Milorad Dodik ALL ABOUT
-
dede merdzane
#40051 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Grk, dobro ti nama dosao, uvijek je lijepo vidjeti da se precednik postuje i sa one strane entiteske granice. A ove licimure koji misle drugacije, odmah treba banovati i ja sam im prijavio postove administraciji.
Samo bih te zamolio da prilikom postanja malo koristis i tacke i razmak izmedju recenica, bolje izgleda. Ako vec imamo ovaj divni srpski jezik zasto da ga ne koristimo pravilno, jelte?
Samo bih te zamolio da prilikom postanja malo koristis i tacke i razmak izmedju recenica, bolje izgleda. Ako vec imamo ovaj divni srpski jezik zasto da ga ne koristimo pravilno, jelte?
- madner
#40052 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovo pitanje je uvreda za guardiana i cuvara lovista, jednog i jedinog, svetionika u sred sumeprljavi Hare wrote:Ama nije nijedan,naravno.E jesi upro dokazivati očigledno.grkgrk wrote:ajd jedno kontra pitanje,,a koji je to bolji politicar u federaciji od dodika,,tihic,lagundzija,silajdzic,radoncic,,ultima_palabra wrote:Toliko postova o investicijama, a nisi pomenuo resort u Trebinju niti kosmodrom u BakincimaBiće da se radi o još jednom plaćeniku iz Budimpešte
Prijaviti to odmah.
- mO k3
#40053 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
@madner i samim tim pitanjem potkopava/ukopala se autoritet predcednika
Na prvom mjestu je predcednik ,poslije njega ništa vise
Na prvom mjestu je predcednik ,poslije njega ništa vise
- madner
#40054 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To ti kazem, cuj u istoj recenici sef sale i ovi vamo neki, musavi i klempavi.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#40055 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Svaki dobronamjerni Guardianov fan je dobrodošao,ali pokušavati biti veći fan od
Hareta ili Čaike ....?
Što rekli ljudi,hoće se biti veći katolik od Pape.
Hareta ili Čaike ....?
- madner
#40056 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To je kao da budes bolja voditeljica od Aide Delic, nemre. 
- mO k3
#40057 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A ja??? koji imam album pun slika sa voljenim predcednikom ??prljavi Hare wrote:Svaki dobronamjerni Guardianov fan je dobrodošao,ali pokušavati biti veći fan od
Hareta ili Čaike ....?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HAre,hare dabogda ti predcednik uzeo garsonjeru koju ti je dodijelio i nikad vise na pechenje zvao
-
vryzas
#40058 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jazzer wrote:@ grkgrk
Ovo je ozbiljna tema, idi na drugu ako ti je do zajebancije
oplakah
- hamza_sa
#40059 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ama, ljudi ovo je onaj klon sto je vec jednom bio ovdje i non-stop trubio o izjednacenim platama u rs i Federaciji, tako da nema potrebe se raspravljati sa njim.grkgrk wrote:vidis svakom covjeku je interes da zivi lijepo,,,i dal ti mozda ne mislis da bi narod u republici srpskoj bolje zivio da sa nom upravljaju tihic,lagunzija,bosic,ili ivanic,,ma koliko penzija mala bila sad je makar redovna to 2000te nije bio slucaj,plate u rs i federaciju su jednake ma koliko male bile sad su redovne to nije bio slucaj 2000te bar u rs,,ma koliko dodik los bio napravila se bolnica u bn u vrijednosti 100 miliona,rijesen je prevoj preko cemernog,napravili se prvi kilometri autoputa,,,ali ja i dalje mislim da on nije dobar ali ako ga poredim sa ivanicem,bosicem,covicem,ili sa federalnim oliticarima,,ja ne mislim ni tad da je on dobar ali je manje los nego ostali,,ultima_palabra wrote:A šta ima običan čovjek od toga što on njih levati?
Jesu li tvoji interesi da jedna interesna grupa poklopi policiju, medije, sudstvo, finansijske tokove jednog entiteta? Ili su ti interesi da živiš kao normalan evropski čovjek sa visokim standardom?
Mislim da ce on uskoro ponovo ici u nepovrat.
