Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tito_i_Partija wrote:Zecije meso je prilicno zilavo i nema puno masti. Stuke su puno bolje za jest'.
Ok, možete li biti toliko ljubazno i prosvijetliti me o kakvim stukama/štukama? pričate već par dana?
Ubi me znatiželja
Ovaj post je od 12. Septembra:
John Cleese wrote:
A sad par rijeci o filmu, red je...
Nisam ga jos gledao (veceras cu) i nemam pojma kakav je
Kasnije, vjerojatno, necu o filmu napisati nista, sto bi moglo znaciti svasta, ali je gotovo sigurno da nece.
omar little wrote:zato je on sigurno samo lijepio plakate!! ne gleda nista samo sajba pikcrs.
pocecu te testirat, kvizove ces mi odgovarat na temu filma koje preporucujes
O' sad samo skupljam plakate i slazem u folder
usudi se samo. visemjesecni kolektivni peer pressure nam je trebao da te se nacera progovorit, nema vracanja na staro. docu ti na vrata i istrest serpu lovackog zeca na glavu
Koja god lista ima u sebi Primer, ta lista se komotno moze bacit' u smece. A da ne spominjem Predestination, bolje poznat kao "Covjek koji je jeb'o sam sebe".
pirmin wrote:I sta sad, je li "Mother" remek-djelo ili je odron svih odrona?
Koga zabole šta kažu. Darren je dobar režiser, dati mu šansu pa donijeti času. Opet, pošto je uvezan s glavnom glumicom nije isključeno da je to dijabolik odron u kojem se je on njojzi dokazivo vidi ti kako ja ovo, vidi ti kako ja ono.:ppp Topla preporuka pogledaj Wrestlera od Darrena.
Koja god lista ima u sebi Primer, ta lista se komotno moze bacit' u smece. A da ne spominjem Predestination, bolje poznat kao "Covjek koji je jeb'o sam sebe".
Ok, šta ne valja sa Primerom?
Ovo pitam bez zajebancije
omar little wrote:zato je on sigurno samo lijepio plakate!! ne gleda nista samo sajba pikcrs.
pocecu te testirat, kvizove ces mi odgovarat na temu filma koje preporucujes
O' sad samo skupljam plakate i slazem u folder
usudi se samo. visemjesecni kolektivni peer pressure nam je trebao da te se nacera progovorit, nema vracanja na staro. docu ti na vrata i istrest serpu lovackog zeca na glavu
Možete li zečeve isključiti iz ove porodične drame..