Dobro došao Miloše.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Smijesno! Ne ide Koma nigdje.
Ripicipi wrote:Meni je ok, ali mi se nedavno isto desilo pa sam ponovo ukucao password iz maila.kokuz_sa wrote:Imal ko problema sa fksinfo?
Nece da se loguje..kao trazi da se upise onaj cod sa slikuce..a sliku ne prikazuje ni na jednom browseru
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

Javi se nekom adminu da ti promijeni pass.kokuz_sa wrote:Ripicipi wrote:Meni je ok, ali mi se nedavno isto desilo pa sam ponovo ukucao password iz maila.kokuz_sa wrote:Imal ko problema sa fksinfo?
Nece da se loguje..kao trazi da se upise onaj cod sa slikuce..a sliku ne prikazuje ni na jednom browseru
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Semaaa hajd rijesi ovoo
nema slike sa generatorom coda
a kad idem na ponovno slanje pass
dobijem ovo
btw tacan je mail i nick, pass sve al nece da se loguje
kokuz_sa wrote:da mu posaljem pp na infu?
A musmija nek se uci 9 godina, kako da neleo karan wrote:tako je paša, samo u kost.Dr. Kuca wrote:Ima haman 4 mjeseca da spremi ekipu, ako ne osvoji titulu, neka se kupi. Za 4 mjeseca moze se rodit.
Ako ne razvali sve, ima da ga nema.
Nadam se da se ovo nece izjaloviti, jer bi nam valjao pravo. Pojacanje na poziciji koja nam, po meni najvise skripi(desni bek).north wrote:Izgleda da se vraća jedan povratnik, nije Hadžić, ali ovaj put mislim da nećemo biti razočarani...tako "mahala" priča, ista ona mahala koja je znala i za Jarnija a više je nego izvjesno....Što se tiče Komazeca, klasična ubleha, kad bi se on pustio sada to bi bio potez uprave u smislu korak naprijed osam nazad...on ima ugovor do ljeta, osim ako nas uprava nije slagala i ako su lažne informacije na stranici kluba...nikoga od standardnih se ne smije pustiti, pojačati se sa još min. dva igrača do nove godine i poslije dugo vremena zimske pripreme započeti potpuno spremni igračkim kadrom i stručnim štabom i mirom u kući...to je ono što bi dalo nadu...
Berberovic?BegA_ wrote:Nadam se da se ovo nece izjaloviti, jer bi nam valjao pravo. Pojacanje na poziciji koja nam, po meni najvise skripi(desni bek).north wrote:Izgleda da se vraća jedan povratnik, nije Hadžić, ali ovaj put mislim da nećemo biti razočarani...tako "mahala" priča, ista ona mahala koja je znala i za Jarnija a više je nego izvjesno....Što se tiče Komazeca, klasična ubleha, kad bi se on pustio sada to bi bio potez uprave u smislu korak naprijed osam nazad...on ima ugovor do ljeta, osim ako nas uprava nije slagala i ako su lažne informacije na stranici kluba...nikoga od standardnih se ne smije pustiti, pojačati se sa još min. dva igrača do nove godine i poslije dugo vremena zimske pripreme započeti potpuno spremni igračkim kadrom i stručnim štabom i mirom u kući...to je ono što bi dalo nadu...
Gdje ba njega iskopa. Pu pu puemigrazione wrote:Jel' Alen Avdic jos aktivan
Aha.Ripicipi wrote:Berberovic?BegA_ wrote:Nadam se da se ovo nece izjaloviti, jer bi nam valjao pravo. Pojacanje na poziciji koja nam, po meni najvise skripi(desni bek).north wrote:Izgleda da se vraća jedan povratnik, nije Hadžić, ali ovaj put mislim da nećemo biti razočarani...tako "mahala" priča, ista ona mahala koja je znala i za Jarnija a više je nego izvjesno....Što se tiče Komazeca, klasična ubleha, kad bi se on pustio sada to bi bio potez uprave u smislu korak naprijed osam nazad...on ima ugovor do ljeta, osim ako nas uprava nije slagala i ako su lažne informacije na stranici kluba...nikoga od standardnih se ne smije pustiti, pojačati se sa još min. dva igrača do nove godine i poslije dugo vremena zimske pripreme započeti potpuno spremni igračkim kadrom i stručnim štabom i mirom u kući...to je ono što bi dalo nadu...
Nece momak ni mali fudbal da igra.emigrazione wrote:Jel' Alen Avdic jos aktivan
Baše nekako gospodski djeluje ovaj Jarni-LIBERO- wrote:
Denis Čomor.BegA_ wrote:Nadam se da se ovo nece izjaloviti, jer bi nam valjao pravo. Pojacanje na poziciji koja nam, po meni najvise skripi(desni bek).north wrote:Izgleda da se vraća jedan povratnik, nije Hadžić, ali ovaj put mislim da nećemo biti razočarani...tako "mahala" priča, ista ona mahala koja je znala i za Jarnija a više je nego izvjesno....Što se tiče Komazeca, klasična ubleha, kad bi se on pustio sada to bi bio potez uprave u smislu korak naprijed osam nazad...on ima ugovor do ljeta, osim ako nas uprava nije slagala i ako su lažne informacije na stranici kluba...nikoga od standardnih se ne smije pustiti, pojačati se sa još min. dva igrača do nove godine i poslije dugo vremena zimske pripreme započeti potpuno spremni igračkim kadrom i stručnim štabom i mirom u kući...to je ono što bi dalo nadu...
Woole Triwunovich wrote:Nikola je bivši.