https://www.klix.ba/magazin/film-tv/des ... /170923022

Moderator: _BataZiv_0809
Zadnjih dana redovno pišem sa @sherbett, pokušavamo i ovo drugo malo podići na viši nivoExNihilo wrote:Evo nam Džimi postao popularan na portalu.![]()
https://www.klix.ba/magazin/film-tv/des ... /170923022
ne daj se, sestro.Bloo wrote:
Mada ako primijenimo rodnu analizu ovog fajta, mudo party versus me, a Nihi je muško, te praćenje patterna, vjerovatno si u pravu
Primer ti je ono što dobiješ kada oduzmeš sve ono što čini Sagana, Tysona i ostale posebnim i svedeš isključivo na sirove brojke.ExNihilo wrote:Tako podijeljena mišljenja ljudi koje respektiram. Plus ste udrobili nekako u priču Sagana i ostalu ekipu na čijim videima sam proveo hiljade sati. Superiška, jedva čekam.
The truth is out there.dale cooper wrote:Primer ti je ono što dobiješ kada oduzmeš sve ono što čini Sagana, Tysona i ostale posebnim i svedeš isključivo na sirove brojke.ExNihilo wrote:Tako podijeljena mišljenja ljudi koje respektiram. Plus ste udrobili nekako u priču Sagana i ostalu ekipu na čijim videima sam proveo hiljade sati. Superiška, jedva čekam.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII???????????????ExNihilo wrote:The truth is out there.dale cooper wrote:Primer ti je ono što dobiješ kada oduzmeš sve ono što čini Sagana, Tysona i ostale posebnim i svedeš isključivo na sirove brojke.ExNihilo wrote:Tako podijeljena mišljenja ljudi koje respektiram. Plus ste udrobili nekako u priču Sagana i ostalu ekipu na čijim videima sam proveo hiljade sati. Superiška, jedva čekam.![]()

Da. Ali svjetske klase.Bloo wrote:Rumuni?
Nemam ja ništa protivU Rumuna, nego par njihovih filmova me dobro uzdrmalo (teško, emocionalno, uznemirujuće), pa sad obilazim ko oko vruce kasejohnnykola wrote:Da. Ali svjetske klase.Bloo wrote:Rumuni?
Pa pišem, nije život pjesma Havaja. Što te ne ubije, ojača te. A beštija je raznoraznih život pun i zakačit će nas kad tad. Mislim, to su one realne i njih ne može nadoknaditi trening gledanja istih u filmu, ali da može pomoći, može. Naročito kad se gledaju filmovi s repom i glavom. Ovo je jedan od takvih.Bloo wrote:Nemam ja ništa protivU Rumuna, nego par njihovih filmova me dobro uzdrmalo (teško, emocionalno, uznemirujuće), pa sad obilazim ko oko vruce kasejohnnykola wrote:Da. Ali svjetske klase.Bloo wrote:Rumuni?
I know, ali ostavim ga za neki sretniji danjohnnykola wrote:
Pa pišem, nije život pjesma Havaja. Što te ne ubije, ojača te. A beštija je raznoraznih život pun i zakačit će nas kad tad. Mislim, to su one realne i njih ne može nadoknaditi trening gledanja istih u filmu, ali da može pomoći, može. Naročito kad se gledaju filmovi s repom i glavom. Ovo je jedan od takvih.
Poštivam.Bloo wrote:I know, ali ostavim ga za neki sretniji danjohnnykola wrote:
Pa pišem, nije život pjesma Havaja. Što te ne ubije, ojača te. A beštija je raznoraznih život pun i zakačit će nas kad tad. Mislim, to su one realne i njih ne može nadoknaditi trening gledanja istih u filmu, ali da može pomoći, može. Naročito kad se gledaju filmovi s repom i glavom. Ovo je jedan od takvih.
Bookmarkiran
ExNihilo wrote:Može proći.
Može proći.
Može proći.
navodno su računali da im je lakše tu dočekivati Amere nego da bude neki desant. ovako samo mitraljez i udri po penjačimakaranana wrote:Tek sinoc pogledah hacksaw ridge. Nisam bas neki ljubitelj ratnih filmova. Ok je film ali mi nije jasno zasto im japanci ostave u zivotu ono opleteno uze koje ide na vrh brda.

ExNihilo wrote:Pogledao Primer. Tito/džoni/dale/Nihilo vs. Bloo.