Ne znam. Arbrloa ide Carvajalu ne vjeruju. Trebao je i njima. Njihov problem. Vjeruj mi da me ta desna strana najmanje brine.dinty2 wrote:a nezz realu stvarno nije trebao ovaj brazilac ali nama je desni bek vec prijeko potreban posto je najizglednije da ce alves otici jer su ga ovi iskulirali za novi ugovor. da li je moguce da florentino ovo radi namjerno
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#40151 Re: FC Barcelona
- dinty2
#40152 Re: FC Barcelona
mene brine ako alves ode,sta onda
vidio sam da postoji plan s pedritom desno,sta o tome mislis
- skenderija04
#40153 Re: FC Barcelona
O tome smo ovdje pricali od juna prosle godine dakle nikakva novost. Zavisi od Pedra. Vidi, ako ode Alves imas opcije Montoya, Douglas, Patrick, Bartra(zaboravlja se da je njegova prva pozicija bila desni bek, sve dok nije izrastao 15 centi za jedno ljeto), Adriano, eto i Pedro. Znaci nije da nema. Dalje, te napuhane varijante kao ovaj Danilo idu na zivce. Prosle godine je bilo:"zubi kreten nije doveo kolumbijca a čovjek se nudi, "samo" 40 miliona " Danas je kolumbijac kod Mourinha i ne igra. Isto kao i Arap iz Rome" zubi kreten, sto ne plati 50 miliona za Arapa". Arap u Bayernu i ne vidim da je nesto spektakularno napravio. Znaci necu da se ponsvljam sa ovim Danilom. Eto, ti mi objasni kako to da je Danilo sada nesto najbolje a prije pola godine nije mogao na mundial u konkurenciji Alvesa i Maicona?dinty2 wrote:mene brine ako alves ode,sta ondavidio sam da postoji plan s pedritom desno,sta o tome mislis
Pretjerujemo.
- dinty2
#40154 Re: FC Barcelona
ma daleko od toga da je najbolje,slazem se samo nama je potreban desni bek i najvise se pricalo bas o tom danilau a real koji ima carvahala ga kupi
a mogu oni svi igrati i montoya i daglas i taj patrik ali kako? sigurno ne na levelu potrebnom za barcu. i nije samo bek problem,ode nam xavi
a mogu oni svi igrati i montoya i daglas i taj patrik ali kako? sigurno ne na levelu potrebnom za barcu. i nije samo bek problem,ode nam xavi
-
5 0 5
#40155 Re: FC Barcelona
ima mladjarije koliko hoces. kad vrate ove sa posudbe i promoviraju par iz barce b, mogla bi se smjena generacija desiti poprilicno bezbolno u iduce dvije sezone. samper, mali suarez, deulafeu, tello (kojeg barca vise vidjeti nece), grimaldo, halilovic (malo kasnije)... ima ih.
ne treba panicariti prije vremena.
mene trenutno vise brine zamjena za albu (koje nece biti sigurno iduce dvije sezone, sigurno ne na njegovom nivou), a ciji je temperament nestabilan. klub bi trebao poraditi na tome.
alves ostaje iduce dvije sezone. u to sam gotovo siguran. (za mene je to dobra stvar, koliko god se niko ne slaze sa mnom).
ne treba panicariti prije vremena.
mene trenutno vise brine zamjena za albu (koje nece biti sigurno iduce dvije sezone, sigurno ne na njegovom nivou), a ciji je temperament nestabilan. klub bi trebao poraditi na tome.
alves ostaje iduce dvije sezone. u to sam gotovo siguran. (za mene je to dobra stvar, koliko god se niko ne slaze sa mnom).
- skenderija04
#40157 Re: FC Barcelona
Liverpool uputio zahtjev za posudbu Deulofeua
- ascari
#40158 Re: FC Barcelona
On rece da nece nikakve posudbeskenderija04 wrote:Liverpool uputio zahtjev za posudbu Deulofeua
- skenderija04
#40159 Re: FC Barcelona
Ja mu vjerujem. Insistirace na transferu. Gadna situacija, ali sta sa njim? Da bar igra u Sevilli ali i tamo je klupa. U Evertonu klupa. A kad pogleda koga ima ispred sebe u Barceloni, klupa je ono sto ga ceka. Mozda bi trebalo presjeci i prodati ga, a za taj profil ostaviti Adamu. Ali ko zna sta ce biti kada se jos ne zna ko ce biti trener sljedece godine.ascari wrote:On rece da nece nikakve posudbeskenderija04 wrote:Liverpool uputio zahtjev za posudbu Deulofeua
-
JASKO1975
#40160 Re: FC Barcelona
Meanwhile, Leo Messi and Javier Mascherano landed in Barcelona this morning and came to the Ciutat Esportiva despite having off until Friday. The two Argentinians jogged and stretched on their own. The swelling in Messi’s foot has improved and he will try to join in with the other international players on Friday
Izgleda da ce messi biti ok za Celtu
-
omar little
#40161 Re: FC Barcelona
sta je ovo messiju?? bila sam bizi, catch me up.
