HarunKovac wrote:Volim sto postojis, jer ne bih dao onaj rahatluk kad te banuju ni za šta na svijetuGerro wrote:Nadam se prodaji Salaha na ljeto. Uzeti 200 miliona ocajnom Realu a dovesti nekog mladjeg superstara za 100 i jos 100 dati na stopera i veznjaka
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skafiskafsnjak
#40051 Re: Liverpool FC
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#40052 Re: Liverpool FC
Ti sutra pratis svojeskafiskafsnjak wrote:HarunKovac wrote:Volim sto postojis, jer ne bih dao onaj rahatluk kad te banuju ni za šta na svijetuGerro wrote:Nadam se prodaji Salaha na ljeto. Uzeti 200 miliona ocajnom Realu a dovesti nekog mladjeg superstara za 100 i jos 100 dati na stopera i veznjaka![]()
![]()
- skafiskafsnjak
#40053 Re: Liverpool FC
Gerro wrote:
Ti sutra pratis svoje
- Gandalf
#40054 Re: Liverpool FC
ne trolajte vas dvojica 
- AmiĐa_Idriz
#40055 Re: Liverpool FC
Robbo
Trent
Firmino
Ne mogu vjerovati da ne bodujem igrača sa dva gola
ali neka, sačuvaćemo za Leicester 
Trent
Firmino
Ne mogu vjerovati da ne bodujem igrača sa dva gola
- Gandalf
#40057 Re: Liverpool FC
u ovakvim utakmicamma se baš traži drskost, bezobraznost, razigranost, na žalost Kapiten toga slabo ima, nije ni Wijnaldum neki sad biser po tom pitanju, onaj ko je trebao biti, prop'o k'o kauč tj. keita, raspadnuti lalana i veteran milner ni na svom vrhuncu nisu baš toliko oduševljavali
poenta ovog mog laprdanja i lamentiranja nad ukočenim veznim redom kojeg sve češće znaju napucavati neki lijevi igrači, jeste u nedovođenju nikog na sredinu, a u sezoni kada si šampion evrope, stvarno je to trebalo kapitalizirati makar jednom igračinom, na makar jednom dijelu terena
ako ništa na ovakvim utakmicama gdje se protivnik baš nudi za nadigravanje, daj onda priliku onoj djeci željnoj dokazivanja, trčanja, borbe, a vidi se da imaju smisla za igru poput Jonesa i Eliotta
nemaju više baš ništa novo za ponuditi ni Henderson ni Milner, Lalana nije nikada ni imao,dok je Keita je najveća transfer greška u istoriji kluba, Caroll je za njega mala maca, samo što su Carolla zapale sezone bez rezultata a Keitu čista sreća zakačila da uzme LP i Supercup, a momak nije ni 1% zaslužan za te trofeje, pa se niko ne bavi s 50 miliona odštete za običnu panjinu
poenta ovog mog laprdanja i lamentiranja nad ukočenim veznim redom kojeg sve češće znaju napucavati neki lijevi igrači, jeste u nedovođenju nikog na sredinu, a u sezoni kada si šampion evrope, stvarno je to trebalo kapitalizirati makar jednom igračinom, na makar jednom dijelu terena
ako ništa na ovakvim utakmicama gdje se protivnik baš nudi za nadigravanje, daj onda priliku onoj djeci željnoj dokazivanja, trčanja, borbe, a vidi se da imaju smisla za igru poput Jonesa i Eliotta
nemaju više baš ništa novo za ponuditi ni Henderson ni Milner, Lalana nije nikada ni imao,dok je Keita je najveća transfer greška u istoriji kluba, Caroll je za njega mala maca, samo što su Carolla zapale sezone bez rezultata a Keitu čista sreća zakačila da uzme LP i Supercup, a momak nije ni 1% zaslužan za te trofeje, pa se niko ne bavi s 50 miliona odštete za običnu panjinu
- King_Kenny
#40058 Re: Liverpool FC
Nisam gledao tekmu. Sad pregled pregledao.... Šta bi Virgilu???
