Staro je ovo, od 2011.Butmiran wrote:Otkad je ta izjava?
Gdje ovo iskopa proto?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Staro je ovo, od 2011.Butmiran wrote:Otkad je ta izjava?
Pa u slučaju povrede Tadejevića i Puzigaće, zamijenit će ih Jarni. Jasno k'o dan. Na lijevom beku smo sada pravo pokriveni.Tomahawk11 wrote:Sto, da ga na lijevog bekaZatamnjena stakla wrote:Je l' ono on igr'o lijevog beka
Haj bar znamo da ima muda.johnny_blazze wrote:![]()
![]()
Jarni je davno prestao igrati, ima tome sigurno desetak godina. I zasto do sada ne napravi trenersku karijeru i ne povuce kao sto kazes 1% od ovih sto su ga trenirali-.hzsa22 wrote:Igraca koji je igrao za:bjelave wrote:Robert Jarni zvoni ali to sto zvoni nema veze sa njegovom trenerskom karijerom koje je beznacajna. Trener u omladinskom pogonu Hajduka nije nikava referenca. Ne znam sta ga preporuca da bude trener FK Sarajeva. Da smo ga doveli u nasu omladinsku skolu to bi bilo ok.Ovakvo ne kontam u cemu je rijec.
Da bogda da nisam u pravu i da izdobri.
HNK Hajduk Split
A.S. Bari
Torino F.C.
Juventus
Real Betis
Coventry City
Real Madrid
Las Palmas
Panathinaikos
bi ti dovodio u FK Sarajevo da trenira pjetlice. GenijalnoAko je naucio 1% od ovih trenera sto su ga trenirali , a trenirali su ga redom: Camacho, Gus Hidink, Toschak, Marcelo Lippi, ne moze biti da ne valja.
Puna podrska LJUDIMA poput Susica i Hadzibegica. Svaka im je zlatna. Ovo sa Jarnijem ,cuj trenira omladinski pogon propalog Hajduka,koga je Sarajevo dok je taj Hajduk i valjao necemu ,vazda nabijalo ko kantu doveden daMračajski proto wrote:Ne znam da li je ko objavio:
"Sada, svaki put kada dođem iz Pariza, vidim da je novi predsjednik, novi trener, novi sportski direktor... Treba da odem u klub a ne znam nikoga ko tamo radi. I stalno je tako, koliko se samo u zadnjih nekoliko godina u Sarajevu izmijenjalo predsjednika, direktora, trenera... Ako neko meni to zamjera što ne dolazim u klub, onda je to njihova stvar.", dodao je Sušić .
Po ovome moze ispasti da je Sarajevo i bolji klub od Hajduka. Zapravo nije to vazno, cinjenica je da Jarni najvece ime ikada u povijesti Sarajeva, a sto se tice rezultata Jarnija kao trenera, vrhunski su, pa afirmirali su u zadnje nekoliko godina 30 mladih igraca koi igraju po raznim klubovima u Europi, a i prvi tim Hajduka su juniori Basic, Pasalic, Andrijasevic su igraci za koje su interes pokazali i veliki klubovi. Koliko sam shvatio ovdje ljudi jednostavno zele afirmaciju vlastitog kadra i ovo bi trebao biti dobar potez Sarajeva, trebat ce vremena, a pitanje je da li ce biti strpljenja.? Jarni ce Vam dati naglasak na tehnici jer je njegov trenerski put nesto sporiji iz razloga sto je do prije godinu ili dvije bio aktivni igrac 1HMNL-a, te je bio i futsal reprezntativac Hrvatske. Veliko ime, vrhunska disciplina.cuj trenira omladinski pogon propalog Hajduka,koga je Sarajevo dok je taj Hajduk i valjao necemu ,vazda nabijalo ko kantu doveden da
kako iskrenoF&N wrote:Jarni zelim ti sve pobjede i titule da nam donesesh
Da tiSarajevo ostane u prelijepom sjecanju a i ti Sarajevu
e eto zdrav je ko dren...malo malo pa na kosevu ali ne na stadionu vec na klinici, a o igri necu ni da govorim...moze on misliti sta hoce ali zdravstveno nije ok a to je najprece...kakav fudbal kakvi bakraci...nek mu nadu neko mjesto u upravi da ima od cega ziviti i prst u uhotataćusak wrote:On je mogao dati ostavku da mu je bilo zdravlje narušeno ali nije jer misli da može još raditi.Altsa wrote:ma dajte ljudi covjek je narusenog zdravlja...bolje je i za njega i klub da dode neko drugi...da li je jarni pravi izbor vidjet cemo ali ovo kako je islo do sada nije bilo dobro, prvenstveno mislim na igru
vjerujem da se Jarniju u ovim okvirima nema niko niti najmanje pravo smijati, covjek je do unazad dvje godine aktivno igrao 1HMNL, to je cinjenica, iz tog razloga je radio u omladinskom pogonu, svaki hrvatski prvoligas bi uzeo Jarnija za trenera.leo karan wrote:Ovi dušebrižnici što se paćenički smiju, toliko su jadni da ne mogu sebi priznat i svarit ovu afirmativnu vijest o FKS.
Koliko moraš biti zloban i glup da ismijavas Roberta Jarnija u fudbalskim okvirima?
Za mene Jarni kao trener FKS je bolja opcija od bilo kojeg sažvakanog PLBIH trenera.
Plus što ce doprinijeti pozitivnom PR-u, makar u regionalnim okvirima.
Da je izabran Vlatko Glavaš za trenera, niko živ van Kantona Sarajevo ne bi prenio tu vijest.
A Kodro je kao pun iskustva, koje je on vodio?!emigrazione wrote:Sta bi sa Kodrom, pravo sam se obradovao kad sam procitao da bi on mogao da nas preuzme. Meni ovaj splico niti smrdi niti mirise
Ma ne radi se o tome, kao necemo papka iz PL nego stranca, i onda dovedu polovnjacu iz Splita. Kodro je nas, i zato mi je drazi milion puta. Mislis da bi Hajduk doveo Barbareza da se uci na njima, bi al u kurcuRipicipi wrote:A Kodro je kao pun iskustva, koje je on vodio?!emigrazione wrote:Sta bi sa Kodrom, pravo sam se obradovao kad sam procitao da bi on mogao da nas preuzme. Meni ovaj splico niti smrdi niti mirise