- skenderija04
#40162 Re: FC Barcelona
Naravno. Do nedjelje 4 dana.JASKO1975 wrote:Meanwhile, Leo Messi and Javier Mascherano landed in Barcelona this morning and came to the Ciutat Esportiva despite having off until Friday. The two Argentinians jogged and stretched on their own. The swelling in Messi’s foot has improved and he will try to join in with the other international players on Friday
Nevezano za temu , neka mi neko objasni sljedece: Nakon prelaska Danila u Madrid po 33 miliona (31,5 Portu i 5% (1,5) Atleticu Mineiru) Porto trazi zamjenu za desnu stranu. Prvi na listi je Douglas. Pa kako majku mu , zar nismo vec zakljucili da Porto najbolje skautira i najskuplje prodaje. Takodje smo se slozili da je Douglas kloc a Zubizarreta idiot?
-
kory_galaktikos
#40163 Re: FC Barcelona
@skenderija a mozda je barselona preveliki zalogaj za njega za prvu sezonu u evropi, ko zna ako ode na kaljenje u porto sta moze biti od njega, slicno kao carvajal
- suncica24
#40164 Re: FC Barcelona
Eno ga trci, nije mu nista 
- skenderija04
#40165 Re: FC Barcelona
Ja u to kaljenje ne vjerujem. Stari, pusti ga 10 tekmi pa da vidimo sta zna. Hej, pa desni je bek, nije mozak ekipe. Mrzim kad se pravi filozofija od fudbala. Ima 24 godine, vec bi trebao biti prekaljen. Hocu Douglasa i Montoyu sljedecu godinu. Svi pricamo o njima ko o invalidima a nisu odigrali 5 utakmica kako treba.kory_galaktikos wrote:@skenderija a mozda je barselona preveliki zalogaj za njega za prvu sezonu u evropi, ko zna ako ode na kaljenje u porto sta moze biti od njega, slicno kao carvajal
-
kory_galaktikos
#40166 Re: FC Barcelona
eh pa to jest problem, i to manje vise u svim klubovima sa tim novim igracimaskenderija04 wrote:Ja u to kaljenje ne vjerujem. Stari, pusti ga 10 tekmi pa da vidimo sta zna. Hej, pa desni je bek, nije mozak ekipe. Mrzim kad se pravi filozofija od fudbala. Ima 24 godine, vec bi trebao biti prekaljen. Hocu Douglasa i Montoyu sljedecu godinu. Svi pricamo o njima ko o invalidima a nisu odigrali 5 utakmica kako treba.kory_galaktikos wrote:@skenderija a mozda je barselona preveliki zalogaj za njega za prvu sezonu u evropi, ko zna ako ode na kaljenje u porto sta moze biti od njega, slicno kao carvajal
od njih se ocekuje da odmah uzmu loptu nanizu 3-4 igraca i zabiju gol ispod precke.. taj lik vjerovatno zna igrat a vala i nije dobio neke prilike barem koliko sam ja pratio barselonu a iskreno nisam bas nesto pretjerano
- skenderija04
#40167 Re: FC Barcelona
Nije ni igrao. Najgore od svega je sto je izborna godina i onda stampa koja zeli da svrgne Bartu pocne da baca smece po svemu i svacemu a raja se primi. Jebo te, pa zbog pritiska otjerase Zubizarretu kao zadnjeg glupana a onda dodje Clasico i ti isti pisu kako mozda i nije bio los
Gledas Clasico i vidis klupu: Ter Stegen, Adriano, Busquets,Xavi, Rafinha i Pedro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa u zadnjih 25 godina Barcelona nije imala izbalansiraniju ekipu ali dzaba, sranje je opet jer je tu Douglas i Vermaelen!!!!! Sto niko ne spomene doktora koji je pregledao Vermaelena? Kao da ga je licno Zubi imao na stolu za preglede. Ostao je sad samo taj jadni Douglas jer je i Mathieu zacepio usta "znalcima" koji ga tretirase kao penzionera,pusaca, starudiju itd,itd... Ja bi volio da sljedece sezone taj Douglas ostane i da odigra bar 10 tekmi da vidiko ko je i sta je. Pricati o nekome koga si vidio jednu tekmu, par youtube klipova, i naravno, o kome si citao od "vanserijskih poznavalaca na internetu" nema smisla. Danas je vijest objavio O Jogo, portugalski list blizak Portu. Znaci nije laz koji se baca iz Barcelone.
