Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#40126 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pici »

madner wrote:Odluka Bloka je ispravna bez obzira sta Fahro uradio.
:thumbup:
sumirprimus

#40127 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sumirprimus »

Banksy wrote:
daddy-kool wrote:
Tu je najodgovoriji SDP koji se poveo odlukom NS da ne želi u vlast na višim nivoima. Problem je što je NS svoje principe nametnula kao principe Bh bloka.
Njihovi prinicpi su u osnovi isti, i uvijek su bili, samo ih je jedna struja SDP-a zaboravila. Sreća je što je NS bio tu da ih na njih podsjeti. Jer da nije, sad vidimo, raspao bi se SDP u komade, a jedan komad bi otišao ovima ispod. Ovako su im sačuvali i obraz i članstvo. Ruku da im ljube.

Image
:shock: krmojedi? Ovo prvi put cujem.
Damn
pici

#40128 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pici »

Image

abdele bujrum... selam :bih:

Image
kluz franjo

#40129 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

Sastanak BH bloka
Image
GandalfSivi

#40130 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by GandalfSivi »

:lol: :lol: :lol:
kluz franjo wrote:Sastanak BH bloka
Image
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#40131 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JoseMujica »

Hakiz wrote:
JoseMujica wrote:ma mogu se FGRovci furat, pametovat i kurćit se kolko hoče a gistro banćo od Berane ih naguzi ko zadnje levate

jaća kupljena diploma likovnog umetnika od sve gracke pameti naše male kasabe. :skoljka:
Naravno, SDA partijski botovi rade i kroz ovakve postove svoj posao.

To je vječito pitanje.

Imati nekakav integritet i trpiti posljedice ili se prodati.

Nije nikakva pamet nemati kičmu i uraditi sve šta moraš za komad vlasti.

Nije to pitanje pameti, nego dostojanstva.

Mogao je i BH blok uraditi isto. Ali onda ne bi malo nikakvog smisla glasati protiv nacionalista.

Kukamo kako su nacionalne partije, SDA u ovom slučaju kriminalne, upropaštavaju nam živote pljačkom itd, a kada neko počne da radi drugačije, onda mu se smijemo da je glup.

Mi smo stvarno narod koji ne zaslužuje bolje.
sorry al de se malo preispitaj....šta su NiP, SBB, PDA, NB?

sve redom otpaci SDA, nastali nezadovoljenim gladnim očima pojedinaca unutar majke, a ne vrijednosnim vrijednosnim razlikama

de ne lažite sebe poboguste...probudite se :roll:
Hakiz

#40132 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Ne postoji savršenstvo. Najbolje čemu se možemo nadati je optimum. Ili barem najmanje zlo.
Ja_Ja

#40133 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Ja_Ja »

Glasao sam za NS i zadvoljan sam dosadasnjom principijelnoscu. Sad tek treba da se pokazu tamo gdje imaju vlast, a tamo gdje nemaju da nastave da budu progresivna i produktivna opozicija. Zelim da vidim prijedloge, zakone, amandmane, rad, rad, i rad.
emric

#40134 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by emric »

Odluka Bh. bloka da ne uđe u vlast, dobar je kandidat da postane možda i ponajgluplji politički potez viđen u modernoj historiji BiH, čiju će štetnost tek naredni mjeseci pokazati.
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/10 ... icija.html
emric

#40135 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by emric »

Ja_Ja wrote:Glasao sam za NS i zadvoljan sam dosadasnjom principijelnoscu. Sad tek treba da se pokazu tamo gdje imaju vlast, a tamo gdje nemaju da nastave da budu progresivna i produktivna opozicija. Zelim da vidim prijedloge, zakone, amandmane, rad, rad, i rad.
Reci da se šališ? :lol: :lol: :lol:

Odoše ti oni buraz na smetljište čak i u Sarajevu. Sjebali su tom "principijelnošću" u debilizmu sve građanske snage koje smo imali. A najviše mi je žao zbog SDP-a što su krenuli za idiotima.
Ja_Ja

#40136 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Ja_Ja »

Pazi, kao nekadasnji glasac SDP-a (do farse sa unutrasnim izborima, odlaskom ZL, i "demokratskim" izborom reformatora Niksica) ne vidim da su zeznuli SDP u svemu ovome, cak sta vise pomogli su SDP-u da koliko toliko spasi obraz i nacela za koje se na papiru zalazu. Koketiranje sa nacionalnim strankama SDP-u nikada nista dobro nije donijelo. Najveci fijasko SDP-a se desio nakon tog koketiranja. I sta je napravljeno nakon toga? Farsa, obicna farsa izborom Niksica i pokusajem podvale njega kao nekog reformatora i "svjezeg" u stranci.