- mO k3
#40060 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sta ti smeta čovjek ,pusti gahamza_sa wrote:Ama, ljudi ovo je onaj klon sto je vec jednom bio ovdje i non-stop trubio o izjednacenim platama u rs i Federaciji, tako da nema potrebe se raspravljati sa njim.grkgrk wrote:vidis svakom covjeku je interes da zivi lijepo,,,i dal ti mozda ne mislis da bi narod u republici srpskoj bolje zivio da sa nom upravljaju tihic,lagunzija,bosic,ili ivanic,,ma koliko penzija mala bila sad je makar redovna to 2000te nije bio slucaj,plate u rs i federaciju su jednake ma koliko male bile sad su redovne to nije bio slucaj 2000te bar u rs,,ma koliko dodik los bio napravila se bolnica u bn u vrijednosti 100 miliona,rijesen je prevoj preko cemernog,napravili se prvi kilometri autoputa,,,ali ja i dalje mislim da on nije dobar ali ako ga poredim sa ivanicem,bosicem,covicem,ili sa federalnim oliticarima,,ja ne mislim ni tad da je on dobar ali je manje los nego ostali,,ultima_palabra wrote:A šta ima običan čovjek od toga što on njih levati?
Jesu li tvoji interesi da jedna interesna grupa poklopi policiju, medije, sudstvo, finansijske tokove jednog entiteta? Ili su ti interesi da živiš kao normalan evropski čovjek sa visokim standardom?
Mislim da ce on uskoro ponovo ici u nepovrat.
- veljaca
#40061 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovaj moze zajedno sa PreCednikom .... ravan mu je .....

-
grkgrk
#40062 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ovde su mnogi obolili od bolesti zvanom .opsesija dodikom, 
- Danguba
#40063 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ako napises samo jos jedan komentar, postajes fan kluba.grkgrk wrote:ovde su mnogi obolili od bolesti zvanom .opsesija dodikom,
- čaika
#40064 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Naravno da smo opsjednuti, ne dešava se često da čovjek ima čast biti savremenik jednog takvog istorijskog velikana. Mudri čika Dobrica Ćosić je nedavno kazao da je Guardian najvažnija politička figura vaskolikog srpskog naroda još od Dr Zorana Đinđića. Ja sam toga bio svjestan davno, nije trebao Dobrica da mi kaže, ali ima još skeptika koji ne shvataju kakvu privilegiju imaju jer su savremenici takve monumentalne ličnosti. Treba biti srećan na svakom momentu pod upravom Guardiana i zahvaliti svevišnjem što nam je takvu privilegiju podario.grkgrk wrote:ovde su mnogi obolili od bolesti zvanom .opsesija dodikom,
Da navedem još jednu nevjerovatnu pobjedu Guardiana: Otvara se predstavništvo Šumske u Vašintonu!
Ovo demantuje sve priče o nekakvom lošem ekonomskom stanju u Šumskoj koje plasiraju izdajnici, pa ko bi otvarao predstavništvo kad je narod gladan?
Video sa Guardianom: http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=97689РЕПУБЛИКА СРПСКА | 10/10/2013 | 16:22
Српска отвара представништво у Вашингтону
Извор: РТРС
Република Српска сутра, касно навече по нашем времену, званично отвара још једно међународно представништво, и то у Вашингтону. Ово је осмо представништво РС, уз раније отворена у Солуну, Бриселу, Београду, Бечу, Москви, Штутгарту и Јерусалиму.
Како је потврдио предсједник РС Милорад Додик, за шефа канцеларије именован је Обрад Кесић, а све потребне процедуре у вези са отварањем су, без обзира на проблеме, завршене.
Ријешени су сви проблеми од регистрације канцеларије представништва до обезбјеђивања финансијских средстава у буџету Српске.
-Иако је било великих осоправања и неприхватања ове идеје од стране појединих Америчких политичара, ми смо успјели да отворимо једно овакво представништво- рекао је у изјави за нашу телевизију предсједник РС, Милорад Додик.
