. Kako tad tako i sad. I sada im nude guzice da im zavuku koliko zele, ali mi se cini da Srbija polako gubi interes za genocidnu. Naravno, ovo sto prica uvazeni kolega zavrzlama stoji, medjutim, ja imam utisak da Srbija polako pstaje umorna od svega i jedino sto drzi Genocidnuvu zivotu su izdajnicke politike bosnjackih main stream politicara.
- Danguba
#40166 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
independer wrote:Bosanski Srbi imaju kompleks nize vrijednosti u odnosu na srbijanske Srbe. Cinili su najteze zlocine protiv svojih komsija zarad zelje da budu u istoj drzavi sa njima. Ocevidac sam kada su dobrovoljci iz Srbije, u pocetku rata, kada su citave fabrike i sve sto je vrijedno iz njih, odvozene u Srbiju. I ovi domaci su im to sa zadovoljstvm davali. To moze dozvoliti samo idiot ili mazohista. Kako tad tako i sad. I sada im nude guzice da im zavuku koliko zele, ali mi se cini da Srbija polako gubi interes za genocidnu. Naravno, ovo sto prica uvazeni kolega zavrzlama stoji, medjutim, ja imam utisak da Srbija polako pstaje umorna od svega i jedino sto drzi Genocidnuvu zivotu su izdajnicke politike bosnjackih main stream politicara.
-
Basvod
#40167 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik ce izgubiti izbore 2014. Al slazem se da se Srbi nikad nece odreci Srbije i ideje o secesiji. Nastavice neko drugi, SDS, Cavic, Ivanic... svejedno. Dodao bih i, Hrvati takodje. Cak i da se Srbija na jedno vrijeme odrekne Srba iz BiH kao sto se Hrvatska odrekla Hrvata. Jednostvno, Srbi i Hrvati nemaju alternativu.zavrzlama wrote:srbija uglavnom svu politiku zasniva na guranju nosa u susjedstvo...srbiji nije teret rs ,jer rs sam sebe finansira i pride srbija uzima svoj dio kroz isti...rs jednostavno je bezplatan adut u rezervi kojeg ne moras odrzavati,jer narod koji ga podrzava ce korijenje jesti a nece se istog odreci...nema te ekonomske krize i socijalnog sloma srba u BIH koji bi ih natjerao da se okrenu protiv dodika ,srbije i ideje o secesije od BIH...zato srbija nece dici ruke od rs-a jer je nista ne kosta odrzavanje istog....independer wrote:Bosanski Srbi imaju kompleks nize vrijednosti u odnosu na srbijanske Srbe. Cinili su najteze zlocine protiv svojih komsija zarad zelje da budu u istoj drzavi sa njima. Ocevidac sam kada su dobrovoljci iz Srbije, u pocetku rata, kada su citave fabrike i sve sto je vrijedno iz njih, odvozene u Srbiju. I ovi domaci su im to sa zadovoljstvm davali. To moze dozvoliti samo idiot ili mazohista. Kako tad tako i sad. I sada im nude guzice da im zavuku koliko zele, ali mi se cini da Srbija polako gubi interes za genocidnu. Naravno, ovo sto prica uvazeni kolega zavrzlama stoji, medjutim, ja imam utisak da Srbija polako pstaje umorna od svega i jedino sto drzi Genocidnuvu zivotu su izdajnicke politike bosnjackih main stream politicara.
- Danguba
#40168 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
cuj nemaju alternativu ili ne zele nista drugo?Basvod wrote:
Dodik ce izgubiti izbore 2014. Al slazem se da se Srbi nikad nece odreci Srbije i ideje o secesiji. Nastavice neko drugi, SDS, Cavic, Ivanic... svejedno. Dodao bih i, Hrvati takodje. Cak i da se Srbija na jedno vrijeme odrekne Srba iz BiH kao sto se Hrvatska odrekla Hrvata. Jednostvno, Srbi i Hrvati nemaju alternativu.
