Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#40101 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Image
Dobro došao Miloše. :-D
BegA_

#40103 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

Smijesno! Ne ide Koma nigdje.
Salah ad-Din

#40104 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Salah ad-Din »

Stvarno ako sada ne budu igrali dobro, onda nije do uprave ni do navijača već samo do njih. Bez obzira šta Husref pričao mi ćemo sada imati solidan sastav, imamo fenomenalnog golmana, Sarajevo poslije rata ne znam da je imalo boljeg golmana, Alaim je bio navijač ali je Dejo za klasu bolji od njega, pozadi imamo Vuleta, Puzigaću, iskusne igrače, pa i Amera koji može fino odigrati. U veznom redu malo škripimo, ali tu je Radovac kojeg maksimalno treba gurati za koji mjesec u prvih 11 on bi bio strašan igrač, Džakmić mora dati više za ovaj klub, a onda napad strašan, Bilbija, Komazec i onda neko kaže da sa tim timom ne mogu osvojiti ovu ligu, treba im kvalitetniji igrački kadar, ma daj.
kokuz_sa

#40105 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kokuz_sa »

Ripicipi wrote:
kokuz_sa wrote:Imal ko problema sa fksinfo?

Nece da se loguje..kao trazi da se upise onaj cod sa slikuce..a sliku ne prikazuje ni na jednom browseru

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Meni je ok, ali mi se nedavno isto desilo pa sam ponovo ukucao password iz maila.

Semaaa hajd rijesi ovoo

Image
nema slike sa generatorom coda

a kad idem na ponovno slanje pass

dobijem ovo
Image
btw tacan je mail i nick, pass sve al nece da se loguje
BegA_

#40106 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

kokuz_sa wrote:
Ripicipi wrote:
kokuz_sa wrote:Imal ko problema sa fksinfo?

Nece da se loguje..kao trazi da se upise onaj cod sa slikuce..a sliku ne prikazuje ni na jednom browseru

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Meni je ok, ali mi se nedavno isto desilo pa sam ponovo ukucao password iz maila.

Semaaa hajd rijesi ovoo

Image
nema slike sa generatorom coda

a kad idem na ponovno slanje pass

dobijem ovo
Image
btw tacan je mail i nick, pass sve al nece da se loguje
Javi se nekom adminu da ti promijeni pass.
kokuz_sa

#40107 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kokuz_sa »

da mu posaljem pp na infu? :D
JOSEF K

#40108 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by JOSEF K »

Najveći i jedini bitan uspjeh FK Sarajevo ove sezone je da nas kupi V. Tan. Sve ostalo je u drugom planu, trenutno.
BegA_

#40109 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

kokuz_sa wrote:da mu posaljem pp na infu? :D
:)
omega369

#40110 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

leo karan wrote:
Dr. Kuca wrote:Ima haman 4 mjeseca da spremi ekipu, ako ne osvoji titulu, neka se kupi. Za 4 mjeseca moze se rodit. :thumbup:
tako je paša, samo u kost.

Ako ne razvali sve, ima da ga nema.
A musmija nek se uci 9 godina, kako da ne :lol: :lol: :lol:
north

#40111 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

Izgleda da se vraća jedan povratnik, nije Hadžić, ali ovaj put mislim da nećemo biti razočarani...tako "mahala" priča, ista ona mahala koja je znala i za Jarnija a više je nego izvjesno....Što se tiče Komazeca, klasična ubleha, kad bi se on pustio sada to bi bio potez uprave u smislu korak naprijed osam nazad...on ima ugovor do ljeta, osim ako nas uprava nije slagala i ako su lažne informacije na stranici kluba...nikoga od standardnih se ne smije pustiti, pojačati se sa još min. dva igrača do nove godine i poslije dugo vremena zimske pripreme započeti potpuno spremni igračkim kadrom i stručnim štabom i mirom u kući...to je ono što bi dalo nadu...
BegA_

