Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne mogu vjerovati, haas predao mec a u bhplayu mi stavili kao da sam pao, a imao sam 1 na haas-a, interesuje me samo da li je neko slucajno igrao na zabara i sta njemu racunaju, njemu je garant kvota 1,00
vejza00 wrote:ne mogu vjerovati, haas predao mec a u bhplayu mi stavili kao da sam pao, a imao sam 1 na haas-a, interesuje me samo da li je neko slucajno igrao na zabara i sta njemu racunaju, njemu je garant kvota 1,00
za inter ne igra hernanes, a bez njeg ne mogu meda...umjesto njeg igra alvarez koji nije ni blizu hernanesa, jednostavno lik ne zna....a na centru rome igraju strootman, de rossi i naingolan, koji ce voditi glavnu rijec na centru veceras.....kec na romu vise nego ocigledan....sretno
vejza00 wrote:za inter ne igra hernanes, a bez njeg ne mogu meda...umjesto njeg igra alvarez koji nije ni blizu hernanesa, jednostavno lik ne zna....a na centru rome igraju strootman, de rossi i naingolan, koji ce voditi glavnu rijec na centru veceras.....kec na romu vise nego ocigledan....sretno
ma sad ce oni pasti u drugom, ovo je bila samo sreca....sad ce se vidjeti ko je bolji trener, nakon pauze kad garcia ove svoje nalozi, a mazzari picka zadovoljan i sa bodom
ako se po suboti vikend poznaje onda me ceka isti vikend kao prethodni a sarajevo vise na moj listic ne ide... tj moze samo kontra sarajeva pa da makar u jednom budem zadovoljan ili na kladionici ili ovako zbog kluba
PriNc_ba wrote:ako se po suboti vikend poznaje onda me ceka isti vikend kao prethodni a sarajevo vise na moj listic ne ide... tj moze samo kontra sarajeva pa da makar u jednom budem zadovoljan ili na kladionici ili ovako zbog kluba
od sada samo pucat na sarajevo nije djaba cika tan cestitao dan nezavisnosti
evo mog za pocetak dana ocekujem pad na jednom a ako prodje ide trpanje na porto benfiku i jos mozda 1-2 para neka relativno sigurna barca je meni veceras nesigurna... iako moraju dobiti opet... almeria je razbila atletika tako da nisu za odbaciti... prije da cu igrati da barca prima gol nego bilo kakvu drugu opciju ovo ostalo ne znam... sugav dan skroz ali ne moze biti sugaviji od jucerasnjeg galata mi je isto vrlo izvjestan kec... tako da cu i njih igrati vjerovatno ako prodje ovaj listic pa eto... budemo vidjeli
sad vidjoh ovaj tvoj tiket prince malo bolje, pa primjetih da imamo jedan isti par a to je lille x2, pa et sam da ti kazem sta ce nas zajebati...prvi minut i ljudi ga odmah utrpase