Gledas Clasico i vidis klupu: Ter Stegen, Adriano, Busquets,Xavi, Rafinha i Pedro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa u zadnjih 25 godina Barcelona nije imala izbalansiraniju ekipu ali dzaba, sranje je opet jer je tu Douglas i Vermaelen!!!!! Sto niko ne spomene doktora koji je pregledao Vermaelena? Kao da ga je licno Zubi imao na stolu za preglede. Ostao je sad samo taj jadni Douglas jer je i Mathieu zacepio usta "znalcima" koji ga tretirase kao penzionera,pusaca, starudiju itd,itd... Ja bi volio da sljedece sezone taj Douglas ostane i da odigra bar 10 tekmi da vidiko ko je i sta je. Pricati o nekome koga si vidio jednu tekmu, par youtube klipova, i naravno, o kome si citao od "vanserijskih poznavalaca na internetu" nema smisla. Danas je vijest objavio O Jogo, portugalski list blizak Portu. Znaci nije laz koji se baca iz Barcelone.
-
5 0 5
#40168 Re: FC Barcelona
zubi je otisao kao koleteralna steta. nema to veze sa njegovim radom.
- skenderija04
#40169 Re: FC Barcelona
To je zvanicna verzija. Ok, otisao je kao zrtveno janje da "novinari" dobiju komad mesa i da se zabave. Pa kad pogledas sve te sportske direktore u zadnjih 30 godina, Zubi je najbolji uz ogromnu razliku.5 0 5 wrote:zubi je otisao kao koleteralna steta. nema to veze sa njegovim radom.
-
5 0 5
#40170 Re: FC Barcelona
da nije frke sa sudovima, bio on jos uvijek na istom poslu. a s njim i caralas. tako ja mislim.skenderija04 wrote: To je zvanicna verzija. Ok, otisao je kao zrtveno janje da "novinari" dobiju komad mesa i da se zabave. Pa kad pogledas sve te sportske direktore u zadnjih 30 godina, Zubi je najbolji uz ogromnu razliku.
-
solo2
#40171 Re: FC Barcelona
Citam Pjanic i Dzeko uskoro saigraci u Evropskom velikanu (interesuje se >>navodno<< Barca za njih)
Jesu li ovi ljudi normalni ikako???
- skenderija04
#40172 Re: FC Barcelona
Spominju se, tacno je. Pjanic, Dzeko...Toliko imena je u opticaju ali nista sa sigurnoscu. Jedino sto je tacno je da su to dva mjesta na kojima se traze igraci i da je cijena i jednog i drugog prihvatljiva. Zavisice i od njih naravno. Mozda njima Barcelona nije interesantna.solo2 wrote:Citam Pjanic i Dzeko uskoro saigraci u Evropskom velikanu (interesuje se >>navodno<< Barca za njih)
-
Vertig0
#40173 Re: FC Barcelona
Dzeki je prevelika plata, a i sumnjam da bi on u startu pristao da bude rezerva koja bi ulazila samo kao posljednja opcija u utakmicama kao protiv Malage npr.
A sto se Pjanica tice, sve je moguce, mada u ovakvoj formi cisto sumnjam...
Moje misljenje.
Moje misljenje.
-
SSemir
#40174 Re: FC Barcelona
forma je prolazna, klasa je vječnaVertig0 wrote:Dzeki je prevelika plata, a i sumnjam da bi on u startu pristao da bude rezerva koja bi ulazila samo kao posljednja opcija u utakmicama kao protiv Malage npr.
Moje misljenje.
- MOSALJOZE
#40175 Re: FC Barcelona
Gledajući iz ugla navijača BIH,za Edina bi prelazak u Barcu bio katastrofa.Sigurno ne bi igrao redovno,a ko zna kako bi se uklopio u sam sistem Barcelone.Za Pjanića sigurno ima mjesta,i ako je i konkurencija velika,ali bi Pjanić sigurno mogao do prvih 11 u Barceloni.Da se Dzeko bori sa npr Benzemom onda bi se mogao izboriti.Ovako Messi je nezamjenjiv(osim protiv Malage i tih timova)Nejmar i Suarez treba da pokažu šta znaju itd..