Gomez ne zna gdje je - na beku ili stoperu kod drugog njihovog gola. A šta Mane promaši glavom...
Najbolja akcija - dvojica bekova: Robertson počeo, Robertson završio.
Gomez ne zna gdje je - na beku ili stoperu kod drugog njihovog gola. A šta Mane promaši glavom...
Najbolja akcija - dvojica bekova: Robertson počeo, Robertson završio.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#40059 Re: Liverpool FC
Salah OUT 200 miliona
Lallana OUT free
Lovren OUT 10 miliona
Keita OUT 35 miliona
Shaq OUT 25 miliona
Sancho IN 100 miliona
Bruno Fernandes IN 50 miliona
Ruben Dias IN 40 miliona
Werner IN 35 miliona
i mozda jos neki veznjak ispod radara za nekih 25-30 miliona.
Naredna sezona je zadnja prilika da se za Salaha uzmu velike pare, a imat ce 28 godina, a treba polako razmisljati i o buducnosti.
Lallana OUT free
Lovren OUT 10 miliona
Keita OUT 35 miliona
Shaq OUT 25 miliona
Sancho IN 100 miliona
Bruno Fernandes IN 50 miliona
Ruben Dias IN 40 miliona
Werner IN 35 miliona
i mozda jos neki veznjak ispod radara za nekih 25-30 miliona.
Naredna sezona je zadnja prilika da se za Salaha uzmu velike pare, a imat ce 28 godina, a treba polako razmisljati i o buducnosti.
-
Armin2013
#40060 Re: Liverpool FC
Malo je klubova koji mogu ovakvu noć priredit svojim navijačima 
- no_sekirli
#40061 Re: Liverpool FC
Red je i bodovati ovakvu dramu:
5 TAA, 3 Firmino, 1 Fabino, flop Gomez.
Kao što netko već reče, zabiti 2 gola, a odigrati onako mlako, može samo Salah. Mane nije bio loš, ali nije dobio bodove od mene samo iz razloga onog katastrofalnog promašaja na nabacivanje iz kornera, ne znam šta je išao glavom, mogao je ćunom zabiti gol da je bio malo stentaniji.
Gomez je zbilja u fazi njihovog napada na 30 metara imao katastrofalno pozicioniranje, kod sva 3 gola je bio upleten u, općenito, loše reakcije obrane.
Kvalitetan srednjak fali, toga smo bili svi svjesni nakon odlaska Favelaša, ali izgleda da menadžeri i treneri još to nisu skontali. Svi mi priželjkujemo tekme kad je protivnik malo više napadački orijentiran, da se malo nadigravamo kao fol, ali evo sinoć se pokazalo kako smo u biti spremni na okomite lopte u fazi obrane.
Ne znam čemu drvlje i kamenje na Keitu, u Kupu uopće nije bio loš većim dijelom utakmice, sinoć ušao u 91.minuti
5 TAA, 3 Firmino, 1 Fabino, flop Gomez.
Kao što netko već reče, zabiti 2 gola, a odigrati onako mlako, može samo Salah. Mane nije bio loš, ali nije dobio bodove od mene samo iz razloga onog katastrofalnog promašaja na nabacivanje iz kornera, ne znam šta je išao glavom, mogao je ćunom zabiti gol da je bio malo stentaniji.
Gomez je zbilja u fazi njihovog napada na 30 metara imao katastrofalno pozicioniranje, kod sva 3 gola je bio upleten u, općenito, loše reakcije obrane.
Kvalitetan srednjak fali, toga smo bili svi svjesni nakon odlaska Favelaša, ali izgleda da menadžeri i treneri još to nisu skontali. Svi mi priželjkujemo tekme kad je protivnik malo više napadački orijentiran, da se malo nadigravamo kao fol, ali evo sinoć se pokazalo kako smo u biti spremni na okomite lopte u fazi obrane.