Ne mozes sjednom guzicom na dvije stolice sjediti. Oni su morali odluciti u kojem smjeru ce partiju da vode i drago mi je odluka ostala na ovome na cemu je trenutno. Nadam se da ce istrajati, biti produktivni u narednom periodu i da ce nadam se imati zajednici nastup vec na lokalnim izborima. Siguran sam da ce imati puno bolje rezultate ako ostanu zajedno kao BH blok vec za godinu i po dana.
kmirsad

#40137 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

emric wrote:
Odluka Bh. bloka da ne uđe u vlast, dobar je kandidat da postane možda i ponajgluplji politički potez viđen u modernoj historiji BiH, čiju će štetnost tek naredni mjeseci pokazati.
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/10 ... icija.html
E još kad bi nam naveo koju tu štetnu posljedicu... koju če tek naredni mjeseci pokazati...
A fin ti je kriterij... za heroja i idola... koji je izlevatio Kojiviča i Nikšića...Oni što izlevate partnera, saborca i saveznika... za tebe sposobni ljudi, pravi ljudi... A principjelni i biračima lojalni... glupani...ccccccccccccccccc
Nikad u rov branit domovinu... s takvim sposobnim, majstorima za izlevatit...
Last edited by kmirsad on 15/02/2019 18:38, edited 1 time in total.
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#40138 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by dr.gog »

KatarinaKosaca wrote: Ubice vas FGR suplja prepotencija
Ваистину тачно збориш. :kiss:
pici

#40139 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pici »

dr.gog wrote:
KatarinaKosaca wrote: Ubice vas FGR suplja prepotencija
Ваистину тачно збориш. :kiss:
Ваистину збориш!
pici

#40140 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pici »

sdp kad je 2010 usao u vlast s sdO, rascjepili su se na pola a 2014 su izgubili vise od pola glasaca, 2014 df i sbb su imali odlicne rezultate i prvi istroseni kurton df se je odbacio i zamjenio sa sbb, 2018 vise od polovine njihovih glasaca su im okrenuli ledja zbog sdO kurvanja a sdp je vratio jedan dio kao i ns povecao broj glasova... selam :bih:
Kikibombona

#40141 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

JoseMujica wrote:
madner wrote:Odluka Bloka je ispravna bez obzira sta Fahro uradio.
nebitno potpuno

al ih je lik iskoristio samo da sebi nabije cijenu

ni naš Poslanik Esso a.s. ne bi bolje odigrao
NS je morala pokusati. Jedna od glavnih primjedbi, kako od protivnika tako od clanstva i simpatizera, je da NS ne smije uci u vlast, da ih zanima iskljucivo pametovanje iz opozicione hladovine.

Sada su u Sarajevu pokazali da imaju petlju i da ne bjeze od vlasti ako se ukaze prilika da je formiraju bez SDA.

Fahro je prljav igrac. Niko nije iznenadjen razvojem dogadjaja. Nikoga nije prevario. On je svakako igrac u stabu Konakovica koji ga je uveo u vlast.

I sto je najvaznije, bez Fahre se moze. Kljuc je Komsic i njegova stranka. Ni njemu niko ne vjeruje, postoje jasne indicije da je SDA sluga. Nece biti cudo ako na zahtjev SDA unisti koaliciju u SA kantonu.

I sta se tu moze? Nije NS kriva zato sto veliki broj nasih gradjana glasa za Fahru i Zeljka.
kluz franjo

#40142 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

dr.gog wrote: Nego, druže Kluz, što nam je činiti sa suradnicima iz Stranke zelene djeteline i plavoga neba?

Kako osaburati dečke u tijesnim košuljama i potkresanim bradama što žive na svježoj Kifli?

Kako objasniti subraći iz "pravne nasljednice SK BiH", da im je Damir Nikšić zapravo kemoterapija, jer boluju od političkog kancera odkako je prof.dr. Duraković (Gigant iz kafane Baza) napustio ovaj svijet?
Teška pitanja doktore...
Teška čak i za čitav liječnički konzilij KCUS-a i sve medicinske Seke.

U mojoj nestručnosti ću pokušati odgovoriti barem na dio sa Templarima djetelinskog reda. A karte kažu...