#40112 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

north wrote:Izgleda da se vraća jedan povratnik, nije Hadžić, ali ovaj put mislim da nećemo biti razočarani...tako "mahala" priča, ista ona mahala koja je znala i za Jarnija a više je nego izvjesno....Što se tiče Komazeca, klasična ubleha, kad bi se on pustio sada to bi bio potez uprave u smislu korak naprijed osam nazad...on ima ugovor do ljeta, osim ako nas uprava nije slagala i ako su lažne informacije na stranici kluba...nikoga od standardnih se ne smije pustiti, pojačati se sa još min. dva igrača do nove godine i poslije dugo vremena zimske pripreme započeti potpuno spremni igračkim kadrom i stručnim štabom i mirom u kući...to je ono što bi dalo nadu...
Nadam se da se ovo nece izjaloviti, jer bi nam valjao pravo. Pojacanje na poziciji koja nam, po meni najvise skripi(desni bek).
Ripicipi

#40113 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ripicipi »

BegA_ wrote:
north wrote:Izgleda da se vraća jedan povratnik, nije Hadžić, ali ovaj put mislim da nećemo biti razočarani...tako "mahala" priča, ista ona mahala koja je znala i za Jarnija a više je nego izvjesno....Što se tiče Komazeca, klasična ubleha, kad bi se on pustio sada to bi bio potez uprave u smislu korak naprijed osam nazad...on ima ugovor do ljeta, osim ako nas uprava nije slagala i ako su lažne informacije na stranici kluba...nikoga od standardnih se ne smije pustiti, pojačati se sa još min. dva igrača do nove godine i poslije dugo vremena zimske pripreme započeti potpuno spremni igračkim kadrom i stručnim štabom i mirom u kući...to je ono što bi dalo nadu...
Nadam se da se ovo nece izjaloviti, jer bi nam valjao pravo. Pojacanje na poziciji koja nam, po meni najvise skripi(desni bek).
Berberovic?
emigrazione

#40114 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Jel' Alen Avdic jos aktivan
Muhamed Đakmić

#40115 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Muhamed Đakmić »

Berberović kapiten Liteksa.
omega369

#40116 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

jeste aktivan je, voza crnog ML-a, parkira po trotoarima i tako to :D
Last edited by omega369 on 02/12/2013 15:20, edited 1 time in total.
armin071

#40117 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by armin071 »

emigrazione wrote:Jel' Alen Avdic jos aktivan
Gdje ba njega iskopa. Pu pu pu :D

Sala mala covjek je pitar ne moze mu se prigovoriti ali nek ostane na tome. Nemoj ga ni blizu klupe. Loza majka.
Pitarrr82

#40118 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitarrr82 »

Bane?
BegA_

#40119 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by BegA_ »

Ripicipi wrote:
BegA_ wrote:
Berberovic?
Aha.

Nego kad' smo kod bivsih igraca, najvise bih volio vidjeti Piksija u svetom dresu ponovo. Za kratko vrijeme mi je prirastao srcu.

@Đakmicu, imao je neku povredicu, pa nije u zadnje vrijeme igrao za Litex.(odma' se sjetih one sedmice :D )
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#40120 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Image
van helsing

#40121 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by van helsing »

emigrazione wrote:Jel' Alen Avdic jos aktivan
Nece momak ni mali fudbal da igra.
Ima svoj privatni biznis.
Kaze da nije bilo Sarajeva ne bi imao nista.
A novca su donijeli i davali klubu i on i Senad Repuh prilicno,iako su u to vrijeme igrali u ino klubovima.
Pitar velik,to mu se ne moze osporit.
Bio i ostao.
Malo skija po Alpama,malo ljetuje po Antaliji,malo privatni biznis,prati utakmice Sarajeva,i to je to.
frngla

#40122 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by frngla »

-LIBERO- wrote:Image
Baše nekako gospodski djeluje ovaj Jarni :)
Logovan

#40123 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

BegA_ wrote:
Denis Čomor. 8-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#40124 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Nikola je bivši.
senci-071

#40125 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by senci-071 »

Woole Triwunovich wrote:Nikola je bivši.

Daj Bogati ne lupetaj.
Locked