Ne znam čemu drvlje i kamenje na Keitu, u Kupu uopće nije bio loš većim dijelom utakmice, sinoć ušao u 91.minuti
- AmiĐa_Idriz
#40062 Re: Liverpool FC
Keiti i Gomezu fale minute. Realno kad skontaš Joe od one utakmice protiv Burnleya prošle zime kada se povrijedio nije ozbiljne minute imao, sve sa klupe pred kraj. Pogotovo sada kada se igra visočije, treba mu vremena.
Za Keitu isto tako. Samo minute u nogama i biće to dobro.
Sa Arsenalom 30.10., srijeda čini mi se da pada.
Za Keitu isto tako. Samo minute u nogama i biće to dobro.
Sa Arsenalom 30.10., srijeda čini mi se da pada.
- Gandalf
#40063 Re: Liverpool FC
Keita je propast od igraca, od kako je dosao ili je povrijedjen ili je u losoj formi. Trebao je biti lider na sredini, a postao je obicna smlata, bolnica i klupa, postene utakmice nije odigrao za LFC.
Kada se samo sjetim koliko su levata trazhili, pregovarali sa RBL, ko da je Zidane iz najboljih dana, a ne gvinejska panjina.
Kada se samo sjetim koliko su levata trazhili, pregovarali sa RBL, ko da je Zidane iz najboljih dana, a ne gvinejska panjina.
- AmiĐa_Idriz
#40064 Re: Liverpool FC
Ma nije to baš tako, imao je vrlo dobro proljeće. Sve one važnije utakmice u trci za titulu je počinjao i odrađivao korektno posao.
Grešku je napravio što je otišao pod povredom na Afrički kup, gdje je samo još gori problem napravio sa onim mišićem. Da nije, bio bi fit od početka sezone.
Grešku je napravio što je otišao pod povredom na Afrički kup, gdje je samo još gori problem napravio sa onim mišićem. Da nije, bio bi fit od početka sezone.
- no_sekirli
#40065 Re: Liverpool FC
Ja se baš ne bih složio u potpunosti sa Gandalfom, vezano za Keitu.
Koliko se ja sjećam došao je zdrav, a ozlijedio se kod nas, i to više puta, pa i u Africi. Imamo mi, a i imali smo i drugih igrača koji su bili povrijeđeni više puta po pola godine, pa su opet ostajali, a ima ih i sada. I onih koji su dobijali više šanse od Keite.
Za onaj dio u kojem govoriš da ga se čekalo godinu dana, stvaranje hajpa oko igrača koji i ne igra za nas i kovanje u zvijezde, to si u pravu totalno. Možda to ostavlja gorak okus kod nas navijača, jer smo svi od njega očekivali da bude skoro kao Lampard, ali za sada tanko...
Što se Gomeza tiče i prije utakmice sam pitao hoće li on mijenjati Matipa, i to sa razlogom. Znam da mu fali utakmica, ali pretpostavka je bila da će ići na njega, a ne na Virgila, trebalo je to malo kvalitetnije zatvarati. I onaj prvi gol je bio na desnoj strani obrane, a ne na lijevoj gdje obitava Virgil. Pa onaj faul na sredini terena kod gola, gdje se nije uspio na vrijeme vratiti i pozicionirati.
Ali, odličan je on igrač, i fali mu kontinuiteta igranja svih 90 minuta, baš kao i Keiti, tako da se nadam da će to nadoći, tek je početak sezone.
Sve u svemu, ne smijemo biti nezadovoljni, uboli smo 3 boda, zabili 4 gola, tako da...
Naravno da smijemo i kritizirati, pa ne bi mi bili mi kad bi prešutjeli
Koliko se ja sjećam došao je zdrav, a ozlijedio se kod nas, i to više puta, pa i u Africi. Imamo mi, a i imali smo i drugih igrača koji su bili povrijeđeni više puta po pola godine, pa su opet ostajali, a ima ih i sada. I onih koji su dobijali više šanse od Keite.