-
zavrzlama
#40169 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ne bih se slozio....BIH hrvati nemaju podrsku Hrvatske da ruse BIH....BIH hrvati su interesni protivnici BIH,a srbi ideoloski,a to je ogromna razlika..drugo BIH hrvatima ne smeta cjelovitost BIH ,nego zele svoj teritorij,pa nek je zauvijek u BIH ,dok srbi zele iskljucivo secesiju i BIH je njima bioloski neprijatelj...BIH hrvati uglavnom zele biti sami sa svojima ne obaziruci se na velicinu te teritorije,dok srbima teritorija igra glavnu ulogu...srbi zive u BIH samo iz razloga jer im se u dejtonu priznalo teritorijalno osvajanje,zbog kojeg otezu sa secesijom jer znaju da nece svu teritoriju moci pripojiti srbiji ako krenu u avanturu,pa cekaju na guzove..da hrvatima nije stalo do teritorije govori odustajanje od vecinskih hrvatskih sela i gradova u rs-u...Basvod wrote:Dodik ce izgubiti izbore 2014. Al slazem se da se Srbi nikad nece odreci Srbije i ideje o secesiji. Nastavice neko drugi, SDS, Cavic, Ivanic... svejedno. Dodao bih i, Hrvati takodje. Cak i da se Srbija na jedno vrijeme odrekne Srba iz BiH kao sto se Hrvatska odrekla Hrvata. Jednostvno, Srbi i Hrvati nemaju alternativu.zavrzlama wrote:srbija uglavnom svu politiku zasniva na guranju nosa u susjedstvo...srbiji nije teret rs ,jer rs sam sebe finansira i pride srbija uzima svoj dio kroz isti...rs jednostavno je bezplatan adut u rezervi kojeg ne moras odrzavati,jer narod koji ga podrzava ce korijenje jesti a nece se istog odreci...nema te ekonomske krize i socijalnog sloma srba u BIH koji bi ih natjerao da se okrenu protiv dodika ,srbije i ideje o secesije od BIH...zato srbija nece dici ruke od rs-a jer je nista ne kosta odrzavanje istog....independer wrote:Bosanski Srbi imaju kompleks nize vrijednosti u odnosu na srbijanske Srbe. Cinili su najteze zlocine protiv svojih komsija zarad zelje da budu u istoj drzavi sa njima. Ocevidac sam kada su dobrovoljci iz Srbije, u pocetku rata, kada su citave fabrike i sve sto je vrijedno iz njih, odvozene u Srbiju. I ovi domaci su im to sa zadovoljstvm davali. To moze dozvoliti samo idiot ili mazohista. Kako tad tako i sad. I sada im nude guzice da im zavuku koliko zele, ali mi se cini da Srbija polako gubi interes za genocidnu. Naravno, ovo sto prica uvazeni kolega zavrzlama stoji, medjutim, ja imam utisak da Srbija polako pstaje umorna od svega i jedino sto drzi Genocidnuvu zivotu su izdajnicke politike bosnjackih main stream politicara.
Najveca greska srpske politike u Dejtonu je sto su uzeli Posavinu u sastav rs-a,a Brcko u Distrikt BIH....jer da su Posavinu dali u federaciju a Brcko zadrzali za rs,danas bi bili 100% u boljoj poziciji ,jer bi hrvati ostvarili treci entitet,a bosnjaci bez Brckog definitivno bili potpuno okruzeni,a srbi bi se lako dogovorili sa covicem da nesmetanoiprolaze kroz posavinu do Brckog....ovako srbi imaju posavinu,a bosnjaci Brcko koji prekida i dijeli rs na dvoje....
