E fala lavorce, evo ti jedan debeli socnilavorpunvode wrote: Kokice mozes ko medjuobrok
To i radim ali kao da postizem suprotan efekat, stvarno ne znam u cemu je problemKPNCTNJAH wrote:
Zalijes s dva litra dijetalne kole i ona to sve ponisti
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
E fala lavorce, evo ti jedan debeli socnilavorpunvode wrote: Kokice mozes ko medjuobrok
To i radim ali kao da postizem suprotan efekat, stvarno ne znam u cemu je problemKPNCTNJAH wrote:
Zalijes s dva litra dijetalne kole i ona to sve ponisti
može me rasplakati više pjesama, ali ipak najradije plešem kad krene muzikaBrkooo wrote:moze li vas pjesma rasplakati, i koja
et i od mene, samo mjenjajte teme matere vam
veze s vezom wrote:ne moreBrkooo wrote:moze li vas pjesma rasplakati, i koja
et i od mene, samo mjenjajte teme matere vam
+1alkalna_baterija wrote:Na ovoj i suprotnoj temi se ismijem češće nego na vicevima
Nema lijekamotorna_pila wrote:Da ne otvaram neki novi topic, a ne znAm gdje da pitam, pa cu ovdje..
Uvukao mi se crv u prozor, pa samo buši drvo... eto sinoć nisam mogao spavati u sobi jer me uzasno nervira buka koju crv pravi...
ZENE, MOLIM VAS KAKO DA SE RJESIM JEBENOG CRVA???
Ozbiljan sam.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
de žene pomagajte mumotorna_pila wrote:Da ne otvaram neki novi topic, a ne znAm gdje da pitam, pa cu ovdje..
Uvukao mi se crv u prozor, pa samo buši drvo... eto sinoć nisam mogao spavati u sobi jer me uzasno nervira buka koju crv pravi...
Ozbiljan sam.
Odrezi ga.motorna_pila wrote:Da ne otvaram neki novi topic, a ne znAm gdje da pitam, pa cu ovdje..
Ozbiljan sam.
jedino rjesenje je da promijenis prozor i savjetujem da kupis plasticni kako ti se ne bi ponovo isto desilomotorna_pila wrote:Da ne otvaram neki novi topic, a ne znAm gdje da pitam, pa cu ovdje..
Ozbiljan sam.
Polij benzinom na par mjesta, ondje gdje je najveća buka i potpali, dim će istjerati crva (ne treba ti puno benzina, jedno po litre)motorna_pila wrote:Treba mi pomoć, ne znAm sta da radim...
Mislio sam i da razbijem prozor, ali mi nešto žao...
E šerbo, samo da znaš kakvu muku mucim sa ovim crvom....
Ne daj Boze nikom....
Fakat trebam pomoć...
Drug ako je bas crv u drvetu nema ti druge nego probusiti rupu na mjestu gdje se cuje i izvaditi ga,motorna_pila wrote:Treba mi pomoć, ne znAm sta da radim...
Mislio sam i da razbijem prozor, ali mi nešto žao...
E šerbo, samo da znaš kakvu muku mucim sa ovim crvom....
Ne daj Boze nikom....
Fakat trebam pomoć...
eluna wrote:+1alkalna_baterija wrote:Na ovoj i suprotnoj temi se ismijem češće nego na vicevima
Towelie wrote:Imate li simpatiju i kako se zove, ako nije tajna?
Imam. Ne znam kako se zove.Towelie wrote:Imate li simpatiju i kako se zove, ako nije tajna?