-
grkgrk
#40065 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
hahahahhaahhaha i opet hahahhahhahahhah vide vide ja sve mislim vama krivo sto se otvaraju predstavnistva rs u svijetu jel znate za sta ce ta predstavnistva sluziti,,za jacanje rs,,kad ono vi pisete ,narod gladan dok dodik otvara predstavnistvo u americi,a divnih i briznih komsija
ako ako trebate biti human posto je poznato da ste vi svi siti a ekonomija vam je u rangu sa svajcarskom i norveskom
,politika jje cudo ko zna sakupiti i izlobirati vise po svijetu,on i bijedi,,jest ovaj dodik mrcina sta uradi sa srba,srbi nikad nisu lobirali i kmecali zapadu to je uvijek bilo rezervisano za komsije,vide dodika prepisa recept od komsija,,a komsije koma,patos,
- ultima_palabra
#40066 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kakve komšije, mi smo cimeri 
-
grkgrk
#40067 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
auuu,,svasta sam ocekovo ali da zamisljas dodika kao cimera to nisam,ihihihihihultima_palabra wrote:Kakve komšije, mi smo cimeri
- Danguba
- mO k3
#40069 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jarane sve sto pises istina, jeste tebe mi !!!grkgrk wrote:hahahahhaahhaha i opet hahahhahhahahhah vide vide ja sve mislim vama krivo sto se otvaraju predstavnistva rs u svijetu jel znate za sta ce ta predstavnistva sluziti,,za jacanje rs,,kad ono vi pisete ,narod gladan dok dodik otvara predstavnistvo u americi,a divnih i briznih komsijaako ako trebate biti human posto je poznato da ste vi svi siti a ekonomija vam je u rangu sa svajcarskom i norveskom
,politika jje cudo ko zna sakupiti i izlobirati vise po svijetu,on i bijedi,,jest ovaj dodik mrcina sta uradi sa srba,srbi nikad nisu lobirali i kmecali zapadu to je uvijek bilo rezervisano za komsije,vide dodika prepisa recept od komsija,,a komsije koma,patos,
Dodik je toplu vodu otkrio
- Paranoid
#40070 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Jašta...ja mislim da će ovaj grk razvaliti prljavog na ovom forumu..mO k3 wrote:Jarane sve sto pises istina, jeste tebe mi !!!grkgrk wrote:hahahahhaahhaha i opet hahahhahhahahhah vide vide ja sve mislim vama krivo sto se otvaraju predstavnistva rs u svijetu jel znate za sta ce ta predstavnistva sluziti,,za jacanje rs,,kad ono vi pisete ,narod gladan dok dodik otvara predstavnistvo u americi,a divnih i briznih komsijaako ako trebate biti human posto je poznato da ste vi svi siti a ekonomija vam je u rangu sa svajcarskom i norveskom
![]()
Dodik je toplu vodu otkrio
- mO k3
#40071 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
"Svojim sposobnostima i hrabrošću u zastupanju demokratskih prava Srba, Dodik najneposrednije utiče na opstanak Republike Srpske, a time i celine srpske nacije, ugrožene kratkovidnom i destruktivnom politikom EU, Nemačke i Amerike” - tako u recenziji knjige “Dodik – istina…”, akademik Dobrica Ćosić opisuje lik i delo prvog čoveka bh. entiteta.
Ono sto nije uspjela srpska/srbijanska elita u devedesetim oko milosevica , dobrice, smilje i ostalih uspjeo je dodik koja intelektualna gormada
hebote koja ironija
@paranoid cek bre ovaj grkgrk se nije ni zagrio
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#40072 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Guardian je svetionik i posljednja nada u borbi za slobodu i protiv islamističkog zuluma.Izdajnička Srbija koja je
kleknula na koljena pred imperijalističkim ucjenama sada gleda u preCednika kao zadnju veliku nadu u borbi za
slobodu.PreCednik ne samo da uspješno vodi narod šumske prema slobodi,već nađe vremena da pomogne i svom
pobratimu i drugu Draganu Čoviću koji se u takvoj borbi i ne snalazi baš najbolje.Ništa čudno,ne rađa majka svakoga
dana čovjeka sposobnog da stane na čelo ugroženih i pozulumnjenih.
Pored borbe za slobodu,Guardian je i priznati ekonomski virtuoz,kadar da privuče milijarde investicija i od šumske
napravi mega-gradilište kojim po čitav dan odzvanjaju radničke pjesme.
Ne treba zanemariti ni preCedničke napore za postizanje stabilnog mira na Bliskom istoku gdje zli Palestinci ugrožavaju
slobodarski Izrael,te pronalaženje modaliteta za ublažavanje svjetske ekonomske krize.