- dobojlija81
#40170 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pozdrav ljudi kako prodje ovo otvaranje predsavništva po USA,jel na nivou il je opet u nekom špajzu,nisam nesto upratio 
-
Basvod
#40171 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa i sam vidis da Hrvatima u BiH ne treba podrska iz Hrvatske. Nema nikakve razlike u hrvatskoj politici u BiH danas i prije 10 godina kada su imali podrsku iz Hrvatske.zavrzlama wrote:
ne bih se slozio....BIH hrvati nemaju podrsku Hrvatske da ruse BIH....BIH hrvati su interesni protivnici BIH,a srbi ideoloski,a to je ogromna razlika..drugo BIH hrvatima ne smeta cjelovitost BIH ,nego zele svoj teritorij,pa nek je zauvijek u BIH ,dok srbi zele iskljucivo secesiju i BIH je njima bioloski neprijatelj...BIH hrvati uglavnom zele biti sami sa svojima ne obaziruci se na velicinu te teritorije,dok srbima teritorija igra glavnu ulogu...srbi zive u BIH samo iz razloga jer im se u dejtonu priznalo teritorijalno osvajanje,zbog kojeg otezu sa secesijom jer znaju da nece svu teritoriju moci pripojiti srbiji ako krenu u avanturu,pa cekaju na guzove..da hrvatima nije stalo do teritorije govori odustajanje od vecinskih hrvatskih sela i gradova u rs-u...
Najveca greska srpske politike u Dejtonu je sto su uzeli Posavinu u sastav rs-a,a Brcko u Distrikt BIH....jer da su Posavinu dali u federaciju a Brcko zadrzali za rs,danas bi bili 100% u boljoj poziciji ,jer bi hrvati ostvarili treci entitet,a bosnjaci bez Brckog definitivno bili potpuno okruzeni,a srbi bi se lako dogovorili sa covicem da nesmetanoiprolaze kroz posavinu do Brckog....ovako srbi imaju posavinu,a bosnjaci Brcko koji prekida i dijeli rs na dvoje....
Hrvati trentuno zele svoj teritorij u BiH a sutra ako ga dobiju zelice nezavisnost tog teritorija.
Sto se tice odustajanja od vecinski hrvatskih sela i gradova u RS... pa odustali su i Srbi od vecinski srpskih sela i gradova u FBiH.
Ja licno ne primjetim razliku izmedju srpske i hrvatske politike u BiH.
-
Basvod
#40172 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kad vidis sta je alternativa onda ima i logike da ne zele. Bosna=Bosnjaci. Meni je potpuno logicno da Srbi i Hrvati ne vide sebe u toj drzavi. Ko jos ima zelju da gradi nesto sto nosi tudje ime. Samim nacionalnim preporodom Bosnjaka ta distanca ce biti veca.Danguba wrote:cuj nemaju alternativu ili ne zele nista drugo?Basvod wrote:
Dodik ce izgubiti izbore 2014. Al slazem se da se Srbi nikad nece odreci Srbije i ideje o secesiji. Nastavice neko drugi, SDS, Cavic, Ivanic... svejedno. Dodao bih i, Hrvati takodje. Cak i da se Srbija na jedno vrijeme odrekne Srba iz BiH kao sto se Hrvatska odrekla Hrvata. Jednostvno, Srbi i Hrvati nemaju alternativu.
- Danguba
#40173 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Daj ba Basvod mani suplje price. Bosna nije nikada pa ni '92 god bila Bosnjacka pa je mnogi nisu zeljeli i radili na njenom nestanku. BiH je i Bosnjacka i Srpska i Hrvatska i Ostalih koji je zele kao svoju domovinu.Basvod wrote:Kad vidis sta je alternativa onda ima i logike da ne zele. Bosna=Bosnjaci. Meni je potpuno logicno da Srbi i Hrvati ne vide sebe u toj drzavi. Ko jos ima zelju da gradi nesto sto nosi tudje ime. Samim nacionalnim preporodom Bosnjaka ta distanca ce biti veca.Danguba wrote:cuj nemaju alternativu ili ne zele nista drugo?Basvod wrote:
Kakvo bi to ime trebala da nosi? Kao mali ausvic? Samo po jednom narodu?