Za onaj dio u kojem govoriš da ga se čekalo godinu dana, stvaranje hajpa oko igrača koji i ne igra za nas i kovanje u zvijezde, to si u pravu totalno. Možda to ostavlja gorak okus kod nas navijača, jer smo svi od njega očekivali da bude skoro kao Lampard, ali za sada tanko...
Što se Gomeza tiče i prije utakmice sam pitao hoće li on mijenjati Matipa, i to sa razlogom. Znam da mu fali utakmica, ali pretpostavka je bila da će ići na njega, a ne na Virgila, trebalo je to malo kvalitetnije zatvarati. I onaj prvi gol je bio na desnoj strani obrane, a ne na lijevoj gdje obitava Virgil. Pa onaj faul na sredini terena kod gola, gdje se nije uspio na vrijeme vratiti i pozicionirati.
Ali, odličan je on igrač, i fali mu kontinuiteta igranja svih 90 minuta, baš kao i Keiti, tako da se nadam da će to nadoći, tek je početak sezone.
Sve u svemu, ne smijemo biti nezadovoljni, uboli smo 3 boda, zabili 4 gola, tako da...
Naravno da smijemo i kritizirati, pa ne bi mi bili mi kad bi prešutjeli
- drug_profi
#40066 Re: Liverpool FC
me bjezi ba prisjelo mi. Gorcina nekakva. Tacno sam u nekom momentu poceo navijati da zijane. Mrs u pizdu materinu, ocekujete da ce svako gace skinut kad se pojavite. Umirite u ljepoti i kombinacijama, driblinzima u prazno.Armin2013 wrote:Malo je klubova koji mogu ovakvu noć priredit svojim navijačima
Saćeš vidjet kad ih Lester rastavi za poluvrijeme. i to samo zato sto redsi misle da su na papiru bolja ekipa.
- AmiĐa_Idriz
#40067 Re: Liverpool FC
Valjda im ovo od sinoć bude svojevrsna šamarčina.
- Gandalf
#40068 Re: Liverpool FC
Klopp o utakmici :
"U prvih 30 minuta igrali smo najbolji fudbal do sada, protiv veoma dobro organizovanog tima. Postigli smo tri gola, a mogli smo i više. Oni su promjenili sistem, što je dozvoljeno i uglavnom nije problem za nas, ali sada je bio. Iz nekog razloga promjenili smo pristup. Neke ekipe bi se možda slomile na 0:3, ali njih to nije uznemirilo. Otvorili smo vrata, a oni su potrčali. Ovo je važna lekcija za nas, a više volim da učimo tokom utakmice nego poslije utakmice, jer da smo izgubili sa 3:4, lekcija bi bila ista. Pobjedili smo 4:3, osvojili tri boda i mnogo smo naučili. I ranije sam znao da moramo mnogo da se popravimo, ali sada vjerovatno i svi ostali to znaju".
Prije su se neke stvari popravljale nakon teških poraza i nesretnih remija, sada se neke stvari nauče tokom vrlo teškog meča i pobjede.
U LP zaista nije pametno nikoga potcijeniti a naročito ne ovakve ekipe koje skupljaju talente iz čitavog svijeta ala oba Red Bulla, Ajaxa i sl.