Lijepo je vidjeti da izlaze knjige koje šire istinu o PreCednikovoj borbi za slobodu,iako bi bilo logično da je o ovakvom
velikanu i legendi kakav je Gurdian već izdato biografsko djelo,u ne manje od desetak knjiga u kompletu.
- jazzer
#40073 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
@ grkgrk
Ovo je stajaliste jednog prosjecnog federalca, spanca, ceha, austrijanca..a zasto ne reci i albanca.
Procitaj ovo nekoliko puta i siri istinu, u ma kojem dijelu svijeta bio
.
Ovo je stajaliste jednog prosjecnog federalca, spanca, ceha, austrijanca..a zasto ne reci i albanca.
Procitaj ovo nekoliko puta i siri istinu, u ma kojem dijelu svijeta bio
prljavi Hare wrote: Guardian je svetionik i posljednja nada u borbi za slobodu i protiv islamističkog zuluma.Izdajnička Srbija koja je
kleknula na koljena pred imperijalističkim ucjenama sada gleda u preCednika kao zadnju veliku nadu u borbi za
slobodu.PreCednik ne samo da uspješno vodi narod šumske prema slobodi,već nađe vremena da pomogne i svom
pobratimu i drugu Draganu Čoviću koji se u takvoj borbi i ne snalazi baš najbolje.Ništa čudno,ne rađa majka svakoga
dana čovjeka sposobnog da stane na čelo ugroženih i pozulumnjenih.
Pored borbe za slobodu,Guardian je i priznati ekonomski virtuoz,kadar da privuče milijarde investicija i od šumske
napravi mega-gradilište kojim po čitav dan odzvanjaju radničke pjesme.
Ne treba zanemariti ni preCedničke napore za postizanje stabilnog mira na Bliskom istoku gdje zli Palestinci ugrožavaju
slobodarski Izrael,te pronalaženje modaliteta za ublažavanje svjetske ekonomske krize.
Lijepo je vidjeti da izlaze knjige koje šire istinu o PreCednikovoj borbi za slobodu,iako bi bilo logično da je o ovakvom
velikanu i legendi kakav je Gurdian već izdato biografsko djelo,u ne manje od desetak knjiga u kompletu.
- biske
#40074 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nema dovoljno nula za preCednika...
plaćenici:

A kako bi ih i bilo kad se sve potroše da bi se preko Budimpešte finansirali ovakviDodik: Suspendovanih 47 miliona evra za RS nema nikakav značaj
GLIGORIĆ DODIKU: Dozvolio si da pobijedi zemljišna mafija!
http://www.atvbl.com/gligoric-dodiku-do ... na-mafija/
Nisam vjerovao da ću morati na ovaj način da Vam se obraćam, jer sam čovjek koji voli da drugoga gleda u oči kada mu govori. Na žalost, Vi ste odabrali ovakav način komunikacije time što niste odgovorili ni na jedno od pisama koje sam Vam uputio u poslednjih par mjeseci. Ipak, stvari o kojima sam Vam tamo govorio isuviše su ozbiljne da bih preko njih olako prešao i zaćutao, jer mi savjest to ne dozvoljava.
Radi se, nije teško pogoditi, o kriminalu, korupciji i nepotizmu koji su dosegli takve razmjere da postaju pitanje opstanka Republike o kojoj stalno pričate, ali i o krupnim strateškim pitanjima koja takođe mogu ugroziti njene interese.
Ne možete reći da niste obavješteni, četiri godine sam Vas upozoravao na pojavne oblike, navodio imena i prezimena aktera iz kriminalnog miljea, ukazivao na zloupotrebe i pogubne razmjere kriminalnih radnji.
Podnosio sam i krivične prijave protiv tih osoba, u ustanovi kojom sam rukovodio – Geodetskoj upravi, pokrenuo sam niz suspenzija, disciplinskih postupaka, krivičnih prijava protiv aktera iz kriminalne mreže po institucijama Republike Srpske.
Epilog tih mojih napora je činjenica da ste me Vi lično smjenili sa te pozicije, a da su svi oni na koje sam Vas upozoravao u Upravi zauzeli još bolje pozicije i sad nesmetano i suvereno vladaju.
Predsjedniče Dodik, kriminalizacija i nepotizam u Republici Srpskoj prijete da je unište, da joj isisaju krv i ostave praznu ljušturu gladnim i prevarenim ljudima.