Ova drzava je otvorena za sve koji je zele dogradjivati ali nikako razgradjivati.
- ultima_palabra
#40174 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
БРАЗИЛ
ЈЕ НОВИ
БОСАНСКИ
ФАЛСИФИКАТ
Змајеви се раскрилитали, СТЖ.
Иду директно у Бразил. Гдје их чекају голе вибрирајуће гузице, глатке бутине и сјајним колутићима облијепљене сисе. Такозвана Самба.
Цијела Босна бехара, Херцеговина бехара, Брчко бехара. Бехара и Дијаспора.
Неће се живу остати.
Нарочито након катастрофа које су преживјеле и преживљавају Србија и Хрватска. У том фудбалу.
Сада ће услиједити честитке. Од Међународних Дркаџија. Од Инцка. Од Копање. Од Комшића. Од Чавића.
Сарајево је добило нову Илузију о својој мондоцентричности.
Ово је успјех цијеле Државе. Ово је прави патриотизам. Овако се бори за Државу. Већ чујем топоте ових наслова, низ калдрму, нане.
Ну.
Та једнонационална репрезентација, такозвана репрезентација босне и херцеговине, а, у ствари, репрезентација Зенице, још једна је самообмана Босне и Херцеговине.
Као што је и самообмана била Олимпијада. ЗОИ 84. Самообмана за СР БиХ али и за СФРЈ. И једна и друга су једва дочекале сљедећу.
Као што је и Патриотизам био самообмана. И Мултиетничност. И свјетске очи упрте у БиХ. Клинтон, Боно, Аманпур, Тешањ и Пада Вече.
Несрећа је у томе што ће Сарај и самопрозвана Држава од ове илузије живјети још неко вријеме и терорисати лажима овдашњу јавност. Јер то је искључиво заслуга фудбалера и никог више. Никаквог савеза, никаквог јединства, никакве државе. А и њима се више посрећило него што је тај пласман плод константног умијећа, организације и рада.
Као што Аваз, данас, терорише јавност лажима о Царевој Џамији коју је у Бањалуци изградио Сулејман Величанствени Давитељ. Не у Бањалуци, већ у Горњем Шехеру, који је, лаже Ааваз, колијевка Бањалуке. То је зато што су у том пркну живјели само муслимани. А то што су Римљани изградили Кастел, то ништа. И то што Сулејман нејма везе са Царевом Џамијом у Бањалуци, него џамија има са његовим улизицама, којих на овим просторима није мањкало у сваком времену, и то ништа.
Јест нас попала несрећа, ММЈ. Сејдић Финци, нема Ипа, Мевлид се обријао, Лагумџија галами, Попис, Избори, Бразил. Па онда, Порази. У Бразилу.
Ово ни Величанствена Династија не би издржала, како Аваз назива Отоманске Кољаче.
-
Prolaznick
#40175 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Basvod wrote:
Neke tvrdnje koje si ovdje iznio, jesu glupost, ali su i pripremanje "terena" za rasturanje međunarodno priznate države
i neizravno, ali nedovoljno "stručno" upakirano, odobravanje zla, koje se dogodilo Zemlji Bosni.
Po tvojoj "logici", Švicarsku je trebalo odavno raskomadati - malo Talijanima, malo Francuzima i ostalo Nijemcima !
Po toj istoj "logici", Nijemci su, već odavno, trebali zatrijeti austrijsko ime i doći na granicu sa Slovenijom !
Po istoj "logici", Belgija ne bi trebala postojati ... ! Itd. Itd. Da ne nabrajam dalje, jer bismo tvoju "logiku" morali svesti
na razinu priče o babi - kojoj se snilo što joj bilo milo !
Istinska, zdrava logika, nema alternativu.
A Bosna je starija od obje riječi - i ( pogrešne ) logike, i besmislenih alternativa.
.