- AmiĐa_Idriz
#40069 Re: Liverpool FC
Svjedočimo li najboljoj Firminovoj sezoni do sada?Roberto Firmino so far in 19/20:
A vs Norwich
A + A vs Chelsea (SC final)
G vs Southampton
None vs Arsenal
G + A vs Burnley
A vs Newcastle
None vs Napoli
G vs Chelsea
None vs Sheffield
A + A +A vs Salzburg
8 Assists + 3 Goals in 10 games. The glue to our team.
- manijak1
#40070 Re: Liverpool FC
Alexander -Arnold 5
Robertson 3
Salah 1 - dva gola su dva gola , ali trebo je na trening poslije utakmice
Kad pobjeđujemo nema flopa , ali cijela ekipa je flop , što je dozvolila onakvu zajebanciju .Allisone oporavi se što prije
- HarunKovac
#40071 Re: Liverpool FC
Mislim da nece postići 27 golova kao pretprosle sezone ali predviđam asistencije+golovi = bar 35+AmiĐa_Idriz wrote:Svjedočimo li najboljoj Firminovoj sezoni do sada?Roberto Firmino so far in 19/20:
A vs Norwich
A + A vs Chelsea (SC final)
G vs Southampton
None vs Arsenal
G + A vs Burnley
A vs Newcastle
None vs Napoli
G vs Chelsea
None vs Sheffield
A + A +A vs Salzburg
8 Assists + 3 Goals in 10 games. The glue to our team.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#40072 Re: Liverpool FC
Nas najbolji ofanzivni igrac ubjedljivo. Salah bi bez njega izgledao kao Theo Walcot realno.
- AmiĐa_Idriz
#40073 Re: Liverpool FC
REZULTATI GLASANJA - 02.10.2019
2. kolo grupne faze LP
Liverpool - Salzburg 4:3
Mane
Robertson
Salah 2x
3. Roberto Firmino - 11b
4. Mohamed Salah - 6b
5. Fabinho - 1b
UKUPNO
1. Trent Alexander-Arnold - 5b
2. Andy Robertson - 3b
3. Roberto Firmino - 1b
1. Joe Gomez - 1b
2. kolo grupne faze LP
Liverpool - Salzburg 4:3
Mane
Robertson
Salah 2x
3. Roberto Firmino - 11b
4. Mohamed Salah - 6b
5. Fabinho - 1b
UKUPNO
1. Trent Alexander-Arnold - 5b
2. Andy Robertson - 3b
3. Roberto Firmino - 1b
1. Joe Gomez - 1b
Last edited by AmiĐa_Idriz on 04/10/2019 11:16, edited 1 time in total.
- AmiĐa_Idriz
#40074 Re: Liverpool FC
UKUPNO STANJE NA TABELI
TOP:
1. Roberto Firmino - 23b
2. Sadio Mane - 15b
3. Mohamed Salah / Joel Matip / Trent Alexander-Arnold - 8b
4. Fabinho / Andy Robertson - 7b
5. Gini Wijnaldum / Virgil van Dijk - 6b
6. James Milner - 5b
7. Adrian - 4b
8. Harvey Elliott - 3b
9. Jordan Henderson / Dejan Lovren - 1b
3. Gini Wijnaldum / James Milner - 3b
4. Alex Oxlade-Chamberlain / Andy Robertson / Sadio Mane - 2b
5. Alisson Becker / Jordan Henderson / Adrian / Virgil van Dijk / Joe Gomez - 1b
TOP:
1. Roberto Firmino - 23b
2. Sadio Mane - 15b
3. Mohamed Salah / Joel Matip / Trent Alexander-Arnold - 8b
4. Fabinho / Andy Robertson - 7b
5. Gini Wijnaldum / Virgil van Dijk - 6b
6. James Milner - 5b
7. Adrian - 4b
8. Harvey Elliott - 3b
9. Jordan Henderson / Dejan Lovren - 1b
3. Gini Wijnaldum / James Milner - 3b
4. Alex Oxlade-Chamberlain / Andy Robertson / Sadio Mane - 2b
5. Alisson Becker / Jordan Henderson / Adrian / Virgil van Dijk / Joe Gomez - 1b
Last edited by AmiĐa_Idriz on 04/10/2019 14:39, edited 1 time in total.
- AmiĐa_Idriz
#40075 Re: Liverpool FC
no_sekirli wrote:Poderase nas, ko peder erotiku
Oj što se ismijah, promaklo mi je neku noć ovo