Svjedoci smo činjenice da postoje dobro organizovane i međusobno povezane mreže ljudi koji su planski i smišljeno raspoređeni u svim relevantnim institucijama Republike Srpske, a to znači i institucijama koje bi trebale da brinu o zaštiti i razvoju opštih interesa države. To je dovelo do uspostavljanja privatne države, u kojoj su se interesne, kriminogene i „rođačke“ strukture ljudi povezale do nivoa da upravljaju svim institucijama u interesu tih struktura.
Jedno od mjesta na kojem se sve te mreže kriminogenih i privatnih interesa neizbježno ukrštaju, i bez koje ne mogu da realizuju svoje, na prevari zasnovano bogaćenje, jeste Geodetska uprava i njena evidencija nekretnina.
Naime, svaka kriminalna aktivnost otimanja i pljačke državne imovine, zemlje, šuma, voda, rudnog bogatstva, građevinskog zemljišta po gradovima, fabrika, hotela, poslovnih prostora, sportskih objekata, mora proći procedure upisa u evidencije Geodetske uprave. Zato je Uprava uvijek bila poseban predmet interesovanja kriminogenih struktura u želji da u njoj nađu svoje uporište.
Nisam bio dio te priče, a moje insistiranje na uspostavi moderne jedinstvene evidencije nekretnina, koja na najefikasniji način uvodi red u ovu oblast, nije bilo prihvatljivo Vašim „biznismenima“ sa sumnjivim vlasničkim listovima.
A tek najvažnija državna pitanja u vezi sa popisom, državnom i vojnom imovinom, međuentitetskom linijom razgraničenja i državnom granicom o kojima sam Vam kao Predsjedniku pisao, budući da sam kao direktor Geodetske uprave bio uključen u procese rješavanja ovih pitanja i blagovremeno Vas upozoravao na moguće posljedice određenih rješenja. Vjerovatno ste mi i to zamjerili i odlučili da me zamjenite poslušnijim kadrovima koji se neće mješati u svoj posao.
Gospodine Dodik, jedno od mojih najvećih razočarenja ste Vi lično, ali to ništa manje nisu ni ostali partijski drugovi koji, čast izuzecima, nisu smogli hrabrosti ni da me nazovu. Zar je toliki strah zavladao u SNSD-u da iko ne smije ni da pomisli, a kamoli uradi nešto što „šefu“ ne bi bilo po volji? Da li ste takav SNSD željeli? Od najveće i najsnažnije stranke kojoj su prilazili mnogi sa nadom da će sačuvati Republiku i ekonomski je oporaviti, pred očima ogorčenih građana pretvara se u „kumovsku“, autokratsku, odnarođenu i „tajkunsku“ partiju.
Zašto se u SNSD-u ne smije govoriti o gorućim pitanjima? Zašto ste dozvolili da ogroman broj poštenih, običnih članova SNSD-a zasjeni šačica bahatih i nepoštenih? Zašto se guši sloboda misli i argumentovane kritike unutar stranke? Zašto su Vam poltroni draži od ljudi koji imaju svoje mišljenje i svoje dostajanstvo? Zašto ste dozvolili paralelizam u svim institucijama i otuđene centre moći? Zašto se deklarativno zalažete za borbu protiv organizovanog kriminala, a u stvarnosti činite sve da istražni organi ne procesuiraju finansijske moćnike koji su sa Vama ili oko Vas? Zašto montirate procese i stvarate medijske afere tamo gdje nema nikakvog osnova za iste?
Zašto se pišu zakoni za političko-finansijsku oligarhiju, a ne zakoni u funkciji opšteg interesa? Zašto je zastala najveća reforma u oblasti zemljišne administracije kojom bi se kroz javno izlaganje praktično izvršila javna inventura u oblasti nekretnina?
Zašto ste u aferama Poljoprivredna škola, Picin park, Autoprevoz, Dom Vranješević dozvolili da pobjedi zemljišna mafija? Predsjedniče, kao što i sami znate nema neugodnih pitanja. Postoje samo neugodni odgovori. Ako niste htjeli da na ova odgovorite meni, pozivam Vas da odgovorite našoj javnosti koja zaslužuje tu vrstu poštovanja.
Kao i dosad, dosljedno i iskreno,
Dr Tihomir Gligorić
- biske
#40075 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
moooj dupli grke, jesi li vidio šta nam dušmani rade?