Veliki vitez je djetelinski red "halalio" prije 4 mjeseca. Sa lokalnim izborima ide i gašenje svjetla. Tako da će se u sljedećih 12 mjeseci uzimati i lijevo i desno i šakom i bradom i po višim i po nižim nivoima. Na državnom i federalnom nivou ide "spašavanje države", a po kantonima "cunami protiv korupcije"
Negdje sa kraja ovog ljeta gospodnjeg, a pred početak stožernog kongresa stožerne stranke, nezavisno i istraživačko novinarstvo djetelinskog reda će do hronične sinkope "izvještavati o funkcionisanju klana Bakira I" i time pokušati i njemu ugasiti svjetlo sa jedne, a kupiti naklonost druge struje (sudskome zlu ne trebalo) sa druge strane.
Što se pješadije djetelinskog reda tiče, oni su svakako k'o džuboks. Najkasnije za 15 mjeseci očekujem da će barem 3 od njih 4 plesati po muzici DJ Croissant-a ili uz starogradske melodije Ibrinog orkestra.

E sada, ako karte lažu...
paleoconservative

#40143 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by paleoconservative »

kluz franjo wrote:
dr.gog wrote: Nego, druže Kluz, što nam je činiti sa suradnicima iz Stranke zelene djeteline i plavoga neba?

Kako osaburati dečke u tijesnim košuljama i potkresanim bradama što žive na svježoj Kifli?

Kako objasniti subraći iz "pravne nasljednice SK BiH", da im je Damir Nikšić zapravo kemoterapija, jer boluju od političkog kancera odkako je prof.dr. Duraković (Gigant iz kafane Baza) napustio ovaj svijet?
Teška pitanja doktore...
Teška čak i za čitav liječnički konzilij KCUS-a i sve medicinske Seke.

U mojoj nestručnosti ću pokušati odgovoriti barem na dio sa Templarima djetelinskog reda. A karte kažu...

Veliki vitez je djetelinski red "halalio" prije 4 mjeseca. Sa lokalnim izborima ide i gašenje svjetla. Tako da će se u sljedećih 12 mjeseci uzimati i lijevo i desno i šakom i bradom i po višim i po nižim nivoima. Na državnom i federalnom nivou ide "spašavanje države", a po kantonima "cunami protiv korupcije"
Negdje sa kraja ovog ljeta gospodnjeg, a pred početak stožernog kongresa stožerne stranke, nezavisno i istraživačko novinarstvo djetelinskog reda će do hronične sinkope "izvještavati o funkcionisanju klana Bakira I" i time pokušati i njemu ugasiti svjetlo sa jedne, a kupiti naklonost druge struje (sudskome zlu ne trebalo) sa druge strane.
Što se pješadije djetelinskog reda tiče, oni su svakako k'o džuboks. Najkasnije za 15 mjeseci očekujem da će barem 3 od njih 4 plesati po muzici DJ Croissant-a ili uz starogradske melodije Ibrinog orkestra.

E sada, ako karte lažu...
:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
wewa

#40144 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by wewa »

DJ Croissant je mentalna slika dana :thumbup: :lol:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#40145 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

Nije mi jasno kako netko ko se kune u Tita partiju, Zlatka i socijaldemokratiju poslije tog razocarenja glasa NS i sa istim zarom, losim sarkazmom u neuspjelom ironijom "brani" NS? NS je liberalna, u prijevodu desna iako oni kazu centar partija. Sta zajednicko sa SDP? Mada su dosadasnji potezi i prijedlozi NS socijalni, trebala bi biti liberalna stranka. Sta onda komunjara ili socijalista sa njim ima?
Hakiz

#40146 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Nema ljevice. SDP je potrošio kredit. Zato NS.
Banksy

#40147 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

sumirprimus wrote:
Banksy wrote:
daddy-kool wrote:
Tu je najodgovoriji SDP koji se poveo odlukom NS da ne želi u vlast na višim nivoima. Problem je što je NS svoje principe nametnula kao principe Bh bloka.
Njihovi prinicpi su u osnovi isti, i uvijek su bili, samo ih je jedna struja SDP-a zaboravila. Sreća je što je NS bio tu da ih na njih podsjeti. Jer da nije, sad vidimo, raspao bi se SDP u komade, a jedan komad bi otišao ovima ispod. Ovako su im sačuvali i obraz i članstvo. Ruku da im ljube.

Image
:shock: krmojedi? Ovo prvi put cujem.
Damn

Abdel Đozić, kandidat SDA za Parlament Federacije BiH

kamberovica polje

#40148 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kamberovica polje »

Sve je ok, nije nikog nazvao smećarom.
sumirprimus

#40149 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sumirprimus »

:( ovako to krene.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#40150 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

kamberovica polje wrote:Sve je ok, nije nikog nazvao smećarom.
:D bombardiranje i ponavljanje kad netko nekom na drustvenim mrezama kaze "krmijed" je tebi isto ili gore kad se clan Predsjednistva sa 300k glasova iz predsjednistva druge stranke nazove smecem. Aferrim! Dosljednost je SDP upsss ovaj sad NS fanovima uvijek bila slaba tacka
Locked